hadi bakalım, aynı gün olmuş transferimiz aynı gün yüzümüz gülsün:)
sana kaç embriyo transfer edildi?
belirti aramak ne kadar doğru bilmiyorum
aminnn kelebek, ilk denemem başarısız olmuştu. o zaman bel,kasık ve göğüs ağrılarım vardı. test yaptırmaya bile vakit kalmadan regl oldum,acillerde süründüm. çok kötü deneyimler bunlar.
umarım herkesin hayalleri gerçekleşsin, Allah bizi bu duyguyla yaratmış, inşallah herkese de yaşamayı nasip eder.
sen denemede misin,yoksa hamiş mi?:)
selam arkadaşlar;
benim de dondurulmuş blast embriyolarla 4 haziranda transferim oldu. 16 haziran test günüm.şimdi bol bol dinleniyorum. bugün bel ağrım başladı, göğüslerimde falan bişey yok. illa ki göğüs hassasiyeti yada lekelenme olması mı lazım?
:26:
bende bu lekelenmeye taktım, çoğu kişinin olmuş anladığım kadarıyla...benim iş yerinde arkadaşımında, gebeliğini öğrenmeden önce lekelenmesi oldu...offf offf
benim kızımda hiç lekelenme olmamıştı
aynı zamanda merkezde tanıştığım bir arkadaşımda benim gibi 3 transfer yapılmıştı benimki blast onunki 3.gündü . oda hep benim lekelenmem oldu tuttuğunda oluyormuş deyip moralimi bozmuştu benim kızım oldu onun hiç biri tutmadı
lekelenme olayına takma herkesin olmayabiliyo
inşallah olumlu sonuç alırsın
benim embriyoları bozuldu offfffffffffffffffffffffffff
merhaba arkadaşlar bende 6 haziranda 2. kez dondurulmuş tedavisine başladım hayırlısıyla.inşallah bu kez bebişler tutunur.
arkadaşlar benim durumum pek iyi değil değerim yeteri kadar yükselmemiş bu gidişler dondurulmuşları kullaacağım...dondurulmuşlarda hücre kaybı felan oluyor diyorlar..dondurulmamaış emriyo daha iyi oluyor deniliyor...bu kouda bilginiz varmı
dondurulmuş tedavi sürecini anlatabilirmisiniz? benim bu ay tutmadı haziranda regl olduktan sonra temmuzda dondurulmuş deneyebiliyormuyum
kızlarrrrrrr
transferim 4 haziranda olmuştu.
12 haziran beta hcg 156
13 haziran beta hcg 299
1 günde 2ye katlamış,galiba ikizzzzzzzzzzz
adetin 2. günü gidiyorsun muayene oluyorsun,ilaçlara o gün başlıyorsun. ben coraspin ve estrofem kullandım. 13-14 gün sonra tekrar gidiyorsun,rahim kalınlığına bakılıyor.transfer günün belirleniyor. o gün extra crinone jele başlıyorsun. birkaç gün sonra da transferin oluyor hepsi bu... ama sana 2 önerim var;
1, bence 1-2 ay dinlen,rahmin dinlensin
2,muhakkak blast yaptır.
rana,tüm başlıklarda görüyorum çıpınışını,yaşın kaç bilmiyorum ama çok panik yapma arkadaşım. bu iş biraz da sakin ve relax olmakla alakalı. bir nevi kumar,2 seçenek var ya olacak ya olmayacak... yine sorun olursa cevaplarım,bol şans:)
canım çok sevindim, inşallah hep böyle katlanarak devam eder, kaçıncı gün transferiydi seninki cnm?
o kadar etkilendimki başka güya olmama ihtimaline çok hazırlıklıydım ama değilmişim.ençok da 11.gün test beni çok umutlandırdı...hala ağlayasım var...kafamı toparlayamıyorum...canım senin adınada çok sevindm harika bir haber...kesinlikle ikiz::)
5.gün soway, aslında 3.gün donduruldu ama çözülüp 5. güne ulaştırıldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?