Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

Bakalım haftaya belli olur belki, hayırlı evlat olsunlarda inşallah.e tabi gönül isterki onlarda faklı olsun ama eşim diyor bence onlarda kız alıştırıyor kendini heralde.

ah bu babalar:))bize dr ılk önce ıkı kız iki oğlan dedi nasıl sevındık bılemezsın..hele eşim ,sonra 3 kız bır oğlan olduğunu söyledı çok şükür.benım içimdede hep 3 kız bır oğlan geçıyodu bakalım kesın değil.sağlıklı olsunlarda:::::::) ALLAH SİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH..

hergün sizi takip ediyorum aslında vaktim yok girip sohbet etmeye sırf sizin yazılarınızı okuyup çıkıyorum.. çok şükür birgün daha geçirdiler diyorum.... rabbim bu gecenin ve bu gece edilen duaların yüzü suyu hürmetine evlatlarınıza sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin...

ne yalan söleyim siz günlerinizi geçirdikçe bende acaba redüksiyon yaptırmasamıydım diyorum..çok şanslısınız ben burada gebeliğimi takip edecek doktor bulamamıştım..... benim dördüde kızdı.. ne güzel olurlardı şimdi değilmi....

Son düzenleme:
Ben Ankarda oturuyorum ve Aydan Birinin hastasıyım. O da 11. haftada reduksiyon yapalım diyor ben de karmaşık durumdayım. Ailem bile bilmiyor

sağol kayra duaların için. takibe devam Allah nasib ederse bebişlerin resimlerini de paylaşırız, redüksiyon için de üzüldüm, ne zaman yaptırdın, keşke demenin bi anlamı yok hayırlısı böyleymiş.İnsan kararlı olunca Allah bi kolaylık gösteriyor.görüşmek üzereee.dualarında unutma bizi

arkdaşlar aranıza yeni katıldım ben de dördüz bekliyorum. 6 haftalıklar

ahh canımmm aramıza hoşgeldiiiinn. bu sene çoğul gebelik senesi heralde nüfus patlaması yapıcaz vallaredüksiyon için sen ne düşünüyorsun, kalbini dinle doktorun dediğine bakma bütün olumsuzlukları sayıyorlar ama sen kararlı olursan gerisi önemli değil.Allah sana böyle bi mücizeyi nasib etmiş ben derimki hiçbişey yaptırma. bu arada tüp bebekmi yada ilaç kullandınmı??

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben! hiç iyi değilim. Çok şükür bebeklerım iyi ama benım rahim fazla açılmiş sanırım dıkıcek dr iki gün boyunca süreklı yatıcam pazartesi hastaneye yatarım büyük ihtimalle...

kayracım eksık olma canım.ama arada sırada yaz bize yalnız olmadığımızı hissedelim..gerçekten çok duaya ihtıyacım var helekı şu günlerde...canım redüksıyon için bır şey söyleyemem ama yaprırmışın bıtmiş düşünüp te kendıne ezıyet etme . belkıde öyle olması gerekıyoruş..herşeyın hayırlısı..

canım hoş geldın :2::2::2::2:
daha çok başındasın gebelığının iyi düşün iyi olsun redüksıyon için önunda daha çok zaman var.ben doğru kartarı vereceğinize inanıyorum..gelişmelerı yaz olur mu merak ta bırakma bizi:))
kendine ve miniklere çok ıyı bakk..

canım hoş geldın :2::2::2::2:
daha çok başındasın gebelığının iyi düşün iyi olsun redüksıyon için önunda daha çok zaman var.ben doğru kartarı vereceğinize inanıyorum..gelişmelerı yaz olur mu merak ta bırakma bizi:))
kendine ve miniklere çok ıyı bakk..

Başlığı görünce şok oldum:)) bende gebeyim 15 günlük düşük riskli :) bi a düşündüm dört tane derlerse ne derim die..allah her konuda yerdımcınız olsun bakımında doğumunda taşınmasında:) hayırlısı maşallahh tabi bidee...:)

snalan geçmiş olsun canım üzülme sakın benim doktorum da ikizlere hamileyken rahmine dikiş atılmış ve yatarak geçirmiş hamileliğini ve bebekleri doğmuş çok şükür
gülben ergeninde rahmine dikiş atılmıştı olağan bir durum yani dualarım seninle

canımm geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim sıkma canını, daha öncede okumuştum genelde alınan bi tedbir, hayırlısı olsun inşallah, güzel düşünelim güzel sonuçlansın, Allaha emanet git gel inşallah. haberdar et aklım sende kalacak...

snalan cokm gecmıs olsun ...dıkıs atılır sanırım sonrası daha rahat evde gecırırsın benımde 27 haftada dıkıs atılmıstı.uç gun yatmıstım ...dıkkat edın kızlar saglıkla gelsın meleklerınız ..

bende dördüz olduğunu duyunca şok geçirdim ya günlerce ağladım.bebeğin hayırlı olsun canım..RABBIM HER ŞEYİN İYİSİNİ BİLİR..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..

sağol canım..ama üzülmemek elde değil ben 22. haftadayım bebekler büyük olduğu için zor.huni şeklinde oluşmuş kese rahıme doğru gıtmiş.risk yüksek umarım bişeyy olmaz..

teşekkür ederim canım.inşallah düşündüğümüz gibi olur..sen bu konunun üstünde dur olur mu.benım kadar geç kalma..fırsat buldukça yazarım canımm..

Arkadaşlar bütün herkese iyi dilekler için teşekkürler. Aslında ben bu konuda çok yalnız kaldım. Biz aşılama yaptırmıştık ama kimseye söylemedik. Benim zaten 4 yaşında bi oğlum var.

Eşim de çoktan kararını vermiş biraz da rahat biridir. Kararımı verdim gerisi Allah'a kalmıs diyo bi de doktora çok güveniyo. Ama ben çok zor durumdayım. Anneme bile söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…