Bende 4 adet donduruluşmuş embriyomla en geç 2 ay içinde 2.denememi yapacağım fakat bundaki tedavi aşaması 1.denemede olduğu gibi uzunmu sürüyor,ne aşamalardan geçiliyor herhangi bir bilgiye sahip değilim.Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Kişiye göre değişebiliyo ama genelde adetin 2.günü tedaviye başlanıyo, estrojen içeren ilaç veya bantlarla, progesteron ilacı kullanılıyo, iğne falan yok bunda, sadece 2 yada 3 defa doktor kontrolüne gidiliyo, yaklaşık 20-25.günlerde embriyoların transferi yapılıyo
kuzicim işte bende bunu sormuştum diğer sayfada....doktor adetin 21. günü lucrin iğne sonra haplar dedi....ben lucrin yani iğne kullanmak istemiyorum...hormon almak istemiyorum...haksızmıyım?...adetimin ilk günü arayıp iğnesiz bu ay denemek istediğimi söyleyeceğim....senin lucrinle ilgili bi bilgin var mtatlicadiarzuı?
Peki embriyo transferi yaptırdığımızda tüp bebek 2.hakkımız gidiyormu?
Peki embriyo transferi yaptırdığımızda tüp bebek 2.hakkımız gidiyormu?
Evet gidiyor,bu yüzden genelde şansınızı taze embnriyo transferine saklamanız ve dondurulmuşl,arı ücreti çok daha az olduğu için ücretli yaptırmanız öneriliyor.
Kuzi tedaviye hangi hastanede başladın
Bende Alman hastanesinde başladım, vücudum çok su topladığı için embriyolarım donduruldu, transferim ağustos veya eylül de yapılacak.Bugün karnımdan 2 lt su çekildi iğneyle ve çok korkuyorum,
Bende Alman hastanesinde başladım, vücudum çok su topladığı için embriyolarım donduruldu, transferim ağustos veya eylül de yapılacak.Bugün karnımdan 2 lt su çekildi iğneyle ve çok korkuyorum,
arkadaşlar merhaba.Benim dondurulmuşlarla tedavim başladı.Adetin 3.günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.Sonra da burun spreyi kullanacağım.Ondan sonrada Eylülün ilk haftası inşallah dondurulmuşlarım transfer edilecek.Dondurulmuşlarda tutma oranı %45 imiş bu arada.Bakalım artık nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Bana da bol bol dua edin arkadaşlar...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
arkadaşlar merhaba.Benim dondurulmuşlarla tedavim başladı.Adetin 3.günü doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.Sonra da burun spreyi kullanacağım.Ondan sonrada Eylülün ilk haftası inşallah dondurulmuşlarım transfer edilecek.Dondurulmuşlarda tutma oranı %45 imiş bu arada.Bakalım artık nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Bana da bol bol dua edin arkadaşlar...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?