Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

ben geldim kızlar nasılsınız..
biz hiç değiliz benım ufaklıklar içeride sıkılmış olmalı erkenden doğmaya karar verdıler cuma akşamı..neysekı serumlarla durdurdu doktorum ama on günü bulmaz doğurursun dıyo çok korkuyorum kızlar ne yapacağım ben döğum yapmış anneler yardım edin bana kendımı hiç ıyı hissetmıyorum barı 28. haftayı bulsunlar dimi..

leynurcum ne güzel tatılını yapmışın...umarım herşey yolundadır...

melissacım ben klomen +ovitrelle ıle gebe kaldım dördüz..

canım siteye her girişimde senden haber var mı diye bakıyorum..kaçıncı haftadasın şimdi?benim ikizlerimde erken gelmişlerdi ama 33.haftalıklardı..hastanede misin şimdi?

canım siteye her girişimde senden haber var mı diye bakıyorum..kaçıncı haftadasın şimdi?benim ikizlerimde erken gelmişlerdi ama 33.haftalıklardı..hastanede misin şimdi?

sağol canım ben daha 26+5 günlük gebeyim en azında 28. haftayı bulsak...ben bugün çıktım hastaneden ama evdede aynı ,laçları kullanıyorum her an tetikteyız yani..zaten hafiften sancılarım da devam edıyo...çok korkuyoruumm..

Allah hepınızı guc kuvvet sabır versın .. Hayırlı dogumlar nasıp etsın henuz evlı degılımm nısanlııyım seneye evlenıcem ınsallah her namaz sonrası dua edıyorum allahım ınsallahhhh ıkızım olsun ucuzum olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn ınsallah bana da nasıp eder rabbım cok ıstıyorumm.....dualarım sızınle ...hayırlı aksamlarr kendınıze ve bebısler ıyı bakınn :)))))

sınalan cım her gece bende sizi takip ediyorum dua ediyorum.....aman nolur sizde tedbirli olun doktor haricinde çıkmayın dışarı... rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..ben ikiz olmasına rağmen hep yattım..sade yemek yapmak için kalktım..siz onuda yapmayın tedbirsiz tevekkül olmaz.......

Nalancım çok az kalmış 28.haftaya,Maaşallah çok iyi taşıdın yavrularını..biraz daha gayret o kadar..yat,tuvalate bile kalkma sürgü falan kullan..hatta bence hastaneden1-2 hafta çıkmasaydın keşke,hep kontrol altında olurdun.Dualarımız seninle,İnşallah 30 lu haftalarıda göreceksin..bende hamileliğimde genelde yattım..zor oldu ama mecburuz,bak şimdide onlar uyusada bende azıcık yatsam diye bakıyorum:))..stres yapma,sakin ol ve dinlen.Kayra çok güzel birşey demiş,tedbirsiz tevekkül olmaz!

nalancım geçmiş olsun tatlım ama panikleme hemen inşallah herşey yolunda gider zaten çokaz kalmış daha da geçersiniz inşallah . valla 23 haftalarda benide eltim kontrol etmişti valla normal şartlarda olsa seni doğurtmam lazım başını elleyebiliyorum çocukların demişti o kadar aşağıdalarda yani gerçi benim hiç sancım olmadı ama onlar sonra yukarı çıktı epeyde bir dayandılar inşallah seninde öyle olur yavaş yavaş pozisyonları değişior artık ama firdosun dediği gibi keşke hastanede tutsalardı daha kontrollü olurdu .

Canım arkadaşlarında dediği gibi hastanede geçirseydin bu günleri ciğer geliştiri iğne yaptılarmı onunda çok faydası oluyormuş 30lara gelseydin süper olurdu

amin inşallah canımm, hepimizinkiler inşallah...
geçer annesi geçer inşallah en kısa zamandada öğrenirsin cinsıyetlerini..
inşallah canımm
amin canım cümlemize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasıp etsin..
aminn
serklajın kolay olsun inşallah canım..
slm arkadaslar hangi yolla hamile kaldiniz acaba?allah nazarlardan sakinsin,dogmus olanlara rabbim uzun ömür versin anali babali büyütsün,yolda olanlarida sag salim saglikla dogmalarini nasip etsin
amin... canım ben aşılamayla hamile kaldım..
maşallah canım..
canımm benim, inşallah uslu uslu durur yavruların daha.. hiç kalkma yat olur mu... Allahım yardımcınız olsun. 10 gün sonra 29.haftanda olcaksınız zaten, bakarsın otuzu bile bulursunuz inşallah... nette okudum biçok tecrübe, bazen bi korkutup sonra içerde epeyce daha durabiliyolarmış...
hastanede kalsan aslında daha mı iyi olurdu... hayırlısı
amin canım, sana da mutluluklar, Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin...

Son düzenleme:

ah canım ya korkma sakın bişey olmayacak bebişlerine
hiçbirşey için heyecan yapma,söyle etrafındakilere de en ufak bişey bile sana hissettirmesinler
hep yat,10 gün daha dayansan süper olacak,ama bak gör dayanacaklar inşallah

yavaştan sancı haberleri geliyor valla bende üç buçuk atmaya başladım yavaştan
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

nalancım merhaba ben de iki günde bir girip ne yaptın bebekler sabretmişler mi diye bakıp çıkıyorum. hiç korkma. sıcaklardan dolayı da olmuş olabilir biliyorsun sıcak hava damarları genişletiyor bu da erken doğumu tetikliyor. kendine dikkat et, yat bol bol. yumurta ve süte yoğurta ağırlık ver kilo alsın bebişlerin. irnşallah daha da dayanırsın. en önemlisi senin moralin. allahın da izniyle 30'u da görürsün inşallah

ALLAH razı olsun canım ...haırlı uğurlu olsun canım inşallah sende aramıza katılırsın ılerıkı zamanlarda şöyle mınık mınık ıkızlerin olur...dördüz ü tavsıye etmıyorum..

sağol kayracım...inan söyledıklerınızın dışında bende bışey yapmıyorum her an tetıkteyım zaten bugün tekrardan dr gıttık (iki dr a bırden gidiyorum)
oda aynı şeyleri söyledı artık sınırdasın dıyor..bırde üstüne azcık suyum geldı..artık hiç kıpırdamıorum..dua edın bana ne olur şu korkularımdan kurtulayımm..

evet az kaldı canım ama çok yoruyo psıkolojik olarakta çoktüm valla 30.haftaları geçtım yeterki 28. haftayı bulsu bugün suyum da geldı azcık artık çok zor..hastaneden çıkmayı ben istedım zaten çok yakın olduğu için doktorumun da içi rahat süreklı irtıbat halındeyiz..biz de inşallah o günleri görürüzde sağlıcakla öpüyorum canım çok sağol..

teşekkür ederim tria cım , inşallah arkadaşim inşallah..Umarım dediğiniz gibi olur ama drlar çok umutlu değil benım durumumdan..çok sancım olunca ciğer geliştiricı iğneyide yaptı doktorum.. doğumun butün belirtilerını yaşıyorum anlayacağınız.

Canım arkadaşlarında dediği gibi hastanede geçirseydin bu günleri ciğer geliştiri iğne yaptılarmı onunda çok faydası oluyormuş 30lara gelseydin süper olurdu

bende 30. hafta da doğmalarına o kadar aliştırmiştım kı kendımı,hayal kırıklığıyla kala kaldım.hastane çok yakın ve doktorum la süreklı irtıbat halınde olduğumuz için içimiz rahat..çiğer geliştırıcı iğneyı yaptı doktorum ne olur ne olmaz diye ...artık 30 u geçtim 28 olsunda yeter bana..

inşallah aylınt cim bir hafta daha sabretseler yeter bana.umarım söyledığın gibi olur ,belkıde bizi deniyorlardır.Hkkımız da hayırlısı olsun ne dıyım dualarınızı eksık etmeyinn...

inşallah canım ..ahh ahhh her kafadan ses çıkarken nasıl olacak bu bilemedim.. herkes başimda doktor olmuş haberim yok ALLAH TAN eşim susturuyoda ben de bıraz rahatlıyorum. aman sanada birşey olmasın şimdı sende dikkat et umarım yaşamazsın o feci sancıları..

sağol gülay cım çok sabırsız benım bebekler..çok korkuyorum bir türlü üstesinden gelemıyorum ya( kafam çok karışık dua edın bana sağlıcakla alayım kuzucuklarımı kucağıma..

canım ıns bekler bebıslerın ınş...........benımkılerde 28 haftam doldu ıkı gun sonra anıden kanamayla geldıler cok zor gercekten ınş beklesınler azcık daha ......bol dua canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…