ravza dördüzlerden biri erken doğdukları için yaşam mücadelesi veriyorlar şu an...duamız onlarla
arkadaşlar nasılsınız,biz ıyı değiliz.. ravzam çok hasta tedavıye yanıt vermıyor....
hepinize cok tesekkur ederim arkada.slar ne olur duanizi eksik etmeyin.ravzam in dun komada oldugunu ogrendim dunya basima yikildi resmen.organlari bir turlu gelisemedi ustunne bide beyin kanamasi gecirince atlatamadi kuzum.kizimi oyle gorunce mahfoldumben digerlerini goremedim bile.Allahim sen kizima yardim et onu koru saglikli bir sekilde evegoturmeyi nasip eyle lutfen Allahim.
hamzada biraz hasta ama ravza kadar degil en azindan yogun bakimda degil ve hareket edebiliyor,rehra ile feyza simdilik iyiler cok sukur amaher an hersey olabilirmis oylesoyluyo doktor.Allahim su mubarek gunler hatrina yavrularimi banabagisla.amin[/QUOTE
rabbim şifa versin evlatlarınla beraber yuvanıza girmeyi nasip etsin inş. en kısa zamanda.....
hepinize cok tesekkur ederim arkada.slar ne olur duanizi eksik etmeyin.ravzam in dun komada oldugunu ogrendim dunya basima yikildi resmen.organlari bir turlu gelisemedi ustunne bide beyin kanamasi gecirince atlatamadi kuzum.kizimi oyle gorunce mahfoldumben digerlerini goremedim bile.Allahim sen kizima yardim et onu koru saglikli bir sekilde evegoturmeyi nasip eyle lutfen Allahim.
hamzada biraz hasta ama ravza kadar degil en azindan yogun bakimda degil ve hareket edebiliyor,rehra ile feyza simdilik iyiler cok sukur amaher an hersey olabilirmis oylesoyluyo doktor.Allahim su mubarek gunler hatrina yavrularimi banabagisla.amin
canım dualarımız sizinle, inşallah dördü de kısa zamanda sağlıklarına kavuşur... Allahım yanınızda yardımcınız olsunhepinize cok tesekkur ederim arkada.slar ne olur duanizi eksik etmeyin.ravzam in dun komada oldugunu ogrendim dunya basima yikildi resmen.organlari bir turlu gelisemedi ustunne bide beyin kanamasi gecirince atlatamadi kuzum.kizimi oyle gorunce mahfoldumben digerlerini goremedim bile.Allahim sen kizima yardim et onu koru saglikli bir sekilde evegoturmeyi nasip eyle lutfen Allahim.
hamzada biraz hasta ama ravza kadar degil en azindan yogun bakimda degil ve hareket edebiliyor,rehra ile feyza simdilik iyiler cok sukur amaher an hersey olabilirmis oylesoyluyo doktor.Allahim su mubarek gunler hatrina yavrularimi banabagisla.amin
DÖRDÜZLERİM ......... ne hayallerim vardı onlarla bırlıkte,ne umutlarım..koskoca altı kişilik bır aileydık biz, tam altı kişilik arabamızı bıle altı kişilik olarak değiştırecekktik..Ama olmadı işte RABBİM nasıp etmeyınce olmuyor..GÜZEL ALLAHIM once bize onların sevgısını b tattırdı görmeyı nasıp ettı sonrada onları bizden aldı...artık dörtt kişilik bır aileyiz,şimdılık((( bu acıya nasıl katlanırım bılemıyorum,o sıcacık tenlerıne bır kerecık bıle osa dokunamadım ya ona yanıyorum..soğuk tenlerıne dokunmak nasıp oldu..
DAYANAMIYORUM BU ACIYA RABBIM DAYANMA GÜCÜ VER BANA
ÖNVE RAVZAMI KAYBETTIK SABAH HASTANEDEN ALMAYA GİTTİĞİMİZDEDE HAMZAM DA MELEK OLMUŞTU...
ARTIK BENIM DÖRT TANE MELEĞİM VAR İKİSİ BU DÜNYADA İKİSİ AHİRETTE.......
dördüzlerim ......... Ne hayallerim vardı onlarla bırlıkte,ne umutlarım..koskoca altı kişilik bır aileydık biz, tam altı kişilik arabamızı bıle altı kişilik olarak değiştırecekktik..ama olmadı işte rabbim nasıp etmeyınce olmuyor..güzel allahım once bize onların sevgısını b tattırdı görmeyı nasıp ettı sonrada onları bizden aldı...artık dörtt kişilik bır aileyiz,şimdılık((( bu acıya nasıl katlanırım bılemıyorum,o sıcacık tenlerıne bır kerecık bıle osa dokunamadım ya ona yanıyorum..soğuk tenlerıne dokunmak nasıp oldu..
Dayanamıyorum bu acıya rabbım dayanma gücü ver bana
önve ravzamı kaybettık sabah hastaneden almaya gittiğimizdede hamzam da melek olmuştu...
Artık benım dört tane meleğim var ikisi bu dünyada ikisi ahirette.......
DÖRDÜZLERİM ......... ne hayallerim vardı onlarla bırlıkte,ne umutlarım..koskoca altı kişilik bır aileydık biz, tam altı kişilik arabamızı bıle altı kişilik olarak değiştırecekktik..Ama olmadı işte RABBİM nasıp etmeyınce olmuyor..GÜZEL ALLAHIM once bize onların sevgısını b tattırdı görmeyı nasıp ettı sonrada onları bizden aldı...artık dörtt kişilik bır aileyiz,şimdılık((( bu acıya nasıl katlanırım bılemıyorum,o sıcacık tenlerıne bır kerecık bıle osa dokunamadım ya ona yanıyorum..soğuk tenlerıne dokunmak nasıp oldu..
ÖNVE RAVZAMI KAYBETTIK SABAH HASTANEDEN ALMAYA GİTTİĞİMİZDEDE HAMZAM DA MELEK OLMUŞTU...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?