duyduğumda şok oldum bılıyomusunuz 3 gün ağladım neyapacağım dıye herkese bağirıp durdum ...çok pişmanımmama şimdı hepsı sağlıklı onlar ıyı ben ıyıyım cınsıyetlerınıne öğrenınce tam dördüz annesi moduna gırdım.ŞİMDİYSE SABIRSIZLIKLA DOĞMALARINI BEKLIYORUM SAĞ SALIM ÇOK DU A EDIN BANA ..ve gerçek deneyımlerı duymaya çok ihtıyacım var....
arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim.ben ıyıyım çok şükür ama kuzucuklarım henüz toparlanamadı kılo kaybettıler..ancak haftanın 2 günü görebiliyoruz sadece 10 dakıkacık..ciğerlerinde hala bır gelişme yok her an herşey olabırlır dıyo doktorlar..paraztesi zehraya eko çekilecek,hamza ya ise bağirsak tahlılı yapılacak dua edın arkadaşlar bırşry olmasın çok korkuyorum..
Biliyormusunuz hala yavrularıma dokunamadım...... hamza ile zehra gözlerini açtı ama ravza ıle feyza nın gözlerini göremedım.. küzev lerinin başına gıttığımız zaman bizi hissedıyorlar hareket etmeye başlıyorlar gözlerini açmaya çalışıyorlar....görseniz o mınık bedenlerıyle nasılda cabalanıp duruyorlar. o mınıcık bedenlerınde birsürü iğne var yada iğneden sonra kalan morartı ağizlarında sonda..........ne yapıcam bılmıyorum üzgünümm..........
arkadaşlar nasılsınız,biz ıyı değiliz.. ravzam çok hasta tedavıye yanıt vermıyor....
arkadaşlar nasılsınız,biz ıyı değiliz.. ravzam çok hasta tedavıye yanıt vermıyor....
allah kolaylık versin canım meraktayım ha haberin olsun boş koyma burayı bu arada geçmiş olsun,pek geçmişin hepsini okuyamadım ravza kim,:97:ben iki veletle zor uğraşıyorum 4tane olsa nolurduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?