- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Bu arada taze transferle gebelik elde edemeyip donmuş bebişleri buzlukta bekleyenler
Negatiften sonra doktorumla görüştüm kendisi iğnelerden dolayı hormonların etkilendiğini bu sebepten dolayı olmamış olabileceğini söyledi. Tüp bebek artık donmuş transfere doğru gidiyor çünkü vücut daha dinlenmiş oluyor dedi.Bu seferkini şanssızlık olarak değerlendirelim donmuş tedavimize başlayalım dedi. Adetim ayın 15 i gibi olacak Allah ım izin verirse donmuş tedavisine başlayacağım. Eğer bu tedavide de başarısızlık olursa kan pıhtılaşması,genetik ve ofis histeroskopi yapılacak. İnşallah gerek kalmaz da bu sefer olur Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bu arada donmuşlar %97-98 sağlıklı çözülür BEN SİZDEN UMUTLUYUM dedi bu bi nebze de olsa moralimi yerine getirdi.
merhaba canım benimde yarın yumurtalar toplanıp döllenecek ama bu ay vücut aldığı hormanlardan dolayı gebelik olsa bana çok zararı olurmuş ve sonlana bilirmiş o yüzden bu ay dondurulacak önümüzdeki ay transfer edilecek. benim doktorum da dondorulmuşla daha iyi sonuç alırız dedi vücut kendini toparlar gebelik oluşursa daha iyi devam eder dedi. ne yapalım sabırla bir ay daha bekleyeceğiz
canım doktorun en güzel kararı vermiş benim 22 yumurtam toplandı sanırım hormonlar tavan yapmıştı.5.gün 1.kalite taze embriyo transfer edildi ama tutmadı o psikoloji daha kötü şimdi 2 tane donmuşum biri transfer olacak bu ay ki adetimi bekliyorum inşallah bunda güzel haberler alırım sende bekle canım en hayırlısı doktorlarımız ne derse onu yapacağız onlara güveneceğiz
aynen benimde en son kontrolümde 20 yumurtam vardı hepside iyi büyüklükteydi ohss riski olduğu için sonraki aya ertelendi inşallah bu ay son adetim olur
amin canım inşallah bu ay son adetlerimiz olur yada olmaz da bebişler bize sürpriz yaparsizde sorun ne canım?yaş kaç?bide nerde tedavi görüyorsun?bizde sorun sperm sayı ve hareket azlığı yaşım 25 eurofertilde tedavi görüyorum
benimde yaşım 25 eşim 29. bende polikistik over var eşimde de sperm azlığı hareket düşük morfoloji düşük herşey vardiyarbakır bahceci tüp bebk merkezinde yaptırıyoruz
canım hakkımızda hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve tüm isteyenlere
cnm cok gecmis olsun hayirlisi olsun inss cnm senin icin dedigin gibi herzaman yola devam cnmkızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında
hayırlısı vazgeçmek yok sendeledim ama düşmedim :)
Ya kızlar... Benim şu ateş olayına hakkaeten kafam takıldı. 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi bana. bugün 7. gün. ateşm 36.1 çıktı. Acaba geç tutunma falan gibi birşey olabilir mi? bu arada karnımın ve göğüslerimin patlama noktasına geldiğini de söylemeliyim. Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. muhtemelen tutunmadıysa kanama da bunlar yüzühnden başlamıyor olabilir di mi?
Yok canim daha gitmedim cuma günü randevum bekliyorum. Cok sükür iyiyim bebisler nasil onu merak ediyorumSen nasilsin canim basladinmi kürlere?
Bu arada taze transferle gebelik elde edemeyip donmuş bebişleri buzlukta bekleyenler
Negatiften sonra doktorumla görüştüm kendisi iğnelerden dolayı hormonların etkilendiğini bu sebepten dolayı olmamış olabileceğini söyledi. Tüp bebek artık donmuş transfere doğru gidiyor çünkü vücut daha dinlenmiş oluyor dedi.Bu seferkini şanssızlık olarak değerlendirelim donmuş tedavimize başlayalım dedi. Adetim ayın 15 i gibi olacak Allah ım izin verirse donmuş tedavisine başlayacağım. Eğer bu tedavide de başarısızlık olursa kan pıhtılaşması,genetik ve ofis histeroskopi yapılacak. İnşallah gerek kalmaz da bu sefer olur Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bu arada donmuşlar %97-98 sağlıklı çözülür BEN SİZDEN UMUTLUYUM dedi bu bi nebze de olsa moralimi yerine getirdi.
Canim ne desek bos bekleyi kan testini sonucunu alana ksdar, beninde 5.gunum bugun transferden sonra sabah kan verdim progesteron seviyesi icin kadin aradi , sanki hersey yolunda dedi ama o kadar pimpirikli olmusizki acaba deger kotude ya cikarsayimi oynuyoz diye hissettim, canim hayirlisi az kaldi hayirlisu ile guzel sonuclar sliriz ins. Bende sabit kasik agrisi vsr hepp
kızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif
iki saat önce aldım sonucu biraz ağladım uyudum 7ye doğru druma gideceğim konuşacağız yeni tedavi hakkında
kızlar sabah drumla görüştüm kan testi verdim 0lı birsey yani negatif
Bebişlerde iyidir canım içini ferah tutcuma gün hayırlısıyla duyarsın inşallah kalp atışlarını ben bile heycanlandım çok güzel bir duygudur Rabbim hepimize yaşatmayı nasip eder inşallah..ben soğan kürüne devam ediyorum geçen sene civan perçemi ve hayıt tohumu yapmıştım biraz bu bitkilerde çok faydalıymış kadın hastalıklarına tekrar başlasam mı karar veremedim:44:
Ya kızlar... Benim şu ateş olayına hakkaeten kafam takıldı. 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi bana. bugün 7. gün. ateşm 36.1 çıktı. Acaba geç tutunma falan gibi birşey olabilir mi? bu arada karnımın ve göğüslerimin patlama noktasına geldiğini de söylemeliyim. Estrofem ve crinone jel kullanıyorum. muhtemelen tutunmadıysa kanama da bunlar yüzühnden başlamıyor olabilir di mi?
Amin canim benim insallah aminnCanim hic kendini üzme belirtiler icin cok erken belirti arayip kendini yipratma, ben burda cok okuyodum yok gögüs sisligi yok agrisi yok kasik agrisi.. Hicbiri olmadi bende cok üzüldüm kesin olmadi dedim ama cok sükür tuttu.. O belirtileri ilaclar yapiyo insallah hayirlisiyla güzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?