Dördüz Anneleri ve Dördüz Bebek Bekleyen Anneler

:))umarım karşılaşmazsın leynurcum çapaya gıdersen boşuna zaman kaybetmiş olursun kadın doğum evıne gıtmenı tavsıye ederım.Ben kendımı ıyı hıssettığim zanam
yürüyüş yapıyorum ama çok da ıyı hıssetmıyorum bugun hastanede bayılmışım sırt üstü yatamıyorum kalbım çok çok zorluyor beni..bakalım hayrlısıı..gelişmelerı yazıcamm sende yaz olurm....

utkum kardeşim çok üzüldüm bebeklerini kaybetmene,Allah hayırlısını nasib etsin hepimize,tavsiyelerini dikkate alacağım inşallah. ben bu hafta 12. haftamın içindeyim, ailede çoğul gebelik yakınlarda yok gibi bişey çok uzak akrabalarda var bide eşimin dedesinin dedesinde varmış 100 yıl önce neredeyse, oda kesin bi bilgi değil gibi, benim ikisi tek yumurta, ikisi ayrı ayrı. görüşmek üzere Allah emanet ol.

inşallah karşılaşmam canım sağol, artık biyere karar vericez bakalım. bende sırt üstü yatamıyorum, kalça çıkıklığı oldu sanki yürürken de zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah. senin cinsiyetleri belli oldumu bide hareket ediyorlarmı??

bunlar daha ıyı günlerımız ..benım şimdıden sırt ağrılarım başladıı hiç yatamıyorum ...eğer istersen burada kanunı sultan süleyman hastanesi var burdada ilgılenırler senınle.bben dr buldum hatta şimdıden çlocuk dr umuda buldumm çok memnunum onlardan..18+4 gün oldu ama halen hissetmedım kıpırdanmaları..cinsıyetlerıde bellı fakat yanılgı payı olduğu söylenıyorr 3 kız bır oğlum olacakk...darısı senın başına..canımm

maaşallah ya ne kadar şanslısın kafan rahattır, biz hala bi karar vermiş değiliz, eşimin kadın doğumcu akrabasıyla konuştuk hafta sonu oda zeynep kamili öneriyor 'özel hastaneler ileri dönemlerde tansiyon şeker sorunu olunca hemen gönderiyorlar, şimdiden gitmeye başlayın' dedi, umuttaki doktorum içimi rahatlatmıştı ama bu akrabamızla konuşunca zeynep kamile gitmeye karar verdim hatta bugün önümüzdeki pazartesi için randevumuda aldım.
ayrıca umut hast. doktorum tek yumurta ikizlerimizin yapışık olma ihtimaline karşı özel bi görüntüleme merkezine göndermişti geçen hafta orayada gittik yapışık değiller fakat aralarında olması gereken zar yok bu yüzden kordonları dolanabilme riski var dedi, ense ölçümleri ve burun kemiği ölçümünü yaptı ve hiç bi sorun olmadığını söledi, tabi kalp durdurma işlemi üzerinde bayağı durdu, şimdilik bi sorun yok inşallahda hiç olmaz, ya bu arada 18 haftan bitmiş niye hissetmedin kıpırdamalarını doktor ne diyor bu duruma normalmiymiş? cinsiyetleride ne güzelmiş seninkilerin bizimde 3 hafta sonra dedi ama bakalım görünecekmi, Allah hayırlısını nasib etsin, ( ha birde eşime bahsettim senden telefonla görüşsenize diyor, ileriki dönemlerde haber almak daha kolay olurmuşsende istersen telefon olmasada özelden face bilgilerini gönderirsen ordan da haberleşiriz.) Allaha emanet olun beşinizde

merak etme canımm ilerıde senınde için rahat olacaktır...sanırım 3 tane kese var bır tanesi ikiz..hayırlısı doğacakları varsa doğuyolar.ben iki dr bırden gıdıyorum hem kanunı sultan sülaeyman hastanesıne hemde batı bahat a içim daha rahat..artık 20. haftadan gün Aalıyorum bugun sankı karnımın alt kısmında su kabarcıkları gıbı bır hareketlenme hıssettım dr uma soracamm..cınsıyetler ıçınde sabırlı ol derım banada önce 2 kız 2oğlan demişlerde sonradan 3 kız 1 oğlan oldu sağlıklı olsunlarda..ALLAH ıma çok şükürr..çok memnun olurumm özelden msj atacam ama izin vermıyoo 100 tane mesaj atmam gerekıyomuşş..ıyı geceler sana canımm dualarım senınlee..

merhaba,öncelikle dördüzleriniz hayırlı olsun bende ikiz annesiyim,sağlıkla kucağınıza alıp iki iki emzirmeyi nasip etsin rabbim.
doktor aradığınızı yazmışsınız eğer istanbulda iseniz kesinlikle Doç.Dr.Tolga Ergin i öneririm.kendisi benim doktorumdu,4 Haziran 2010
da acıbadem hastanesinde ikizlerimi dünyaya getirdim hemde 37.haftada,tamamen kendisinin öngörüleri,tecrübesi ve her ayrıntıyı değerlendirmesiyle oldu tabi öncelik allahın izniyle.şuan acıbademden ayrıldı kendi kliniğini açtı ama kesinlikle tavsiye ederim,sizin takiplerinizi normal kadın doğumcu değil riskli gebelik uzmanı bir doktor yapmalı ki Tolga beyin uzmanlığı bu.
söylemek istedim.allah yardımcınız olsun,felaket tellallarına kulak tıkayın küçücük hayvanlar bir batında 8-10 yavru dünyaya getiriyor hemde ayaklarını uzatıp yatmadan insanoğluda getirir allah nasip ettikten sonra,siz dördüz annesi olacaksınız bu büyük bir gurur ve sonra tek bebekli olanları görüp nekadar az iyiki benim dört tane diyeceksiniz.allaha emanet olun.

Nalan hanım küvez konusunu hiç düşünmeyin doktorumun söylediği tek bişey vardı her erken doğan küveze girmez,40 haftalık doğan bebek girebilirken,erken doğup yaşam fonksiyonları normal olan girmeyebilir.hatta sezeryandan ayılırken küveze girdilermi diye sayıklamışım okadar kafama yer etmişki
çok şükür girmedi benimkiler,senin kuzuşlarda girmez annesi onlar minnacık olcaklar ve dördünüde alabilceksin kucağına aynı anda bunu düşün mutlu ol :) ayrıca sütünde yeter allahın izniyle şimdiden başla bol bol komposto iç,yeşillik ye bak nasıl sütün oluyo,banada ikizlere süt yetmez diyolardı sadece emzirdim hiç mama vermedim,bebeği gönderen rabbim rızkınıda gönderir hiç mamaya şartlanma,allah büyüktür.

Sevgili dördüz anneleri, sizleri canı gönülden kucaklıyor ve tüm iyi niyetlerimi ve dualarımı içinizdeki meleklere ve sizler gönderiyorum.
Mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah, biz de sizi gün gün takip edelim :)

canımm çok mutlu oldumm bızde sizleri kucaklıyoruzz..inşallah ıyı haberlerımızı alırsınıızz hoşçakalınn..

canım çok güzel bir duygudur eminim ki inşallah problemsiz sağlıkla gelir bebişlerin dularımız sizlerle kendine çok iyi bak 5 canlısın malum ara ra gelişimlerini yaz burdan destek olalım sizlere allah emanet olun

çok güzel bır duygu evet ama sonrası nasıl olur bılemem:)))iyi olur inşallah gelişmeleri yazıyorum yarın kontrolüm var bakalım durumları nasıl bizim bıcırıkların çok heyecanlıyım yarın yıne kuzucuklarımı görecemm:))) dualarınızda unutmayınn..:))

iyi dileklerınız için çok çok teşekkürler..

dün dr gittik şimdilik her şey yolunda çok şükür.bızım bıcırıklar dünyaya gelmek için adeta yarışıyorlar kiloları boyları gayet ıyı 5 ay 6 günlüğüz..dr 7 hafta daha dayanırsan çok ıyı dıyor.. çok sabırsızlanıyorumm o mınık mınık ellerını tutabılmek için ...çok du a edın bana ne olurr gerçekten zor gunler geçırıyorumm..

LEYNUR canım hıç ses yok senden ne yaptın varmı bı gelişme çok merak edıyorum senıde umarım bır sorun olmaz..dr buldunuz mu acaba.. yaz bana olurmu...

Arkadaşlar dördüzlerime isim arıyorum erkek ismını bulduk ama kız isimlerınde çok kararsızız yardımcı olursanız sevınırımm

erkeğin ismı hamza

kızlar için alternatıfler istıyorumm..

1 haftadır netim yoktu uzak kaldım biraz, bizde iyiz çok şükür, geçen pazartesi zeynep kamile gittik, bide oraya gidelim bakalım dedik kafamız iyice karıştı, randevu aldığımız doktor hasta bakmıyor asistanlar ilgileniyor randevum 11 30 daydı, dördüz olduğunu duyunca ultrasona girersiniz dediler 1 30 a kadar ultrason bekledik ultrasona girdik, doktor hem sohbet ediyor hemde ultrasona bakıyor:) şef de görsün sizi dedi 3 30 a kadar da şefi bekledik, şefi beklememizin sebebi de kalp durdurma işleminden bahsedecekmişde o yüzden bekletmiş bizi, biliyormusunuz böyle bi uygulamayı dedi evet dedim biliyoruz ve istemiyoruz aaaa o zaman boşuna beklettik sizi dedi, dosyayı imzalatıp gönderdiler aman dedim herseferinde bu sıkıntı çekilirmi saatlerce, şimdilik kendi doktoruma devam edicem bi sıkıntı olmazsa doğumda orada olacak heralde kısmet, düşünmüyorum artık Rabbim hayır olan ne ise çıkarır karşıma, bebişlerde hiç bir sıkıntı yok çok şükür,

bu arada isim konusunu ben hallettim neredeysesanada yazarım bi ara. görüşürüzzzz

valla kızlar öncelkle sizi tebrik ediyorum bundan bir hafta önce bende sizinle aynı duyguları yaşıyodum dr. bebeklerden birini sonlandırmak istedi..bizimde 7 haftalık 3üzlerimiz olacak allahın izniyle ama burda üçüz hatta 4üz için inatlaşan insanları görünce son gaz devam ediyorum ben daha yeniyim bılantım falan yok çok şükür ama erken dogum risk okdar aklıma girmişki rüyalarımde erken dogum yüzünde bebeklerimi ölmüş gördüm bütün gece elim karnımda onları sevdim inşş kolayy atlatırız çok heycanlıız deli gb alış veriş yapasım var....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…