evet canım benim emriyolarda 3.günü dondurulmuştu...en çokta 8 embriyomdan sadece 2 tanesi sağlıklı çıkmasına üzüldüm ben en az 4 tane bekliyordum dr um eğer 4 tane sağlıklı çözülürlerse 4 tane tarnsfer edelimki şansımız daha yüksek olsun demişti herşeyde bir hayır vardır diyorum olsunda tek olsun sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum ikiz olmasındanda vazgeçtim yeterki olsun artıksenağlama senağlama
yani benimki gibimi bebişlerim anlamadım yaa okadar aklım karışıkki, benim cuma günü transferim olacak .... senin kaç embriyon vardı ve kaçı sağlıklı çözüldü
Çokk sağol canım ya valla hissettim sanki bu sefer, inşallah en kısa zamanda yaşarsınız canım, en hayırlısıyla inşallahkuzi gözün aydın çok sevindim zaten sen bu sefer olacak galiba dediğinde ben inndım hamiş olduğuna allah inşallah bizede bu mutluluğu yaşatır
Kuzim çok çok çok sevindim anlatamam.Seni merak etmiştim.1 haftadır internetim yok.Benimde transferim yapıldı.Bu günü saymazsam 4 günüm kaldı.Nasıl duygulandım anlatamam,göz yaşları içinde yazıyorum.İnşallah inşallah ikizdir ve sağlıklı sağsağlim kucağına alırsın yumoşlarını.Canım benim ya darısı bizlerin başına....
aktüel benide yarın arıyacaklarmış için yani henüz belli değilmiş
bebişlerim inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunurlar canım güzel allahım hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.......senin adetinin kaçıncı günü transferin olmuştu
saol kuzi yaa biraz olsun içimi ferahlattın ....şimdi yarın sabah aramalarını bekliyorum sabırsızlıkla inşallah haala yaşıyorlardır kuzucuklarım
halen daha aramadılar offffffff offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?