kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
Eki Görüntüle 962434 bu ayeti okuyunca mücadele içindeki biz anne adayları aklıma geldi paylaşmak istedim
Cnm Rabbim sabır versin hemç ok üzüldüm hem çok şaşırdım nasıl böyle birşey olabiliyor ki aklımda almadı açokcası
allah sabir versin cnm.cok uzuldum.
kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
canım şimdiden hayırlı olsun çarşamba günü bildiğim kadarıyla kimsenin transferi yokyavruların sana sıkıca tutunsun inşaallah
Amin canım tedavin hayırlı olsun bebeğine kavuşmana az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz
amin cnm inss hosgeldin tedavin hayirli ugurlu olsun cnm
SLM HANIMLAR
SIMDI siz horul horul uyurlen bebeisler karnininzda yada aklinizda iken, bende uyusamda sabah olsa diyorum bir an once 5. Gun kani icin merkezs gitcem yani, evden cikicam ama araba surup surmeme teredutlerim varken esim hicbisey olmaz git dedi benimde icime tuz serpildi, tuz degilde bebek serpilir ins. Geldikten sorna yazarim artik
bencede katlanamazlar canim, Allah dagina gore kar veriyor diye bi soz vardi(ya da onun gibi bisey:) neyse lucrin senin yumurta gelismemesi icin oldugun igne galiba bende lupron kullandim epey bi, dun progesterone ignem basladi lupron bitti..sali transfer..birlikte gun sayalimm:)
Bugün transferimin 7. günü ve ateşim 36.1 çıktı sabah. Bunca progesterona rağmen bu kadar düşük olması normal mi
canım perşembe gününe kadar herşey yolunda gidiyodu 2 tane kese görüldü değerim 6165 ama bi anda düştü kuzucuklarım bıraktılar beni çarşamba günü kanamam başladı kan testi yaptırdım değerim yüksek çıktı perşembe günü ümidim kesilmişti doktora gittim keseler görüldü bu arada kanamam devam ediyordu düşüğü engelleyen ilaçlar kullandım ama faydası olmadı
Amin inşallahhinşaALLAH canım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
benim yeğenimde nazlı doğumda pek nazlanarak geldiği için koymuştuk 12 yaşında hala her konuda nazlı büyüyen bi çocukkiz olursa Nazli koyucam adini:)) olabiliyor canim oyle benim bi arkadasimda ilk uc ayda epey kilo vermisti, sonra gayet cok kilo aldi dogum bile yapti:) sikma canini disini sIk sadece:)
Rabbim sabır versinkızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
Eki Görüntüle 962434 bu ayeti okuyunca mücadele içindeki biz anne adayları aklıma geldi paylaşmak istedim
kızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında
hayırlısı vazgeçmek yok sendeledim ama düşmedim :)
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında
Amin inşallahh
benim yeğenimde nazlı doğumda pek nazlanarak geldiği için koymuştuk 12 yaşında hala her konuda nazlı büyüyen bi çocuk
Rabbim sabır versin
çok güzel bir ayet canım teşekkürler pc min duvarına koyucam müsadenle her gördüğümde tekrarlamak için
canım seni en iyi anlayan bu durumu yaşayanlardır yani benim gibi, Allah yardımcın olsun ben negatifi alınca yaşadıklarımı hatırlayınca hala gözlerim doluyor şuanda bebeğim kucağımda olmasına rağmen. sen maşallah kendini çabuk toparlamışsın insallah Rabbim güzel sağlıklı bir bebekle mükafatlandırır senikızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif
Evet canım baskılamak için iğne. Dün yine kontrolüm vardı çok şükür 9 mm olmuş iğneyi dün akşam son vurdum bu sabah jele başladım östrojen bantlarını yeniledim bu sefer kalçaya yapıştırdım. Estrofem de kullanıyorum transfere kadar da kalınlaşır daha sanırım. Ben geç cevap yazdım sana senin transfer bugün oluyor değil mi Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla güzel haberler duymanı nasip etsin aramızda 4 gün var benim pazar günü transferim sen benden baya önce öğreneceksin ama takipteyim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?