Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

Bugun öğrendım ıkı kese tek plesantaymış benım yararı zararı nedır bılmıyorum henuz

nursin kardeşim tek plesenta demek bebeklerin ikisi tek bi yerden besinlerini alıyorlar demek, benim tek tek bakılmıştı ayrımı plesentalar diye, bu durum çok mu kötü bilmiyorum ama hoş bi durum değil, hatta önemsemişti doktorum ayrı olması iyi olur diye, inşallah bi sorun çıkarmaz sana.

ben daha hissetmedim, çoğul gebeliklerde normalmiş geç hissetmek de millete anlatamıyorumki herkes soruyor yok hissetmedim diyorum, kötü bişey varmış gibi tepki veriyorlar, hangisi olduğunu anlayamayız tabi maaşallah içerisi kalabalık nasıl anlayalım:), premeture hakkında yazılar okudum canım sıkıldı, Allah bilir ama insan düşünmeden edemiyor. sen nerde doğum yapacaksın karar verdinmi?

amin inşallah. 16. haftamda söyledi doktor zamanla yukarı çıkabilir dedi ama çıkmadı yatıyorum bende işte. bende çift kese tek plesanta duymadım hiç kontrole süleyman beye mi gidiyorsun

heyy maşallahhh

Allah nazarlardan saklasın Allah kolaylık versin hem maddi hem manevi

klomenle böle çoğul gebelik ilk defa duyuyorum ben tüp bebekte bi taneyi zor buldum :) Allah herkese nasip etsin

kaç haftalık oldu minişler

sağol canım,ALLAH CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN..bende ilk öğrendiğimde gerçekten şok olmuştum hamıle kalmanım bıle hayal olduğunu düşünür ken dördüz olduğunu duymak aman ALLAHIM çok ilginçti..
şimdılık benım minişler 24 hafta 5 günlükler..Allah bebeğini sana bağişlasın canımm

aminnn hepimizinki bağışlasın Allahım

Allah onlara sağlık versin

canım benım gebelığim ormal oldu sadece klomen kullandım ılk kullanımda gebe kaldım hemde dördüz ya.bir ovulasyon ilacı kullandım ama normal gebelık olarak geçiyo.

maşalahhhhhhh :)

Allah ın kısmeti iştee :)
darısı bize bana şimdilik 1 tane bile yeter ikizde olabil,rr :)

Son düzenleme:
slm kızlar

ben giremıyorum topiğime dıye kimse girmıyo ya ne dir son durumunuz kızlar neler yaptınız yazın bana sonra hiç yazamayacaksınız..:))))

snalancım nasılsın?
ağırlaştın mı yoksa hala ayakta mısın?
karnın ne kadar büyüdü?benim biraz nefes darlığı ve çarpıntı sorunum var.bir bardak süt içiyorum sabah erkenden sonra yine yatıyorum ama ne mümkün,çarpıntıdan uyuyamıyorum.
benim göbüşüm 8 aylık civarına ulaştı,bu ayın sonunda 9 aylık gibi olurum sanırım seninki ne durumda? ne sürüyorsun nemlendirici olarak?
hiç alışveriş yaptın mı?
dördüz doğumu genellikle kaç haftalıkken oluyor?
mesela üçüzlerde dünya ortalaması 33 hafta ama inşallah biraz daha erteleyebiliriz biz.
al sana bir sürü soru
Allah sağlık versin hepimize inşallah.

teşekkür ederim figenaycım iyi olmaya çalışıyorum.
çok şükür daha ağirlaşmadım halen evdeyim ama sürekli yatıyorum ..Karnım devasal bir şekilde büyüdü 9 ay gibi duruyo diyo dr um sadece karnım büyüdüğü için bi ilginç görünüyo..nefes darlığı hepimizzin sorunu valla ,,bu konuda sana tavsiyem tiroid hormonlarını muhakkak baktır. nemlendırici hiç bir krem işe yaramadı ben sadece yağ (badem kakao) yağı kullanıyorum ama nafile resmen çat çat çatladım:84::84::84::84:alişveriş için koca bir liste yaptım en kısa zamandada yaparız alişverişi inşallah..dördüzlerde ortamama 30 ila 32 haftaa arasıymış...

oh beee:92::92::92::92:: sende iyisin inşallah canımm...

canım Allah yardımcın olsun, bizlerin de tabi, bizim üç kat senin dört kat :)

aferim hiç soru atlamamışsın
ah canım ya demek kocaman oldu göbüşün.ben günde iki kez kayısı çekirdeği yağı ve gliserini karıştırttığım bi yağım var onu kullanıyorum ama drum da diyor mecburen çatlıcaksın diyor.daha çatlamadım ama eli kulağındadır.

bende uzun bir liste yaptım geçende,yavaştan başlıcaz bizde.ama yine de bu ayın sonunu bulur bişeyler almam.malum korkudan bişey yapamıyorum.bugün ama dayanamadım gittim bebek cdleri aldım.şimdiden dinleticem bakalım dedikleri gibi doğumdan sonrada duyunca sakinleşecekler mi diye.
birde bi kitap sipariş etmiştim o geldi bugün,çoğul bebeklerin beraber uyuma alışkanlığı kazanması için,uyku sorunlarını çözmek için bir kitapmış.adı da mışıl mışıl uyuyan ikizler ve mutlu aileler..
böyle ufak şeyler aldım işte.
evdeyim genelde ama zaman geçsin de doğsunlar istiyorum,sabırsızlıktan erken doğuracam diye korkuyorum Allah korusun.

kimlerle bakacaksın bebişlerine,bakıcı falan buldun mu?

:))))sağol canım ya..:) figenay sen kaç hafta oldun canım ...ha bu arDA ne süresen sür çatlıyomuş tabi yaş faktörüde önemlı ben genç olduğum için derim daha sıkı o yüzden çok çatlamiş dıyo doktorum..cd felen almadım ben süreklı konuşmaya , anlatmaya çalışıyorum .dördüzlere 1 bakıcı ben ve kayınvalıdem le bakmayı düşünüyoruz ALLAH eşime bol bol iş nasip etsın ..(amin)

Aylincim sen ne yaptın daha iyi misin?
dr bakındın mı şöyle olumlusundan
daha iyiyim tatlım ya :) doktor bakıyorum daha.. burda konu açtım ama bir cevap gelmiş.. ben araştırıyorum, serdar oğuz var aklımda, hep olumlu şeyler yazılmış hakkında.. hayırlısı bakalım..

amin canımm :) Allah maddi-manevi güç versin..

aminnn diyerek başlayayaım arkadaşım inşallah hepimizin kocaları çok zenginleşir artık nasıl olacaksa
canım ben 23.haftayı sürüyorum.
bende bakıcı arıyorum ama daha denk gelmedi,sende 3 kişiyle rahatça bakarsın inşallah.yeter yani daha kaç kişi olcakki.

aylincim keşke oralarda tanıdık falan olsaydı da yardımcı olabilseydim sana.gerçekten dr değiştirmek can sıkıcı bir durum.ister istemez sana ilkleri söyleyen doktorunla da bir bağ oluşturuyorsun,ne derse hemen yapıyorsun falan.
ama daha haftan çok ilerlemedi,yeni doktoruna da alışırsın kolayca.
kolay gelsin hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…