- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.259
- 548
%75 engelli biri nasil oluyorda size siddet uygulayabiliyor. Sizde vur diye önündemi duruyorsunuz. Sastim kaldim cidden..Arkadaşlar yeni kaydoldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim engelli % 75.. Yürüyemiyor. Ama ben onun kalbine bana olan sevgisine aşık oldum ve evleneli 4 ay oldu. 2.5 aylık hamileyim ve en son dün yine yaptı yapacağını. Her zaman susuyordum ama bu sefer susmadım ablama abime herkese anlattım, annesi babası geldi konuştular. Pişman olmuş özür diledi ağladı sızladı ama ben affedemiyorum artık. Ne yapayım bilmiyorum.. Sevgiyse evet seviyorum ama çok kırıldım.. Sizlerden fikir istiyorum ya da en azından dua bekliyorum..
Ay ben daha da bisey demiyorumHırsını alana kadar değil ya kaçmıyorum ya da sakınmıyorum demek istedim çok ileri giderse zaten durmuyorum karşısında
Hırsını alana kadar değil ya kaçmıyorum ya da sakınmıyorum demek istedim çok ileri giderse zaten durmuyorum karşısında
Skolyoz rahatsizliginiz için ne yapıyorsunuz. Annem ameliyat oldu simdi iyi çok şükür.Annem de babam da kanser hastası.. Onları üzmekten çok korkuyorum. Annem daha yeni ameliyat oldu babam daha iki hafta oldu radyoterapi sen çıkalı.. Hayatım zaten karmakarışık.. Kendim skolyoz hastasıyım her saniye ağrım var.. Elimdeki tek güvencem üniversite mezunuyum ve KPSS Ye hazırlanıcam bu süreçte tek hedefim bu hayata dair
Guluncek bir konu degil kusura bakmayin ama ben bu yoruma kahkaha patlattimYani o size vururken hırsını alana kadar yanında mı bekliyorsunuz?
Bak iste 2.kahkayida attimGeçmiş olsun, çok iyi yapmışsınız.
Bi dahakine sağa vururken solunuzu da çevirin de adam fazla yorulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?