Bilmiorum canim ya kan testi yaptirmayada korkuorum idrarda pozitif cikio ya onda negatif cikarsa bugun eczaci arkdasm var o fazla kaptirma kendni ignelrden dolayi pozitif cikabilio dedi bende olan hewesde gitti acikcasi.bugun 11.gun belirti falan yok sadce ara ara adet agrilari oluo ve bacaklarim agrio korkuorum adet olucam dieBen de kullanıyorum ama kan tahlilin de çıktı kesin hamilesin
Aynen canım benim de bacaklarım ve belim ağrıyor başka bişey yok ama kanda çıktı yarın testi yeniliycem bakalım değerler yükselmiş mi Sonucu yaz ne zaman test yapıcanBilmiorum canim ya kan testi yaptirmayada korkuorum idrarda pozitif cikio ya onda negatif cikarsa bugun eczaci arkdasm var o fazla kaptirma kendni ignelrden dolayi pozitif cikabilio dedi bende olan hewesde gitti acikcasi.bugun 11.gun belirti falan yok sadce ara ara adet agrilari oluo ve bacaklarim agrio korkuorum adet olucam die
Aynen canım benim de bacaklarım ve belim ağrıyor başka bişey yok ama kanda çıktı yarın testi yeniliycem bakalım değerler yükselmiş mi Sonucu yaz ne zaman test yapıcan[/QUOTE insallah degerlerin yukselir canim.benim test gunum sali günü 16.gun oluo neden bu sefer boyle oldu anlamadim normalde 12.gun kan testi yapiodum beklemek zor walla
Sabah-akşaö-öglenEstrofemi gunde 3 tane icmemi soyledi drm hepsini bir mi icmeliyim yoksa 8 saat araliklarlami? Siz nasil yaptiniz yardim lutfn??
Evet cnm sabah oglen aksamSabah-akşaö-öglen
ilk basta 3nu ayniandada aldigim oldu farketmiyormusSabah-akşaö-öglen
Cnm 3.gunse ortalama adetin 16 ci gunu 5. Gunde donduruldugsa 14. Gunu transfer tabi rahim kalimliginada bagli rahim kalinligi 8mm ila 14mm arasina ulastiginda...Tamam kizlar tesekkur ederim. 8 saat arayla iciyorum. Adet baslangicindan kac gun sonra transfer olmustu sizlerde?
Sagol canim hayirlisi hepimiz icinCnm 3.gunse ortalama adetin 16 ci gunu 5. Gunde donduruldugsa 14. Gunu transfer tabi rahim kalimliginada bagli rahim kalinligi 8mm ila 14mm arasina ulastiginda...
kontrollere kaç kere gittiniz acabaCnm 3.gunse ortalama adetin 16 ci gunu 5. Gunde donduruldugsa 14. Gunu transfer tabi rahim kalimliginada bagli rahim kalinligi 8mm ila 14mm arasina ulastiginda...
Sadece 1 kez cnm adetin 13cu gunukontrollere kaç kere gittiniz acaba
Canım anneme geldim genelde uzanıyorum geçen sefer çok gezindim olmadı bu sefer eşim müsade etmiyor,annemde birşey yaptırmıyor zaten.Hayirli olsunZelgc insallah sonucun olumlu olur. Hep dinleniyomusun peki yoksa gunluk hayatina geri donus yaptin mi?
Adetin kacinci gunu transferin olmustu canim.Canım anneme geldim genelde uzanıyorum geçen sefer çok gezindim olmadı bu sefer eşim müsade etmiyor,annemde birşey yaptırmıyor zaten.
8 i adetimin ilk günü, 27 sinde transfer oldu canım.Adetin kacinci gunu transferin olmustu canim.
Senin transferin hangi tarihte oldu canımInss pozitif sonuclari aliriz bu sefer ve ins sonuna kadar gideriz canim. Guzel guzel dinlen kabiz olmamaya bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?