evet canımı yaktı birşeyde arkadaşımın söylemesi değil alaycı birşekilde tereddüt etmeden rahatça söylemesi canımı yakan..anında söylerdim demişsiniz güzel söyleyin sonucunda arkadaşının kesin bir kararla boşanabilme ihtimali yüksek ama siz gayet rahat gülerek hatta dalga geçer gibi söyleyin. söyler misiniz?
işte tamda bu 1 hafta oldu bu mevzu geçeli ama hala düşünüyorum bundan öncede 4 günlük bir tatile gittik bu arkadaşlarımızla burdada ufak tefek sürtüşme yaşadık eşimle aramızda tabi haliyle onlarda farketti bu durumu beni kışkırttığını hissettim eşime karşı ve sonra eşiyle olduğundan daha fazla mutluymuş gibi rol kestiğini farkettim ama o an konduramadım ama bu mevzu başka birşey sürtüşme her evlilikte mutlaka olur ama bu vir yuvanın yıkımı bu konudada böyle bir tavır görünce zaten bir önceki yaptıklarıda gözümün önüne geldi ve bizim dostluğumuzda bir sıkıntının olduğunu düşündüm..benim dostluklarım çıkarsızdır ben dostum dediğim insanla sıkıntısı varsa oturur ağlarım dostum sinirliyken onu sakinleştiririm şaklabanlık yapar güldürürüm birlikte sorunlarımıza çare bulmaya çalışırım formüller üretirim nasıl düzeltiriz bu durumu diye ama asla dostumu olduğundan fazla kışkırtmam zaten ben biliyordum emindim kulaklarımla duydum o an zaten kim ne derse desin o olay bitmişti herkesin gitmesini bekliyordum konuşmak için o arada arkadaşımın gülerek yanıma gelip evet gitmişler benimki söyledi bana arabada o benden bişey saklamaz seninki sana yalan söylüyor gözünün içine baka baka vs.beni daha çok öfkelendirecek tavırla söylemesi çok canımı sıktı ben bunu böyle asla söylemezdim hele o gün dostumun gözünden ateş fışkırırken hiç söylemezdim..doğru zamanda doğru çözümler ve fikirle uygun bir zamanda giderd konuşurdumDalga geçer gibi değil ama hiç tereddütsüz ve çok üzelerek söylerdim .
Eğer yaşadığın olayın etkisi ile fazla hassas yorumlamıyorsan arkadaşlığınızı gözden geçirebilirsiniz .
işte tamda bu 1 hafta oldu bu mevzu geçeli ama hala düşünüyorum bundan öncede 4 günlük bir tatile gittik bu arkadaşlarımızla burdada ufak tefek sürtüşme yaşadık eşimle aramızda tabi haliyle onlarda farketti bu durumu beni kışkırttığını hissettim eşime karşı ve sonra eşiyle olduğundan daha fazla mutluymuş gibi rol kestiğini farkettim ama o an konduramadım ama bu mevzu başka birşey sürtüşme her evlilikte mutlaka olur ama bu vir yuvanın yıkımı bu konudada böyle bir tavır görünce zaten bir önceki yaptıklarıda gözümün önüne geldi ve bizim dostluğumuzda bir sıkıntının olduğunu düşündüm..benim dostluklarım çıkarsızdır ben dostum dediğim insanla sıkıntısı varsa oturur ağlarım dostum sinirliyken onu sakinleştiririm şaklabanlık yapar güldürürüm birlikte sorunlarımıza çare bulmaya çalışırım formüller üretirim nasıl düzeltiriz bu durumu diye ama asla dostumu olduğundan fazla kışkırtmam zaten ben biliyordum emindim kulaklarımla duydum o an zaten kim ne derse desin o olay bitmişti herkesin gitmesini bekliyordum konuşmak için o arada arkadaşımın gülerek yanıma gelip evet gitmişler benimki söyledi bana arabada o benden bişey saklamaz seninki sana yalan söylüyor gözünün içine baka baka vs.beni daha çok öfkelendirecek tavırla söylemesi çok canımı sıktı ben bunu böyle asla söylemezdim hele o gün dostumun gözünden ateş fışkırırken hiç söylemezdim..doğru zamanda doğru çözümler ve fikirle uygun bir zamanda giderd konuşurdum
eşimle çok samimiler benden önce tanışıyorlar...eşiylede ben iş arkadaşıyız bir sıkıntısı olduğunda bana söyler bende eşinin kulağını çekerim genelde yani dediğin gibi yapsa zaten eşim dinlerdi onu zaten eşim iradesiz biri değil sadece o gittiği yeri kumarhane(batakhane)olduğunun ve onu oraya çekebileceğini kavrayamayacak kadar saf yalan söylemeside zaten korktuğundan kaybetme korkusundan korksaydı 3.kerede gitmezdi diceksiniz oda öyle değil oda saflığından eşimi tanıyorum çünkü eşime ben hem eş,hem ana, hem baba, hem kardeş hemde arkadaş herşey olmaya çalışıyorum onun hala b 34 yaşında büyümemiş bir çocuk olduğunu düşünüyorum bazen .çok büyük hataları olmadığı için bazı konularda fazla idareci oluyorum ama bu konuda haddini aşmıştı ve ben çok kızmıştım üstünede dostum dediğim kişinin benim evliliğimi bitirmem konusundaki alaycı tavırları kafamı karıştırdı sadeceDostunuza hic kizmayin bence ama. Ama ben olsam yakin arkadasimin esiyle de aram iyiyse sohbetim varsa, bak xxx buna cok uzuluyor, bir daha yaparsa bosanicam dedigi icin seni ben uyariyorum ama bir kez daha olursa xxx e herseyi anlatirim derdim.
kuran hatrı var,üzerine basılan bir el ve karşında gözleri dolarak yemin eden bir eş 11 yıldır onca sıkıntıya rağmen kopmayan bir bağ varsa karşında o inatta kırılabiliyor kararlılıkta sönebiliyor eğer eşim o kuranı eline almazsaydı ve onca çekiştirmeme rağmen o yüzük parmağımdan çıksaydı bu evlilik zaten şuanda bitmişti bunu beni tanıyan herkes çok iyi biliyor sorunu zaten ben sanırım anlatamadım şöyle düşünün bir dostunuz var böyle bir durumla karşılaştı ve siz ona gerçeği söylüyorsunuz ama dostca değil gülerek keyifle söylüyorsunuz arkadaşınızın neler yapabileceğini biliyorsunuz düşündüyseniz ve bu durum sizce de normal mi benmi abartıyorum bu arada ben eşimi affettim doğrumu yaptım diye sormadım dostumun dostluğundan şüphe duydum acaba yanılıyormuyum diye fikirleşmek istedimBahsettiğin kadar kararlı, inat değilmişsin..
Yuvan da yıkılmamış, konunun başında gayet esip gürleyip sonra affetmişsin adamı. Arkadaşın seni tanıyormuş bak..
kuran hatrı var,üzerine basılan bir el ve karşında gözleri dolarak yemin eden bir eş 11 yıldır onca sıkıntıya rağmen kopmayan bir bağ varsa karşında o inatta kırılabiliyor kararlılıkta sönebiliyor eğer eşim o kuranı eline almazsaydı ve onca çekiştirmeme rağmen o yüzük parmağımdan çıksaydı bu evlilik zaten şuanda bitmişti bunu beni tanıyan herkes çok iyi biliyor sorunu zaten ben sanırım anlatamadım şöyle düşünün bir dostunuz var böyle bir durumla karşılaştı ve siz ona gerçeği söylüyorsunuz ama dostca değil gülerek keyifle söylüyorsunuz arkadaşınızın neler yapabileceğini biliyorsunuz düşündüyseniz ve bu durum sizce de normal mi benmi abartıyorum bu arada ben eşimi affettim doğrumu yaptım diye sormadım dostumun dostluğundan şüphe duydum acaba yanılıyormuyum diye fikirleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?