Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

Allahh yavrularının 4 ünüde size bağışlasınn sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallahhh.....

ravza dördüzlerden biri erken doğdukları için yaşam mücadelesi veriyorlar şu an...duamız onlarla

ay öylemi doğdular demek,bilmiyodum,allahım inşallah 4ünüde sana bağışlasın canım ,yavruna acil şifalar versin ravzan'a ii haberlerini bekliyoruz burda,,,

allah yardımcınız olsun canım umarım biran önce toparlanır ravzan dularımız seninle allaha emanet olun

arkadaşlar nasılsınız,biz ıyı değiliz.. ravzam çok hasta tedavıye yanıt vermıyor....

canım benim şu mübarek günlerde İnşallah dördüde sağlıkla gelecek evinize.Ravza'nın nesi var,neden tadeviye yanıt vermiyor?diğer üçü iyi sanırım,onlardan bahsetmemişsin hiç.

hepinize cok tesekkur ederim arkada.slar ne olur duanizi eksik etmeyin.ravzam in dun komada oldugunu ogrendim dunya basima yikildi resmen.organlari bir turlu gelisemedi ustunne bide beyin kanamasi gecirince atlatamadi kuzum.kizimi oyle gorunce mahfoldumben digerlerini goremedim bile.Allahim sen kizima yardim et onu koru saglikli bir sekilde evegoturmeyi nasip eyle lutfen Allahim.
hamzada biraz hasta ama ravza kadar degil en azindan yogun bakimda degil ve hareket edebiliyor,rehra ile feyza simdilik iyiler cok sukur amaher an hersey olabilirmis oylesoyluyo doktor.Allahim su mubarek gunler hatrina yavrularimi banabagisla.amin

Canım hep merak edıyoruz bakıyoruz yenı bı gelişme varmı dıe dualarımızsızınle hangı hastanedeseınız canım

canım dualarımız sizinle, inşallah dördü de kısa zamanda sağlıklarına kavuşur... Allahım yanınızda yardımcınız olsun

Mevlam yavrularınızla birlikte hastaneden gülümseyerek ayrılmanızı nasip etsin. Dördünüde size bağışlasın.

canım hayırlısıyla sağlık haberlerini bekliyoruz merakla..Rabbim hepsini sana bağışlasın inşallah..
bana özelden telefon numaranı yollar mısın rica etsem?benim ikizlerim var, üçüzleri olan bir arkadaşım sana bir konuda destek ve yardımcı olmak istiyor da o yüzden..

DÖRDÜZLERİM ......... ne hayallerim vardı onlarla bırlıkte,ne umutlarım..koskoca altı kişilik bır aileydık biz, tam altı kişilik arabamızı bıle altı kişilik olarak değiştırecekktik..Ama olmadı işte RABBİM nasıp etmeyınce olmuyor..GÜZEL ALLAHIM once bize onların sevgısını b tattırdı görmeyı nasıp ettı sonrada onları bizden aldı...artık dörtt kişilik bır aileyiz,şimdılık((( bu acıya nasıl katlanırım bılemıyorum,o sıcacık tenlerıne bır kerecık bıle osa dokunamadım ya ona yanıyorum..soğuk tenlerıne dokunmak nasıp oldu..

DAYANAMIYORUM BU ACIYA RABBIM DAYANMA GÜCÜ VER BANA

ÖNVE RAVZAMI KAYBETTIK SABAH HASTANEDEN ALMAYA GİTTİĞİMİZDEDE HAMZAM DA MELEK OLMUŞTU...
ARTIK BENIM DÖRT TANE MELEĞİM VAR İKİSİ BU DÜNYADA İKİSİ AHİRETTE.......

Başın sağolsun...Allah dayanma gücü versin.....((

Benim de iki meleğim mezarda ikisi hayatta............

çok üzgünüm((((((((
allahım yardımcınız olsun.....

Allaha şüküler olsun anneliğini en güzel şekilde yaptın onlaran vaz geçmedin, aldırmadın doktarları dinlemedin büyütün, doğurdun..

Onlarda , hamza ve ravza ahirette senden vaz geçmicekler orda şefahatleriyle en güzel şekilde ağırlıyacaklar......

Başınız sağolsunn

rabbim 2lerinizi bağışlasın korusunn sağlıkla evinize gidin inşallahh...

Gözyaşlarıyla okudum Nalanım
Benim yüreğim bu denli yanarken
Rabbim sana güç kuvvet versin canım
Allahım bu mübarek günlerde
Diğer kuzularını sana bağışlasın
Rabbim sizleri korusun...

canım başımız sağolsun.Allah'ım diğer iki yavruna sağlık versin İnşallah.benimde iki meleğim var Cennette..onları kaybettiğimde henüz çok küçüklerdi ama acını anlayabiliyorum inan..çok çok üzgünüm....

Canım çok uzuldum ne yazacağımı bılemedım allah sabrını versın sana dığer yavrularını bağışlasın ınşallah

canımm sana hiç yazmamıştım ama hep takip ettim,hep dua ettim başınsağolsun,Allah yanındaki iki kuzucuğa sağlıklı uzun ömür versin inşallah...Allah sana güç versin canım..

hergün umutla girdim bu topiğe .... ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim.elim ayağım uyuştu bugün... rabbim sabırlar versin

caanım cok uzuldum ..rabbım ıkı bebegıne saglık versın ınssss...sana nasıp etsın onları dıger ıkı melegın beklıyor senı ebedı mekanda..rabbım guc kuvvet versın sana

allah sabırların en büyüğünğünü versin. evlat acısı hiçbir söz teselli olmaz sana.kalan iki yavruna sağlıkla kavuşman için tüm dualarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…