dördüz hamileyim bilgilerinize yardım

canimm daha senden dördüz haberi aldiktan sonra bir bilgi gelmedi nasil gidiyor ne kadarlik oldu.hersey yolundadir insallah??

sağlıkla al kucağına inşallah canım
allah tamamına erdirsin iinşallah

kizlar rabbim hepinze nasip etsin senide tebrik ederim canim benim tanidigim arkadasin 15 yasinda kizi vardi daha sonra 4 düz hamile kaldi vee simdi oglanlar 13 yasindalar
büyüdü gittiler iste sen de öyle olursun ins

canım allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin benim bebegim yok ama aslında bende ikiz falan istiyorum allah yardımcın alsun analı babalı saglıklı güzel bi dünyada büyüsünler inş.

canım benim öncelikle allah tamamına erdirsin bebişlerin salınınca geçer bulantıların kolay deyil 4 tane can taşıyosun allah sabır versin rahat ol :lepi:

ne kadar güzel maşallah...
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
inşallah herşey gönlünce olsun...

ben yarısı kadar isityourm ikiz :)
hayırlı ugurlu olsuna rkadaşım yalnız hiç sorulara cevap vermemişsin dikkatimi çekti aşk olsun her sayfaya baktım hiç oralı bile olmamışsın

Ay ikiz anneleri çok kutsaldır diye duymuştum.Sen iyice kutsalsın arkadaşım...:hooray:

aynurcum ve diger arkadaşlar hepiniz cok sagolun iyiler alklahıma cok şükür cinsiyetleride belli oldu 3 kız bir erkek:lepi::icecream:

inş. sag saglim kucagınada alırsın canım ..a ma çook zor yhaa hem hamilelegii olucak zor hemde dogum bakım allahım yar ve yardımcın olsun ben ikzlerle kafayı yiiyoken allahım ...

oo maşallah maşallah..
benimde merak ettiğim bu 4üzlerden başka çocuğun varmı canım?
yoksa bunlar ilklermi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…