masallah ben ikizim olsun diye hale ediyorum kocis diyor yok senden 4 bilemedim 5 cikar diye dalga geciyor.ya birde normal yolla öylemi hic bi birsey kullanmadin bana de kiz bende istiyom:)))))))))
insallah saglicakla kucagima aldim diye müjdeyide verirsin burdan.
maşallah subhanallah... Allah nazarlardan saklasın. sağ salim kucağına almak nasip etsin...
çok merak ettim seni. ben kızıma hamileliğimde 21 kilo aldım. kız 4 tane falan olsa bi 60 kilo falan alırdım herhalde.... bende ikinci de hayırlısıysa içimden ikiz geçiriyorum ya..... sağ salim.... imreniyorum öyle ikizlere...
masaallah canim.Allah nazardan korusun.saglikli bir sekilde rabbim dördünüde kucagina almak nasip etsin.bu günlerini iyi dinlendir.bol bol dinlen.9 ay tatil,sonra hizli bir kosusturmaca seni bekliyor.Allah yardimcin olsun.....................
Allah seni nazarlardan saklasın.Maşaallah yaaa.Valla arkadaş sen cennetliksinmi diyeyim ne diyeyim.Allah yardımcın ılsun hepsi sağlıklı sıhhatli doğsun.Seni hiç üzmesinler inşaallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyy cok guzel ya rabbim hayirliisyla saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim ins hersey yolunda gider senin icin darisi basimiza insaaalllaaaahhhhhhh
canım tebrikler muhteşem bişiy bu ben de tüp bebek hamilesiyim ama benim tek Allah kucağımıza almayı nasip etsin Allah olmayan ve isteyen herkese göstersin
canım nacizane sana bişiy önermek istiyorum mutlaka bakılıyordur ama rahim ağzını kontrol ettir bebekler büyüdükce baskı yapıyorlar rahim ağzı gevşekliğinden bi arkadaşımız 4,5 aylık ikizlerini düşürdü Allah kimseye yaşatmasın ama sana hatırlatmak istedim mutlaka dr unla görüş kontrol ettir