Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

aleyküm selam canım ohh yarasın valla çok şanslısın ben balkona bıle çıkamıyodum..ÇOK şükür bır sıkıntınız yok ama rahime dikkat edın olurmu bendede 16.haftalarda birşey yok tu..ama bu durum çoğul gebelıklerde beklenen bır durumm..inşallah onrarda erkek olurda tam olur iki duyguyu bır arada yaşarsınızz.benimkiler 23+1 günlükler.maşşallahh bebeklerime:))
ilaç için bır bılgım yok çok şükür belım daha ağırmaya başlamadı..içinın rahat etmesı için dr una sor bakalım ağrı yoksada zaten kullanma.. sende yaz gelişmelerini
görüşürüz canımm..

nursin merhaba istanbulda nerede yaptırdın tüp bebeği seni bir yerden hatırladım gibide ben umutta yaptırdım izmirliyim o yüzden gebelik takibim burada yapılıyor 26+5 haftalık gebeyim

hadı hayırlısı canım umarım bır sorun çıkmaz dr ne zaman alırız bebeklerı dıyorr..

34 haftalık ol bakalım diyor ondan sonra bakıcak duruma göre sanırım, inşallah o haftaları görürüm hayırlısıyla da.sende herhangi bir rahatsızlık mı oldu yoksa rutin kontrolde mi belli oldu seklaj olacağın

nursin doktorun kimdi senin. benim ulun beydi bana hiç serklajdan bahsetmediler bende ikiz hamileyim hamileliğimden sonrada tel de görüştüm ulun beyle kanamalarım olmuştu benim hiç konusu geçmedi ama

nursin doktorun kimdi senin. benim ulun beydi bana hiç serklajdan bahsetmediler bende ikiz hamileyim hamileliğimden sonrada tel de görüştüm ulun beyle kanamalarım olmuştu benim hiç konusu geçmedi ama

Suleyman bey herkese bahsedıcek dıe bışey yok soruna göre önerıyorlar zaten kanamaların hangi haftalarda olmuştu

merhaba arkadaşlar nihayat yazabılıyorum artık karnım okadar büyüdüki nefes almakta bile zorlanıyorum..
çok şükür ki bebeklerimin sağlığı iyi bende yeterki onlar ıyı olsunda sorun değil deyip katlanıyorum..dün dr a gıttık yarım kıloyu geçmiş benım ufaklıklar altı hafta daha annelerının karnında kalırlarsa çok çok sevineceğiz..
Bu arada ben yokken sizler neler yaptınız arkadaşlar..Hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın.. arada sıradada olsa gelişmeleri sizde yazın.

Leynur cum iyiyim çok şükür sadece karpuz gibi yatıyorumm:))) sen ne yaptın bebeklerin nasıl cinsiyetlerı bellı oldumu..

Çok şükür canım iyisin ya merak ediyordum seni, bizde bugün gittik doktora benimkiler 250 240 gr ikizlerimizde 200 gr 18 haftayıda bitirdik çok şükür, ha bu arada diğerler bebişleriminde cinsiyetleri belli oldu, onlarda kız, 4 kızım olacak yani biraz şok oldum ama 3 kız bi erkeğe o kadar alıştırdımki kendimi öyle hissediyordum nedense, eşim bozuldu üzüldü suratı düştü ben de onun üzülmesine üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş ne yapalım.
çantanı hazırlamışmıydın nalan neler aldın yada alacaksın.

oyy oyy maşallah büyümüşler galiba, dört tane kız daha ne ister insan ..üç kız çocuğuna sahip olan ve onları güzel yetiştıren anne babayı müjdelemiştir PEYGAMBER
EFENDİMİZ(s.a.v) ONLAR CENNETLIKTIR DIYE..ne mutlu bize .erkekler üzülür canım ama sen üzülme olurmu veren de ALLAH alan da ALLAH..şükürler olsun..hem belkı yanılmıştır dr olmaz mı yani:)))
canım ben her ihtımale karşin sadece kendı çantamı hazırladım.ne olur ne olmaz dıye.bebekler için daha çok az şeyler aldım bir ıkı battanıye tulum zıbın felan.
ama almam gerekenlerı hep sıraladım sayılır.hele bır doğsunlarda eşim alacak bu işlerden ıyı anlıyo..yatak olarak park yatak alacaz şimdılık ıkı tane so nra dörtlerız dıye düşünüyorum yıne ıkı tane bebek taşıma çantası.. daha bır çok ihtıyacıda doğumdan sonra eşimle bırlıkte almayı planlıyoruz onlar hastaneden çıkana kadar biz toparlarız kendı zevkimize göre..şimdıden telaş yapmıyorum ..bizimkılerde zaten doğmamış çocuğa don biçilmez diyo..:) canım yıne yaz olurmu senın şimdı iyı günlerın sonra daha çok çor geçıyo..ha bu arada çatlak oluşmaya başladımı sende:::..ben okadar bakım yapmama rağmen çok çatladı daha da çatlıycak bılıyorum(((

masallah sıze kızlar ...dort kız demek ne guzel sakın uzulme benımde üç kız ...hıc uzulmedım cok guzel bır duygu ....saglıkla gelsınler ınş...hepınıze guzel bır dogum dılerım yatın valla bol bol sonra acıını cıkatrtıyolar emın olun.....

canım çok sağol, ne demeye hakkımız varki, dediğin gibi verende Allah alanda Allah.Hayır olan neyse onunla karşılaştırsın rabbim cümlemizi.
Bende sadece kendi çantamı hazırlayayım diyorum şimdimi yapsam ona karar veremiyorum erkenmi acaba diye, sen ne koydun çantana, kafam o kadar karışıkki toparlayıpda karar veremiyorum böyle örnek olunca işim kolaylaşıyor. bebekler içinde dediğin gibi bi kaç kıyafet alıcaz, beşik olayında da aynı düşünümüşüz önce 2 tane alıcaz sonra 4 e çıkarıcaz.Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah. benim çatlaklar da karnımda başlamadı ama bacaklarımda başladı aşırı kilo almamama rağmen dizlerimin arka tarafı kırmızı kırmızı çatlaklar şaşırdım görünce. ben hiç birşey sürmüyorum ama bebe yağı sürmeye başlıycam artık. doktorum bugün bütün vücuduna sür hatta dedi:))artık bebe yağı banyosu yapıcam galiba:) sen ne kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…