Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Toprakcım ben olsam 2 ay sonra denerdim....ki hemen hemen aynı durumlarda sayılırız ben de ilk denememde negatiflik oldu(daha doğrusu pozitiften negatife döndük...)doktor 1-2 ay sonra gel dedi.ama ben 2 ay sonra gidicem,çünkü yaşadıklarımız kolay değil,ben kendim için konuşayım,2 gündür berbat bi durumdaydım,içim çok sıkılıyodu,sürekli ağlamak istiyodum,herşey anlamsız geliyodu.....dün hast.aradım ve sordum,neden böyle şeyler yaşıyorum diye?bana verdikleri cevap korkulacak bişey yok,vucut hormon tedavisi görüp de bir anda hormonlar kesilince bu derece ağır depresiflikler olabiliyormuş.....ama buğün allaha şükür ki iyiyim....Adetim de başlayınca iyice rahatladım....bilmiyorum sizde de böyle şeyler oldu mu?:teselli:

selamm olmaz mı arkadaşım ben dede oldu insann hep ağlıyor hatta engel olamıyor doğrudurrr o kadarr hormon alıyoruz kı ne yapalımmm allah yardımm etsınnn

merhaba kızlar....ne yapıyorsunuz???haberler nasıl??? ben dün kontrolüme gittim...doktorum şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi dün doğum kontrol hapının 19. günüydü yarın lucrine başlayacağım...adetime kadar onu kullanacağım...adetimin ilk günüyle birlikte esteroform tabletlere başlayacağım...adetimin 9. gününe kadar onu kullanacakmışım...sonra kontole gidecekmişim...eğer herşey yolundaysa transfer gününe karar verilecekmiş....

dondurulmuşları deneyen arkadaşalr sizdede bu yolmu izlendi???çok merak ediyorum sizlerde nasıldı???

Yeşbücüm hadi hayırlı olsun yaklaştın güzel sonuca inşallah,
ben adetimin ikinci günü estrofem, progestan, bebe asprini ve vitaminle başlamıştım, bu ilaçlara hamileykende bir süre devam ettim. Benim transferim nerdeyse adetin 25.günü falan yapılmıştı ama değişiyo kişiden kişiye tabi

canım evet yaklaştık bakalım inşallah..... bir aksilik olmazsa temmuz ortası yada sonu gibi inşallah....bana sadece estrofem,lucrin ve birde vitamin ilacı yazdı vitamin ilacına lucrinle birlikte başla sonra adet gördüğünde estrofemleri alacaksın dedi o kadar....diğer yazdıkların yok şimdilik bende...senin transferi baya geç yapmışlar demi sanki bana öyle geldi....bana daha erken yaparlar diye düşünmüştüm...

canım sende estrofemleri zamanla 2şer 3şere mi çakırdın...

Bende Lucrin kullanmamıştım ama senin yumurta üretimin fazlaysa baskılamak için vermiş olabilir, estrofemi günde 4 tane kullandım rahim biraz inceydi onun için hamileyken bile bir süre devam ettim,
transfer günüde herkese göre değişiyo birazda embriyolarının kaçıncı gün dondurulduğu falanda hesaplanıyo, mesela Diamond'unki adetin 28-30. gün falan yapılmıştı yanlış hatırlamıyosam yani diğer adet dönemi gibi bişey ama gülsereninki bizden erken yapılmıştı

canım yazdıkların için çok teşekkür ederim...birşey daha sormak istiyorum...sen ne kadar sıklıkla gittin konrole...bana doktorum lucrini kullan adetinle etrofeme başla 9. yada 10 gün adetinde gel bakalım dedi. bana bu süre çok uzun geldi daha öncesindede bakması gerekmiyormu...senin ansıl olmuştu???yani sen estrofemi kaç gün kullandın ve rahimine bakmak için çağırdı???birde rahime öyle normal bir şekilde ultrasyondan bakmak yeterli mi anlaşılıyor mu???

2 gündür berbat bi durumdaydım,içim çok sıkılıyodu,sürekli ağlamak istiyodum,herşey anlamsız geliyodu.....dün hast.aradım ve sordum,neden böyle şeyler yaşıyorum diye?bana verdikleri cevap korkulacak bişey yok,vucut hormon tedavisi görüp de bir anda hormonlar kesilince bu derece ağır depresiflikler olabiliyormuş.....ama buğün allaha şükür ki iyiyim....Adetim de başlayınca iyice rahatladım....bilmiyorum sizde de böyle şeyler oldu mu?:teselli:[/QUOTE]

bende 1 ve 2,micromda aynı şeyleri yaşadım.ayrıca etrafımda herkes sürekli hamile kalıyor ve bana haber veriyorlardı.neden diyordum hep neden ben.ama bu sitede sunu anladım sadece biz değiliz maalesef bu acıyı yıllardır yaşamaya devam edenler var.kardeşimin 15gün önce bebeği oldu ben hala gidemedim.buna ne gücüm ne cesaretim var.bu acı çook derinden geliyor.insanın gözü birşey görmüyor.allah isteyen herkese tattırsın tabi banada.azmedelim bir gün olcak diyelim.fedakar eşlerimiz için ,aşık olduğumuz eşlerimiz için buna değer....

Ben tedaviye adetin 2.günü başladım, estrofemede aynı gün başladım ve hergün 4'er tane sürekli içtim hamile olduuğmu öğrendikten sonrada 2-3 hafta kadar devam ettim,
transfer dönemine kadar sadece 2 defa doktora kontrole gittim, sadece ultrason muayenesi yapıyo oda istenmeyen yumurta gelişimi varmı diye ve rahimin kalınlığını ölçmek için, doktorun yaptığı normal yani merak etme

Son düzenleme:
arkadaşlar benim pazartesi transferim yapılacak benim için dua edin inşallah herşey yolunda gider

slm kızlar benim 3 donddurulmuşum var değerleri 10/1-2 : 9/1-2 : 7/1-2 bu ne demek anlıyan varmı ve cevaplarsanız sevinirim

ya daha doğrusu transferden sonra bana bi kağıt verdiler orada aynen şöyle yazıyor ""
d)gelişen 8 adet embriyonuzdan 3 tanee seçilip transfer edildi
10/1-2 : 9/1-2 : 7/1-2

e) kalan 3 embriyo isteğiniz üzerine donduruldu

şimdi yukardaki değer transfer edilenin mi yoksa dondurulanınmı ben pek bişey anlamadım ve gördüğüm kadarıyla transfer edilenlerin bölünmeleri güzel değilmiş eee bu durumda dondurulanlar daha kötü sonucu cıkar dimi ?

umarım anlatabildim :)

Çıkmaz inş. Özlemkrts.Umutsuz olmamak lazım

toprakcım anladın mı sen bu değerlerden bişey :))) kötü dimi

yok ben umutsuz değilim bi daha tüp denesem yine hamile kalırım gibi geliyor da

bu dondurulmuşlara güvenim yok gibi (

doktorun dediyse doğrudur ama bana erken gibi geldi benim doktor 3 ay dedi ben 6 ay bekliyeceğim

doktorun dediyse doğrudur ama bana erken gibi geldi benim doktor 3 ay dedi ben 6 ay bekliyeceğim

selam
değerlerin transfer edilenler 3 .gün transferi herhalde 10 -9- 7 hücreli gayet iyi üçüncü gün iiçin.sonuçta 8 hücreli en iyideğer ama belli olmuyor içeride bölünmeler iyi olmuş ki gebelik yaşadın. diğer dondurulanlar da kaç hücreli öğrenmeye çalış zaten çözüldükten sonra bazı merkezler 2 gün daha bekleyip 5 güne tamamlayarak bölünmeler var mı diye bakılabilir, kederizin öyle olmuştu.( üçüncü gün dondurulmuşsa)Bölünme olmadığı için iptal edilmişti.
tavsiyem tam olarak dr ne beklediği ve sağlıklı olanın çözüldükten sonra hemen mi ,yoksa birkaç gün bekletilip bölünmelerini mi izlemek sorularını oluştur ve şüpheye bırakmayacak cevaplar almaya çalış .Gönül rahatlığı en önemli unsur .
Umarım bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.

arkadaşlar dün benim için kabus gibi bir gündü transfer için bayağı bekledim 10 saat sonunda nihayet transfer edildi sonrada 5 saat yol çektim maf oldum sonuç nolur bilmiyorum moralim çok bozuldu.şimdi evdeyim bakalım 10 gün beklemedeyim arkadaşlar birde bu dondurulmuşlar çok fire veriyo 6 tane 1.kalite embirodan sadece 1 tane kalmış bunada üzüldüm.umarım tutar

allah hayırlı sonuçlar versin inşallah....inşallah tutar....transferi nerede yaptırdın?

çok teşekkür ederim canım transferi acıbademde yaptırdım doktor iyi biri ama çokk yoğunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…