dördüz hamileyim bilgilerinize yardım

ayy bu baslığı gördün şaşırdım....
doğurdun mu dördüzleri kardeeeeeşş...

kuzum bebeklerıyle evıne cıkmıstı bu eskı bı haber artık ınş cok ıuyılerdır bana hep moral oldu onun haberı ve bebeklerının ıyı olusu .........

keşke doğumdan snra da buraya baksa dicektim ama çok zordur tabii 4 çocuğun bakımı vakit bulamıyordur.ama keşke bikaç dk sını ayırablse de maceralarını dnlesek,anlatıcak o kdr çok şeyi vardır ki..

uç kız bır erkek bılıyoyorum zaten 4 yasında bı kızı varmıs bes cocukla gırmek zordur gelmedı hıç ıyı olurdu ama sanırım artık gırmıyodur ama ılgınç olan su kendılıgınden normal yolla kalmıstı hamıle tup degıldı........cok guzel tasıdı masallah rabbım kolaylık versın onada ..........ben bıle zor gırıyorum üçüzlerle.........dorduz zaten cok nadır ve tasıyanda nadır bundan sonrada uçuz de nadır olucak son yıllarda uçuz sayısı cok arttı ama yenı yasada ıkı emrıyo konulacagı ıcın üçüzde nadır dogucak artık bız kısmetlılerdemısız cok sukur ..saglıkla buyusun tum bebekler...

doğal yoolamı 4 e hamiş oldu maşallah ya :)
demekki yumurtası çok üretim çok
bazıları ayda daha fazla yumurtlarmuş ondadndır
hayılrı olsun bakımı zordur tabi ama büyük gurur yaa :)

Arkadaşımız 2. aydan beri girmemiş.Umarım bir gün girer iyi dileklerimizi okur.Allah güle güle büyütmeyi, bebek isteyenlerede bu mutluluğu versin inş hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…