Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

merhaba canım...öncelikle rabbim sağlıcakla taşımayı ve doğurmayı nasip etsin...bende 26 + larde ancılandım...leke geldi...nst sancılarım vardı.....hastaneye yattığımda biraz daha iyiyidim...ama gecesi sabaha karşı doğum başladı dendi doğumhaneye girdim..durdurmak için çok çaba sarf ettiler...durdu çok şükür...magnezyum aldım ben 33 gün boyunca gece gündüz...hiç çıkmadı serumum 33+2 de doğum oldu ama hastanede yattım çok şükürki kuzularımda çok sağlıklı doğdular...

nalancım geçmiş olsun dualarım seninle hiç kalkmadan yat inşallah biraz daha bekler bebişler sağlıcakla gelirler.. zor ama stres yapmamaya çalış güzel düşünelim güzel olsun herşey

ah yaramazlar ya,demek su geldi.ne kadar geldi nalancım çok mu? arada bende de oluyor su gibi bir akıntı ama doktoruma bile sormadım daha.
ama hiç canını sıkma,artık yaşatılıyor erken doğan bebekler.600 grlık bebekler bile canavar gibi oluyorlar sonra.
Allah bu kadar emeğini boşa çıkartmaz sen içini ferah tut.
diyelimki çok erken geldiler,en kötü küvez başında beklersin bir müddet sonra da alır kucağına gelirsin evine inşallah.
her işte bir hayır vardır unutma.
dualarımız seninle..

Nalan eğer okuyorsan bir ses ver,çok merak ediyoruz seni.İnşallah herşey yolundadır.

Nalan eğer okuyorsan bir ses ver,çok merak ediyoruz seni.İnşallah herşey yolundadır.

inşallah firdoscum inşallah.. bende hep meraktayım.. nalancım arada bişeyle yaz...benimde suyum gelmişti doktorlar bu suyu tamamlamam için bol su içmem gerektiğini söylemişlerdi.... sende öyle yap..

650 gr lık bebeklerin birtanesinin annesiyim 13 eylülde 26 +5 günlük doğurdum, 112 gün hastanede kaldık , çok şükür şuan oğlum yanımda düzeltilmiş 7 aylık olduk, bi sıkıntımız yok, başından beri bu konuyu takip ediyorum dualarım sizinle, rabbim evlatlarınıza kavuştursun, acılarını göstermesin nalan ı bende çok merak ediyorum

arkadaşlar dün benım doğum oldu bebeklertm dünyaya geldı umarım yaşarlar çok çok dua edın bizee

neee gerçekten mii?
ama bekliyorduk di mi?
şimdi annemlerle falan oturuyorduk senin haberini de söyledim,hepimiz dua ettik sana.

varya dün gece ben gördüm bunun rüyasını.
güya 4 tane doğurmuşum,ikisi çok iyiydi,diğer ikisi de biraz çelimsizdi ama çok canlı bakıyorlardı.
onlar öyle bakınca rahatlıyordum bende,toparlayacaklar diyordum.
senin haberini alacakmışız baksana.

kaç gr doğdular,şimdi nasıllar,doktorlar ne diyor?
sen nasılsın,moralin nasıl?
sen iyi ol ki onlara da güç verebilesin.
göreceksin herşey iyi olacak Allahın izniyle.
cuma günü kandil,tüm dualar size olsun..

arkadaşlar dün benım doğum oldu bebeklertm dünyaya geldı umarım yaşarlar çok çok dua edın bizee

Canım benim,tebrik ediyorum seni..iki gün girmeyince doğum yaptığını düşünmüştüm..keşke 2 hafta daha sabretseydi minikler ama olsun..Allah büyük,elbette senin ve yavrularının yardımcısı olacaktır..Dualarımız bebişlerinle ve seninle..

doğumla ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim.nasıl oldu,sezeryan olmuşsundur sanırım.bebişler kaçar kilo doğdular,sağlık durumları nasıl?sen nasılsın?

ınşşşşşşş canım ınş...........sımdı sabır ve guçlu olma zamanı annesı..........dort tane mınık kuş senın kucagına gelıcek ınş...........bol duaaaaaaaaaaaa........

canım duaların seninle stres yapma mübarek günlerin hürmetine bebeklerin ramazan bayramında olmasada kurban bayramında yanında olacaklar inşaallah, sütünü biriktirmeye çalış onlar için çok önemli, bebeklerini görmeye gidersen onlarla konuş, güçlü olduğunu onlara bildir, bende 26 haftalık doğum yaptım 650 gr dı, şuan yanımda uyuyor, Rabbimin izni onlarda yanına gelecekler, buradan yaramazlıklarını yazacaksın bizde okuyacağız, Rabbim acılarını göstermesin.

Dualarımız seninle Nalan...
Oğulların ve kızların nasıllar?
İsimlerini ne koydun....
Maşallah....

Genelde yazıştığım topiğime yazdım arkadaşlar görünce eminimki bebekler için dua ederler bende yattığım yerden dua ediyorum canım inşallah evinize hep beraber döneceksiniz

allah bebekleirne güç versin ve sana bağışlaısn canımmm umarım iyisindirrr telefonu olan varsa arayıp bilgi versin kızlarrr bize

Allah yar ve yardımcın olsun 1 aydır dualarım seninle Allah yavrularını sana bağışlasın inşallah güçlü ol bu mübarek ayda inşallah sağlığına kavuşacak yavruların

inşallah kuzularını bir an önce koklayabilirsin.. işte o an yaşadığın bütün sıkıntıların bitecek.. dualarım seninle.

bütün forumu şimdi okudum canım öncelikle tebrik ederim inşş allah yar ve yardımcındır... bir an önce yaz da meraktan çatladık, senin ve kuzucuklarının iyi haberlerin gelir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…