Bakalım haftaya belli olur belki, hayırlı evlat olsunlarda inşallah.e tabi gönül isterki onlarda faklı olsunama eşim diyor bence onlarda kız alıştırıyor kendini heralde.
ah bu babalar:))bize dr ılk önce ıkı kız iki oğlan dedi nasıl sevındık bılemezsın..hele eşim ,sonra 3 kız bır oğlan olduğunu söyledı çok şükür.benım içimdede hep 3 kız bır oğlan geçıyodu bakalım kesın değil.sağlıklı olsunlarda:::::::) ALLAH SİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH..
hergün sizi takip ediyorum aslında vaktim yok girip sohbet etmeye sırf sizin yazılarınızı okuyup çıkıyorum.. çok şükür birgün daha geçirdiler diyorum.... rabbim bu gecenin ve bu gece edilen duaların yüzü suyu hürmetine evlatlarınıza sağlıkla vaktinde kavuşmayı nasip etsin...
ne yalan söleyim siz günlerinizi geçirdikçe bende acaba redüksiyon yaptırmasamıydım diyorum..çok şanslısınız ben burada gebeliğimi takip edecek doktor bulamamıştım..... benim dördüde kızdı.. ne güzel olurlardı şimdi değilmi....
arkdaşlar aranıza yeni katıldım ben de dördüz bekliyorum. 6 haftalıklar
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben! hiç iyi değilim. Çok şükür bebeklerım iyi ama benım rahim fazla açılmiş sanırım dıkıcek dr iki gün boyunca süreklı yatıcam pazartesi hastaneye yatarım büyük ihtimalle...
kayracım eksık olma canım.ama arada sırada yaz bize yalnız olmadığımızı hissedelim..gerçekten çok duaya ihtıyacım var helekı şu günlerde...canım redüksıyon için bır şey söyleyemem ama yaprırmışın bıtmiş düşünüp te kendıne ezıyet etme . belkıde öyle olması gerekıyoruş..herşeyın hayırlısı..
Başlığı görünce şok oldum:)) bende gebeyim 15 günlük düşük riskli :) bi a düşündüm dört tane derlerse ne derim die..allah her konuda yerdımcınız olsun bakımında doğumunda taşınmasında:) hayırlısı maşallahh tabi bidee...:)
snalan geçmiş olsun canım üzülme sakın benim doktorum da ikizlere hamileyken rahmine dikiş atılmış ve yatarak geçirmiş hamileliğini ve bebekleri doğmuş çok şükür
gülben ergeninde rahmine dikiş atılmıştı olağan bir durum yani dualarım seninle
canımm geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim sıkma canını, daha öncede okumuştum genelde alınan bi tedbir, hayırlısı olsun inşallah, güzel düşünelim güzel sonuçlansın, Allaha emanet git gel inşallah. haberdar et aklım sende kalacak...
snalan cokm gecmıs olsun ...dıkıs atılır sanırım sonrası daha rahat evde gecırırsın benımde 27 haftada dıkıs atılmıstı.uç gun yatmıstım ...dıkkat edın kızlar saglıkla gelsın meleklerınız ..[/QU
çok teşekkürler drum da öyle söylüyor zaten şurda 6 haftam kalmış birşey olmadan doğsalarda..alsak o mınikleri kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?