Dondurulmus embriyo.

Evet üzülmemek zor sonucta uzun süredir yarini bekliyodun ama zamani gelmemis demekki suan üzülüyosun ama eminimki o zaman hayirlisiyla güzel haberi alinca herseyi unutacaksin insallah Insallah canim bakalim hayirlisiyla güzel haberler almak nasip olur hepimize..

aynen canim az daha sikicam disimi sonra sabrin sonu selamet insallah, hafta sonuda bisuru yemek yapptim transfer zamani rahat edeyim diye.. gelin hepberaber yiyelim:)) bebislerine vitamin olsunn kan olsun:)

Evet devlet katkı sağlıyor evvel deneme tahtası yaptıktan sonra benim devlet katkısı alabilmem için 3 sene evlilik şartı 1 amaliyat ve 3 aşilamadan sonra tüp bebek hakkı veriyor benim çikolata kistim var bu şartların gerçeklesmesini beklersem Allah korusun yumurtaligimi kaybederim ben 1,5 senelik evliyim ilk denemeyi kendi imkanlarımızla yaptık olmadı maalesef sen hangi ülledesin normal yoldan hamileliği engelleyen sıkıntı ne inşallah ilk denemede kavuşursun bebeğine

Canim gexmis olsun, gec olsun guc olmasin ins. Bunda da vardir bir hayir.

sagol canim nasipten oteye gidilmiyor..sizin guzel haberlerinzi bekliyorum artik..ben rolantideyim..bari biraz spor yapar 1-2 kilo veririm:) gerci kilo problemim yokta iyi yanindan bakmaya calisiyorum:)

belki istisnalar vardir canim moraliniz bozma iyice arastir bence..sanki senin durumuna benzer seyler okumustum burda o zaman 3 yil beklemen gerekmiyor galiba..cok iyi bilmiyorumda arastir yinede..ben ABD deyim, sperm sayi morfoloji ve hareket sorunumuz var canim..ilk ve son olsun insallah hepimz bu carkin cemberinde takildik giidyoruz.sonunda yuzumuz guler insallah..

Son düzenleme:

Tupler kapalı olursa ( benin açık ) amh çok düşük olursa (benim değerler iyi ) birde eşin spermleri düşük olursa (eşimin değerleri güzel ) :) her halükarda faydalanamiyoruz :) tek istediğim 2. denemeden güzel sonuç almak inşallah rabbim meleklerimize kavuşturur hepimizi..

Kizlar merhaba. Ben de dondurulmus tedavisindeyim. Carsamba transferim olacak. Var mi carsamba transferi olacaklar ?? Allah herkesin yardimcisi olsun.

Nanna ne yaptın gittin mi dr kalp atışını duymaya nasıl gidiyor hamilelik .

kizlar merhaba. Ben de dondurulmus tedavisindeyim. Carsamba transferim olacak. Var mi carsamba transferi olacaklar ?? Allah herkesin yardimcisi olsun.

canım şimdiden hayırlı olsun çarşamba günü bildiğim kadarıyla kimsenin transferi yokyavruların sana sıkıca tutunsun inşaallah

Kizlar merhaba. Ben de dondurulmus tedavisindeyim. Carsamba transferim olacak. Var mi carsamba transferi olacaklar ?? Allah herkesin yardimcisi olsun.

Amin canım tedavin hayırlı olsun bebeğine kavuşmana az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz

hadi ya diyip guzel olan seylere uzulmeyelim simdi:) tuhaf bir ironi oldu:) canim belki kendiliginden gelir stres sikinti yapma ben spora ara vermistim baslicam simdi yine, biraz kafamizi dagitmamiz lazim, surekli buna odaklaninca insan mutsuz oluyor, oysaki hayat akip gidiyor..

Yok canım üzülmüyorum :) Allaha şükür diyorum her zaman tek sorun kistler hamileliği engelleyen stres başlı başına engel dediğin çok doğru ama ister istemez süreli araştırma içindeyiz :26:

aynen canim az daha sikicam disimi sonra sabrin sonu selamet insallah, hafta sonuda bisuru yemek yapptim transfer zamani rahat edeyim diye.. gelin hepberaber yiyelim:)) bebislerine vitamin olsunn kan olsun:)

Aynen canim sabrin sonu selamet insallah kuzucugun gelicek yakinda sadece biraz fazla nazli annesii ayy yandinn kiz olursa Bol yemek var yani olsun bi kac gün rahat edersin hazir yemek cok iyi oluyo =) Yemek konusunda ben bu aralar cok kötüyüm ya yiyemiyorum hic istahim yok kilo alacagima veriyorum malesef bebisler birakmiyo yiyim

kiz olursa Nazli koyucam adini:)) olabiliyor canim oyle benim bi arkadasimda ilk uc ayda epey kilo vermisti, sonra gayet cok kilo aldi dogum bile yapti:) sikma canini disini sIk sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…