Dondurulmuş embriyo transferi olanlar belirtilerinizi paylaşırmısınız

Ben de kullanıyorum ama kan tahlilin de çıktı kesin hamilesin
Bilmiorum canim ya kan testi yaptirmayada korkuorum idrarda pozitif cikio ya onda negatif cikarsa bugun eczaci arkdasm var o fazla kaptirma kendni ignelrden dolayi pozitif cikabilio dedi bende olan hewesde gitti acikcasi.bugun 11.gun belirti falan yok sadce ara ara adet agrilari oluo ve bacaklarim agrio korkuorum adet olucam die

Aynen canım benim de bacaklarım ve belim ağrıyor başka bişey yok ama kanda çıktı yarın testi yeniliycem bakalım değerler yükselmiş mi Sonucu yaz ne zaman test yapıcan

Estrofemi gunde 3 tane icmemi soyledi drm hepsini bir mi icmeliyim yoksa 8 saat araliklarlami? Siz nasil yaptiniz yardim lutfn??

Tamam kizlar tesekkur ederim. 8 saat arayla iciyorum. Adet baslangicindan kac gun sonra transfer olmustu sizlerde?

Tamam kizlar tesekkur ederim. 8 saat arayla iciyorum. Adet baslangicindan kac gun sonra transfer olmustu sizlerde?
Cnm 3.gunse ortalama adetin 16 ci gunu 5. Gunde donduruldugsa 14. Gunu transfer tabi rahim kalimliginada bagli rahim kalinligi 8mm ila 14mm arasina ulastiginda...

Selam, bugün dondurulmuş embriyo transferinin üçüncü günündeyim. Sol kasığımda ara ara hafif bir ağrı giriyor bunun dışında hiç bir belirti yok.

Hayirli olsun Zelgc insallah sonucun olumlu olur. Hep dinleniyomusun peki yoksa gunluk hayatina geri donus yaptin mi?

Hayirli olsun Zelgc insallah sonucun olumlu olur. Hep dinleniyomusun peki yoksa gunluk hayatina geri donus yaptin mi?
Canım anneme geldim genelde uzanıyorum geçen sefer çok gezindim olmadı bu sefer eşim müsade etmiyor,annemde birşey yaptırmıyor zaten.

Inss pozitif sonuclari aliriz bu sefer ve ins sonuna kadar gideriz canim. Guzel guzel dinlen kabiz olmamaya bak :)

Ben suan estrofem iciyorum transfer gunum henuz belli degil canim. Bu ikinci doldurulmus denemem olacak ilki pozitif ama dusukle kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…