Dondurulmus embriyo.

Bu arada taze transferle gebelik elde edemeyip donmuş bebişleri buzlukta bekleyenler

Negatiften sonra doktorumla görüştüm kendisi iğnelerden dolayı hormonların etkilendiğini bu sebepten dolayı olmamış olabileceğini söyledi. Tüp bebek artık donmuş transfere doğru gidiyor çünkü vücut daha dinlenmiş oluyor dedi.Bu seferkini şanssızlık olarak değerlendirelim donmuş tedavimize başlayalım dedi. Adetim ayın 15 i gibi olacak Allah ım izin verirse donmuş tedavisine başlayacağım. Eğer bu tedavide de başarısızlık olursa kan pıhtılaşması,genetik ve ofis histeroskopi yapılacak. İnşallah gerek kalmaz da bu sefer olur Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bu arada donmuşlar %97-98 sağlıklı çözülür BEN SİZDEN UMUTLUYUM dedi bu bi nebze de olsa moralimi yerine getirdi.

merhaba canım benimde yarın yumurtalar toplanıp döllenecek ama bu ay vücut aldığı hormanlardan dolayı gebelik olsa bana çok zararı olurmuş ve sonlana bilirmiş o yüzden bu ay dondurulacak önümüzdeki ay transfer edilecek. benim doktorum da dondorulmuşla daha iyi sonuç alırız dedi vücut kendini toparlar gebelik oluşursa daha iyi devam eder dedi. ne yapalım sabırla bir ay daha bekleyeceğiz

canım doktorun en güzel kararı vermiş benim 22 yumurtam toplandı sanırım hormonlar tavan yapmıştı.5.gün 1.kalite taze embriyo transfer edildi ama tutmadı o psikoloji daha kötü şimdi 2 tane donmuşum biri transfer olacak bu ay ki adetimi bekliyorum inşallah bunda güzel haberler alırım sende bekle canım en hayırlısı doktorlarımız ne derse onu yapacağız onlara güveneceğiz

aynen benimde en son kontrolümde 20 yumurtam vardı hepside iyi büyüklükteydi ohss riski olduğu için sonraki aya ertelendi inşallah bu ay son adetim olur

aynen benimde en son kontrolümde 20 yumurtam vardı hepside iyi büyüklükteydi ohss riski olduğu için sonraki aya ertelendi inşallah bu ay son adetim olur

amin canım inşallah bu ay son adetlerimiz olur yada olmaz da bebişler bize sürpriz yapar sizde sorun ne canım?yaş kaç?bide nerde tedavi görüyorsun?bizde sorun sperm sayı ve hareket azlığı yaşım 25 eurofertilde tedavi görüyorum

Son düzenleme:

benimde yaşım 25 eşim 29. bende polikistik over var eşimde de sperm azlığı hareket düşük morfoloji düşük herşey var diyarbakır bahceci tüp bebk merkezinde yaptırıyoruz

benimde yaşım 25 eşim 29. bende polikistik over var eşimde de sperm azlığı hareket düşük morfoloji düşük herşey var diyarbakır bahceci tüp bebk merkezinde yaptırıyoruz

canım hakkımızda hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve tüm isteyenlere

canan çok geçmiş olsun canım sanırım hepimiz bu kaybedişi en az bir kere yaşadık ama yinede alışılmıyor işte Allah sabır versin bundada vardır bir hayır sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah rabbim sana benimde kahve telvesi gibi akıntılar hiç kesilmedi hayırlısı diyorum artık hepimiz için...

KALBİMDESİN cnm ne guzel bi ayet paylasmissi n cnm yuregine saglik tam bizim felsefemizi anlatiyor cnm allah inss islerimizi rast getirsin hakkimizda hayirlisini versin inss cnm cok gecmis olsun hayirlisi olsun inss cnm senin icin dedigin gibi herzaman yola devam cnm

Ya kızlar... Benim şu ateş olayına hakkaeten kafam takıldı. 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi bana. bugün 7. gün. ateşm 36.1 çıktı. Acaba geç tutunma falan gibi birşey olabilir mi? bu arada karnımın ve göğüslerimin patlama noktasına geldiğini de söylemeliyim. Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. muhtemelen tutunmadıysa kanama da bunlar yüzühnden başlamıyor olabilir di mi?

Canim ne desek bos bekleyi kan testini sonucunu alana ksdar, beninde 5.gunum bugun transferden sonra sabah kan verdim progesteron seviyesi icin kadin aradi , sanki hersey yolunda dedi ama o kadar pimpirikli olmusizki acaba deger kotude ya cikarsayimi oynuyoz diye hissettim, canim hayirlisi az kaldi hayirlisu ile guzel sonuclar sliriz ins. Bende sabit kasik agrisi vsr hepp

Yok canim daha gitmedim cuma günü randevum bekliyorum. Cok sükür iyiyim bebisler nasil onu merak ediyorum Sen nasilsin canim basladinmi kürlere?

Bebişlerde iyidir canım içini ferah tut cuma gün hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışlarını ben bile heycanlandım çok güzel bir duygudur Rabbim hepimize yaşatmayı nasip eder inşallah..ben soğan kürüne devam ediyorum geçen sene civan perçemi ve hayıt tohumu yapmıştım biraz bu bitkilerde çok faydalıymış kadın hastalıklarına tekrar başlasam mı karar veremedim:44:

Doktorun ne güzel konşmuş canım inşallah donmuş bebeklerimiz sımsıkı tutunurlar hepimiz sırayla hamile kalırız

Bende de var o ağrıdan. Ama bence crinone jel yapıyor o ağrıyı. Göğüs ağrısı desen adette de oluyor hamilelikte de. Beklemekten başka şansım yok. biliyorum. Benden progesteron tahlili istenmedi. Zaten yoğun olrak takviye alıyorsun gerek yok dediler.

Hayırlısı olsun canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bende ilk negatif günü aldığım gün çok üzülmüştüm ama biz elimizden geleni yapıyoruz Allaha tevekkül ediyoruz Rabbim herşeyin zamanını çok iyi biliyordur sabırla devam edeceğiz inşAllah güzel haberlerimizi yazdığımız günlerde olacak

Canim cok üzüldüm =( İnsallah bir dahaki tedavinde bebislerine kavusursun.. Aynen öyle devam sabrin sonu selamet bi de bakarsin kendiliginden gelip sürpriz yapar bebisinn =) Allahim yüzünü güldürsün tez vakitte

İnsallah canim valla bende daha hic yasamadim ama eminimki harika bir duygudur Rabbim herkese yasatsin insallah kalp atisini duymayi, bebisini karninda hissetmeyi ve saglikla kucagina almayi.. Evet o bitkileri bende cok duymustum canim ama hic yapamadim eger faydasini gördüysen yap tabi kistlerini biraz kücültür belki yada temizler, bitki nasilsa denemekten zarar gelmez

Canim hic kendini üzme belirtiler icin cok erken belirti arayip kendini yipratma, ben burda cok okuyodum yok gögüs sisligi yok agrisi yok kasik agrisi.. Hicbiri olmadi bende cok üzüldüm kesin olmadi dedim ama cok sükür tuttu.. O belirtileri ilaclar yapiyo insallah hayirlisiyla güzel haberlerini aliriz

Amin canim benim insallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…