Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

snalan senin için inşallah en hayırlısı olur Allah yardımcın olsun, benim için de çok onemli bir moral kaynağısın. İnşallah her şey çok iyi geçer.

snalan senin için inşallah en hayırlısı olur Allah yardımcın olsun, benim için de çok onemli bir moral kaynağısın. İnşallah her şey çok iyi geçer.

canım içine atma bu durumu paylaş daha rahat atlatırsın..sana tavsiyem kesınlıkle eşinle bırlıkte alın kararı..
inşallah ıyı olur benım içinde.kötü geçersede sen üzülme ve kendıne yorma olurmu canım herkesın bünyesı farklı ve en ıyı arkadaşımız moral..

ayyy allah yardımcın olsun canım yaaa allah bol bol sabrını versin size
tabi herşeye rağmen çok güzel bişey yaa
birden bire evinize melekler doluyor
4 tane birden
ne bereketli olur o ev şimdi

Ayyy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bol ve bereketli ömürler versin.Ne kadar güzel bi duygudur.Allah o duyguyu bize de yaşatsın inş.

snalan nasıl oldun canım merak etme her ne olursa hakkında hayırlısı olacak bunu unutma Allah bizi annemizden daha çok seviyor görüşmek üzere

Ayy bu cok güzel bi duygu olmalı, hepinizide bebişlerinizle birlikte korusun Allahım. Dördüzlerin doğunca fotolarını görmek istiyoruuum :)

rabbim önce seni sonrada bebeklerini eşine bağışlasın canım...inşallah sağlimen kavuşursun meleklerine...

rabbim sağlıcakal kucaklamayı nasip etsinnnnnn arkadaşımmm

merhabalar arkadaşlar 5 günlük bır hastane maratonundan sonra nihayet evdeyim...

ak partiyi tebrık edıyorum...daha güzel yarınlar için iyi bır sonuç oldu..

sonunda seklaj ımı yaptırtım ..ama kronık enfeksyon yüzünden sorun yaşıyorum,hala erken doğum riskım var ne yapıcam bilmıyorum.

bu arada sizler neler yaptınız kimseden ses çıkmamış..

ayyy allah yardımcın olsun canım yaaa allah bol bol sabrını versin size
tabi herşeye rağmen çok güzel bişey yaa
birden bire evinize melekler doluyor
4 tane birden
ne bereketli olur o ev şimdi

sağol canım gerçekten Rabbim dayanma gücü versin bize...daha şimdıden evımız onların sevgilerıyle doldu taştı herkez karnıma dokunuyo :) kıpırdanmaları hissetmek içinn...:))

Ayyy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bol ve bereketli ömürler versin.Ne kadar güzel bi duygudur.Allah o duyguyu bize de yaşatsın inş.

çok teşekkür ederim canım..bizimde tek duamız oldu şu günlerde...Rabbım sizede nasıp eder inşallah sadece zamanını beklıyordur kendinize iyi bakınn...

Ayy bu cok güzel bi duygu olmalı, hepinizide bebişlerinizle birlikte korusun Allahım. Dördüzlerin doğunca fotolarını görmek istiyoruuum :)

evet canım çok güzel bir duygu...ama zor çok zor geçıyoo..hele bır doğsun o bıcırıklar sonra ele avuca bı gelsin koyarız inşallah resımlerınıde..

rabbim önce seni sonrada bebeklerini eşine bağışlasın canım...inşallah sağlimen kavuşursun meleklerine...

çok sağol canım ...böyle dileklerı duymak gerçekten çok rahatlatıyor bizi..bazen eşimd eokuyo burda yazılanları nasıl mutlu oluyor... Rabbım bizi korusunn...

daha iyiyim canım evdeyım ama yıne yatıyorum ...inşallah dediğin gibi olur.

sen nasılsın neler yapıyosunn..

aynı benim yatmaya devam 26+2 haftalık oldum çok şükür cuma günü kontrolüm var iple çekiyorum cumayı.. bide şeker yüklemesi yapılacak o gün

Merhaba çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun ben sıze serklajı nerde yaptırdığınızı sorcaktım bende ıkız beklıyorum benımde olmam lazım ıstanbulda yaşıyorum ben

selam kardeşim hoşgeldin aklım sendeydi kaç gündür, bende kısa bi tatile gittim anneme, şimdi bi açayım yazayım açınca cavaplar dedim baktım yazmışsın sende, iyi olmana sevindim inşallah sorunsuz atlatırsın bunuda, biz iyiyiz çok şükür geçen hafta rahim ölçümü yapıldı normal çıktı, bebişler de iyi bayağı büyümüşler dedi diğer ikisinin cinsiyeti yine belli olmadı, hakkımız da hayırlısı olsun canım, kaç haftalık oldun şimdi? ya bide doktor bana bel ağrılarım için magnorm vermişti bi kaç gün içtim sonra bıraktım, bebeklere faydalı bi ilaçmıydı kullansamıydım yada şimdi devam etsem olurmu.

Merhaba çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun ben sıze serklajı nerde yaptırdığınızı sorcaktım bende ıkız beklıyorum benımde olmam lazım ıstanbulda yaşıyorum ben

sağol canım cümlemizin yardımcısı olsun..bebeklerın hayırlı olsun.ben serklajımı okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesınde zorunlu olarak yaptırdım benım gıttığım hastanenın servısı henüz açılmadığından dr um sayesınde oraya yönlendırıldım sevklı yanı..sana tavsıyem konrolü olduğun dr un yapsın sana serklaj ı basit bır işlem narkozla yapıldığı için bır şey anlamıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…