dördüz hamileyim bilgilerinize yardım

hay maşallah canım ,Allah sağlıcakla kucana almayı nasip etsin..ay ay insan doğunca birine zor bakiyo Allah kolaylık versin canım..

süper
allah yardımcın olsun inş. sağlıcakla kucaklarsın yavrularını
ben daha 1 tanesini beceremedim

tebrikler canım çok güzek bişey ya ALLAH hepsini kucağına almayı nasip etsin maşanlah darısıda bütün olmayanlara ve bana ama dördüz deyil

selam
dr unhakkında bilgi istemiştik.ama sanırım çok gizli paylaşmak istemedin.
rabbim tamamına erdirsin ne diyelim:ecrin_bebek:

Canım anladığım kadarıyla tüp bebek.Redüksiyon önermişlerdir herhalde, istemediğine göre devam etmeye kararlısın dördüzlerinle.Ben de üçüzlerime hamileyim.Allahım isterse canım gayet güzel geçiyo hamileliğin.Hiç endişelenme bence.Bulantılar geçiyo 4.aydan sonra.Beslenmene çok dikkat et.sürekli yatayım falan diye de düşünme.Ama kendini de yorma.Ben şuan 32+6 haftalığım.Hiç hayal bile edemiyordum bu haftaları.Çok şükür hiçbir sorunum olmadı.Hatta 30. haftaya kadar tek bebiş taşıyanlardan hiçbir farkım yoktu.30. haftadan sonra karnım hızlı büyümeye başladı ve çok fazla çatladı.çatlakların acısı ve tabi artık kemiklerim acıyo.sürekli yatıyorum şimdi.Ama normal.Allahıma şükürler olsun iyi geçti benim hamileliğim.İnşallah canım seninkide benimki gibi kolay geçer.Sormak istediğin şeyler olursa cevaplamaya çalışırım.bebişlere ve kendine iyi bak canım.

bi avazda inşallah kuzum ablacım...
benm kuzenlerim 4 üz...muhteşem bi duygu anneleri için...Allah siz ve babasıyla büyütsün...

maşallah allah nazarlardan saklasın allahtan dileğim canım ufaklıklarını rahatlıkla eline alırsın.

maşallaaah..allah nazarlardan saklasın..barekallah,sübhanallah..canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..hayırlı doğumlar nasip etsin..mazlum olurlar inşallah seni fazla yormazlar inşallah..amiiinnn..

merhabalar canım öncelikle sğlıklı hayırlı doğumlar dilerim benimde 4 bebeğim vardı rahim hacmi ve düşük oranı çok yüksek olduğu için 2si redüksiyonla alındı çok üzüldüm bunalıma girdim allahım kimseye yaşatmasın bende hepsini doğurmayı çok istiyordum ama sürekli hatta wc ve yemek dışında kalkmaman gerekiyormuş benim ne bakıcak kimsem var nede öyle bir imkanım ama çok mutsuzum hala keseleri içimde kocaman olmuşlar gördükçe kahroluyorum allahım kimseye yaşatmasın bunları bu arada 3. ayımızdayız bizde 1 hafta sonra 4 e giricez bebeklerim iyi 2 si ama gidenler unutulmuyorki......:a015::1no2:

allah saglıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallah dördüz bakması biraz zor olur senin için ama annne olmak çok güzel birduygu o duygu insana herşeyi unutturuyo

allah tamamına erdırsın canım ınsallah allahım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıb eder bebıslerını devamlı bılgılendırırsen bızı sevınırız

>Allah yardımcın olsun. Amin.................................

aman allahım 4 tane bebek allah yardım etsin çok güzel bir duygu olmalı..allah tamamına erdirsin...

maşalllah allahım ne kadar güzel olsa gerek ama ya bakımı allah hem yardımcın olsun hem bebeklerinden sana hayır göstersin inşallah canım..........

Canım Allah tamamına erdirsin, ben ikizlerimi yanyana görünce garibime gidiyor dördüzü düşünemiyorum bile Allah 4 katı sabır versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…