sağol canım ben daha 26+5 günlük gebeyim en azında 28. haftayı bulsak...ben bugün çıktım hastaneden ama evdede aynı ,laçları kullanıyorum her an tetikteyız yani..zaten hafiften sancılarım da devam edıyo...çok korkuyoruumm..
evet az kaldı canım ama çok yoruyo psıkolojik olarakta çoktüm valla 30.haftaları geçtım yeterki 28. haftayı bulsu bugün suyum da geldı azcık artık çok zor..hastaneden çıkmayı ben istedım zaten çok yakın olduğu için doktorumun da içi rahat süreklı irtıbat halındeyiz..biz de inşallah o günleri görürüzde sağlıcakla öpüyorum canım çok sağol..
Nalan eğer okuyorsan bir ses ver,çok merak ediyoruz seni.İnşallah herşey yolundadır.
ah yaramazlar ya,demek su geldi.ne kadar geldi nalancım çok mu? arada bende de oluyor su gibi bir akıntı ama doktoruma bile sormadım daha.
ama hiç canını sıkma,artık yaşatılıyor erken doğan bebekler.600 grlık bebekler bile canavar gibi oluyorlar sonra.
Allah bu kadar emeğini boşa çıkartmaz sen içini ferah tut.
diyelimki çok erken geldiler,en kötü küvez başında beklersin bir müddet sonra da alır kucağına gelirsin evine inşallah.
her işte bir hayır vardır unutma.
dualarımız seninle..
arkadaşlar dün benım doğum oldu bebeklertm dünyaya geldı umarım yaşarlar çok çok dua edın bizee
arkadaşlar dün benım doğum oldu bebeklertm dünyaya geldı umarım yaşarlar çok çok dua edın bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?