dördüz hamileyim bilgilerinize yardım

kuzzum28

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
77
0
286
Kocaeli
herkeze merhabalar arkadaşlar dördüz gebeyim ve üç buçuk aylıklar şuan bi problemimiz yok cok şükür hepsi saglıklılar ama insan tedirgin oluyor ginede hepsi ayrı kesesindeler ikili test falan yaptırdım hepsi iyi sadece aşırı bulantılarım oluyor oda biraz kaldı gibi bilgilerinizi bekliyorum tşkler...:lepi:

kuzzum allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla hepsini kucağına alırsın inşallahhh.....darısıda benim başımaaa..

Ay maşallahhhhh
Allah nazarlardan saklasın.... Tabi bu arada Allah yardımcın olsun.
İnşallah sorunsuzca kucağına alırsın bebişlerini...

sağlıkla kucağınıza alın inş allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
strese falan girmeyin sıksıkda dinlenina.s
inş sorunsuz bi gebelik geçirirsiniz:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

yüzbin kere maaşallah..allah nazarlardan saklasın..bi o kadar zor yorucu ama bi o kadarda mutluluk verici bi olay...

Allah tamamına da erdirsin inşallah.İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin dördüzlerini.Tüp bebek yöntemiyle dördüz hamile kaldın?Çok nadir olabileceğini biliyorum dördüz gebeliğin.

:1shok:Ay 1 değil,2 değil,3 değil tam 4 tane birtanem..
Rabbim sağ salim,sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşalah..
Biz bir tanelerle uğraşamazken sen 4 dünü birden kucağına alacaksın inşallah.
Çok güzel yaa:1hug:

var be bız 1 taneyı yapamadık yıllardır :) kendımı nerelerden atsam acep

tebrıkler cnm saglıkla kucagına alırsın ınsallah allah bagıslasın

canım masallah subhanallah
fazla dıllendırme nazar olursun allah korusun
rabbım sagsaglım kucagına almayı nasıp eder ınsallah hepsını

hayy masallah
Allah tamamına erdırsın :Saruboceq:
sagsalım kucagınıza alırsınız ınsallah :Saruboceq:

Masallah canim.insalllah sag saglim kucagina alirsin.Allah dagina göre kar verirmis.Nasil bas edecegim diye düsünme.Allah onun kolayligini verir....

dorduzmu:1shok:
cok guzel bi haber,Allahim bu 9 aydada,dogduktan sonrada kolaylik saglik versin herbirine:Saruboceq:

maşşallah Allah nazarlardan saklasın ve sapasağlam doğsun 4ü de inşallah:)):ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

sabretmek lazım olmuyor diyede isyan etmeyin asla allaha isyan yok sadece dua edin inşallah cok sagolun kuzzum...

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum isyan etmeyelim arkadşlar sabredelim dua edelim allah verir ama dua isyan deyil inşallah herkeze nasip eder .

Canım tebrikler, çok güzel bence yaaa. Cinsiyetleri belli degil daha di mi?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…