Dondurulmus embriyo.

kızlar hepinize teşekkür ederim üzüntümü paylaştığınız için rabbim inş sizlere yaşatmaz bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

SLM HANIMLAR

SIMDI siz horul horul uyurlen bebeisler karnininzda yada aklinizda iken, bende uyusamda sabah olsa diyorum bir an once 5. Gun kani icin merkezs gitcem yani, evden cikicam ama araba surup surmeme teredutlerim varken esim hicbisey olmaz git dedi benimde icime tuz serpildi, tuz degilde bebek serpilir ins. Geldikten sorna yazarim artik

canım şimdiden hayırlı olsun çarşamba günü bildiğim kadarıyla kimsenin transferi yokyavruların sana sıkıca tutunsun inşaallah

Amin canım tedavin hayırlı olsun bebeğine kavuşmana az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz

amin cnm inss hosgeldin tedavin hayirli ugurlu olsun cnm

Bu sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim kızlar İnşallah hepimizin yavruları sıkıca tutunsun.. Duacınızım..

kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar

Canan duygularını , üzüntünü çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. Ben de 15 haftalık bebeğimi kaybettim Çok çok zor günlerdi. Etkisinden yeni yeni kurtuluyorum. Ama şöyle düşün.Yaşadığım için biliyorum ilerleyen günlerde kaybetseydin inan ki çok daha fazla yıkım olurdu. Rabbimin bir bildiği var ki seni fazla incitmedi. Allah bir daha yaşatmasın... Aminn

Sılanaz muhtemelen gidip dönmüşsündür Ben sorun olmayacağını düşünüyorum. Rahat ol.

Bugün transferimin 7. günü ve ateşim 36.1 çıktı sabah. Bunca progesterona rağmen bu kadar düşük olması normal mi

Evet canım baskılamak için iğne. Dün yine kontrolüm vardı çok şükür 9 mm olmuş iğneyi dün akşam son vurdum bu sabah jele başladım östrojen bantlarını yeniledim bu sefer kalçaya yapıştırdım. Estrofem de kullanıyorum transfere kadar da kalınlaşır daha sanırım. Ben geç cevap yazdım sana senin transfer bugün oluyor değil mi Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla güzel haberler duymanı nasip etsin aramızda 4 gün var benim pazar günü transferim sen benden baya önce öğreneceksin ama takipteyim canımm

Bugün transferimin 7. günü ve ateşim 36.1 çıktı sabah. Bunca progesterona rağmen bu kadar düşük olması normal mi

Canım bence ateş filan ölçerek kendine eziyet etme kafanı takıyorsun bu şekilde oluruna bırak rahat olmaya çalış, belirti arama olabilir düşük çıkabilir yani. İnşallah güzel haberler alırsın.

Canımm ne denir bilemiyorum Allah bir daha yaşatmasın inşallah çok zor. Sanırım tutunmayı sürdüremediler ama şöyle düşün sağlıklı gebelik olsaydı devam ederdi demek ki sağlıklı değillerdi vücut kendisi sonlandırıyor böyle gebelikleri her zaman Allah hayırlısını versin canım yine olur ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemiyoruz. Rabbim sabır ve tevekkül gücü versin.

inşaALLAH canım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Amin inşallahh
kiz olursa Nazli koyucam adini:)) olabiliyor canim oyle benim bi arkadasimda ilk uc ayda epey kilo vermisti, sonra gayet cok kilo aldi dogum bile yapti:) sikma canini disini sIk sadece:)
benim yeğenimde nazlı doğumda pek nazlanarak geldiği için koymuştuk 12 yaşında hala her konuda nazlı büyüyen bi çocuk

kızlar perşembe günü 2 tana kese göründü bugun elde var sıfır kuzucuklarım annasini bıraktılar
Rabbim sabır versin
Eki Görüntüle 962434 bu ayeti okuyunca mücadele içindeki biz anne adayları aklıma geldi paylaşmak istedim

çok güzel bir ayet canım teşekkürler pc min duvarına koyucam müsadenle her gördüğümde tekrarlamak için

kızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında
hayırlısı vazgeçmek yok sendeledim ama düşmedim :)

Her zaman Allah'tan hayırlısını istiyoruz canım demek ki hayırlı olan buymuş üzme kendini demiycem bu mümkün değil biliyorum Rabbim birgün bizlerinde kucaklarını dolduracak inşallah Allah sabır versin

canım ya yazacak bir şey bulamadım hayırlısı böyleymiş.üzülmemek elde değil inşaALLAH bundan sonra herşey gönlüne göre olur.Rabbim sabır versin seni bekletmeden yavrularını sana bağışlasın

inşaALLAH canım.bize en iyi teselli veren ayetlerden birine demek canım müsade senin

canım seni en iyi anlayan bu durumu yaşayanlardır yani benim gibi, Allah yardımcın olsun ben negatifi alınca yaşadıklarımı hatırlayınca hala gözlerim doluyor şuanda bebeğim kucağımda olmasına rağmen. sen maşallah kendini çabuk toparlamışsın insallah Rabbim güzel sağlıklı bir bebekle mükafatlandırır seni

yok canim ya maalesef transferim martin sonuna ertelendi..sanrim yeterli miktarda lupron kullanmadigim icin yumurta olusmus ve catlamis..oyle oluncada transfer iptal edildi..artik senin guzel haberlerini bekliyorum..ben onumuzdeki adetimle sil bastan baslicam iki kati dozda lupronla..sen guzel haberler alirsin insallah

canimm gecmis olsun, cok uzuldum..dedigin gibi sendeliyoruz ama bu yollarin sonunda istedigimize kavusucaz insallah..yeni tedavi, yeni umutlar, baharrr bize guzel seyler getirecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…