Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

kızlar ya bişey sorcam birde.
ağda yaptırmak tehlikeli olur mu acaba bu son dönemlerde bir bilginiz var mı?

haklısın figenaycım da b doktor o kadar canımı sıktıki yüzünü göresim yok, sanırım çok zorlanmam yeni doktora alışmakta..
kızlar ya bişey sorcam birde.
ağda yaptırmak tehlikeli olur mu acaba bu son dönemlerde bir bilginiz var mı?
ben sordum doktora, sakıncası yok dedi, şimdi ben yapabiliyorum karnım büyüyünce de güzellik salonunda yaptırcam dedim, sakıncası yok dedi.. tabi salonda özel kutu açtırmak lazım, sadece bana kullansınlar o malzemeleri, yoksa yaptırmak istemem...
benim arttı bi de yaa sizde de oldu mu? hamilelikte olurmuş

canım benim de bir güzel azaldıki değme keyfime.
hele bacaklarım normalde enn fazla 3 hafta dayanırdı,şimdi 2 ayı buluyor neredeyse.
saçlarım gürleşti,hiiçç dökülmüyor neredeyse,diğer yerlerde uzamıyor,o kadar mesudum ki bu halimden
ama bu mutlu günler bitecek birkaç ay sonra.tadını çıkarıyorum bende.

demek drun bişey demedi ağda işine.ben zaten hep kuaförde yaptırırım da dün bir topikte okudum bir kız önce ağdaya sonra doğuma gitmiş Allah korusun,denk geldi heralde.bende sorarım kendiminkine o da bişey demez sanırım.

merhaba arkadaşlar iyisiniz inşallah..

kıl sorununa gelınce bana dr um kesınlıkle yasakladı ağdayı epilatörü,kes gitsin diyo ALLAH tan azaldı da kıllarım bende çok sorun etmiyorum..

maşallah figenaycım sende yarısını atlatmışın hadı hayırlısı.

aylıncım inşallah sende ıyı bır doktor bulursun kendıne..sana tavsiyem eğer istanbulda yaşıyosan batı bahat hastanesıne git derim çok iyi bır hastane doktorları da öyle..

benım dördüz arkadaşım leynurr nerdesın bana biraz ses ver neler yaptın?

Maşsallah siz 20lerdesınız çarpıntı ve ve nesef darlığınız var ben 10.haftalardayım şimdiden başladı anlamış değilim troıdler yuksek çıktı dahılıyeye gıttım ılaca gerek görmedi takıp edelim dedi sizin yaptığınız bırşey varmı kaçıncı haftadan beri bu şikayetiniz var

canım bu nefes darlığı bende bir ayı geçkindir var.tiroidlerimde bişey çıkmadı da benimki kilodan oldu.hiç bulantım falan olmadığı için ben ilk 3 ayda 10 kilo aldım birdenbire.şimdi durdu kilo alışım 10 kiloya sabitledim şimdilik ama o ani kilo alışı kalbime fazladan yük getirdi.yani böyle açıkladı drum.çok sık ve az az yersen azalabilir çarpıntın.birde ben meyveyi abartmiştim bir ara,o da çok şişkinlik ve çarpıntı yapardı,onu da azalttım bu aralar daha iyiyim.
sen de mi üçüz bekliyorsun?

nurşincım üzülme canım bana gebeliğimin ıkıncı ayında başladı halen devam edıyor son bırbucuk aydır ancak alık edebıldı drum troıdlerıme baktı tsh ım taban yapmışçok çalışıyor ilaç kullandım ama çok az yükselmiş buda benım dahada erken doğurmama sebep verebılırmiş

Benım ıkız canım 12. haftanın içindeyım hiç kılo almadım önceden troıd sorunum da yoktu inş düzelir birazda psıkolojıkmı kı dıorum

Benımde tsh dusuk çıktı ama ilaca gerek yok dedı takıp edelim dedi allah korusun vaktı zamanında gelsın bebekler

arkadaşlar merhaba

umarım ıyısinizdir..biz bugün doktordaydık her şey yolunda çok şükür benım bıcırıklar dan bir tanesi 1 kılo oldu neredeyse dığeri 900 gram dığerleride 850 gramlarda oh ohh büyüyoruz biz karın çatlaklarım da ayrı bir dert tabiii..

sizin bebeişler ne alemde?

leynur dördüz arkadaşim huuuuu ne oldu sana..

Maşallah bebişlere annelerını uzmuyorlar hıç kızdı yanlış hatırlamıyorsam süper bişi 4 kız benım de 12.hafta ense kalınlığı ölçümü falan olcak cumartesı cinsiyetleri belli olurmu acaba serklajımada kara verılır sen nerde yaşıyodun canım doktorun nerede

maşallah kuzulara
benimkiler iyilerdir inşallah, hala annelerinin midelerini ne yese yakıyolar :) kontrole daha var yaa, inşallah cinsiyetleri öğrenebiliriz

maşallah arkadaşım çok iyi gidiyorsun.dayan az kaldı sen kurtulacaksın.darısı başımıza Allahım sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize

maşallah kuzulara
benimkiler iyilerdir inşallah, hala annelerinin midelerini ne yese yakıyolar :) kontrole daha var yaa, inşallah cinsiyetleri öğrenebiliriz

aylincim inşallah öğrenirsiniz cinsiyetleri,hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah.cinsiyeti öğrenince herşey daha bir güzel olacak,hayallerin daha bir anlam bulacak.
benim tam midemin üstünde kızım oturuyor.akşam vakitleri iyice çıkarıyor kafasını dışarı doğru,çok canım acıyor ama olsun.konuşuyorum onunla hadi kızım birazcık dönde annen de nefes alsın diye çok tatlı oluyor

sağol canım 4 kız değil canım 3 kız 1 oğlan işini ıyı yapan dr lar görebiliyor çınsıyetleri hayırlısı olur inşallah..ben istanbulda yaşıyorum avrupa yakasında...

sağol canım 4 kız değil canım 3 kız 1 oğlan işini ıyı yapan dr lar görebiliyor çınsıyetleri hayırlısı olur inşallah..ben istanbulda yaşıyorum avrupa yakasında...

Allah 3 cadı oğlanı bezdirirler kesin ben de istanbuldayım anadoludayım avrupaya gececem cumartesi gunu serklajımı yapacak doktor o tarafta amailerleyen haftalarda anadoluda ıyı bır doktor bulmam gerekecek otarafa geçmem sıkıntılı olabılır z.kamılde görmüştüm doğmuş 4 düzleri çok hoştu çokdeğişik duygudur herhalde iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum hiç gitmedim ilk olacak ama önceden tanıyoruz senin doktorun nerde anadoludaduyduğun ıyı doktor varmı

slm arkadaslar hangi yolla hamile kaldiniz acaba?allah nazarlardan sakinsin,dogmus olanlara rabbim uzun ömür versin anali babali büyütsün,yolda olanlarida sag salim saglikla dogmalarini nasip etsin

selam kızlarr, sonunda yazabileceğim, 5 günlük bi tatil yaptım annemde ve geldim evime çok şükür, bende bebişlerde çok iyiz maaşallah, hareketlerini hissetmeye başladım 20. haftamızda çok şükür, mide ağrılarım son haddinde hiç birşey yiyemiyorum ne yesem dokunuyor,uyku sorunu da başladı uyuyamıyorum bi türlü, öyle işte benden de havadisler bu kadar,görüşürüüüzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…