cok cok tesekkur ederim arkadaslarim .Allah kimseye boyle acilar yasatmasin.Benim meleklerim cok ozluyorum onlari.daha annsutu bile alamamislardi.Allahim dayanma gucu ver ne olur yalvariyorum sana diger yavrularimi bana bagisla.kendinize iyi bakin.
cok cok tesekkur ederim arkadaslarim .Allah kimseye boyle acilar yasatmasin.Benim meleklerim cok ozluyorum onlari.daha annsutu bile alamamislardi.Allahim dayanma gucu ver ne olur yalvariyorum sana diger yavrularimi bana bagisla.kendinize iyi bakin.
DÖRDÜZLERİM ......... ne hayallerim vardı onlarla bırlıkte,ne umutlarım..koskoca altı kişilik bır aileydık biz, tam altı kişilik arabamızı bıle altı kişilik olarak değiştırecekktik..Ama olmadı işte RABBİM nasıp etmeyınce olmuyor..GÜZEL ALLAHIM once bize onların sevgısını b tattırdı görmeyı nasıp ettı sonrada onları bizden aldı...artık dörtt kişilik bır aileyiz,şimdılık((( bu acıya nasıl katlanırım bılemıyorum,o sıcacık tenlerıne bır kerecık bıle osa dokunamadım ya ona yanıyorum..soğuk tenlerıne dokunmak nasıp oldu..
DAYANAMIYORUM BU ACIYA RABBIM DAYANMA GÜCÜ VER BANA
ÖNVE RAVZAMI KAYBETTIK SABAH HASTANEDEN ALMAYA GİTTİĞİMİZDEDE HAMZAM DA MELEK OLMUŞTU...
ARTIK BENIM DÖRT TANE MELEĞİM VAR İKİSİ BU DÜNYADA İKİSİ AHİRETTE.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?