- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Evet doğru zaten bu halde bile sürekli tanıyan tanımayan daha bebek yok mu düşünmüyormusunuz diye soruyor ben çok etkileniyormm artik dokunsan agliycak duruma geliyorum Bi de tedaviyi söylesem her kafadan bir ses çıkacak diye soylemedik. Bakalım hayırlısı.canım bizimde aileler bilmiyor şuan korunduğumuzu sanıyorlar ben moralim bozulmasın diye kimseye söylemek istemedim yani bende senin gibiyim inan daha iyi oluyo
Haplardandir canim.Benim kasiklarda çok ağrım oluyo inceden bir sizi giriyor kasiklarima. Senin transfer ne zaman Sen progesteron kullanmıyomusum.merhaba kızlar ben transfer için estroferme başladım bu gün adetimin 4. günü dünden beri sanki içimde bi top varda ben hareket edince sallanıyo gibi hafif ağrıda oluyo geçen ay yumurta toplandı pek bi sıkıntı yaşamadım bu sefer estrofermdenmi bu ağrı ve sanki gazda olabilir anlamadımki sizdede böyle bi sıkıntı oldumu
14 ocağı bekliyoruz canım hayırlı güzel haberlerini inşallah. Bebişlerim birlikte bize güzel haberler ver :))ins canim hepimiz birbirmizn umudu oluruzzzz hepmzde pozitif sonuclarla dönüs yapariz benim cok az kaldi 14 ocakta belli olcakk hergün dua ediyorum rabbimeee sizlerde dua edin nolur
İnşallah canım ben daha önce kendiliğinden hamile kaldım ama düşük yaptım. O zaman yani hamisken goguslerim şişti diridri oldu böyle meğer hamileymism ozaman. İnşallah senin ağrılarında hamileliktendir tatlim:)))aslinda bende kimseye söylemiycektimm hep diodum esimle gidip yaptircaz ama dayanamadim söyledim canim esim cok destek bana o hep olumlu bakiyo cok sukur bende fazla heveslenip onun üzülmesini istemiyorum ve ilk 9 sene sonra esimle hastaneye gidip kan testi vercegiz iyi veya kötü onunla beraber ögrencegizzz ben üzülüyodum ona olumsuz olursa nasil haber vercem diee diorum belki bundada bir hayır vardır burada sizinli konusunca biraz oslsun rahatliyorum bugun tam 9 gün oldu transferim karin iclerim cok aciyo gögüslerim bie aciyo ve benim hic böyle agrim olmazdi sanki vücüdüm darbe almis gibi elimi degdigim yer sizliyoo hayırlısı olurr inşş
inss canimmmmmm bu agrilarda onun belirtisidirr rabbim yar ve yardimcimiz olsun insssss :)İnşallah canım ben daha önce kendiliğinden hamile kaldım ama düşük yaptım. O zaman yani hamisken goguslerim şişti diridri oldu böyle meğer hamileymism ozaman. İnşallah senin ağrılarında hamileliktendir tatlim:)))
canim tüm duamiz seninle rabbim hakkında hayirlisni versin benimde carsamba bebeism tutp tutmadina bakcazz send e bize dua et rabbim yardimcin olsun inşalahhhhKızlaaaar nerdesiniz selamlar herkese..yarın 10 30 da transfere gidiyorum bebislerimle eve donucem inşallah dualarıniza ihtiyacım varr yarın bana bol dua edin nolur 5 yıllık hasret biter inşallah
Butun dualarimiz seninle canm.insallah bebislerin annelerine slkl slkl tutunur.bol sansKızlaaaar nerdesiniz selamlar herkese..yarın 10 30 da transfere gidiyorum bebislerimle eve donucem inşallah dualarıniza ihtiyacım varr yarın bana bol dua edin nolur 5 yıllık hasret biter inşallah
canım transfer bi aksilik olmaz ise 22 ocak diye söyledi doktor progesteronuda transfer öncesi 3 gün jel şeklinde vercekmiş sen nasıl kullandınHaplardandir canim.Benim kasiklarda çok ağrım oluyo inceden bir sizi giriyor kasiklarima. Senin transfer ne zaman Sen progesteron kullanmıyomusum.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah bebişler bize olumlu cevap verirlerKızlaaaar nerdesiniz selamlar herkese..yarın 10 30 da transfere gidiyorum bebislerimle eve donucem inşallah dualarıniza ihtiyacım varr yarın bana bol dua edin nolur 5 yıllık hasret biter inşallah
canım nar suyunu nasıl hazırlıyosun bildiğimiz markette hazır satılan nar suyumu yoksa kendin evdemi hazırlıyodunTransferden önce ilaçları saati saatine kullnadım. Transferden 5 gün önce günde bir bardak nar suyu içtim ya da nar yedim. Transferden sonra 2 gün dinlendim. Sonra işe başladım. Hergün yarım saat yürüdüm. Hiç sürekli yatmadım yani. Crinone jel kullanacaksan da uygular uygulamaz 15dk yürümek gerekiyor. İyice emilmesi için. Bunların dışında ekstra birşey yapmadım.
Tedavin hayırlı olsun. 20-21 gün sonra herşey yolunda giderse bebeğine kavuşacaksın:)
Organik nar suyu alıp içtiğimde oldu, direk narı yediğimde. Bazende büfeler sıkıyorya oralardan içtim.canım nar suyunu nasıl hazırlıyosun bildiğimiz markette hazır satılan nar suyumu yoksa kendin evdemi hazırlıyodun
ekşi olması zarar verirmiOrganik nar suyu alıp içtiğimde oldu, direk narı yediğimde. Bazende büfeler sıkıyorya oralardan içtim.
Yok canım ne alakası var:)ekşi olması zarar verirmi
Canim ben hap şeklinde ama vajinal yoldan kullandım günde 3 defa. Transferde sonra iğneye geçtik 2 gün kullanicam iğne (canım transfer bi aksilik olmaz ise 22 ocak diye söyledi doktor progesteronuda transfer öncesi 3 gün jel şeklinde vercekmiş sen nasıl kullandın
evet canımguzel bi tesadüf inşallah o gümn ikimizin uğurlu gunu olurCanim ben hap şeklinde ama vajinal yoldan kullandım günde 3 defa. Transferde sonra iğneye geçtik 2 gün kullanicam iğne (
progesteron) sonra test tarihine kadar tekrar hapa gecicez. Hadi hayırlısı inşallah senin transfer günün benim test günüm( 22 ocak) hersey yolunda gider inşallah. Transfer çok kolay ben korkuyordum ama iyi geçti sen de korkma kendini sıkma transfer anında vücudunu gevşek bırak bu tutulması için onemliymis
ya normalde annelerimiz hep söylerdi ekşi yemeyin sonra çocuğunuz olmaz diye bu durumda böyle şeyleri bile düşünebiliyo insanYok canım ne alakası var:)
Insallaaaaah tatlimmevet canımguzel bi tesadüf inşallah o gümn ikimizin uğurlu gunu olur
Neden nar suyu ictin canım neye iyi geliyomus anlamadım transferden sonra mı içtin senOrganik nar suyu alıp içtiğimde oldu, direk narı yediğimde. Bazende büfeler sıkıyorya oralardan içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?