sağol canım ya biz daha senin karşılaştıklarınla karşılaşmadık çok şükür, teklif sunuldu tabi ama ben müdahale ettirmeyeceğimi söyledim bişey demediler, bizede zeynep kamilin yolu görünüyor galiba, bide eşimin dayısının kızı kadın doğumcu ve çapada çalışmış tanıdıkları vardır diye düşünüyoruz, konuşmadık kendisiyle ne olur sonuç bilmiyoruz. ikimizi içinde hayırlısı olsun inşallah. senin bi riskin varmı yani yatman gerektiğini söylüyorlarmı, bana pek bişey demediler aynı hayatıma devam ediyorum daha dikkatliyim tabi ama yatmıyorum,Allah yardımcımız olsun inşallah.sizde Allaha emanet olun:))
:))umarım karşılaşmazsın leynurcum çapaya gıdersen boşuna zaman kaybetmiş olursun kadın doğum evıne gıtmenı tavsıye ederım.Ben kendımı ıyı hıssettığim zanam
yürüyüş yapıyorum ama çok da ıyı hıssetmıyorum bugun hastanede bayılmışım sırt üstü yatamıyorum kalbım çok çok zorluyor beni..bakalım hayrlısıı..gelişmelerı yazıcamm sende yaz olurm....
inşallah karşılaşmam canım sağol, artık biyere karar vericez bakalım. bende sırt üstü yatamıyorum, kalça çıkıklığı oldu sanki yürürken de zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah. senin cinsiyetleri belli oldumu bide hareket ediyorlarmı??
bunlar daha ıyı günlerımız ..benım şimdıden sırt ağrılarım başladıı hiç yatamıyorum ...eğer istersen burada kanunı sultan süleyman hastanesi var burdada ilgılenırler senınle.bben dr buldum hatta şimdıden çlocuk dr umuda buldumm çok memnunum onlardan..18+4 gün oldu ama halen hissetmedım kıpırdanmaları..cinsıyetlerıde bellı fakat yanılgı payı olduğu söylenıyorr 3 kız bır oğlum olacakk...darısı senın başına..canımm
maaşallah ya ne kadar şanslısın kafan rahattır, biz hala bi karar vermiş değiliz, eşimin kadın doğumcu akrabasıyla konuştuk hafta sonu oda zeynep kamili öneriyor 'özel hastaneler ileri dönemlerde tansiyon şeker sorunu olunca hemen gönderiyorlar, şimdiden gitmeye başlayın' dedi, umuttaki doktorum içimi rahatlatmıştı ama bu akrabamızla konuşunca zeynep kamile gitmeye karar verdim hatta bugün önümüzdeki pazartesi için randevumuda aldım.
ayrıca umut hast. doktorum tek yumurta ikizlerimizin yapışık olma ihtimaline karşı özel bi görüntüleme merkezine göndermişti geçen hafta orayada gittik yapışık değiller fakat aralarında olması gereken zar yok bu yüzden kordonları dolanabilme riski var dedi, ense ölçümleri ve burun kemiği ölçümünü yaptı ve hiç bi sorun olmadığını söledi, tabi kalp durdurma işlemi üzerinde bayağı durdu, şimdilik bi sorun yok inşallahda hiç olmaz, ya bu arada 18 haftan bitmiş niye hissetmedin kıpırdamalarını doktor ne diyor bu duruma normalmiymiş? cinsiyetleride ne güzelmiş seninkilerin bizimde 3 hafta sonra dedi ama bakalım görünecekmi, Allah hayırlısını nasib etsin, ( ha birde eşime bahsettim senden telefonla görüşsenize diyor, ileriki dönemlerde haber almak daha kolay olurmuş sende istersen telefon olmasada özelden face bilgilerini gönderirsen ordan da haberleşiriz.) Allaha emanet olun beşinizde
merhaba,öncelikle dördüzleriniz hayırlı olsun bende ikiz annesiyim,sağlıkla kucağınıza alıp iki iki emzirmeyi nasip etsin rabbim.
doktor aradığınızı yazmışsınız eğer istanbulda iseniz kesinlikle Doç.Dr.Tolga Ergin i öneririm.kendisi benim doktorumdu,4 Haziran 2010
da acıbadem hastanesinde ikizlerimi dünyaya getirdim hemde 37.haftada,tamamen kendisinin öngörüleri,tecrübesi ve her ayrıntıyı değerlendirmesiyle oldu tabi öncelik allahın izniyle.şuan acıbademden ayrıldı kendi kliniğini açtı ama kesinlikle tavsiye ederim,sizin takiplerinizi normal kadın doğumcu değil riskli gebelik uzmanı bir doktor yapmalı ki Tolga beyin uzmanlığı bu.
söylemek istedim.allah yardımcınız olsun,felaket tellallarına kulak tıkayın küçücük hayvanlar bir batında 8-10 yavru dünyaya getiriyor hemde ayaklarını uzatıp yatmadan insanoğluda getirir allah nasip ettikten sonra,siz dördüz annesi olacaksınız bu büyük bir gurur ve sonra tek bebekli olanları görüp nekadar az iyiki benim dört tane diyeceksiniz.allaha emanet olun.[/QUOTE
çok teşekkür ederım canım iyı dıleklerın için ..kuzucukların uzun ömürlü olur ınşallah.ben çok şükür ki dr umu buldum inşallah bır sorun olmadan sağlıcakla alırız kucağimıza ..ama inanın çok zor neler olacak bılmıyorumm kafam çok karışık bırde üstune tsh hormonum düşünce dahada kötü oldumm..dualarınıza ihtıyacım vvar ...kendınıze iyı baKIN
Sevgili dördüz anneleri, sizleri canı gönülden kucaklıyor ve tüm iyi niyetlerimi ve dualarımı içinizdeki meleklere ve sizler gönderiyorum.
Mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah, biz de sizi gün gün takip edelim :)
Ayy Kaç aylıklar Şuan 5 mi 6 mı Çok sevindim
canım çok güzel bir duygudur eminim ki inşallah problemsiz sağlıkla gelir bebişlerin dularımız sizlerle kendine çok iyi bak 5 canlısın malum ara ra gelişimlerini yaz burdan destek olalım sizlere allah emanet olun
:))) şimdılık 5 ay 3 günlükler inşallah 8. ayıda görürüzz.....dualarda unutmayınn
iyi dileklerınız için çok çok teşekkürler..
dün dr gittik şimdilik her şey yolunda çok şükür.bızım bıcırıklar dünyaya gelmek için adeta yarışıyorlar kiloları boyları gayet ıyı 5 ay 6 günlüğüz..dr 7 hafta daha dayanırsan çok ıyı dıyor.. çok sabırsızlanıyorumm o mınık mınık ellerını tutabılmek için ...çok du a edın bana ne olurr gerçekten zor gunler geçırıyorumm..
LEYNUR canım hıç ses yok senden ne yaptın varmı bı gelişme çok merak edıyorum senıde umarım bır sorun olmaz..dr buldunuz mu acaba.. yaz bana olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?