dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Kizlar hepiniz icin dua ediyorum.umarim bebisiniz sizlere sıkı sıkı tutunmustur.hem heyecanli hem slklntlli birbekleyis dönemindeniz.guzel bir sekilde sonuclanir insall.belirtilere de takilmayin.her insanda farkli oluyor belirtiler.

Allahım o kadar yuce ki, hem sınıyor hem de derman oluyor derde.. Allahım bu guzel gunde dualarımızı duysun inşallah.. Gönlünü ferah tut, bebegını okşa, guzel cumlelerle çağır onu.. İnşallah guzel sonuca ulaşırsın..

Merhaba arkadaslar bende haftaya transfer olucam size bir sorum olucak transfer gununuzde rahim kalinliginiz kacti benim adetimin 6.gununde 5.5 du doktor rahim ince dedi cok korkuyorum kalinlasmassa diye.

ızlar bende transfer için ilaç tedavisine başlıycam herşey yolunda giderse 22 si gibi transfer olacak siz benden önce sonuçları alcaksınız mutlu haberlerinizi bekliyorum banada umut olun

Ben de fazla yumurtladim 16 tane 6 tanesi sağlıklıymis dondurdular 2 ay bekledim artık transfer işte bakalım hayırlısı. allah im kimsenin emeğini umudunu boşa cikarmasin. hayırlı haberlerini duyarız inşallah sonucun pozitiftir canim burdan paylasirsan. Bu arada hangi sehirdesin

Merhaba arkadaslar bende haftaya transfer olucam size bir sorum olucak transfer gununuzde rahim kalinliginiz kacti benim adetimin 6.gununde 5.5 du doktor rahim ince dedi cok korkuyorum kalinlasmassa diye.
Doktorum bana Rahim kalınlığıni söylemedi de ultrasonda gösterdi Rahimde 3 çizgi olması gerekiyormus ,böyle alt alta. bizim için önemli olan bu ,artık rahim ben bebek tutmaya hazırım diyo dedi doktor. Seninki de uygun olur inşallah canım zaten kullandığımız iğneler ilaçlar rahimi hazırlıyor kalinlastiriyor. Daha senin 6. Günün ben 18. Günümde transfer olucam. O güne kadar seninki de kalinlasir stres yapma iyi düşün olumsuz şeyler düşünme. Unutmayalım beynimizden olumlu akım gitsinki bebislerimiz bize tütünsun:))

ızlar bende transfer için ilaç tedavisine başlıycam herşey yolunda giderse 22 si gibi transfer olacak siz benden önce sonuçları alcaksınız mutlu haberlerinizi bekliyorum banada umut olun
Hadi hayırlısı inşallah tedavin sorunsuz bir şekilde başarıya ulaşır 2015 te inşallah buradaki herkes bebek sahibi olur. allah kolaylıklar versin canim

amin canim inss rabbim hepmizin muraini verir 9 sene boyunca hangi hastaneye gitsiysem hep olumsuz sonucla ciktim bunda cok heveslenmek istemiyorum hatta ve hatta hic heveslenmiyorum herkez bana olumlu düsün diolar nekadar olumlu düsnsemde en cok olumsuzu düsnüyorum hergün onunla konusuyorum seviyorum bilmiyorum suanla benlemi degilmi umarim benimledir ama hic bir belirtim yok oyuzden üzülüyorum burayi takip ediyorum diorum acaba tutunma belirtileri nelerdir die rabbim hayirlsni versin ben kendimi herseye hazirladimm ama rabbimden tek duam rabbim düsmanima bile annelik özlemiyle yakmasin hepimize nasip etsin yüce yaradanim

amin canim ins sonucum pozitiftir ankaradan canimmm inanirmisn su 12 günde beklemek okadar zorki en hep derdim yumurtalrim gelissin beklemesi sorun degil die benim yumurtalarim cok zor yanit veriyo ama beklemesi dahada zormus insani encokta yeyip bitiren acaba hamilemiyim degilmiyim herkez heveslenniyoo bir tek ben heveslenemiyorum icimde hep bir burukluk var zaten ben heveslenirsem olumsuz sonucta kendimi toplayamam tek sorun bu yinede cok sukur 4 tane dondurulmus emriyom var rabbim neylerse güzel eyler hepimizn hakkindaki hayirlisni gönlümüzün muradini versin kardeslerim

ins canim hepimiz birbirmizn umudu oluruzzzz hepmzde pozitif sonuclarla dönüs yapariz benim cok az kaldi 14 ocakta belli olcakk hergün dua ediyorum rabbimeee sizlerde dua edin nolur

ins canim hepimiz birbirmizn umudu oluruzzzz hepmzde pozitif sonuclarla dönüs yapariz benim cok az kaldi 14 ocakta belli olcakk hergün dua ediyorum rabbimeee sizlerde dua edin nolur
evet bende sizin için tarih sayıyorum inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız

Merhaba kizlar birsey sormak istiyorum ben bir kez tüp bebek yaptirdim fakat negatifle sonuclandi daha sonraki tedavimde hidrosalpenks tanisi kondu ama cok ilerlememis dedi doktor ameliyat yapmicam dedi ve tekrardan dondurulmuslarla bi kez daha denicez acaba bu konu hakkinda bilginiz var mi Hidrosalpenks varken gebelik gerceklesir mi??

Amin canım pozitif düşün hersey güzel olacak. Biliyomusun benim tedaviden hiç kimsenin haberi yok ailelerimizin bile sadece eşim ve ben. birbirimize destek oluyoruz bana moral güç veren sadece esim

Amin canım pozitif düşün hersey güzel olacak. Biliyomusun benim tedaviden hiç kimsenin haberi yok ailelerimizin bile sadece eşim ve ben. birbirimize destek oluyoruz bana moral güç veren sadece esim
merhaba kızlar ben transfer için estroferme başladım bu gün adetimin 4. günü dünden beri sanki içimde bi top varda ben hareket edince sallanıyo gibi hafif ağrıda oluyo geçen ay yumurta toplandı pek bi sıkıntı yaşamadım bu sefer estrofermdenmi bu ağrı ve sanki gazda olabilir anlamadımki sizdede böyle bi sıkıntı oldumu

canım bizimde aileler bilmiyor şuan korunduğumuzu sanıyorlar ben moralim bozulmasın diye kimseye söylemek istemedim yani bende senin gibiyim inan daha iyi oluyo

aslinda bende kimseye söylemiycektimm hep diodum esimle gidip yaptircaz ama dayanamadim söyledim canim esim cok destek bana o hep olumlu bakiyo cok sukur bende fazla heveslenip onun üzülmesini istemiyorum ve ilk 9 sene sonra esimle hastaneye gidip kan testi vercegiz iyi veya kötü onunla beraber ögrencegizzz ben üzülüyodum ona olumsuz olursa nasil haber vercem diee diorum belki bundada bir hayır vardır burada sizinli konusunca biraz oslsun rahatliyorum bugun tam 9 gün oldu transferim karin iclerim cok aciyo gögüslerim bie aciyo ve benim hic böyle agrim olmazdi sanki vücüdüm darbe almis gibi elimi degdigim yer sizliyoo hayırlısı olurr inşş

Hayirli olsun canim.umarim guzel haberler verirsin.transferden once ananas bol bol tuket bebisin tutunmasini sagliyormus.

14 ocagi merakla bekliyoruz.insallah ikinizin de pozitif haberlerini aliriz.beklemek cok zor,zaman gecmek bilmez ama inanin sonuc olumlu da olsa olumsuz da olsa cok anlamli gunleriniz olacak bu gunler.insallah sizin anlatacaginiz guzel anilar olarak kalir bugunlr.

amin canimmmmmmmm hersey olumlu pozitif olursaa benimde bu umutsuzlugumdan dolayi burda hepinize bir umut olurum rabbim neylerse güzel eylerrr o ol der ve olurr biz herseyide yapsak etsekk muhakkaki rabbim isterse olurr oyuzden kendimizi herseye hazir edelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…