dördüz bebek beklıyorum( :))
gözün aydın snalan, gezinirken dikkatimi çekti bu topik ilk defa dördüz doğurmuş birini gördüm :) allah yardım etsin bebişlerine inşallah hepsi kucagında çıkarsın hastaneden,minicikler yerim ben onları :) düşünemiyorum nsl olduklarını ama eminim dünyanın en güzel hissini yaşaıyolardır sana ve eşine... bu mübarek gecede Allah inşallah bebeklerini sana bağışlar canım.Arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederım iyiki vvarsınızkısa olarak doğum hikayemi paylaşayım sizinle..tabi ağrıdan kıvranıyorum.
yaklaşik bir haftadır süren sancılarım 12 temmuzda dayanılmayacak hale geldi,bende sesimi çıkarmıyorum 28.haftayı bulsunlar diye.Artık dayanamadım eşimi aradım hastaneye gittik..eşimde dr umu aramış bı baktım dr kapıda benı beklıyodaha o an korkmaya başladım..apar topar doğum haneye çıkardılar beni.hemen muayene edecem dedi.Henüz başlamiştiki,aynen şöyle söyledi aboo bebeğin başi gelmiş diye..sonra herkese bağirıyo doktor çabukkk ameliyat haneyi hazırlayın dıye banada nalan sakın ıkınma dıye ıkıde bir söylüyo ben tabi korkudan ağlamaya başladım..herkez şaşkın..son hatırladığım sed yenın üzerinde ameliyat haneye girişim ve doktor anestezi uzmanına hemen uyuması gerek dediği sözdü..
vee mutlu sondan bir önceki durum..
bebeklerimin hepsı şimdılık iyi ama çok düşük kilodalar teyzeleri ve ciğerlerı gelişmemiş ama doktor umutlu sağlıklı bebekler diyo..sonrada ekliyo %30 kaybedılme riskı var diye.ama ben inanıyorum onlar ALLAH ın iznıyte tutunacaklar hayata ..daha hiç seslerini duymadım sadece gördüm bol bol resim çektim onlara.konuştuk bebeklerım le babasıyla birlıkte biz seslenince onlar göz lerini oynattı..bizi duyuyorlardı..en az bir buçuk ay küvezde kalırlar diyor doktor bir buçuk ay onlardan ayrı yaşayacağiz.
hamza 920 gr ravza 920 gr feyza 860 gr zehra 820 gr
UMARIM MUTLU SONUDA YAZARIM BURAYA...
hayırlı olsun nalancım allah hep beraber evinize dönmeyi nasip etsin. kiloyu hiç dert etme yeterki sağlıklı olsunlar kilo bir şekilde alırlar. bi akrabamızın oğlu 500 gr doğmuştu maşallah şimdi genç delikanlı oldu. güçlü olma zamanı şimdi. isimleride çok güzel
merhaba nursin en son kanamam 16. haftada olmuştu şu an 31. haftadayım çok şükür. şu an kanamam yok. dün kontrolüm vardı rahim boyum 2.7 cm rahim ağzında açılma yok aşağıda olan plesenta yukarı çıkmış biraz kanama riskim var ama o açıdan yatmaya devam. ciğer geliştirici iğnede oldum dün ve bugün. çocuklardan biri 1700 biri 1600 gr allah sanada nasip etsin bu günleri . plesentan aşağıda seninde demi. çaresi yatmak bunun çok dikkat etmek dikişte atıldı sanırım sana bende dikiş yok
nursin plesenta konusunu çok kafana takma benim plesenta rahim ağzının yarsını kapatmıştı dünkü kontrolde biraz yukarı çıkmış dedi doktor . yatmanın faydası çok dikkat et kendine elinden geleni yap gerisi tevekkül. gebeliğimin ilk haftasından bu yana yatıyorum ben ilk aylar kusmalarım çok oldu benim 57 kilo ile hamile kaldım 51 lere kadar düştüm aylarca bişey yemedim çünkü şimdide 64 kiloyum . bebek alışverişlermizi de sağolsun gelinimiz ve eşim hallediyor ben doktor harici çıkmıyorum evden
arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim.ben ıyıyım çok şükür ama kuzucuklarım henüz toparlanamadı kılo kaybettıler..ancak haftanın 2 günü görebiliyoruz sadece 10 dakıkacık..ciğerlerinde hala bır gelişme yok her an herşey olabırlır dıyo doktorlar..paraztesi zehraya eko çekilecek,hamza ya ise bağirsak tahlılı yapılacak dua edın arkadaşlar bırşry olmasın çok korkuyorum..
Biliyormusunuz hala yavrularıma dokunamadım...... hamza ile zehra gözlerini açtı ama ravza ıle feyza nın gözlerini göremedım.. küzev lerinin başına gıttığımız zaman bizi hissedıyorlar hareket etmeye başlıyorlar gözlerini açmaya çalışıyorlar....görseniz o mınık bedenlerıyle nasılda cabalanıp duruyorlar. o mınıcık bedenlerınde birsürü iğne var yada iğneden sonra kalan morartı ağizlarında sonda..........ne yapıcam bılmıyorum üzgünümm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?