haklısın figenaycım da b doktor o kadar canımı sıktıki yüzünü göresim yok, sanırım çok zorlanmam yeni doktora alışmakta..aminnn diyerek başlayayaım arkadaşım inşallah hepimizin kocaları çok zenginleşir artık nasıl olacaksa
canım ben 23.haftayı sürüyorum.
bende bakıcı arıyorum ama daha denk gelmedi,sende 3 kişiyle rahatça bakarsın inşallah.yeter yani daha kaç kişi olcakki.
aylincim keşke oralarda tanıdık falan olsaydı da yardımcı olabilseydim sana.gerçekten dr değiştirmek can sıkıcı bir durum.ister istemez sana ilkleri söyleyen doktorunla da bir bağ oluşturuyorsun,ne derse hemen yapıyorsun falan.
ama daha haftan çok ilerlemedi,yeni doktoruna da alışırsın kolayca.
kolay gelsin hepinize..
ben sordum doktora, sakıncası yok dedi, şimdi ben yapabiliyorum karnım büyüyünce de güzellik salonunda yaptırcam dedim, sakıncası yok dedi.. tabi salonda özel kutu açtırmak lazım, sadece bana kullansınlar o malzemeleri, yoksa yaptırmak istemem...kızlar ya bişey sorcam birde.
ağda yaptırmak tehlikeli olur mu acaba bu son dönemlerde bir bilginiz var mı?
haklısın figenaycım da b doktor o kadar canımı sıktıki yüzünü göresim yok, sanırım çok zorlanmam yeni doktora alışmakta..
ben sordum doktora, sakıncası yok dedi, şimdi ben yapabiliyorum karnım büyüyünce de güzellik salonunda yaptırcam dedim, sakıncası yok dedi.. tabi salonda özel kutu açtırmak lazım, sadece bana kullansınlar o malzemeleri, yoksa yaptırmak istemem...
benim arttı bi de yaasizde de oldu mu? hamilelikte olurmuş
snalancım nasılsın?
ağırlaştın mı yoksa hala ayakta mısın?
karnın ne kadar büyüdü?benim biraz nefes darlığı ve çarpıntı sorunum var.bir bardak süt içiyorum sabah erkenden sonra yine yatıyorum ama ne mümkün,çarpıntıdan uyuyamıyorum.
benim göbüşüm 8 aylık civarına ulaştı,bu ayın sonunda 9 aylık gibi olurum sanırımseninki ne durumda? ne sürüyorsun nemlendirici olarak?
hiç alışveriş yaptın mı?
dördüz doğumu genellikle kaç haftalıkken oluyor?
mesela üçüzlerde dünya ortalaması 33 hafta ama inşallah biraz daha erteleyebiliriz biz.
al sana bir sürü soru
Allah sağlık versin hepimize inşallah.
Maşsallah siz 20lerdesınız çarpıntı ve ve nesef darlığınız var ben 10.haftalardayım şimdiden başladı anlamış değilim troıdler yuksek çıktı dahılıyeye gıttım ılaca gerek görmedi takıp edelim dedi sizin yaptığınız bırşey varmı kaçıncı haftadan beri bu şikayetiniz var
Maşsallah siz 20lerdesınız çarpıntı ve ve nesef darlığınız var ben 10.haftalardayım şimdiden başladı anlamış değilim troıdler yuksek çıktı dahılıyeye gıttım ılaca gerek görmedi takıp edelim dedi sizin yaptığınız bırşey varmı kaçıncı haftadan beri bu şikayetiniz var
canım bu nefes darlığı bende bir ayı geçkindir var.tiroidlerimde bişey çıkmadı da benimki kilodan oldu.hiç bulantım falan olmadığı için ben ilk 3 ayda 10 kilo aldım birdenbire.şimdi durdu kilo alışım 10 kiloya sabitledim şimdilik ama o ani kilo alışı kalbime fazladan yük getirdi.yani böyle açıkladı drum.çok sık ve az az yersen azalabilir çarpıntın.birde ben meyveyi abartmiştim bir ara,o da çok şişkinlik ve çarpıntı yapardı,onu da azalttım bu aralar daha iyiyim.
sen de mi üçüz bekliyorsun?
nurşincım üzülme canım bana gebeliğimin ıkıncı ayında başladı halen devam edıyor son bırbucuk aydır ancak alık edebıldı drum troıdlerıme baktı tsh ım taban yapmışçok çalışıyor ilaç kullandım ama çok az yükselmiş buda benım dahada erken doğurmama sebep verebılırmiş
arkadaşlar merhaba
umarım ıyısinizdir..biz bugün doktordaydık her şey yolunda çok şükür benım bıcırıklar dan bir tanesi 1 kılo oldu neredeyse dığeri 900 gram dığerleride 850 gramlarda oh ohh büyüyoruz biz karın çatlaklarım da ayrı bir dert tabiii..
sizin bebeişler ne alemde?
leynur dördüz arkadaşim huuuuu ne oldu sana..
arkadaşlar merhaba
umarım ıyısinizdir..biz bugün doktordaydık her şey yolunda çok şükür benım bıcırıklar dan bir tanesi 1 kılo oldu neredeyse dığeri 900 gram dığerleride 850 gramlarda oh ohh büyüyoruz biz karın çatlaklarım da ayrı bir dert tabiii..
arkadaşlar merhaba
maşallah kuzulara
benimkiler iyilerdir inşallah, hala annelerinin midelerini ne yese yakıyolar :) kontrole daha var yaa, inşallah cinsiyetleri öğrenebiliriz
Maşallah bebişlere annelerını uzmuyorlar hıç kızdı yanlış hatırlamıyorsam süper bişi 4 kız benım de 12.hafta ense kalınlığı ölçümü falan olcak cumartesı cinsiyetleri belli olurmu acaba serklajımada kara verılır sen nerde yaşıyodun canım doktorun nerede
maşallah kuzulara
benimkiler iyilerdir inşallah, hala annelerinin midelerini ne yese yakıyolar :) kontrole daha var yaa, inşallah cinsiyetleri öğrenebiliriz
maşallah arkadaşım çok iyi gidiyorsun.dayan az kaldı sen kurtulacaksın.darısı başımıza Allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize
sağol canım 4 kız değil canım 3 kız 1 oğlan işini ıyı yapan dr lar görebiliyor çınsıyetleri hayırlısı olur inşallah..ben istanbulda yaşıyorum avrupa yakasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?