Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

merhaba snalan allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş sağlıcakla kucağına alırsın bebeklerini ne yaşarsak yaşayalım hakkımızda hayırlı olanı yaşıyoruz bunu düşün sadece doğumdan sonrasını hiç düşünme onlar nasıl olsa hallolur yeterki hayırlısıyla doğsun bebeklerin stres yapma ilerisi düşünme zamanı gelince yaşıyoruz her

inşallah sudemm ıyı düşünüyorum ii olsun yoksa çok üzülürüm..çok kötü bır durum yaşamışşın canım ama neysekı atlattın ben öyle aliştırdımkı kendımi ama yıne de kötü bir şey duymak istemıyorum..
süreklı yattığım için internetın başından kalkamıyorum bol bol yazarım size ..

bende tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamileyim 1 kız 1 erkek kısmetse 24+6 haftalık allah büyük dert vermesin zor günler geçirdim ilk aylar kusmalarım çok oldu 57 kilodan 52 ye kadar düştüm sürekli serum aldım 5. ayım bitene kadar kusmalarım devam etti. şu ana kadarda 3 kez kanama geçirdim düşük riskim var sürekli yatıyorum sadece lavabo ihtiyacım için kalkıyorum erken doğum riskim var çocuklardan birinin plesantasıda aşağıdaymış ... allah hepimizin yardımcısı olsun

çok haklısın canım RABBİMİN vardır bır bıldığı,ondan gelen herşeye amenna. inşallah canım inşallah doğarlarda bizde görürüz resim koyarım sizde görürsünüz..zaten az bır zamanımız kaldı çok sabırsızımm..dua edın bize:)

bebeklerın için çok sevındım canım. çok dıkkat et kendıne kalkma ne olur dayan bıraz daha inşallah bır sıkıntı olmadan alırsın babeklerını kucağına..benımde ılk aylarda çok kusmalarım olmuştu 6 kılo vermiştım ama şükür toparladım hatta 10 kılo bıle aldım şimdılık herşey yolundadır umarım..kendıne ıyı bak sende yaz merak ta bırakma bizlerii..

ben eski kiloma yeni döndüm yani 57 kiloyum karnım falan bu ay belli olmaya başladı görenler şaşırıyor sen nasıl ikiz hamilesin diye:) bebeklerin gelişimi çok şükür normal 2 hafta önce kontrolüm vardı biri 440 diğeri 500 gr dı bende 83 lüyüm sen baya gençmişsin allah burdaki herkesin yardımcısı olsun 28.haftayı hatta daha ileri haftaları görürsün inşallah
doktorum banada 34. tamamlarsan iyi dedi ondan sonra alırız zaten dedi kısmet bakalım yaşayıp görücez

aaa şanslısın çok kilo almayacaksın :)) bebeklerın sağlığıda gayet ıyıymiş şükür.....ayy sorma yaa 22 yaşında dördüz annesı olacam(( inşallah belkı bende 32 haftayı bulurum beklemek zor ama beklıycez yapıcak bişey yok dımıı...

tatlım hayırlı olsun bebeklerin ama ben senin doktorunu anlamadım yada çogu doktoru 34 tamamlarsan iyi sonrasında alırız demek ne demek o bebeklerin 1 saat bile anne karnında kalması çok şey değiştiriyor 39 haftada ikiz doğum yapan bir sürü insan var gel bizim topiğe istisnalar hariç 33 altında dogum yapan yok ben 36 yaptım yalvar yakar olmama artık dayanamıyorum dememe ragmen doktorum almadı bekletti dua edeceksin sonra diye eğer hiç cesaret edemezsen son haftaları hastanede geçir bekle

forumları okurken tesadüfen karşılaştım ....İkinizede hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim..siz doğum yapıncaya kadar bu forumu takip edeceğim...Allah yardımcınız olsun

forumları okurken tesadüfen karşılaştım ....İkinizede hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim..siz doğum yapıncaya kadar bu forumu takip edeceğim...Allah yardımcınız olsun

çok sağolun ya allah razı olsun.Duasız bırakmayın bizi. bu mübarek günlerde hatırlayın inşallahh

Bugün gittim doktora sağlıkları gelişimleri çok iyimiş, ikizlerim kız ama diğer ikisi görünmedi, haftaya gel bakalım dedi doktorum.hayırlısı olsun inşallahh.

Bugün gittim doktora sağlıkları gelişimleri çok iyimiş, ikizlerim kız ama diğer ikisi görünmedi, haftaya gel bakalım dedi doktorum.hayırlısı olsun inşallahh.

aa ne güzell diğer ikiside oğlan oldumuydu tamam dır ama tabı hayırlısı ve sağliklı olmaları dıleğiyle ..bende yarın gıdıcem ikinci düzey usg için bakalım hayırlısıyla

ayyy maşallahhhhhh rabbim yar ve yardımcınız olsun..kuzucukları sağ sağlim kucağınıza almanızı dilerim..hepiniz allaha emanet olun:))

aa ne güzell diğer ikiside oğlan oldumuydu tamam dır ama tabı hayırlısı ve sağliklı olmaları dıleğiyle ..bende yarın gıdıcem ikinci düzey usg için bakalım hayırlısıyla

Bakalım haftaya belli olur belki, hayırlı evlat olsunlarda inşallah.e tabi gönül isterki onlarda faklı olsun ama eşim diyor bence onlarda kız alıştırıyor kendini heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…