Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

inşallah dördünü de sağlıkla eve götürürsünüz...

Son düzenleme:
arkadaşlar dün benım doğum oldu bebeklertm dünyaya geldı umarım yaşarlar çok çok dua edın bizee

topiğini başından sonuna kadar okudum..
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. İnşallah bebeklerinin 4ü de iyidir. Allah'ım onlara sağlık, sıhhat, uzun ömür nasip etsin.

Doğum yaptığını okuyunca içimi tarifsiz şeyler sardı.. tüylerim diken diken oldu, öyle duygulandım ki, kendimi tutmasam ağlıycaktım.

Gözün aydın, Güle güle büyütmek nasip olsun hayırlısıyla

ilk defa bir topiği bu kadar merakla takip ediyorum:)
inşallah sağ salim evlerine götürürsün bebişlerini....
dualarımız seninle...

arkadaşlar dün benım doğum oldu bebeklertm dünyaya geldı umarım yaşarlar çok çok dua edın bizee

nalancımm, dilerim çoooook çabuk toparlarlar ve kucaklayıp evinize götürürsünüz dördünü de sağlıkla, Allahım yardımcınız olsun... iyi haberlerle gel inşallah...

inş. bebeklerinizle birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı bir ömür geçirirsiniz. Allah yardımcınız olsun. darısı başımıza...

canm doğumun hayırlı uğurlu olsun rabbim minik kalplere sağlık sıhat versin güç versin biran önce sağlıcakla büyüyüp gelişsinler...yanına kollarına gelsinler....sende çok güçlü ol ....çünki geldiklerinde onlar çok güçlü olacaklar...baya enrji harcayacaksınız...
dualarım sizinle

Arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederım iyiki vvarsınız kısa olarak doğum hikayemi paylaşayım sizinle..tabi ağrıdan kıvranıyorum.

yaklaşik bir haftadır süren sancılarım 12 temmuzda dayanılmayacak hale geldi,bende sesimi çıkarmıyorum 28.haftayı bulsunlar diye.Artık dayanamadım eşimi aradım hastaneye gittik..eşimde dr umu aramış bı baktım dr kapıda benı beklıyo daha o an korkmaya başladım..apar topar doğum haneye çıkardılar beni.hemen muayene edecem dedi.Henüz başlamiştiki,aynen şöyle söyledi aboo bebeğin başi gelmiş diye..sonra herkese bağirıyo doktor çabukkk ameliyat haneyi hazırlayın dıye banada nalan sakın ıkınma dıye ıkıde bir söylüyo ben tabi korkudan ağlamaya başladım..herkez şaşkın..son hatırladığım sed yenın üzerinde ameliyat haneye girişim ve doktor anestezi uzmanına hemen uyuması gerek dediği sözdü..

vee mutlu sondan bir önceki durum..

bebeklerimin hepsı şimdılık iyi ama çok düşük kilodalar teyzeleri ve ciğerlerı gelişmemiş ama doktor umutlu sağlıklı bebekler diyo..sonrada ekliyo %30 kaybedılme riskı var diye.ama ben inanıyorum onlar ALLAH ın iznıye tutunacaklar hayata ..daha hiç seslerini duymadım sadece gördüm bol bol resim çektim onlara.konuştuk bebeklerım le babasıyla birlıkte biz seslenince onlar göz lerini oynattı..bizi duyuyorlardı..en az bir buçuk ay küvezde kalırlar diyor doktor bir buçuk ay onlardan ayrı yaşayacağiz.

hamza 920 gr ravza 920 gr feyza 860 gr zehra 820 gr

UMARIM MUTLU SONUDA YAZARIM BURAYA...

hayırlı kandiller herkese.
Nalancım Rabbim yavrularını bu mübarek günün hürmetine korusun inşallah.
Allah sana da sabır dayanma gücü versin.
ben eminim bir buçuk ay sonra 2 kişi girdiğiniz hastaneden 6 kişi çıkacaksınız.
duaların sen ve bebişlerinle hayatım.
Rabbim'e emanet olun

canım hayırlı uğurlu olsun, dua edelim hayırlısı ile gelsin evinize, sende o bebeklerle ilgilenmek için yorulduğunu ama çok mutlu olduğunu yaz buradan, kiloları iyi canım benimki, 650 gr doğmuştu, Rabbim Ömür yazdıyda hiç bir şey geçemez önlerine, enfeksiyon kapmadan atlatırsa korkma, gittiğinde bol bol konuş onlarla, sütüne di,kkat et canım 1 damlada olsa onlar için çok önemli, etrafındakiler söle bol bol şifa niyetine yasin okut, bende okurum buğün inşaallah, hatta 500 yasin başlatalım, 500 ayrı kişi 1 er yasin okusunlar , bu gece berat kandili, berat kandilinde önümüzdeki 1 yıl icinde yaşayacağımız olaylar arşdan arz semasına iniyor hepimiz için hayırlı şeylerin yazılması dualarımızda olsun, isimleride maşaallah çok güzel, Rabbim size maddi manevi güç verisn, bebekler hangi hastandeler şuan

bebeklerin hayırlı uğurlu olsun.Bence kiloları dördüz olmalarına göre çok iyi maşallahhhh.....
tıp çok ilerledi dularla beraberde büyürler inşallah:)))))

Nalancım hayırlı olsun tatlım çok sevindim sağlıkla gelmelerine inşallah bu günleride atlatacaksınız tatlım mübarek kandil günü senin için ve bebeişler için herşeyin hayırlı olmasını diliyorum . Rabbim yardımcınız olsun

Maşallah çok sevındım ıyı olduğunuza Allah şu mubarek gunde dualarımızı geri cevirmez sen hiç merak etme evınıze bı kalabalıkla döneceksiniz kılolarıda çok ıyı Allah isimleriyle uzun ömürler versin inşallah

Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :)

bizim yattığımız hastanede 650 gr doğmuş bir bebek vardı çok şükür sağlıklıydı ve 1kiloyu geçmişti,bir de yine 500 gr doğmuş bir bebeğin bir doğum bir de 2 yaş fotosunu koymuşlardı umut olsun diye :) Allah yardımcınız olsun,bebekleriniz sizlere kavuşsun inşallah

nalancııımmm çok mutlu oldum senden haber alınca
maşallah maşallah maşallah
kiloları süpermiş be güzelim,korkmaya hiç gerek yok bence
aferin sana ne güzel beslemişsin onları sanki biliyormuş gibi
canım benim,dualarımız seninle hep,bizi habersiz bırakma

nalancımm maşallah kuzularına, çok güzel kiloları, tıp çok ilerledi inşallah dördü de kucaklarınızda çıkacaksınız sağlıkla hastaneden...

Nalancım Maaşallah kiloları çok iyi,endişelenme hiç..doktorda olumlu konuşmuş zaten ama risk her zaman var ve bu konuda da uyarmış seni..şu Mübarek günlerde bol bol Dua et,Allah yardımcın olsun canım..bebeklerin ismiyle yaşasın İnşallah..çoğul gebelik topiğimizin ilk dördüzleri hoş gelmişler,sağlıkla büyüsünler İnşallah..

canım haberlerine çok sevindim kaç gündür hep senden haber bekliyoruz bi duraya bakıyorum bi face ye yazdınmı bişey diye, eşimde ikide bir soruyor dua ediyoruz hep, Bende güveniyorum Allahın izniyle getireceksiniz evinize hepsini, sen hastanedemisin şuan? kendini toparlarsın bu arada iyice enerji depolarsın meleklerin gelene kadar.Allaha emanet olun hepiniz.

ay ne güzel dört çocuk annesi oldun tabi bundan sonra daha zorlu günler bekliyor sneiii sukunetini sakinliğini hiç kaybetme canım tevekkülü elden bırakma rabbim bebeklerini san abağışlasınn bizi durumlardan haberdar ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…