Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

bende prematürelere çok düşkün bir hekim olarak gözyaşları içinde okudum yaşadığınız süreci ah onlar benim tatlı meleklerim .Allah sabırlar versin başınız sağolsun diğer ikisini size bağışlasın doğum tartıları iyi diye çok ümitlenmiştim aslında umarım çook iyi bir hastanededirler başlarında bir yenidoğan uzmanı veya deneyimli pediatrist vardır . bakım veren hemşire kaliteside çok önemli yanlış anlamayın kafanızı karıştırmak için söylemiyorum ..sadece prematüreler çook özel varlıklar olduğu için çok özel bakım gerektiriyorlar tabiki taktiri ilahi çok önemli ama ikisini birden kaybetmeniz beni düşündürdü ...birde bebeklerimizi hergün göremiyoruz demiştiniz nasıl olur hergün görmek sizin en doğal hakkınız sizin için dua ediyorum.

ah nalanım ah
ben günlerdir nasıl okumamışım burayı
insanın elleri kilitleniyor yazarken
acın çok büyük ve bunu hepimiz paylaşıyoruz
Allahım sana bir daha evlatlarından dert yaşatmasın inşallah
Allahım bu mübarek günlerde meleklerinin arasına kattı onları
bu da lütuftur nalancım
her acının,yaşanan herşeyin bir nedeni vardır
Allahım sabrını versin
diğer iki yavruna en güzel ömürleri nasip etsin..

ne denir bilmemki... allah sabır versin güç versin diğer 2 bebeğinle evinize dönersiniz inşallah ..sen güçlü olmalısınki diğer bebeklerinde güçlü olsunlar baştan beri seni takdir ediyorum çoğu kimsenin yapamayacığını yaptın 4 bebek taşıdın takdiri ilahi Allah böyle uygun görmüş bir an önce toparlanman dileklerimle..

Allah sabır versin çok çok üzücü bir durum ((

Allah diğer 2 meleği size bağışlasın. Hamza'nızla Ravza'nızda sizin ahirette şefaatçileriniz olsun.

Allah diğer 2 meleği size bağışlasın. Hamza'nızla Ravza'nızda sizin ahirette şefaatçileriniz olsun.

cok cok tesekkur ederim arkadaslarim .Allah kimseye boyle acilar yasatmasin.Benim meleklerim cok ozluyorum onlari.daha annsutu bile alamamislardi.Allahim dayanma gucu ver ne olur yalvariyorum sana diger yavrularimi bana bagisla.kendinize iyi bakin.

rabbimin bir bildiği vardır nalancım çok zor ama 2 bebeğin sana muhtaç onlar sapasağlam senin yanında olacaklar hep inşallah onlar için güçlü olmaya dayanmaya çalış arkadaşım. allah sabır versin..

cok cok tesekkur ederim arkadaslarim .Allah kimseye boyle acilar yasatmasin.Benim meleklerim cok ozluyorum onlari.daha annsutu bile alamamislardi.Allahim dayanma gucu ver ne olur yalvariyorum sana diger yavrularimi bana bagisla.kendinize iyi bakin.

amiiin canım amiiin

amiiin gülüm amiin

canımm
özlemin inşallah diğer iki meleğine sarılınca geçicek
büyük sınavdan geçiyorsun
sabret az daha
bizler artık anneyiz evlatlarımızın dertleri bizi hep vuracak bundan böyle
bak dağlarda büyümüş yetişmiş ana kuzuları patır patır şehit düşüyor
her acı bizler için
biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor
ama baksana daha hala iki tane umudun var

Gözlerim dolu dolu okudum... Bebeklerin için dua edicem. Allah onları sana ve eşine bağışlasın...

allah rahmet eylesin sabir versin insallah diger ikisini size bagislasin
bu acilari ceken bilir benimde ikizlerim erken dogdular 27+5 daha dogduklari güne kadar erken dogum nedir onu bile bilmiyordum sok oldum ama simdi cok sükür iyiler 2 yasini gectiler kizimin biri 4 kez ameliyat oldu daha 1 kiloyken
hergün onlari kaybetmek korkusuyla yasamak cok zor gercekten allah yardim etsin yardimciniz olsun

Nalancım nasılsın?bebeklerin nasıl?İnşallah ikisinide tez zamanda küvözden çıkarırsınız canım.

Allah çok çok sabır versin güç versin. diğer iki evladı size ve eşinize bağışlasın dua edeceğim minik yürekler için.

nalan hanımcığım mesajınızı aldım özelden mesaj yazamadığım için üzgünüm ,eğer sizi üzdümsem çok özür dilerim Allah iki yavrunuzu size bağışlasın .Hastanenize ve hekiminize güveniniz beni çok rahatlattı. gerçektende prematürenin sorunları ve karşılaşacakları komplikasyonlar yüzlerce ama 5 ay yoğunbakımda takip edipte bize kontrole geldiklerinde gülücükler atan yavrularımız bizim en büyük mutluk kaynağımız. şu anda ne kadarlık oldular ROP muayyeneleri ,işitme testleri yapılabildimi bunları daha ayrıntılı konuşabilmek isterdim keşke özelden mesaj yazabilmek için mesaj sınırlaması olmasaydı. siz bana mail adresinizi gönderirseniz iletişime geçebiliriz . Elimden gelecek her konuda yanınızda olmak isterim . prematüre dedimi benim için akan sular duruyor .Bütün anneler kutsaldır ama prematüre annelerinin yeri çok farklı. size acil şifalar diliyorum .Dualarım hep sizinle.

Başınız sağolsun

Rabbim dayanma gücü versin.

Ve bundan sonra başka acı yaşatmasın inşallah..

Okurken çok kötü oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…