Canim cok tesekkurler.baya moral oldun bana allah razi olsun.uben kucuklugumden beri hep korkmusumdur ya cocugum olmazsa..bekarken gitmedigim doktor kalmamisti bu adet duzensizligi yuzunden ama normale donmedi.o yuzden cocugum olmayacak diye korktum hep.sadece bu ikinci denememde hamile olacagima inandim.oldum da.ama kimyasal gebelikle sonuclaninca gene boyle umutsuzlaga kapaldim.ne guzel sen hep pozitifmissin hic takmamissin.mucadele etmissin ve karsiligini almissin..stres cok etkili biliyorum.umarim biz de basa cikariz bu sorunlarlaBen de PKO'luyum, tek tüpüm tıkalı ve kiloluyum. 6 senelik evliyim ama ilk etapta hiç çocuk istemiyordum, ilk 2 sene doğum kontrol hapı kullandım hatta. Biraz akışına bıraktım, baktım olmuyor, ilk önce 3 sene önce Bahçecide aşılama yaptırdım, tutmadı , Allah biliyor ya içimde hep kendiliğinden olur belki diye tüp bebeği hep erteledim, son çare olarak görüyordum. Ama baktım 36 yaşındayım, kaybedecek vaktim yok, bu işe girdim.
Yumurta toplandıktan sonra OHSS oldum, şiştim, çok sıkıntılı günler geçirdim, su çektiler fln, hemen transfer yapmadılar zaten, 5 dondurulmuş ebriyom vardı, ben düzelince ilk etapta ikisi konuldu, olmayınca yaklaşık 2 ay ara verdim, bu arada tatile fln gittim, mümkün olduğu kadar bu işleri düşünmemeye çalıştım, arada ilaç kullanmadım. Hatta kilo vermeyi hedeflemiştim ama onu da başaramadım :) Ben hep kilom yüzünden olmaz diye korkuyordum, başka bir doktora daha gözüktüm bu arada, ona sorduğumda yaş kilodan daha önemli bir faktör dedi, senin kilo vermeni beklerken yaşın geçecek dediği için kendi gittiğim merkezde dondurulmuşlarla 2. kez denemeye karar verdim. Öncesinde doktorum GENETİK TEST istedi, onu yaptırıp götürdüm, o temiz çıkınca 2. denemeyi yaptı doktorum, testi görmeden yapmıyormuş zaten, geçen sefer olduğu gibi her gün progestan iğne oldum, kan sulandırıcı iğne clexane oldum, estrofem diye bir hap kullandım, climara forte bant, bir de vitaminlerim vardı. Ben biraz rahat bir insanım, kendimi strese sokmamaya çalıştım. Merkeze gidip gelirken insan ister istemez oradakilerin hikayelerini duyuyor, 6 kere 8 kere deneyenleri duyuyorsun, hamile kalıp bebeğini kaybedenleri duyuyorsun, bir ara ciddi gözlerim doluyordu her kontrole gittiğimde, kendimi unutup başkalarını dert ediyordum, sonra merkezin psikoloğuyla görüştüm, o da iyi geldi. Yani çok özel birşey yapmadım gördüğün gibi. Asla negatif düşünüp kendini strese sokma, benim PKO lu arkadaşım var, kendi kendine hamile kaldı, hem de o ay sadece 1 kere beraber olmuşlar, şans işte. Ben senin de başarılı olacağına inanıyorum, umudunu kaybetme sakın.
Tedavin hayirli olsun.umarim pozitif sonucunu alirsin.Bende kasım ayında tüp bebek tedavisine başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu bugün transfer için hazırlanıyorum belime climara bant yapıştırdım ocak 23 gibi emriyoyo verecekler heyacanla bekliyorum bebeğimi
Saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah.sizin sorunuz neydi.Ben de ilk denemede dondurulmuş embriyo transferiyle hamileyim. Fulya Bahçeci de tedavi gördüm. Dondurulmuş transferi bence vucüdun ilaçlardan arınıp rahatlamasından dolayı çok daha başarılı oluyor.
Mrb.hastaneden memnun musun.ben de batmanda kaliyorum.diyarbakirdan hastane arastiriyordum.ben de ankara genartta tedavi göruyorum.3.denememde orda olacak.eger o da olmazsa yakin bir yerde devam etmek istiyorumbende diyarbakır bahçecide tedavi oluyorum benimde ilk denemem inşallah bende olumlu sonuç alırım siz tek embriyo ilemi hamile kaldınız doktorum benim için tek embriyo dedi ama ne bileyim sanki iki tane olsa şansım artacakmış gibi geliyo.siz yumurta toplamadan ne kadar sure sonra adet oldunuz ben adeti bekliyorum doktorum toplamadan bi hafta sonra olursun demişti ama bu gün 14 gün oldu hala olmadım normal adetim ocak 14 ama doktor erken olacaksın dediği için merak ettim
Bir de fulya tup merkezinde cgh ve era testi de yapiliyormus siz de yaptirdiniz miSaglicakla bebegini kucagina alirsin insallah.sizin sorunuz neydi.
ben diyarbakır bahçecideyim fulya değil doktorum zeki akkum 16 yıldır tüp bebek işinde esiden belki bilirsiniz diyarbakır alman hastanesindeymiş sonfra genesise geçmiş şimdi kendi merkezini açmış çok saygılı beyefendi bi doktor ben tedavi boyunca memnunum tabi sonuç ta önemli daha transfer olmadı heralde pozitif olursa çok çok çok ii derimBir de fulya tup merkezinde cgh ve era testi de yapiliyormus siz de yaptirdiniz mi
çok guzel bilgiler veriyorsunuz çok teşekur ederim bahçecide aşılama yazmışınız tüp bebeğide mi orda yaptırdınız ben de bahçecide tedavi oluyorum o yüzden soruyorum
Biliyorum diyarbakirda oldugun icin sordum bana yakin.fulya yi diger arkadasa sormustum.yanlis yere yazmisim.umarim pozitif sonucu alirsin ben de insallah gerek kalmaz ama ben de bahceciye daha rahat gelirim.peki canim fulyada era ve cgh testi yapiliyormus.diyarbakirdaki subesinde yapiliyormu.bir de ücret ne kadardi orda.ben diyarbakır bahçecideyim fulya değil doktorum zeki akkum 16 yıldır tüp bebek işinde esiden belki bilirsiniz diyarbakır alman hastanesindeymiş sonfra genesise geçmiş şimdi kendi merkezini açmış çok saygılı beyefendi bi doktor ben tedavi boyunca memnunum tabi sonuç ta önemli daha transfer olmadı heralde pozitif olursa çok çok çok ii derim
ins canimm olumlu düsünmeye calisiyorummm ama ne hikmetse esim zeytin die seviyoo sürekli v o gelene kadar agrim olmuyo o gelince boyle hafif hafif adet görcekmism gibi alt tarafta kasilmalar oluyo diorum acaba pisikolejikmii inss pozitif sonuc alirizzz rabbim herkezin yüzüne bakisnnn duamm herkezeeeeilk denemen mi korkutma kendini olumlu duşun sonuç negatif olursa her şekilde uzuleceksin olumlu duşun bşey kaybetmezsin hem olumlu duşunki bebeğin hissetsin ve oda sıkı sıkı tutunsun annesine senden haber bekliyorum pozitif sonuç için inşallah
Sağol canım iyi dileklerin için hakkımızda hayırlısı 2015 yılında artık bebekli olmak istiyomTedavin hayirli olsun.umarim pozitif sonucunu alirsin.
canim rabbim yar ve yardimcin olsun ins hepmizim sonuclari pozitif olurr bunu tüm gönlümle istiyorum verende o alanda kac emriyo konulduu bu sefer benim 4 emriyomu dondurdular bide sali günü 16 yumurtam toplandi cuma tarnsferimiz yapildi ilk oldugu icin tek emriyo koyuyoruz dediler malum yasta ufak hayirlisi inssss inss tutar seninde benimde tüm istenlerrrrrrrrrrrrrEşler hissediyo canım sen hissetmiyosun.benim ilk denememde eşim hissetmedi bişey.vee sonuç olumsuzdu.iyi düşün iyi olsun.dün 2. Transferim oldu bana bolca dua edin
1 tane konuldu hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırızcanim rabbim yar ve yardimcin olsun ins hepmizim sonuclari pozitif olurr bunu tüm gönlümle istiyorum verende o alanda kac emriyo konulduu bu sefer benim 4 emriyomu dondurdular bide sali günü 16 yumurtam toplandi cuma tarnsferimiz yapildi ilk oldugu icin tek emriyo koyuyoruz dediler malum yasta ufak hayirlisi inssss inss tutar seninde benimde tüm istenlerrrrrrrrrrrrr
cnm ilaç dışında 4500 ilaçlarla 6500 oluyo labaratuar testlerini genessle anlaşmalı olduklarından genesiste baktırıyorsunBiliyorum diyarbakirda oldugun icin sordum bana yakin.fulya yi diger arkadasa sormustum.yanlis yere yazmisim.umarim pozitif sonucu alirsin ben de insallah gerek kalmaz ama ben de bahceciye daha rahat gelirim.peki canim fulyada era ve cgh testi yapiliyormus.diyarbakirdaki subesinde yapiliyormu.bir de ücret ne kadardi orda.
Aynen benimde 6.gun canım hiç belirtim yok hissimde yok bende 14ocağı bekliyorumrabbim hepimizin dualarini kabul eder inss bugun transfetimin 6 gunu ve icim cok buruk hamile olacagima dair hic belirti yok neden bujadaru icim burukk tek emriyo koydular sali yumurtam toplandi cuma transfer olduk esim umutlu bense o umutlandikcauzuluyorum rabbime sigindim 14 ocak kann testii ve ben kinseye haber vermeden 1 gun oncesi gitmeyi dusunuyorum olumlu veya olumsuz
Taze embriyo transferimiydi.benim ilk denemem tArkadaşlar bu 2. Tüp bebek denemem.resmen su akıyo altımdan.sebebini bilen warmı.bana biraz bilgi werse lütfen
Tesekkurler canimcnm ilaç dışında 4500 ilaçlarla 6500 oluyo labaratuar testlerini genessle anlaşmalı olduklarından genesiste baktırıyorsun
hem heycan hemkorku icimdeki bilmiyorumm rabbim ins ogun hepimize bir mucize veriri tüm isteyenlere icindede bize nasip etsinn cok duygusallastimm 2 gündürde ara ara rahmimde kasilma oluyoo bilmiyorum diorum acaba adetmi olcamm korkularimi yenmek mutlu olmak istiyorum artik 14 ocak hayirlisyla gelseydii iyi veya kötüü herseye karsi kendimi hazirladim benAynen benimde 6.gun canım hiç belirtim yok hissimde yok bende 14ocağı bekliyorum
Slmlar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebegini saglikla kucagina alirsin inşallah. Ben de pazartesi transfer olucam biraz heyecan biraz korku var . Transfer olurken acı hissediliyomu merak ediyorumMerhabalar, ben dondurulmus embryo ile hamile kaldım, bu mubarek gunde dilerim bekleyen ve dileyen herkese nasip eder yuce allahım..
canim hic korkma ben cok sakindim transfere giderken sadece cok sıkışmısım oyuzden sonta taktılar ıdrarını bıraz bosaltmamız lazım dedıler kasık agrıları oluyoo o normall benım cok yumurtam toplanmıstı ondan dolayıı agrım olmustu benımde bugun transferın tam 8 günü gecen hafta cuma günü yapiımıstı rabbım hepimizin ellerini kucagini dolu dolu cıkarsın insss 14 de kan testiyle bebisimin benle kalip kalmadigini ögrencez cok heveslenmiyorumm kendimi heresey hazirladim anliycan banada dua edin nolurSlmlar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bebegini saglikla kucagina alirsin inşallah. Ben de pazartesi transfer olucam biraz heyecan biraz korku var . Transfer olurken acı hissediliyomu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?