Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

hayırlı olsun nalancım allah hep beraber evinize dönmeyi nasip etsin. kiloyu hiç dert etme yeterki sağlıklı olsunlar kilo bir şekilde alırlar. bi akrabamızın oğlu 500 gr doğmuştu maşallah şimdi genç delikanlı oldu. güçlü olma zamanı şimdi. isimleride çok güzel

gözün aydın snalan, gezinirken dikkatimi çekti bu topik ilk defa dördüz doğurmuş birini gördüm :) allah yardım etsin bebişlerine inşallah hepsi kucagında çıkarsın hastaneden,minicikler yerim ben onları :) düşünemiyorum nsl olduklarını ama eminim dünyanın en güzel hissini yaşaıyolardır sana ve eşine... bu mübarek gecede Allah inşallah bebeklerini sana bağışlar canım.

Merhaba nasılsın kanaman devam edıyomu benimde plesentaların bırısı rahım ağzına yakınmış kanama yapabılır dedi doktorum yukarıda çıkabılır dedi hayırlısı bakalım

nalan şimdi aklıma geldi bi bebek kitabında okumuştum. anne küvözdeki bebeğine dokunursa gelişimleri hızlı oluyormuş. dokunma şansın var mı bilmiyorum da ten teması önemliymiş aklında bulunsun canım allah güç kuvvet versin bebeklerine ve sana

merhaba nursin en son kanamam 16. haftada olmuştu şu an 31. haftadayım çok şükür. şu an kanamam yok. dün kontrolüm vardı rahim boyum 2.7 cm rahim ağzında açılma yok aşağıda olan plesenta yukarı çıkmış biraz kanama riskim var ama o açıdan yatmaya devam. ciğer geliştirici iğnede oldum dün ve bugün. çocuklardan biri 1700 biri 1600 gr allah sanada nasip etsin bu günleri . plesentan aşağıda seninde demi. çaresi yatmak bunun çok dikkat etmek dikişte atıldı sanırım sana bende dikiş yok

nursin plesenta konusunu çok kafana takma benim plesenta rahim ağzının yarsını kapatmıştı dünkü kontrolde biraz yukarı çıkmış dedi doktor . yatmanın faydası çok dikkat et kendine elinden geleni yap gerisi tevekkül. gebeliğimin ilk haftasından bu yana yatıyorum ben ilk aylar kusmalarım çok oldu benim 57 kilo ile hamile kaldım 51 lere kadar düştüm aylarca bişey yemedim çünkü şimdide 64 kiloyum . bebek alışverişlermizi de sağolsun gelinimiz ve eşim hallediyor ben doktor harici çıkmıyorum evden

Masallah canım tehlıkeyi atlatmışssın artık dikiş pazartesi atılacak 13.haftamdayım 1 haftadır yatışa geçtım artık böyle gececek allah nasip ederse

Hatırlıyorsan bana baştan tekplesenta demişlerdi ama öyle değilmiş takmıyorumkafama nasıl olsa yatıcam annem kayınvaldem dönüşümlü bakacaklar sağolsunlar zaten dikiş te olacağı için daha da dikkat etmemgerekıyo bende doktordan doktora çıkarım artık allahtan gecennhaftaya kadar kendımı yormadan dolandım bıraz en azından 3 ayı o şekılde atlatmış olduk benım bulantı olmadı fazla inşallah senin haftalarını bizde görürüz alışveriş falan güzel heyecanlar doğumyapınca eksikleri kendin tamamlarsın o konuda sıkıntı yapmaya gerek yok napalım biz biraz zor anne olacaz

inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin nursin. allah bizlere ve bebeklerimize sağlık versin gerisi önemli değil banada kendi annem bakıyor alt üst oturuyoruz annelerin hakkı ödenmez . inşallah serklajında kolay geçer geçmiş olsun şimdiden

Nalancım ses ver nasıl bebişlerin?
isimleri de çok maşallah,adlarıyla büyüsünler inşallah.

selam ..kahraman bebeklerımız nasıl..........annesı haber ver ..onlar ınankı cok guclu

merak içindeyim.. bebeklerimizin sağlıkları nasıl nalancım? nalan biliyormusun bilmiyorum ama devlet hastanelerinde küvözler ücretsiz..bazı hastaneler ücret talep ediyor,aileler bilmiyorlar diye..sağlık bakanlığının kanunlarından biri bu..yenidoğan yoğun bakımları ücretsiz..lütfen aklında bulunsun..özel hastanelerle ilgili bilgim yok ama mutlaka araştırın..

bebeklerine giydiğin bir atleti yıkamadan ver nalan..senin kokunu duymak onlara çok iyi gelicek..

dualarımız seninle ve minik mucizelerinle..

dularım seninle ve minik mucizelerle... allahım korusun onları ve tez zmanda size bağışlasın...

arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim.ben ıyıyım çok şükür ama kuzucuklarım henüz toparlanamadı kılo kaybettıler..ancak haftanın 2 günü görebiliyoruz sadece 10 dakıkacık..ciğerlerinde hala bır gelişme yok her an herşey olabırlır dıyo doktorlar..paraztesi zehraya eko çekilecek,hamza ya ise bağirsak tahlılı yapılacak dua edın arkadaşlar bırşry olmasın çok korkuyorum..

Biliyormusunuz hala yavrularıma dokunamadım...... hamza ile zehra gözlerini açtı ama ravza ıle feyza nın gözlerini göremedım.. küzev lerinin başına gıttığımız zaman bizi hissedıyorlar hareket etmeye başlıyorlar gözlerini açmaya çalışıyorlar....görseniz o mınık bedenlerıyle nasılda cabalanıp duruyorlar. o mınıcık bedenlerınde birsürü iğne var yada iğneden sonra kalan morartı ağizlarında sonda..........ne yapıcam bılmıyorum üzgünümm..........

canım ıyı olmanıza cok sevındım ..ıns hersey guzel olucvak annesı ...bı bucuk kılo olana dek kucaga vermıyolar ama bır ıkı yuz cıvarı olunca ve bıraz toparlayınca ben kuvezuın kapısını acıp sırayla üç kuzumu n ellrını oksayıp dualarımı okudum her gun ben hergun gorebıldım bır bucuk oluncada kucagıma aldım nefesım kesılecektı sankı....ınş canım sabır

Allah o minik mucizeleri şu mubarek günlerde bırakmaz sen merak etme annesi hangi hastanedesiniz neden az görüyorsunuz

canım
dualarımız seninle
lütfen üzülme
sabretmekten başka çaren yok
Allahım ömür vermişse herşey düzelecek inşallah

çok sevindim iyi olmalarına nalan hanım, ilk haftalarda kilo kaybetmeleri normal, benim oğlum 20 gün sonra ancak doğum kilosuna dönmüştü, yanına gidince onlar hisseder annesi,dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…