Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

ozel bir tedavi veya bisey yaptinmi tatlim

nalancım inşallah mübarek zamanlarda herşey yolunda girer erken doğdular uyum sağlamaları zaman alıcak tabi ama inşallah hepiniz o hastaneden çıkarsınız allah yardımcınız olsun tatlım moralini yüksek tut sen .

nalancım, dualarımız seninle ve bebeklerinle... dilerim Rabbim onları korusun, size bağışlasın... bu süreçte de size de sabırlar diliyorum, inşallah çabucak toparlarlar....

canım gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin kiloları gayet iyi birazcık sabır bol bol sütünü sağ benim kızımda 780 gr doğdu çok çabuk büyüyorlar hiç merak etme allaha emanet olun

son mesajlarınızı gözlerim dolu dolu okudum. Sanki sizinle beraber bende yaşadım anlattıklarınızı. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

Ben bbeklerimin cinsiyetlerini öğrenemedim. Fakat biri erkek biri kız olursa şu isimleri koyacağım dediğim 2 ismi evlatlarınıza vermişsiniz. Allahsağlıklarını şifalarını versin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Rabbim bu mübarek aylar hürmetine hayırlısıyla 4 ünü de size bağışlasın.
inşallah kaybettikleri kiloları biran önce alır yavrularınız ve zamanı geldiğinde onlara doya doya sarılırsınız.
Allah yardımcınız olsun

canım bir süredir buraya bakamadım ve inan aklım hep sendeydi..bebeklerin ve sen iyisiniz İnşallah..çok merak ettim sizi..bizi habersiz bırakma..

geçmiş olsun canım enfeksiyonmu oldu, ilaçları değişiyormu belki bşka antibiyotikler cevap verir, dua edelim hayırlısı ile iyileşssin

arkadaşlar nasılsınız,biz ıyı değiliz.. ravzam çok hasta tedavıye yanıt vermıyor....

nalancım biz iyi değiliz deme lütfen
iyi olmanız lazım
sakın bırakma kendini
Allahım ömür verdiyse kurtacak kendini
herşeyde bir hayır vardır bunu hiç unutma
Allahım yardımcınız olsun,sabır versin,güç versin,sağlık versin bebişlerine..

allah kolaylık versin canım meraktayım ha haberin olsun boş koyma burayı bu arada geçmiş olsun,pek geçmişin hepsini okuyamadım ravza kim,:97:ben iki veletle zor uğraşıyorum 4tane olsa nolurduki

allah kolaylık versin canım meraktayım ha haberin olsun boş koyma burayı bu arada geçmiş olsun,pek geçmişin hepsini okuyamadım ravza kim,:97:ben iki veletle zor uğraşıyorum 4tane olsa nolurduki

ravza dördüzlerden biri erken doğdukları için yaşam mücadelesi veriyorlar şu an...duamız onlarla

canım Allah yardımcınız olsun dualarım seninle inş. iyileşir Allahım bağışlar yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…