Bugun öğrendım ıkı kese tek plesantaymış benım yararı zararı nedır bılmıyorum henuz
amın leynur cum cümlemizin ..ben hareketlerını çoktan hissedıyorum..eşimin tabırıyle horon tepiyorlar 21. haftada hissetmeye başlamıştım
ama hangısı olduğunu anlayamazmişim dr um öyle söylüyo.
Geçmiş olsun ama maşallah az kalmış o plesenta prevıa yı bılıyorum o kanama yapıyor benım de ılk hamılelığım oleydı ama sen çoğunu atlatmışssın canım aşağıda olduğu ne zaman bellı oldu yat evet kanama çok can sıkıcı kız oğlan supermış allah kucağına almayı nasıp etsın
snalan 4 üze nasıl hamile kaldın :???
tüp te olur ancak ama kaç embriyo transfer edildi
heyy maşallahhh
Allah nazarlardan saklasınAllah kolaylık versin hem maddi hem manevi
klomenle böle çoğul gebelik ilk defa duyuyorum ben tüp bebekte bi taneyi zor buldum :) Allah herkese nasip etsin
kaç haftalık oldu minişler
sağol canım,ALLAH CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN..bende ilk öğrendiğimde gerçekten şok olmuştum hamıle kalmanım bıle hayal olduğunu düşünür ken dördüz olduğunu duymak aman ALLAHIM çok ilginçti..
şimdılık benım minişler 24 hafta 5 günlükler..Allah bebeğini sana bağişlasın canımm
canım benım gebelığim ormal oldu sadece klomen kullandım ılk kullanımda gebe kaldım hemde dördüz ya.bir ovulasyon ilacı kullandım ama normal gebelık olarak geçiyo.
amin inşallah. 16. haftamda söyledi doktor zamanla yukarı çıkabilir dedi ama çıkmadı yatıyorum bende işte. bende çift kese tek plesanta duymadım hiç kontrole süleyman beye mi gidiyorsun
snalancım nasılsın?
ağırlaştın mı yoksa hala ayakta mısın?
karnın ne kadar büyüdü?benim biraz nefes darlığı ve çarpıntı sorunum var.bir bardak süt içiyorum sabah erkenden sonra yine yatıyorum ama ne mümkün,çarpıntıdan uyuyamıyorum.
benim göbüşüm 8 aylık civarına ulaştı,bu ayın sonunda 9 aylık gibi olurum sanırımseninki ne durumda? ne sürüyorsun nemlendirici olarak?
hiç alışveriş yaptın mı?
dördüz doğumu genellikle kaç haftalıkken oluyor?
mesela üçüzlerde dünya ortalaması 33 hafta ama inşallah biraz daha erteleyebiliriz biz.
al sana bir sürü soru
Allah sağlık versin hepimize inşallah.
teşekkür ederim figenaycım iyi olmaya çalışıyorum.
çok şükür daha ağirlaşmadım halen evdeyim ama sürekli yatıyorum..Karnım devasal bir şekilde büyüdü 9 ay gibi duruyo diyo dr um sadece karnım büyüdüğü için bi ilginç görünüyo.. nefes darlığı hepimizzin sorunu valla ,,bu konuda sana tavsiyem tiroid hormonlarını muhakkak baktır. nemlendırici hiç bir krem işe yaramadı ben sadece yağ (badem kakao) yağı kullanıyorum ama nafile resmen çat çat çatladım:84::84::84::84:alişveriş için koca bir liste yaptım en kısa zamandada yaparız alişverişi inşallah..dördüzlerde ortamama 30 ila 32 haftaa arasıymış...
oh beee:92::92::92::92:: sende iyisin inşallah canımm...
teşekkür ederim figenaycım iyi olmaya çalışıyorum.
çok şükür daha ağirlaşmadım halen evdeyim ama sürekli yatıyorum..Karnım devasal bir şekilde büyüdü 9 ay gibi duruyo diyo dr um sadece karnım büyüdüğü için bi ilginç görünüyo.. nefes darlığı hepimizzin sorunu valla ,,bu konuda sana tavsiyem tiroid hormonlarını muhakkak baktır. nemlendırici hiç bir krem işe yaramadı ben sadece yağ (badem kakao) yağı kullanıyorum ama nafile resmen çat çat çatladım:84::84::84::84:alişveriş için koca bir liste yaptım en kısa zamandada yaparız alişverişi inşallah..dördüzlerde ortamama 30 ila 32 haftaa arasıymış...
oh beee:92::92::92::92:: sende iyisin inşallah canımm...
aferim hiç soru atlamamışsın
ah canım ya demek kocaman oldu göbüşün.ben günde iki kez kayısı çekirdeği yağı ve gliserini karıştırttığım bi yağım var onu kullanıyorum ama drum da diyor mecburen çatlıcaksın diyor.daha çatlamadım ama eli kulağındadır.
bende uzun bir liste yaptım geçende,yavaştan başlıcaz bizde.ama yine de bu ayın sonunu bulur bişeyler almam.malum korkudan bişey yapamıyorum.bugün ama dayanamadım gittim bebek cdleri aldım.şimdiden dinleticem bakalım dedikleri gibi doğumdan sonrada duyunca sakinleşecekler mi diye.
birde bi kitap sipariş etmiştim o geldi bugün,çoğul bebeklerin beraber uyuma alışkanlığı kazanması için,uyku sorunlarını çözmek için bir kitapmış.adı da mışıl mışıl uyuyan ikizler ve mutlu aileler..
böyle ufak şeyler aldım işte.
evdeyim genelde ama zaman geçsin de doğsunlar istiyorum,sabırsızlıktan erken doğuracam diye korkuyorum Allah korusun.
kimlerle bakacaksın bebişlerine,bakıcı falan buldun mu?
daha iyiyim tatlım ya :) doktor bakıyorum daha.. burda konu açtım ama bir cevap gelmiş.. ben araştırıyorum, serdar oğuz var aklımda, hep olumlu şeyler yazılmış hakkında.. hayırlısı bakalım..Aylincim sen ne yaptın daha iyi misin?
dr bakındın mı şöyle olumlusundan
:))))sağol canım ya..:) figenay sen kaç hafta oldun canım ...ha bu arDA ne süresen sür çatlıyomuş tabi yaş faktörüde önemlı ben genç olduğum için derim daha sıkı o yüzden çok çatlamiş dıyo doktorum..cd felen almadım ben süreklı konuşmaya , anlatmaya çalışıyorum .dördüzlere 1 bakıcı ben ve kayınvalıdem le bakmayı düşünüyoruz ALLAH eşime bol bol iş nasip etsın ..(amin)
:))))sağol canım ya..:) figenay sen kaç hafta oldun canım ...ha bu arDA ne süresen sür çatlıyomuş tabi yaş faktörüde önemlı ben genç olduğum için derim daha sıkı o yüzden çok çatlamiş dıyo doktorum..cd felen almadım ben süreklı konuşmaya , anlatmaya çalışıyorum .dördüzlere 1 bakıcı ben ve kayınvalıdem le bakmayı düşünüyoruz ALLAH eşime bol bol iş nasip etsın ..(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?