kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
ne hissetiğimi bilmiyorum kocaman bir boşluğun içindeyim rabbim size yaşatmasın çok zor
evet canım çok zor Rabbim sabır versin
kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
cnm cok gecmis olsun allah sabir versin iki ay once bende yasamistim seni cok iyi anliyorum zaman en iyi ilac cnmkızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
ne hissetiğimi bilmiyorum kocaman bir boşluğun içindeyim rabbim size yaşatmasın çok zor
herkese iyi aksamlar kizlar.nesecim nasilsin
evet canım çok zor Rabbim sabır versin
Ay nasıl olur? BHCG nasıl gidiyor takip edildi mi?
İyiyim cnm sana mesaj atmistim gormedin heralde cnm benim adetkerim duzene girmedi sende de boyle sorun varmi 30 aralikta oldum 15 ocakta tekrar olmustu simdi bugun yine var kanamam sende boyle bi durum varmi cnm yarin dr gidecem
allah sabir versin cnm.cok uzuldum.ne hissetiğimi bilmiyorum kocaman bir boşluğun içindeyim rabbim size yaşatmasın çok zor
cnm simdi gordum.bende sana sorucaktim cnm.dusukten sonra ilk 20 ocakta oldum 27 ocakta bitti.dun yine regl oldum hemde karin agrisiyla beraber bugunde agrim var cok olmasada.doktoru aramalimiyim diye sorucaktim.
Nanna ne yaptın gittin mi dr kalp atışını duymaya nasıl gidiyor hamilelik .
Cnm ben ocagin 15 oldugumda gitmistim dr kist var dedi gunde uc kere icmem icin bilac verdi acaba ondanmi bu kadar erken oldu yine bilmiyorum bence sende bi dr git cnm bu dusuk benim pusulami bozdu valla cnm
kiz olursa Nazli koyucam adini:)) olabiliyor canim oyle benim bi arkadasimda ilk uc ayda epey kilo vermisti, sonra gayet cok kilo aldi dogum bile yapti:) sikma canini disini sIk sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?