Dondurulmus embriyo.

kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar

canımmm yaaaa ne denir ki ALLAH C.C sabır versin.çok geçmiş olsun Rabbim inşaALLAH çok bekletmeden sana yavrularını sağlıkla,kolaylıkla bağışlasın

herkese iyi aksamlar kizlar.nesecim nasilsin

İyiyim cnm sana mesaj atmistim gormedin heralde cnm benim adetkerim duzene girmedi sende de boyle sorun varmi 30 aralikta oldum 15 ocakta tekrar olmustu simdi bugun yine var kanamam sende boyle bi durum varmi cnm yarin dr gidecem

evet canım çok zor Rabbim sabır versin

Ay nasıl olur? BHCG nasıl gidiyor takip edildi mi?

canım perşembe gününe kadar herşey yolunda gidiyodu 2 tane kese görüldü değerim 6165 ama bi anda düştü kuzucuklarım bıraktılar beni çarşamba günü kanamam başladı kan testi yaptırdım değerim yüksek çıktı perşembe günü ümidim kesilmişti doktora gittim keseler görüldü bu arada kanamam devam ediyordu düşüğü engelleyen ilaçlar kullandım ama faydası olmadı

İyiyim cnm sana mesaj atmistim gormedin heralde cnm benim adetkerim duzene girmedi sende de boyle sorun varmi 30 aralikta oldum 15 ocakta tekrar olmustu simdi bugun yine var kanamam sende boyle bi durum varmi cnm yarin dr gidecem

cnm simdi gordum.bende sana sorucaktim cnm.dusukten sonra ilk 20 ocakta oldum 27 ocakta bitti.dun yine regl oldum hemde karin agrisiyla beraber bugunde agrim var cok olmasada.doktoru aramalimiyim diye sorucaktim.

cnm simdi gordum.bende sana sorucaktim cnm.dusukten sonra ilk 20 ocakta oldum 27 ocakta bitti.dun yine regl oldum hemde karin agrisiyla beraber bugunde agrim var cok olmasada.doktoru aramalimiyim diye sorucaktim.

Cnm ben ocagin 15 oldugumda gitmistim dr kist var dedi gunde uc kere icmem icin bilac verdi acaba ondanmi bu kadar erken oldu yine bilmiyorum bence sende bi dr git cnm bu dusuk benim pusulami bozdu valla cnm

Cnm ben ocagin 15 oldugumda gitmistim dr kist var dedi gunde uc kere icmem icin bilac verdi acaba ondanmi bu kadar erken oldu yine bilmiyorum bence sende bi dr git cnm bu dusuk benim pusulami bozdu valla cnm

benimde cnm.ilk defa benimde basima boyle bisey geldi.bugun doktoru aramak istedimde abartiyormuyum sonucta dusuk yaptik.ama bencede danismakta fayda var.yarin bende arayip bi sorayim.sonraki adetimde baslarim yine demistim ama isler karisti yine. mart demistim dayanamayip subata cekmistim ama yine martin baslarina denk gelir herhalde kismet tabii

bu ayeti okuyunca mücadele içindeki biz anne adayları aklıma geldi paylaşmak istedim

kiz olursa Nazli koyucam adini:)) olabiliyor canim oyle benim bi arkadasimda ilk uc ayda epey kilo vermisti, sonra gayet cok kilo aldi dogum bile yapti:) sikma canini disini sIk sadece:)

Bayilirim kiz cocuklarinaa insallah Rabbim hepimize nasip eder.. Bende nazlican koyarim Bebisler iyi olsunda sanki iyi beslenmiyorum gibi geliyo ki öyle sütten tatlidan herseyden tiksiniyorum Yeterki hersey yolunda olsun ben herseye raziyim arkadasinada cok sevindim Allahim bizede o günleri göstersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…