snalan senin için inşallah en hayırlısı olur Allah yardımcın olsun, benim için de çok onemli bir moral kaynağısın. İnşallah her şey çok iyi geçer.
ayyy allah yardımcın olsun canım yaaa allah bol bol sabrını versin size
tabi herşeye rağmen çok güzel bişey yaa
birden bire evinize melekler doluyor
4 tane birden
ne bereketli olur o ev şimdi
Ayyy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bol ve bereketli ömürler versin.Ne kadar güzel bi duygudur.Allah o duyguyu bize de yaşatsın inş.
snalan nasıl oldun canım merak etme her ne olursa hakkında hayırlısı olacak bunu unutma Allah bizi annemizden daha çok seviyor görüşmek üzere
Ayy bu cok güzel bi duygu olmalı, hepinizide bebişlerinizle birlikte korusun Allahım. Dördüzlerin doğunca fotolarını görmek istiyoruuum :)
rabbim önce seni sonrada bebeklerini eşine bağışlasın canım...inşallah sağlimen kavuşursun meleklerine...
rabbim sağlıcakal kucaklamayı nasip etsinnnnnn arkadaşımmm
daha iyiyim canım evdeyım ama yıne yatıyorum ...inşallah dediğin gibi olur.
sen nasılsın neler yapıyosunn..
merhabalar arkadaşlar 5 günlük bır hastane maratonundan sonra nihayet evdeyim...
ak partiyi tebrık edıyorum...daha güzel yarınlar için iyi bır sonuç oldu..
sonunda seklaj ımı yaptırtım ..ama kronık enfeksyon yüzünden sorun yaşıyorum,hala erken doğum riskım var ne yapıcam bilmıyorum.
bu arada sizler neler yaptınız kimseden ses çıkmamış..
merhabalar arkadaşlar 5 günlük bır hastane maratonundan sonra nihayet evdeyim...
ak partiyi tebrık edıyorum...daha güzel yarınlar için iyi bır sonuç oldu..
sonunda seklaj ımı yaptırtım ..ama kronık enfeksyon yüzünden sorun yaşıyorum,hala erken doğum riskım var ne yapıcam bilmıyorum.
bu arada sizler neler yaptınız kimseden ses çıkmamış..
aynı benim yatmaya devam26+2 haftalık oldum çok şükür cuma günü kontrolüm var iple çekiyorum cumayı.. bide şeker yüklemesi yapılacak o gün
Merhaba çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun ben sıze serklajı nerde yaptırdığınızı sorcaktım bende ıkız beklıyorum benımde olmam lazım ıstanbulda yaşıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?