- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
arkadaşlar ben bir konuda çok kararsızım.Şimdi benim negatif sonuç almamdan itibaren 1 ay içerisinde dondurulmuşların transfer edilmesine karar verildi.Ama, bende acaba biraz daha beklesem biraz dinlensem mi diye düşünüyorum.Aslında bebişlerime bir an önce kavuşmak istiyorum(aynı zamanda transfer sonrası adli tatile denk geleceği için dinlenme imkanımda olabilir) ama bir taraftan da yine olumsuz sonuç olursam psikolojik olarak hazır mıyım ona karar veremiyorum.Benim yerimde Siz olsanız ne yapardınız?
Yeşbücüm hadi hayırlı olsun yaklaştın güzel sonuca inşallah,
ben adetimin ikinci günü estrofem, progestan, bebe asprini ve vitaminle başlamıştım, bu ilaçlara hamileykende bir süre devam ettim. Benim transferim nerdeyse adetin 25.günü falan yapılmıştı ama değişiyo kişiden kişiye tabi
canım evet yaklaştık bakalım inşallah..... bir aksilik olmazsa temmuz ortası yada sonu gibi inşallah....bana sadece estrofem,lucrin ve birde vitamin ilacı yazdı vitamin ilacına lucrinle birlikte başla sonra adet gördüğünde estrofemleri alacaksın dedi o kadar....diğer yazdıkların yok şimdilik bende...senin transferi baya geç yapmışlar demi sanki bana öyle geldi....bana daha erken yaparlar diye düşünmüştüm...
canım sende estrofemleri zamanla 2şer 3şere mi çakırdın...
Bende Lucrin kullanmamıştım ama senin yumurta üretimin fazlaysa baskılamak için vermiş olabilir, estrofemi günde 4 tane kullandım rahim biraz inceydi onun için hamileyken bile bir süre devam ettim,
transfer günüde herkese göre değişiyo birazda embriyolarının kaçıncı gün dondurulduğu falanda hesaplanıyo, mesela Diamond'unki adetin 28-30. gün falan yapılmıştı yanlış hatırlamıyosam yani diğer adet dönemi gibi bişey ama gülsereninki bizden erken yapılmıştı
canım yazdıkların için çok teşekkür ederim...birşey daha sormak istiyorum...sen ne kadar sıklıkla gittin konrole...bana doktorum lucrini kullan adetinle etrofeme başla 9. yada 10 gün adetinde gel bakalım dedi. bana bu süre çok uzun geldi daha öncesindede bakması gerekmiyormu...senin ansıl olmuştu???yani sen estrofemi kaç gün kullandın ve rahimine bakmak için çağırdı???birde rahime öyle normal bir şekilde ultrasyondan bakmak yeterli mi anlaşılıyor mu???
arkadaşlar benim pazartesi transferim yapılacak benim için dua edin inşallah herşey yolunda gider
ya daha doğrusu transferden sonra bana bi kağıt verdiler orada aynen şöyle yazıyor ""
d)gelişen 8 adet embriyonuzdan 3 tanee seçilip transfer edildi
10/1-2 : 9/1-2 : 7/1-2
e) kalan 3 embriyo isteğiniz üzerine donduruldu
şimdi yukardaki değer transfer edilenin mi yoksa dondurulanınmı ben pek bişey anlamadım ve gördüğüm kadarıyla transfer edilenlerin bölünmeleri güzel değilmiş eee bu durumda dondurulanlar daha kötü sonucu cıkar dimi ?
umarım anlatabildim :)
arkadaşlar ben bir konuda çok kararsızım.Şimdi benim negatif sonuç almamdan itibaren 1 ay içerisinde dondurulmuşların transfer edilmesine karar verildi.Ama, bende acaba biraz daha beklesem biraz dinlensem mi diye düşünüyorum.Aslında bebişlerime bir an önce kavuşmak istiyorum(aynı zamanda transfer sonrası adli tatile denk geleceği için dinlenme imkanımda olabilir) ama bir taraftan da yine olumsuz sonuç olursam psikolojik olarak hazır mıyım ona karar veremiyorum.Benim yerimde Siz olsanız ne yapardınız?
doktorun dediyse doğrudur ama bana erken gibi geldi benim doktor 3 ay dedi ben 6 ay bekliyeceğim
arkadaşlar dün benim için kabus gibi bir gündü transfer için bayağı bekledim 10 saat sonunda nihayet transfer edildi sonrada 5 saat yol çektim maf oldum sonuç nolur bilmiyorum moralim çok bozuldu.şimdi evdeyim bakalım 10 gün beklemedeyim arkadaşlar birde bu dondurulmuşlar çok fire veriyo 6 tane 1.kalite embirodan sadece 1 tane kalmış bunada üzüldüm.umarım tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?