rabbim gebelik sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlamanı nasip etsin inşallah :)
seni ve bebeklerini korusun
Amin sağol İyi düşün dua et kendine çok dikkat et Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın doğum yaklaştı rüyalar görmen doğal bende gebeliğimde yapılan yanlış bi test yüzünden çok dr gezip doğum yaptığım gün dahil sürekli doğruyu söyleyin oğlum iyi mi diye defalarca sorarak ayılmışım:)Bol bol dua et seni takip edip hayırlı haberlerini alıcam inşallah
merhaba snalan allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş sağlıcakla kucağına alırsın bebeklerini ne yaşarsak yaşayalım hakkımızda hayırlı olanı yaşıyoruz bunu düşün sadece doğumdan sonrasını hiç düşünme onlar nasıl olsa hallolur yeterki hayırlısıyla doğsun bebeklerin stres yapma ilerisi düşünme zamanı gelince yaşıyoruz her
bende tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim 1 kız 1 erkek kısmetse 24+6 haftalık allah büyük dert vermesin zor günler geçirdim ilk aylar kusmalarım çok oldu 57 kilodan 52 ye kadar düştüm sürekli serum aldım 5. ayım bitene kadar kusmalarım devam etti. şu ana kadarda 3 kez kanama geçirdim düşük riskim var sürekli yatıyorum sadece lavabo ihtiyacım için kalkıyorum erken doğum riskim var çocuklardan birinin plesantasıda aşağıdaymış ... allah hepimizin yardımcısı olsun
ben eski kiloma yeni döndüm yani 57 kiloyum karnım falan bu ay belli olmaya başladı görenler şaşırıyor sen nasıl ikiz hamilesin diye:) bebeklerin gelişimi çok şükür normal 2 hafta önce kontrolüm vardı biri 440 diğeri 500 gr dı bende 83 lüyüm sen baya gençmişsin allah burdaki herkesin yardımcısı olsun 28.haftayı hatta daha ileri haftaları görürsün inşallah
doktorum banada 34. tamamlarsan iyi dedi ondan sonra alırız zaten dedi kısmet bakalım yaşayıp görücez
ben eski kiloma yeni döndüm yani 57 kiloyum karnım falan bu ay belli olmaya başladı görenler şaşırıyor sen nasıl ikiz hamilesin diye:) bebeklerin gelişimi çok şükür normal 2 hafta önce kontrolüm vardı biri 440 diğeri 500 gr dı bende 83 lüyüm sen baya gençmişsin allah burdaki herkesin yardımcısı olsun 28.haftayı hatta daha ileri haftaları görürsün inşallah
doktorum banada 34. tamamlarsan iyi dedi ondan sonra alırız zaten dedi kısmet bakalım yaşayıp görücez
forumları okurken tesadüfen karşılaştım ....İkinizede hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim..siz doğum yapıncaya kadar bu forumu takip edeceğim...Allah yardımcınız olsun
Bugün gittim doktora sağlıkları gelişimleri çok iyimiş, ikizlerim kız ama diğer ikisi görünmedi, haftaya gel bakalım dedi doktorum.hayırlısı olsun inşallahh.
forumları okurken tesadüfen karşılaştım ....İkinizede hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim..siz doğum yapıncaya kadar bu forumu takip edeceğim...Allah yardımcınız olsun
ayyy maşallahhhhhh rabbim yar ve yardımcınız olsun..kuzucukları sağ sağlim kucağınıza almanızı dilerim..hepiniz allaha emanet olun:))
aa ne güzell diğer ikiside oğlan oldumuydu tamam dır ama tabı hayırlısı ve sağliklı olmaları dıleğiyle ..bende yarın gıdıcem ikinci düzey usg için bakalım hayırlısıyla
ayyy maşallahhhhhh rabbim yar ve yardımcınız olsun..kuzucukları sağ sağlim kucağınıza almanızı dilerim..hepiniz allaha emanet olun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?