- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
stres yapma canimcim, ben de simdi takvimime baktim en son 27 ocakta gitmisim ultrason icin..bugunde boyle sonuclandi iste..bi gidip baktirsan iyi olur aslinda..en azindan icin rahat eder..
yarın arayacağım bakalım ne söyleyecek
yani heralde yumurtladim ve normal adet dongusu gibi islemeye basladi durum bende bilmiyorum yaa uff cokta canimi sikmak istemiyorum ama insan ister istemez uzuluyor. biliyorsun 11 araliktan beri bekliyordum, biraz daha bekleyecegim anlasilan, progesteronun oyununa geldimumarim sen guzel haberler alirsin doktordan canim, korkma hersey yolunda
simdi aradi hemsire..yumurtladigim icin boyle olmus..transferim mart sonuna kaldi bana yine beklemek dustusizlerin transferileri iyi gecer bebisleriniz siki siki tutunur insallah kucagina almak nasip olur..
Evet üzülmemek zor sonucta uzun süredir yarini bekliyodun ama zamani gelmemis demekki suan üzülüyosun ama eminimki o zaman hayirlisiyla güzel haberi alinca herseyi unutacaksin insallahInsallah canim bakalim hayirlisiyla güzel haberler almak nasip olur hepimize..
amin canim insallah..eevet ilk olacak..bebekte yaparim kariyerde olmadi maalesef yurt disinda olunca daha da zor..TR de devlet karsilyiyor bazi kosullari saglayinca hemen sikma canini diyelimki olmadi sartlari saglayinca devlet destegi ile yaparsin...insallah gerek kalmaz tabi..benimde burda olmazsa TR gelip yaptirmayi dusunuyorum..insallah benim iicnde gerek kalmaz..kimse ugrasmasin herkes istediginde bebegini kucagina alsin insallahhh..aminnnnnn
Canim gexmis olsun, gec olsun guc olmasin ins. Bunda da vardir bir hayir.
Evet devlet katkı sağlıyor evvel deneme tahtası yaptıktan sonra benim devlet katkısı alabilmem için 3 sene evlilik şartı 1 amaliyat ve 3 aşilamadan sonra tüp bebek hakkı veriyor benim çikolata kistim var bu şartların gerçeklesmesini beklersem Allah korusun yumurtaligimi kaybederim ben 1,5 senelik evliyim ilk denemeyi kendi imkanlarımızla yaptık olmadı maalesefsen hangi ülledesin normal yoldan hamileliği engelleyen sıkıntı ne inşallah ilk denemede kavuşursun bebeğine
belki istisnalar vardir canim moraliniz bozma iyice arastir bence..sanki senin durumuna benzer seyler okumustum burda o zaman 3 yil beklemen gerekmiyor galiba..cok iyi bilmiyorumda arastir yinede..ben ABD deyim, sperm sayi morfoloji ve hareket sayimiz var canim..ilk ve son olsun insallah hepimz bu carkin ceberinde takildik giidyoruz.sonunda yuzumuz guler insallah..
Evet üzülmemek zor sonucta uzun süredir yarini bekliyodun ama zamani gelmemis demekki suan üzülüyosun ama eminimki o zaman hayirlisiyla güzel haberi alinca herseyi unutacaksin insallahInsallah canim bakalim hayirlisiyla güzel haberler almak nasip olur hepimize..
kizlar merhaba. Ben de dondurulmus tedavisindeyim. Carsamba transferim olacak. Var mi carsamba transferi olacaklar ?? Allah herkesin yardimcisi olsun.
Kizlar merhaba. Ben de dondurulmus tedavisindeyim. Carsamba transferim olacak. Var mi carsamba transferi olacaklar ?? Allah herkesin yardimcisi olsun.
Tupler kapalı olursa ( benin açık ) amh çok düşük olursa (benim değerler iyi ) birde eşin spermleri düşük olursa (eşimin değerleri güzel ) :) her halükarda faydalanamiyoruz :) tek istediğim 2. denemeden güzel sonuç almak inşallah rabbim meleklerimize kavuşturur hepimizi..
hadi ya diyip guzel olan seylere uzulmeyelim simdi:) tuhaf bir ironi oldu:) canim belki kendiliginden gelir stres sikinti yapma ben spora ara vermistim baslicam simdi yine, biraz kafamizi dagitmamiz lazim, surekli buna odaklaninca insan mutsuz oluyor, oysaki hayat akip gidiyor..
aynen canim az daha sikicam disimi sonra sabrin sonu selamet insallah, hafta sonuda bisuru yemek yapptim transfer zamani rahat edeyim diye.. gelin hepberaber yiyelim:)) bebislerine vitamin olsunn kan olsun:)
amin cnm inss hosgeldin tedavin hayirli ugurlu olsun cnmKizlar merhaba. Ben de dondurulmus tedavisindeyim. Carsamba transferim olacak. Var mi carsamba transferi olacaklar ?? Allah herkesin yardimcisi olsun.
Aynen canim sabrin sonu selamet insallah kuzucugun gelicek yakinda sadece biraz fazla nazli annesii ayy yandinn kiz olursaBol yemek var yani olsun bi kac gün rahat edersin hazir yemek cok iyi oluyo =) Yemek konusunda ben bu aralar cok kötüyüm ya yiyemiyorum hic istahim yok kilo alacagima veriyorum malesef bebisler birakmiyo yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?