ya arkadaşlar yazmıştı transfer öncesi 5 gün nar suyu tutunmaya destek veriyo diye ama ben nar suyunu nasıl hazırladıklarını anlamadım onu öğrenmeye çalışıyorumNeden nar suyu ictin canım neye iyi geliyomus anlamadım transferden sonra mı içtin sen
CANİM nasılsın yarın senin için büyük gün sonucunu merak ediyorum inşallah bebeğin tutunmustur . Var mı değişiklikler ağrı sızı.aslinda bende kimseye söylemiycektimm hep diodum esimle gidip yaptircaz ama dayanamadim söyledim canim esim cok destek bana o hep olumlu bakiyo cok sukur bende fazla heveslenip onun üzülmesini istemiyorum ve ilk 9 sene sonra esimle hastaneye gidip kan testi vercegiz iyi veya kötü onunla beraber ögrencegizzz ben üzülüyodum ona olumsuz olursa nasil haber vercem diee diorum belki bundada bir hayır vardır burada sizinli konusunca biraz oslsun rahatliyorum bugun tam 9 gün oldu transferim karin iclerim cok aciyo gögüslerim bie aciyo ve benim hic böyle agrim olmazdi sanki vücüdüm darbe almis gibi elimi degdigim yer sizliyoo hayırlısı olurr inşş
Hmm anladım bende ananasi duydum tutunmaya yardimci diye. Ananas yiyorum:)) nar suyunu dışarda kafelerde falan oluyo taze sıkılmış ordan icebilirsin. Ya da kati meyve sikacagin varsa onda da sıkılıyor.kutu olandan içme onlar işlem görmüş oluyo pek sağlıklı değil.ya arkadaşlar yazmıştı transfer öncesi 5 gün nar suyu tutunmaya destek veriyo diye ama ben nar suyunu nasıl hazırladıklarını anlamadım onu öğrenmeye çalışıyorum
Transferden önce rahim duvarının kalınlaşması için içiliyor.Neden nar suyu ictin canım neye iyi geliyomus anlamadım transferden sonra mı içtin sen
canim hic bir agrim yokk bilmiyorum cok heycanliyim icimde heycan ve korkuu yarin son günn ins bebegim tutunmusturr cok farkli duygular icindeyimm yarin esimle gidecegizz nolur dua ett olumsuz dusunmek istemiyorum ama icimde hep olumsuz duygularr hayırlısıyla bi ögrenseydimmm allahın izniyle en azindan su pisikolejik bunalmdan kurtulurdumCANİM nasılsın yarın senin için büyük gün sonucunu merak ediyorum inşallah bebeğin tutunmustur . Var mı değişiklikler ağrı sızı.
Kızlaaar selamlar herkese. Dün bebislerimi aldım geldim :)) . Eşim beni kaldirmiyor paso yatıyorum zaman hiç gecmiyo yaa. Transferde sonra progesteron iğne yapiliyorum
Insallaaaaah tatlimm
ne oldu kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz hadi olumlu haberleri verin artıkcanim hic bir agrim yokk bilmiyorum cok heycanliyim icimde heycan ve korkuu yarin son günn ins bebegim tutunmusturr cok farkli duygular icindeyimm yarin esimle gidecegizz nolur dua ett olumsuz dusunmek istemiyorum ama icimde hep olumsuz duygularr hayırlısıyla bi ögrenseydimmm allahın izniyle en azindan su pisikolejik bunalmdan kurtulurdum
canım test sonucun ne olduBende 14ocağı bekliyorum idrar testi Yaptım 9.gun çıkmadı biraz moralim bozulsada bugün içime bir umut Doğdu sağ kasığımda devamlı batma oluyo acaba diyorum benimle mi acaba inşallah o zaman 14ocağı bekleyen 3kişiuiz inşallah 3ümüzde güzel haber veririz
Kan veha
Kan verdim sonuçu bekliyorum canım saat 3gibi belli olacak
hadi bakalım bekliyoruz
malesef canim negatif bebegim benle kalmadi hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır rabbım nasip etmeyince etmiyoo ins sizler pozitif sonuclarla dönersinizcanım test sonucun ne oldu
herşeyin hayırlısı uzuldummalesef canim negatif bebegim benle kalmadi hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır rabbım nasip etmeyince etmiyoo ins sizler pozitif sonuclarla dönersiniz
bu neya çok üzüldüm herşeyin hayırlısıÜzgünüm negatif
Dua ediyorum isteyen herkese evlat kokusuncanim hic bir agrim yokk bilmiyorum cok heycanliyim icimde heycan ve korkuu yarin son günn ins bebegim tutunmusturr cok farkli duygular icindeyimm yarin esimle gidecegizz nolur dua ett olumsuz dusunmek istemiyorum ama icimde hep olumsuz duygularr hayırlısıyla bi ögrenseydimmm allahın izniyle en azindan su pisikolejik bunalmdan kurtulurdum
Canim duaları seninle alacanim hic bir agrim yokk bilmiyorum cok heycanliyim icimde heycan ve korkuu yarin son günn ins bebegim tutunmusturr cok farkli duygular icindeyimm yarin esimle gidecegizz nolur dua ett olumsuz dusunmek istemiyorum ama icimde hep olumsuz duygularr hayırlısıyla bi ögrenseydimmm allahın izniyle en azindan su pisikolejik bunalmdan kurtulurdum
Benimkini daha çok canım 22 ocak test günüm. Ama cantanem06 bu gündü. Ne yaptı acabane oldu kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz hadi olumlu haberleri verin artık
Üzgünüm negatif
Canimm uff senin için çok dua etmiştim. Nasip değilmiş allah im büyük inşallah bi dahakine tutar. Canını sıkma kendini hirpalama sukurki tedavi yöntemin var yumurtan oluşuyor sperm var. Yumurtası ve spermi olmayan insanlar var tekrar denersin. imkansız değil, sadece zamanı vardır daha öyle düşünmalesef canim negatif bebegim benle kalmadi hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır rabbım nasip etmeyince etmiyoo ins sizler pozitif sonuclarla dönersiniz
cantanem ve eskişehir ikiside negatif maalesefDua ediyorum isteyen herkese evlat kokusun
Canim duaları seninle ala
Benimkini daha çok canım 22 ocak test günüm. Ama cantanem06 bu gündü. Ne yaptı acaba
Cok uzuldum .demek zamani degilmis.simdi ne soylesek teselli etmez biliyorum.seni cok iyi anliyorum iki kere negatifi goren biri olarak.ama sakin pes etme.insallah diger sefere pozitif sonucunu alirsin.Üzgünüm negatif
Gecmis olsun.dedigin gibi demek hayirlisi buymus.zamani degilmis demekki.ne kadar uzulme desek de uzulursun ama sakin umutsuzluga kapilma.insallah diger denemende bebislerinle eve donersinmalesef canim negatif bebegim benle kalmadi hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır rabbım nasip etmeyince etmiyoo ins sizler pozitif sonuclarla dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?