masallah sıze kızlar ...dort kız demek ne guzel sakın uzulme benımde üç kız ...hıc uzulmedım cok guzel bır duygu ....saglıkla gelsınler ınş...hepınıze guzel bır dogum dılerım yatın valla bol bol sonra acıını cıkatrtıyolar emın olun.....
Canım sen umudun sayfasına duşuk rıskım var sureklı yatıyorum yazmışssın sorun nedır nasılsın şimdilerde girmiosun bu aralar galıba
amin canımm inşallah sen de çocuk sahıbı olursun.. dördüz doğum güzel ama çok risklı..dr tam emın gıbı konuştu ama biz pek emın değiliz inşallah 2 kızım 2 oğlum olacak.....
masallah sıze kızlar ...dort kız demek ne guzel sakın uzulme benımde üç kız ...hıc uzulmedım cok guzel bır duygu ....saglıkla gelsınler ınş...hepınıze guzel bır dogum dılerım yatın valla bol bol sonra acıını cıkatrtıyolar emın olun.....
canım çok sağol, ne demeye hakkımız varki, dediğin gibi verende Allah alanda Allah.Hayır olan neyse onunla karşılaştırsın rabbim cümlemizi.
Bende sadece kendi çantamı hazırlayayım diyorum şimdimi yapsam ona karar veremiyorum erkenmi acaba diye, sen ne koydun çantana, kafam o kadar karışıkki toparlayıpda karar veremiyorum böyle örnek olunca işim kolaylaşıyor. bebekler içinde dediğin gibi bi kaç kıyafet alıcaz, beşik olayında da aynı düşünümüşüz önce 2 tane alıcaz sonra 4 e çıkarıcaz.Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah. benim çatlaklar da karnımda başlamadı ama bacaklarımda başladı aşırı kilo almamama rağmen dizlerimin arka tarafı kırmızı kırmızı çatlaklar şaşırdım görünce. ben hiç birşey sürmüyorum ama bebe yağı sürmeye başlıycam artık. doktorum bugün bütün vücuduna sür hatta dedi:))artık bebe yağı banyosu yapıcam galiba:) sen ne kullanıyorsun.
snalan çok sevindim iyi olduğunuza inşallah 6 haftayıda sağ salim atlatırsınız bende 27+2 oldum. geçen cuma kontroldeydim oğlan 1000 gr kız da 900 gr olmuş oğlanın plesantası aşağıda o yüzden sürekli yatıyorum . 15 günde bir kontrolüm var bundan sonra . bende bu ay sonu kısmetse çantamı hazırlayayım diyorum daha doğrusu annem hazırlayacak sürekli yattığım için kendine iyi bak
ayyy inşallah sana şuan ve doğumdan sonra yardımcı olabilecek birileri vardır ve maddi gücünde inşallah yerindedir. 4 çocuğa muhtemelen ek mama takviyesi yaparsın. Allahım önce sağ salim doğurmak nasip etsin inşallah sonrada bolll bolll para versin size Allah kolaylık versin.
amın canım cümlemizi..
şimdılık oyle yap her an herşay olabılır.. dr rahım ağzını ölçtür olurmu zaman çok geçmeden.çanta ma neler koydum yazıyımm
rahat bır pijama takımı ,,gecelık sabahlıkla bırlıkte olan ,, oldukça bol bır tişort ,, havlu,çorap iç çamaşirı penye olanını tavsıye edıyorum ,diş fırcası macunu
,deodarant(inanaılmaz terlıyo ınsan hastahanede)özellikle ped kağıt havlu sabun v.b son bırşey bu yazdıklarım şimdılık doğuma gıderken ek bırşeyler daha koyucam ben.
bacaklarının çatlaması ılgınç gerçekten ben yağ kullanıyorum her akşam yatarken badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum zeytın yağıda işe yarıyor gündüzleride e vitamınlı nemlendırıcı kullanıyorum ama yıne çatladııı(( tam 15 kılo aldım ya.. sen kaç kılo aldın.
ben daha hiç bişey sürmeye başlamadım halis zeytin yağı önerdi doktorum ama sürdükten sonra üstüm başım yağ olacak diye süremiyorum erteleyip duruyorum, badem yağı hem tüylendiriyormuş hemde karartıyormuş o yüzden onuda istemiyorum bebe yapı en masumu galiba ona başlayacağım bende, bugün tartıldım 6 kilo almışım, sen yalnızmısın kimse varmı yanında yada sonra kim gelecek yanına.
sadece zeytın yağı sürme canım dığer yağlarla karıştır beraber sür yada sen bılırsın..iyi ya az almışın::) kayınvalıdemle oturuyorum ben o var yanımda sağ olsun bütün ihtıyaçlarımı karşılıyorlar eşimle beraber ,dooğum a da annem gelicek inşallah sonra ablam burda bir şekilde idare edıcez artık yalnız olmuyor canım bazen su bıle alamıyorum ..
nursin bana sordun sanırım benim bebeklerden birinin plesantası aşağıdaymış plesanta previa mı ne öyle bişey tıbbi ismi. ilk haftalardan da kanama başlayınca sürekli yatarak geçiriyorum. 27+2 oldum kısmetse 1 kızım 1 oğlum olacak lavabo harici çıkmıyorum yataktan allah hepimizin yardımcısı olsun
Bugun öğrendım ıkı kese tek plesantaymış benım yararı zararı nedır bılmıyorum henuz
nursin hayırdır canım ne oldu pek anlayamadım bir sorun yoktur inşallah..
Yok canım şimdilik çok şukurde benım 2 ayrı kese deler bebekler ama tek bı plesenta varmış yanı dahamı rısklı nedır bılmıyorum kontrolumde 2 haftasonra merak ettım soruyorum herkese
ilginç gerçeketen ayrı iki kese tek plasenta çok şaşırdım tk yumurta değiller yani öylemi..sen şimdıden stres yapma bakalım dr un ne dıyecek
benım hiç bır bılgım yok şaşkınımm
ilginç gerçeketen ayrı iki kese tek plasenta çok şaşırdım tk yumurta değiller yani öylemi..sen şimdıden stres yapma bakalım dr un ne dıyecek
benım hiç bır bılgım yok şaşkınımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?