dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Ay

Aynen canım yaaa şaka bi yana olacaksa olur zaten. Önceden kadinlar tarlada çalışıyorlardı hamile hamile. Senin ilki beta negatif miydi yoksa kimyasal mi oldu?
Haklisin... bu isin bir kurali galiba yok... ilki erken dogumdu canim. Kismet olmadi.

çok teşekkür ederim allah sizede nasip eder inş. ben ilkinde çok sıkıntı yaşadım 27 yumurtam toplanmıştı çok ağrım vardı, ama dondurulmuş çok rhat oldu, bl bol dinlen derim, doktorumun dediği gibi yemeği bile yatakta yedim ben bu defa,kıyafet giyerken eğilip doğrulmadım,birde 1 haftaya yakın duş almadım(doktorum 3 gün demişti ama ben almadım) ve sonrasında ayakta ılık duş aldım. Dondurulmuş yumurtaların daha dirençli olduğu söyleniyor birde. şimdiden başla follik asite ben öncesinde başlamıştım.

P

Canim.. diger tup bebek denemesi icin sence ne kadar gecmesi gerek. Yasadigin icin daha iyi hissedersin... doktorlara gore 2 adet donemi yeter diyorlar ama....
banada doktorum öyle demişti 2 adet dönemi sonrası gitmiştim bir sonraki ay yapacağız ama bir kist oluşmuş dedi
kan tahlili aldı bazı değerlere baktı sana haber vereceğim dedi. Aradı kist aktif 1ay sonraya erteledim transferi dedi şu şu ilaçları şu şu günlerde kullan reglin bitince tekrar çağıracağım dedi. sonrakiay gittiğimde kist gitmişti rahim kalınlığıda istenilen düzeyde dedi ve transfer tarihi verdi 1 hafta sonrayamı ne böylece ilk denememden sonra 4. ayda oldum ben
bir problem varsa tespit ve tedavisi önemli,benimki çok iyi takip ediyo arıyor,yönlendiriyor çok ilgileniyor. hamilelik takibine de ona devam ediyorum 7. hafta çok büyük bir kanama geçirdim ve 1 gün öncesi ahmin edip özel bi iğne yaptrmıştı belkide onun sayesinde kurtuldu bebek seviyoruz kendisini :)

Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah nerde tedavi gordun dr ismi falan verebilir misin

Kızlar acil bişi sorucam dondurulmus transfer günü ilaçlarınızi transferden oncemi sonrami içtiniz. Progestan kapsülü oncemi sonrami vajinadan kullandiniz

kızlar selam hamilelik haberini alıp, bebişinin kesesini gören kalp atışını duyan varmı?

Kızlar ben bu ay 4. Dondurulmuş tedavime başlıyorum önceki düşük oldu malesef bu ay doktor naturel siklusta hiç ilaç vermeden takip edip rahim kalinligi 8mm olunca transfer edicekmis çok çok daha başarılı sonuçlar elde ediyoruz dedi ama yumurta takibi için sık sık hastaneye gitmem gerekçemiş yumurta catladiktan 5 gün sonra transfer yapilcak. Ne estofem nede crinone kullanmiycaksin dedi...deneyip gorucez..Buarada belki bu ayki yumurtam normal yollardan döllenebilir buda iyi bişey ilacSiz dondurulmuş transferi supermis

Arkadaşım benimde öyle oldu.natural siklusta şeklinde takip oldu.transferden beş gün önce hapları basladim

slm kızlar Dondurulmuş la kızıma kavuştum özel hicbirsey yapmadım transfer sonrası evde küçük oğlum olduğu için onunla ilgilen dim kafam boştu şükür tuttu ve suan yanımda kızım darısı sizlere her gün elma ye dediler bende yedim rahim için iyi geliyormuş

Allah bağışlasin evlatlarını hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah darısı başımıza artık inşallah

Selam arkadaşlar ben de kalp atışı olmadığı için 9 haftalıken kürtaj oldum ocak ayında. Şimdi mart sonunda dondurulmuşlarla başlıycaz. Doktor ilaçsız transfer yapalım dedi bana da. Bu uygulamayı sanırım şimdilerde daha çok uyguluyorlar. Bu sekilde tedavi görüp bebeğine kavuşan var mı?

Hangi merkez doktorun kimdi..
Genelde düşüğü olanlarda daha çok tercih ediliyor gibi geldi bana benimde 7 haftalık kalbi durmuştu bu sefer hiç ilaç kullanmadan dondurulmuş transfer olucak

Tahmin ettiğim gibi
Benimde aynı semra hanim böyle istedi ne zaman transferin
Daha belli değil canım. Kürtaj sonrası ilk adetim yeni bitti. Salı günü Ayse hanımla ve semra hocayla görüşücem. Kesin bu sekilde yapalım derlerse, bu ay mi yoksa bir adet daha gördükten sonraki ay mi başlanacak o zaman karar verilecek. Ben biraz aceleciyim de bakalım Daha rahimde kürtaj bağlı yapışıklık olup olmadığı bile belli değil yani. İnşallah öyle bir şey yoksa mümkün olan en yakın zamanda istiyorum . Senin ne zaman transfer?

Yapisiklik nasıl anlaşılacak histeroskopimi yaptiracaksin.
Düşükler olmasa keşke okadar hevesleniyoruz senin durumun bana benziyor benimde doktorum aylin hn di düşük oldu kanamali ydi zaten hep ama çok heveslenmistik ben 6 ay ara verdim kürtaj sonrası histeroskopi ve laparoskopi oldum semra hoca yaptı yapisiklik olmuş bende iyki baktık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…