canım siteye her girişimde senden haber var mı diye bakıyorum..kaçıncı haftadasın şimdi?benim ikizlerimde erken gelmişlerdi ama 33.haftalıklardı..hastanede misin şimdi?
ben geldim kızlar nasılsınız..
biz hiç değiliz benım ufaklıklar içeride sıkılmış olmalı erkenden doğmaya karar verdıler cuma akşamı..neysekı serumlarla durdurdu doktorum ama on günü bulmaz doğurursun dıyo çok korkuyorum kızlar ne yapacağım ben döğum yapmış anneler yardım edin bana kendımı hiç ıyı hissetmıyorum barı 28. haftayı bulsunlar dimi..
leynurcum ne güzel tatılını yapmışın...umarım herşey yolundadır...
melissacım ben klomen +ovitrelle ıle gebe kaldım dördüz..
biz hiç değiliz benım ufaklıklar içeride sıkılmış olmalı erkenden doğmaya karar verdıler cuma akşamı..neysekı serumlarla durdurdu doktorum ama on günü bulmaz doğurursun dıyo çok korkuyorum kızlar ne yapacağım ben döğum yapmış anneler yardım edin bana kendımı hiç ıyı hissetmıyorum barı 28. haftayı bulsunlar dimi..
amin inşallah canımm, hepimizinkiler inşallah...aylincim inşallah öğrenirsiniz cinsiyetleri,hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah.cinsiyeti öğrenince herşey daha bir güzel olacak,hayallerin daha bir anlam bulacak.
benim tam midemin üstünde kızım oturuyor.akşam vakitleri iyice çıkarıyor kafasını dışarı doğru,çok canım acıyor ama olsun.konuşuyorum onunla hadi kızım birazcık dönde annen de nefes alsın diyeçok tatlı oluyor
inşallah canımmgeçer annesi geçer inşallah en kısa zamandada öğrenirsin cinsıyetlerini..
aminnamin canım cümlemize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasıp etsin..
serklajın kolay olsun inşallah canım..Allah 3 cadı oğlanı bezdirirler kesin ben de istanbuldayım anadoludayım avrupaya gececem cumartesi gunu serklajımı yapacak doktor o tarafta amailerleyen haftalarda anadoluda ıyı bır doktor bulmam gerekecek otarafa geçmem sıkıntılı olabılır z.kamılde görmüştüm doğmuş 4 düzleri çok hoştu çokdeğişik duygudur herhalde iyi bi doktor olduğunu düşünüyorum hiç gitmedim ilk olacak ama önceden tanıyoruz senin doktorun nerde anadoludaduyduğun ıyı doktor varmı
amin... canım ben aşılamayla hamile kaldım..slm arkadaslar hangi yolla hamile kaldiniz acaba?allah nazarlardan sakinsin,dogmus olanlara rabbim uzun ömür versin anali babali büyütsün,yolda olanlarida sag salim saglikla dogmalarini nasip etsin
maşallah canım..selam kızlarr, sonunda yazabileceğim, 5 günlük bi tatil yaptım annemde ve geldim evime çok şükür, bende bebişlerde çok iyiz maaşallah, hareketlerini hissetmeye başladım 20. haftamızda çok şükür, mide ağrılarım son haddinde hiç birşey yiyemiyorum ne yesem dokunuyor,uyku sorunu da başladı uyuyamıyorum bi türlü, öyle işte benden de havadisler bu kadar,görüşürüüüzzz.
canımm benim, inşallah uslu uslu durur yavruların daha.. hiç kalkma yat olur mu... Allahım yardımcınız olsun. 10 gün sonra 29.haftanda olcaksınız zaten, bakarsın otuzu bile bulursunuz inşallah... nette okudum biçok tecrübe, bazen bi korkutup sonra içerde epeyce daha durabiliyolarmış...ben geldim kızlar nasılsınız..
hastanede kalsan aslında daha mı iyi olurdu... hayırlısısağol canım ben daha 26+5 günlük gebeyim en azında 28. haftayı bulsak...ben bugün çıktım hastaneden ama evdede aynı ,laçları kullanıyorum her an tetikteyız yani..zaten hafiften sancılarım da devam edıyo...çok korkuyoruumm..
amin canım, sana da mutluluklar, Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin...Allah hepınızı guc kuvvet sabır versın .. Hayırlı dogumlar nasıp etsın henuz evlı degılımm nısanlııyım seneye evlenıcem ınsallah her namaz sonrası dua edıyorum allahım ınsallahhhh ıkızım olsun ucuzum olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsallah bana da nasıp eder rabbım cok ıstıyorumm.....dualarım sızınle ...hayırlı aksamlarr kendınıze ve bebısler ıyı bakınn :)))))
Allah hepınızı guc kuvvet sabır versın .. Hayırlı dogumlar nasıp etsın henuz evlı degılımm nısanlııyım seneye evlenıcem ınsallah her namaz sonrası dua edıyorum allahım ınsallahhhh ıkızım olsun ucuzum olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsallah bana da nasıp eder rabbım cok ıstıyorumm.....dualarım sızınle ...hayırlı aksamlarr kendınıze ve bebısler ıyı bakınn :)))))
sınalan cım her gece bende sizi takip ediyorum dua ediyorum.....aman nolur sizde tedbirli olun doktor haricinde çıkmayın dışarı... rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..ben ikiz olmasına rağmen hep yattım..sade yemek yapmak için kalktım..siz onuda yapmayın tedbirsiz tevekkül olmaz.......
Nalancım çok az kalmış 28.haftaya,Maaşallah çok iyi taşıdın yavrularını..biraz daha gayret o kadar..yat,tuvalate bile kalkma sürgü falan kullan..hatta bence hastaneden1-2 hafta çıkmasaydın keşke,hep kontrol altında olurdun.Dualarımız seninle,İnşallah 30 lu haftalarıda göreceksin..bende hamileliğimde genelde yattım..zor oldu ama mecburuz,bak şimdide onlar uyusada bende azıcık yatsam diye bakıyorum:))..stres yapma,sakin ol ve dinlen.Kayra çok güzel birşey demiş,tedbirsiz tevekkül olmaz!
nalancım geçmiş olsun tatlım ama panikleme hemen inşallah herşey yolunda gider zaten çokaz kalmış daha da geçersiniz inşallah . valla 23 haftalarda benide eltim kontrol etmişti valla normal şartlarda olsa seni doğurtmam lazım başını elleyebiliyorum çocukların demişti o kadar aşağıdalarda yani gerçi benim hiç sancım olmadı ama onlar sonra yukarı çıktı epeyde bir dayandılar inşallah seninde öyle olur yavaş yavaş pozisyonları değişior artık ama firdosun dediği gibi keşke hastanede tutsalardı daha kontrollü olurdu .
Canım arkadaşlarında dediği gibi hastanede geçirseydin bu günleri ciğer geliştiri iğne yaptılarmı onunda çok faydası oluyormuş 30lara gelseydin süper olurdu
ah canım ya korkma sakın bişey olmayacak bebişlerine
hiçbirşey için heyecan yapma,söyle etrafındakilere de en ufak bişey bile sana hissettirmesinler
hep yat,10 gün daha dayansan süper olacak,ama bak gör dayanacaklar inşallah
yavaştan sancı haberleri geliyor valla bende üç buçuk atmaya başladım yavaştan
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
nalancım merhaba ben de iki günde bir girip ne yaptın bebekler sabretmişler mi diye bakıp çıkıyorum. hiç korkma. sıcaklardan dolayı da olmuş olabilir biliyorsun sıcak hava damarları genişletiyor bu da erken doğumu tetikliyor. kendine dikkat et, yat bol bol. yumurta ve süte yoğurta ağırlık ver kilo alsın bebişlerin. irnşallah daha da dayanırsın. en önemlisi senin moralin. allahın da izniyle 30'u da görürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?