Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

rabbim sabır versin sana diğer evlatlarının kokusu tesellin olsun.....diğer evlatlarına sağlık sıhhat versin rabbim...

Çok üzüldüm..başın sağolsun...Senin haberlerini alıyoruz ama leylanın haberlerini alamıyoruz..İnşallah o iyi durumdadır....

başın sağolsun canım allah sabır versin diğer iki yavrunu size bağişlasın rabbim sağlıklı ve hayırlı uzun ömür versin inş iyileşirlerde en kısa zamanda kucağına alırsın

ne söyleyeceğimi ne yazacağımı şuan bilemiyorum...
Allah rahmet eylesin..hayattaki 2 yavruna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin..yüreğim sızladı yazıyı okurken..ilk başlarda imrenmiştim ne kadar güzel 4 bebek beklemek diye ama rabbim izin vermeyince akan sular durur..inşaallh cennette şefeatçin olurlar minik yavruların..kendini bırakma ve kalan 2 yavruna sarıl...

leylnur bu mesajtan sonra senden haber çıkmadı...ses ver senide merak ediyoruz.....

Kahretti beni bu haber( Rabbim sana güç kuvvet versin..yanındaki iki yavrun koynundan ayrılmasın insallah..ebediyete kavusan kuzularınsa cennetin en güzel kösesinden dördünüze de duacı olsun insallah..lütfen sabırlı olmaya gayret et, et ki iki tatli kuzunu annelerinin sifali sütüyle besleyebilesin..dualarimiz sizinle..

ağlayarak okudum. bebeklerini hiç görmedim dokunmadım buna rağmen içim nasıl yandı, sonra bi de seni düşündüm ne haldedir diye. kendimi senin yerine koymaya bile elvermedi yüreğim . rabbim sana sabırların en büyüğünü versin. öyle büyük bir sınavdasın ki. allahım yardımcın olsun diğer iki meleğini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin.çok üzgünüm yazacak söyleyecek birşey bulamıyorum. allah sabır versin canım

sevgili shalan başın sağolsun
Rabbim kalan evlatlarını sana bağışlasın sağ salim kucağına alıp eve gitmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
.... canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam, içim sızladı inan, acını paylaşmak imkansız ama tahmin edebiliyorum, Allahın emri işte yapacak bişey gelmiyor elden, meleklerin seni cennetin kapısında bekleyecekler biliyorsun.Allah sabır, güç kuvvet versin size.

beni soran arkadaşlara da teşekkür ediyorum bizde yola dördüz devam ediyoruz şimdilik, 25 haftayı bitirdik Allahın izniyle, bakalım biz neler göreceğiz,Hakkımızda hayırlısı inşallah.çok sağolun.

inşallah böyle sağlıkla devam edersiniz 35 haftalara kadar... bak hepimiz senide merak ediyoruz lütfen hiç olmazsa 2-3 güne bir yaz..

canım inan ne yazacağımı bilemiyorum çok üzüldüm başın sağolsun allahım geride kalan evlatlarını sana bağışlasın öürlerini uzun etsin rabbim dayanma gücü versin

Allah yardımcınız olsun,dün bu konuyu gözyaşları içinde baştan sona okudum..biz burda böyleyken sizin yaşadıklarınızı düşünemiyorum bile..inşallah Raabim o diğer iki küçük kelebeğinize sağlıklı uzun ömürler verir...Allah yar ve yardımcınız olsun..iyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah....şu mübarek günlerin hürmetine..

nalancım başın sağolsun canım . sen allahın verdiği cana kıymadın allahımda onları sizin şefaatçizin yaptı . allahım 2 evladına sağlık hıshat versin inşallah .

Başın sağolsun canım...
Şu an nasıl olduğunu, neler hissettiğini çok iyi biliyorum.
Ben de 2009 martta 37+5 günlük bebeğimi sezeryan tarihime 2 gün kala karnımda kaybettim.Bir sebep söyleyemediler.Son ana kadar çok güzel giden bir hamileliğim vardı.Allah istedikten sonra dördüz de olsa, tek bebekte olsa yaşıyor ama istemeyince olmuyor.Allah isteyince çok erken doğan bebekler yaşayabiliyor ya da 40. haftalara kadar gelmiş bebekler kaybedilebiliyor.
Şu an meleklerin mutlular,sadece buna inan lütfen.Onlar acı çekmiyorlar, Onlar en güzel yerdeler şu an.Onlar senin üzülmeni de istemezler.Meleklerin için lütfen güçlü olmaya çalış.
Her melek annesi benim içimi çok acıtır, çünkü bilirim neler hissediyorlar, neler düşünüyorlar.Allahım sana sabır versin canım.Kalan 2 bebeğine de sağlık,uzun ömür versin,bunu gönülden diliyorum.

allahım sabır versin,başın sağolsun,inan hep ii haberlerini bekledim durdum dualarımız sizinleydi,ama allahım onları erkenden yanına almak istemiş,hayırlısı canım vardır elbet bi bildiği rabbimin,hiç bi söz yüreğini ferahlatamaz biliyorum,oyüzden fazla bişey söylemek istemiyorum,allahım diğer iki yavruna sağlık versin,uzun ömürlr versin kucağına almayı nasip etsin yarabbim

satırlarınızı ağlayarak okuyorum... (

ne denirki... rabbim dayanma gücü versin.. geride kalan yavrularınız inşallah hemen toparlanır sağlıkla eve götürürsünüz..

nalancım,baştan beri takip ediyodum konunu,hep iyileşirler diye umut ettik ama rabbim böyle takdir etmiş
ne desekte şu durumda seni teselli etmez ama
inşallah yarın ahirette onlar senin elinden tutcaklar.
rabbim diğer iki yavruna hayırlı uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…