Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba arkadaşlar bende 6 haziranda 2. kez dondurulmuş tedavisine başladım hayırlısıyla.inşallah bu kez bebişler tutunur.

hadi bakalım, aynı gün olmuş transferimiz aynı gün yüzümüz gülsün:)

sana kaç embriyo transfer edildi?

belirti aramak ne kadar doğru bilmiyorum

2 tane transferi edildi psikolojik mi bilmiyorum bugün bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı adet belirtisi mi bilmiyorum valla bende dinlenmeye çalışıyorum ama 2.5 yaşındaki kızımla bu çok zor

sephira bu ikinci denemem canım 3 gündür hapve bantları kullanmaya başladım rabbim herşeyin hayırlısını versin...

bende bu lekelenmeye taktım, çoğu kişinin olmuş anladığım kadarıyla...benim iş yerinde arkadaşımında, gebeliğini öğrenmeden önce lekelenmesi oldu...offf offf

bende bu lekelenmeye taktım, çoğu kişinin olmuş anladığım kadarıyla...benim iş yerinde arkadaşımında, gebeliğini öğrenmeden önce lekelenmesi oldu...offf offf

benim kızımda hiç lekelenme olmamıştı

aynı zamanda merkezde tanıştığım bir arkadaşımda benim gibi 3 transfer yapılmıştı benimki blast onunki 3.gündü . oda hep benim lekelenmem oldu tuttuğunda oluyormuş deyip moralimi bozmuştu benim kızım oldu onun hiç biri tutmadı

lekelenme olayına takma herkesin olmayabiliyo

inşallah olumlu sonuç alırsın

teşekkürler canım inşallah...allah sağlıklı nazlı bir kız nasip etsin bana da...erkeğe de hayır demiyorum tabi...

arkadaşlar benim durumum pek iyi değil değerim yeteri kadar yükselmemiş bu gidişler dondurulmuşları kullaacağım...dondurulmuşlarda hücre kaybı felan oluyor diyorlar..dondurulmamaış emriyo daha iyi oluyor deniliyor...bu kouda bilginiz varmı

canım, yok öyle bişey. benim3.gün dondurulmuş, 2 tane 8,9 ve 10 hücreli 4 embriyom vardı.bir de başka merkeze taşıdım onları düşün. ve o 4 embriyodan 2 tanesi blast aşamaya geldi. fire veriyor evet,ama laboratuvara güvenmelisin. yani merkezin laboratuvarını araştır canım,hiç tereddüt etme

dondurulmuş tedavi sürecini anlatabilirmisiniz? benim bu ay tutmadı haziranda regl olduktan sonra temmuzda dondurulmuş deneyebiliyormuyum

dondurulmuş tedavi sürecini anlatabilirmisiniz? benim bu ay tutmadı haziranda regl olduktan sonra temmuzda dondurulmuş deneyebiliyormuyum

adetin 2. günü gidiyorsun muayene oluyorsun,ilaçlara o gün başlıyorsun. ben coraspin ve estrofem kullandım. 13-14 gün sonra tekrar gidiyorsun,rahim kalınlığına bakılıyor.transfer günün belirleniyor. o gün extra crinone jele başlıyorsun. birkaç gün sonra da transferin oluyor hepsi bu... ama sana 2 önerim var;

1, bence 1-2 ay dinlen,rahmin dinlensin

2,muhakkak blast yaptır.

rana,tüm başlıklarda görüyorum çıpınışını,yaşın kaç bilmiyorum ama çok panik yapma arkadaşım. bu iş biraz da sakin ve relax olmakla alakalı. bir nevi kumar,2 seçenek var ya olacak ya olmayacak... yine sorun olursa cevaplarım,bol şans:)

kızlarrrrrrr

transferim 4 haziranda olmuştu.

12 haziran beta hcg 156

13 haziran beta hcg 299

1 günde 2ye katlamış,galiba ikizzzzzzzzzzz

o kadar etkilendimki başka güya olmama ihtimaline çok hazırlıklıydım ama değilmişim.ençok da 11.gün test beni çok umutlandırdı...hala ağlayasım var...kafamı toparlayamıyorum...canım senin adınada çok sevindm harika bir haber...kesinlikle ikiz::)

rana, ben senin yaşadıklarının çok iyi anlıyorum. sabret canım,bol dua et, asla karamsar olma,ben tüm tedavi boyunca sürekli güldüm,doktoruma çok inandım. benim mahcup etmedi, ondan ALLAH bin kere razı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…