valla kızlar öncelkle sizi tebrik ediyorum bundan bir hafta önce bende sizinle aynı duyguları yaşıyodum dr. bebeklerden birini sonlandırmak istedi..bizimde 7 haftalık 3üzlerimiz olacak allahın izniyle ama burda üçüz hatta 4üz için inatlaşan insanları görünce son gaz devam ediyorum ben daha yeniyim bılantım falan yok çok şükür ama erken dogum risk okdar aklıma girmişki rüyalarımde erken dogum yüzünde bebeklerimi ölmüş gördüm bütün gece elim karnımda onları sevdim inşş kolayy atlatırız çok heycanlıız deli gb alış veriş yapasım var....:)))
merhaba,
öncelikle tüm anneleri tebrik ediyorum. 3´üz ve 4´üz bekleyen annemizide ayrica yürekten kutluyorum. Allah yardimciniz olacaktir. Bu kararliliginizi okuyunca duygulandim.
Diger yandan doktorlarin cogul gebeliklerde kalp durdurma yaptiklarini inanin hic duymamistim, ne demek kalp durdurup cocugu öldürmek. Herhalde Rabbim herseyin daha iyisini biliyor ki 4´üz 5´iz falan veriyor. Yoksa o bilmiyormu ki tehlikeli vs.. Benim cocugum yok ama yine de insan böyle biseyi okuyupta kayitsiz kalamiyor.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.. hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
Sevgiler selamlar
çok teşekkürler yavru kirpi,haticecan
inşallah bu zaor dönemi sizlerın sayesinde atlatacağiz..dördüz gebelik mucize gıbi fakat bır o kadarda zor heleki dr sana ikiye indırmekten başka care yok dediğinde dahada zor oluyoo..benım çoğu gittı azı kaldı inşallah 7 hafta daha doğmasalar ıyı dıyor drum ama ben bılıyorum onlar 30 haftaya kadar tutunacaklar annelerıne,annelerıde onlara çokça dua edın ne olurr ...artık sancılarım da hafıften başladı...dua dua dua
leynur cum sen nasılsın varmı bir gelişme yazmadın merak ettımm kaç haftalık oldularr
Ben tesadüfen okudum 5. ayında olan bi oğlum var Seni ve senin gibi olanları tebrik ederim Allah yar ve yardımcınız olsun Çok çok dikkat et iyi bak kendine Allah sana mükemmel bişey bahşetmiş ne mutlu dualarım sen ve senin gibi olan bütün hamilelerde sağlıklı doğumlara inşallah
Ben tesadüfen okudum 5. ayında olan bi oğlum var Seni ve senin gibi olanları tebrik ederim Allah yar ve yardımcınız olsun Çok çok dikkat et iyi bak kendine Allah sana mükemmel bişey bahşetmiş ne mutlu dualarım sen ve senin gibi olan bütün hamilelerde sağlıklı doğumlara inşallah
nalan isim konusunu halledebildinmi, bide hesaplama yaptım sen şimdi 21 haftalıksın 7 hafta sonra 28 haftalık olacak 28 de mi alacak doğuma?? epidural hakkında ne düşünüyorsun, ben sordum doktoruma ama sana olmaz dedi ısrar etsemmi diye düşünüyorumgeleceği bilemeyiz tabi ama bu bizim ilk ve son doğumumuz olacak herşeyi görmek istiyorum
:) halen düşünüyorum leynur bakalım bulacağiz bır şeyler sen ne yaptın ayarladın mı isimleri?tam olarak 28 ınde değil ama 28. haftayı bulursak çok ıyı dıyor drum tabı bır sorun olmazsa devam edeceğim.epidural a gelince ben düşünmüyorum evet belkı daha yaşayamayacağiz ama sonrasınıda düşünmem lazım.zaten dr um da önermıyor..
bu arada leynur senın yaşın kaç ben daha çok küçüğüm:)))
ben isim ayarladım gibi bişey, cinsiyetleri kesinleşse dahada kesinleşecek amayazayım sana düşüncelerimi hemen,iki kız iki erkek olursa kızların ismini ve erkeğin birinin ismini ben koymak istiyorum
biri de eşime ait
1-Süeda Ayşegül
2-Ahsen Ela(yada ahsen aslı)
1 erkek- mehmet akif
eşimin henüz bi kararı yok artık ne koyacak bilmiyorum. gerçi ben 3 kız bi erkek hissediyorum o zaman 3. kız zeyneb diyorum, bakalım tabi zaman ne gösterecek belki değişir,
ben 83 doğumluyum, sen kaçlısın merak ettim şimdi. Epidural için isonrasını düşünmem lazım dedin ne demek istedin anlamadım.
aa çok güzel miş ela yı bende düşünüyordum( ela ece naz ) diye ama anlamları açısından vaz geçtim
epidural;bır kaç epidural yaptıran annelere sordum sonrasında çok kötü hıssedıyorlarmış normal doğumda fena sayılmaz ama sezeryanda zor muş..aslında benım drum da önermedı..yanı bır an önce bebklerımın yanına gıtmelıyım ö yüzden..sen bana göre büyüksun ben 89 doğumluyum
çok teşekkür ederim sudem...ALLAH oğluşunu sana bağişlasın inanaın o kadar çok ihtıyacımız varki.. her gece rüyamda bebeklerımı görüyorum ama bır tanesını göremıyorum o karnımdaymış gelişemediği için gelişince onuda doğuracakmişim...ALLAH hayırlara vesile etsin ne dıyı mm:))
bana göre büyüksün derken?çokmu yaşlıyım. yarın gidicez doktora bakalım cinsiyetleri için, hakkımızda hayırlı neyse o olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?