dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kalanlar

Neden nar suyu ictin canım neye iyi geliyomus anlamadım transferden sonra mı içtin sen
ya arkadaşlar yazmıştı transfer öncesi 5 gün nar suyu tutunmaya destek veriyo diye ama ben nar suyunu nasıl hazırladıklarını anlamadım onu öğrenmeye çalışıyorum

CANİM nasılsın yarın senin için büyük gün sonucunu merak ediyorum inşallah bebeğin tutunmustur . Var mı değişiklikler ağrı sızı.

ya arkadaşlar yazmıştı transfer öncesi 5 gün nar suyu tutunmaya destek veriyo diye ama ben nar suyunu nasıl hazırladıklarını anlamadım onu öğrenmeye çalışıyorum
Hmm anladım bende ananasi duydum tutunmaya yardimci diye. Ananas yiyorum:)) nar suyunu dışarda kafelerde falan oluyo taze sıkılmış ordan icebilirsin. Ya da kati meyve sikacagin varsa onda da sıkılıyor.kutu olandan içme onlar işlem görmüş oluyo pek sağlıklı değil.

CANİM nasılsın yarın senin için büyük gün sonucunu merak ediyorum inşallah bebeğin tutunmustur . Var mı değişiklikler ağrı sızı.
canim hic bir agrim yokk bilmiyorum cok heycanliyim icimde heycan ve korkuu yarin son günn ins bebegim tutunmusturr cok farkli duygular icindeyimm yarin esimle gidecegizz nolur dua ett olumsuz dusunmek istemiyorum ama icimde hep olumsuz duygularr hayırlısıyla bi ögrenseydimmm allahın izniyle en azindan su pisikolejik bunalmdan kurtulurdum

Kızlaaar selamlar herkese. Dün bebislerimi aldım geldim :)) . Eşim beni kaldirmiyor paso yatıyorum zaman hiç gecmiyo yaa. Transferde sonra progesteron iğne yapiliyorum

Insallaaaaah tatlimm
ne oldu kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz hadi olumlu haberleri verin artık

canım test sonucun ne oldu

ne oldu çıkmadımı sonuç bi sor çıkmıştır belki bende laborantım erken çıkabiliyo bazen

Dua ediyorum isteyen herkese evlat kokusun
Canim duaları seninle ala
ne oldu kızlar test sonuçlarınızı bekliyoruz hadi olumlu haberleri verin artık
Benimkini daha çok canım 22 ocak test günüm. Ama cantanem06 bu gündü. Ne yaptı acaba

malesef canim negatif bebegim benle kalmadi hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır rabbım nasip etmeyince etmiyoo ins sizler pozitif sonuclarla dönersiniz
Canimm uff senin için çok dua etmiştim. Nasip değilmiş allah im büyük inşallah bi dahakine tutar. Canını sıkma kendini hirpalama sukurki tedavi yöntemin var yumurtan oluşuyor sperm var. Yumurtası ve spermi olmayan insanlar var tekrar denersin. imkansız değil, sadece zamanı vardır daha öyle düşün

malesef canim negatif bebegim benle kalmadi hayırlısı vardır elbet bundada bir hayır rabbım nasip etmeyince etmiyoo ins sizler pozitif sonuclarla dönersiniz
Gecmis olsun.dedigin gibi demek hayirlisi buymus.zamani degilmis demekki.ne kadar uzulme desek de uzulursun ama sakin umutsuzluga kapilma.insallah diger denemende bebislerinle eve donersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…