Evet annem abimede aynisini yaptmisti… katiliyorum.Türkiye’deki erkeklerde de durum farklı değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet annem abimede aynisini yaptmisti… katiliyorum.Türkiye’deki erkeklerde de durum farklı değil
25 yaşında, dört dörtlük denenecek bir erkeğe ailesi başka ülkeden kiz bulmaya çalışıyor, o da bunu kabul ediyorsa normal değildir bir şeyler çıkar büyük ihtimalle. Türkiye' de de böyle örnekler var mıdır, vardır ama şuan konu bahsettiğiniz kişi.Türkiye’deki erkeklerde de durum farklı değil
25 yaşında, dört dörtlük denenecek bir erkeğe ailesi başka ülkeden kiz bulmaya çalışıyor, o da bunu kabul ediyorsa normal değildir bir şeyler çıkar büyük ihtimalle. Türkiye' de de böyle örnekler var mıdır, vardır ama şuan konu bahsettiğiniz kişi.
Öncelikle aşka ve sevgiye inancım hiç kalmadı. Hatırlarsınız belki görüştüğüm çocuk bir anda görüşmeyi bırakıp, tanıştırıldığı 17 yaşında bir kızla evlenmişti (2 ay dolmadan ayrıldılar bu arada şu an boşanma aşamasındalar). Böyle biri çıktı fakat gerçekten sevmiştim değer vermiştim. Şu an 26 yaşındayım ve şimdiye kadar bu kişi dışında da hayatımda kimse olmamıştı. Doğal olarak artık erkeklere bakamıyorum baksam da etkilenemiyorum. Yaşıtlarım çoktan evlendi çocuk sahibi bile olmaya başladılar. Gelgelelim şu an çocukluğunu bildiğim birisinin ailesi tarafından şiddetle isteniyorum. Çocuk da ılımlı bakıp benimle görüşmek istiyor. Bu arada o benden bir yaş küçük fakat gerçekten bir çok kızın hayallerini süsleyen bir kişilikte, tipi de yolda görsem bu bana bakmaz derim öyle yakışıklı. Şu diğer tutulup kaldığım elemanla ne karakteri ne fiziği, yakışıklılığı karşılaştırılamaz bile aynı zamanda yeni makine mühendisi olmuş. (Diğerini de görseniz bu kız buna nasıl bakmış dersiniz ya neyse) Sorun şu ki bu çocuk ailesi ile beraber yurtdışında yaşıyor, Almanya’da. Gerçi ailesi küçük bir kasabada çocuk Dortmund’da aile ile yaşamıyor yani ve ben hiçbir şekilde yurtdışına gitmek istemiyorum
Ki çocukla görüşsek etkilenir miyim onu bile bilmiyorum. Annemle her ne kadar sıkıntılar yaşasam da ailemi bırakıp o kadar uzaklara gitmek de istemiyorum. Çevremdeki herkes de akıllı ol bu çocuğu değerlendir bir daha karşına böyle biri çıkmaz yaşın geçiyor artık gibi cümleler kurup moralimi hepten bozuyorlar. Bu manipülasyonlara gelip bir hata yapmak istemiyorum ama bir yandan da haklılar sanki aşk, sevgi gidiyor en kötüsüne konuyor onu da gördük peki ya mantık evliliği ile hiç istemediğim halde yurtdışına gitmek çok mu mantıklı?
![]()
++++++Dört dörtlük erkek yoktur, henüz zaman geçirilmemiş erkek vardır.
Türkiye 'deki herifi araştırır soruşturursun, mutlaka çıkar kokusu, yurtdışındaki 25 yaşında anasının kız aradığı adamın huyunu suyunu ne bileceksin? Çok var öyle uyuşturucu bağımlısı, sorumsuz, yabancı sevgilisi olan oğullarını aklınca yola getirmek için haldır haldır Türkiye 'den kız arayan tipler. Nerden bileceksin elin memleketindeki insanları?Türkiye’deki erkeklerde de durum farklı değil
Sevgi olmadan asla böyle önemli bir kararı alıp adım atma mantık evet önemli ama evlilik bundan ibaret değil. Evin içine girince işler degisiyor. Valla çocuğu çok övdün oldu gibi geldi bana bu işÖncelikle aşka ve sevgiye inancım hiç kalmadı. Hatırlarsınız belki görüştüğüm çocuk bir anda görüşmeyi bırakıp, tanıştırıldığı 17 yaşında bir kızla evlenmişti (2 ay dolmadan ayrıldılar bu arada şu an boşanma aşamasındalar). Böyle biri çıktı fakat gerçekten sevmiştim değer vermiştim. Şu an 26 yaşındayım ve şimdiye kadar bu kişi dışında da hayatımda kimse olmamıştı. Doğal olarak artık erkeklere bakamıyorum baksam da etkilenemiyorum. Yaşıtlarım çoktan evlendi çocuk sahibi bile olmaya başladılar. Gelgelelim şu an çocukluğunu bildiğim birisinin ailesi tarafından şiddetle isteniyorum. Çocuk da ılımlı bakıp benimle görüşmek istiyor. Bu arada o benden bir yaş küçük fakat gerçekten bir çok kızın hayallerini süsleyen bir kişilikte, tipi de yolda görsem bu bana bakmaz derim öyle yakışıklı. Şu diğer tutulup kaldığım elemanla ne karakteri ne fiziği, yakışıklılığı karşılaştırılamaz bile aynı zamanda yeni makine mühendisi olmuş. (Diğerini de görseniz bu kız buna nasıl bakmış dersiniz ya neyse) Sorun şu ki bu çocuk ailesi ile beraber yurtdışında yaşıyor, Almanya’da. Gerçi ailesi küçük bir kasabada çocuk Dortmund’da aile ile yaşamıyor yani ve ben hiçbir şekilde yurtdışına gitmek istemiyorum
Ki çocukla görüşsek etkilenir miyim onu bile bilmiyorum. Annemle her ne kadar sıkıntılar yaşasam da ailemi bırakıp o kadar uzaklara gitmek de istemiyorum. Çevremdeki herkes de akıllı ol bu çocuğu değerlendir bir daha karşına böyle biri çıkmaz yaşın geçiyor artık gibi cümleler kurup moralimi hepten bozuyorlar. Bu manipülasyonlara gelip bir hata yapmak istemiyorum ama bir yandan da haklılar sanki aşk, sevgi gidiyor en kötüsüne konuyor onu da gördük peki ya mantık evliliği ile hiç istemediğim halde yurtdışına gitmek çok mu mantıklı?
![]()
Almanya artık dolmuş mesafesi oldu bir uçakla İstanbul şehir içinde bir yerden bir yere gitmekten daha hızlı gelirsiniz. Gidin ufkunuz genişlesin çocuğunuz şanslı olsun. Ha hayat bu belki de hiç olmayacak ama denemeden bilemezsin.Öncelikle aşka ve sevgiye inancım hiç kalmadı. Hatırlarsınız belki görüştüğüm çocuk bir anda görüşmeyi bırakıp, tanıştırıldığı 17 yaşında bir kızla evlenmişti (2 ay dolmadan ayrıldılar bu arada şu an boşanma aşamasındalar). Böyle biri çıktı fakat gerçekten sevmiştim değer vermiştim. Şu an 26 yaşındayım ve şimdiye kadar bu kişi dışında da hayatımda kimse olmamıştı. Doğal olarak artık erkeklere bakamıyorum baksam da etkilenemiyorum. Yaşıtlarım çoktan evlendi çocuk sahibi bile olmaya başladılar. Gelgelelim şu an çocukluğunu bildiğim birisinin ailesi tarafından şiddetle isteniyorum. Çocuk da ılımlı bakıp benimle görüşmek istiyor. Bu arada o benden bir yaş küçük fakat gerçekten bir çok kızın hayallerini süsleyen bir kişilikte, tipi de yolda görsem bu bana bakmaz derim öyle yakışıklı. Şu diğer tutulup kaldığım elemanla ne karakteri ne fiziği, yakışıklılığı karşılaştırılamaz bile aynı zamanda yeni makine mühendisi olmuş. (Diğerini de görseniz bu kız buna nasıl bakmış dersiniz ya neyse) Sorun şu ki bu çocuk ailesi ile beraber yurtdışında yaşıyor, Almanya’da. Gerçi ailesi küçük bir kasabada çocuk Dortmund’da aile ile yaşamıyor yani ve ben hiçbir şekilde yurtdışına gitmek istemiyorum
![]()
Şöyle aslında burada çok kötü senaryolar çizilmiş ben çocuğun küçüklüğünü ve ailesini tanıyorum. Geçen sene de bir yerde karşılaşmıştık bulunduğumuz ortamda benim 1-2 hareketim hoşuna gitmiş bunu da ailesine söylemiş. Yoksa sevgilisi olmuş orada zaten daha önce annesi ve annem çok yakın arkadaş anlatıyordu kadın hep gizlisi saklısı yoktu çocuğun. Daha önce biz de yurt dışında yaşadığımız için o çevrede kimin kötü ahlakı vardı kim alkolikti kim kötüydü anlaşılıyor az çok.Ben tavsiye etmiyorum yurtdışı evliliğini yurt disinda yaşayan biri olarak.
Özellikle Almanya’da her taraf Türk. Her tarafta çok güzel Türk kızlar var. İnsanlar burdan sevip evleniyor.
Türkiye’den evlenen benim tanidiklarimin hep biri hikayesi var malesef. Kötü akışkanlıklar, başka sevgili veya çocuk vs.
Tabi Sevip türkiyeden evlenen mutlu olanda vardır ama bu çok az.
Yani burada birini bulamamasının mutlaka bir sebebi vardır.
Ben de anlamadım bazı erkeklerin tercihi gerçekten bu yönde olabiliyor çevremde de tercih edeni gördüm fazla öküz altında buzağı aranmışBir tanidigimizin oglu Cok efendi 30 yaslarinda okumus mühendis hicbir sorunu yokken alkol yada uyusturucu Kari kiz yokken evlenecek birini bulamadi türkiyeden görücü usulü evlendi bence kismet illaki birsey aramamak lazim altinda, belki begenmiyordur burdaki kizlari o yüzden görüsün taniyin kader insAllah iyi insanlarla karsilasirsiniz
Hayırlı olsun, içine sindiyse değerlendir.Şöyle aslında burada çok kötü senaryolar çizilmiş ben çocuğun küçüklüğünü ve ailesini tanıyorum. Geçen sene de bir yerde karşılaşmıştık bulunduğumuz ortamda benim 1-2 hareketim hoşuna gitmiş bunu da ailesine söylemiş. Yoksa sevgilisi olmuş orada zaten daha önce annesi ve annem çok yakın arkadaş anlatıyordu kadın hep gizlisi saklısı yoktu çocuğun. Daha önce biz de yurt dışında yaşadığımız için o çevrede kimin kötü ahlakı vardı kim alkolikti kim kötüydü anlaşılıyor az çok.