dost acı mı söyler?acıyı tatlı mı söyler?

Yalanı söyleyen,dalavere çevirip buna kendi arkadaşını alet eden,yalanını saklamasını söyleyen eşin, fakat senin kandırılmana,salak yerine konulmana müsaade etmeyen arkadaşın..Ama ne hikmetse hatalı olan da arkadaşın(?)

Kadın belki de şu açıdan düşündü yalanlarına benim kocamı alet etmesin foyası çıksın ortaya..

Burada sorgulanması gereken kişi arkadaş değil tamamiyle koca..

Dost acıyı da tatlı söyler kesinlikle. Acıyı acı zehir gibi bir şekilde söyleyen kişi dost değil, canımızın yanmasını isteyen gizli bir düşmandır.

Hem bilmek istiyorsunuz hem boşanacagimi bile bile dedi diye hayiflaniyorsun... Allahtan korkar diyorsunuz ama o gün gitmedim diye yemin ederken Kuran a el basmaya kalkmış... arkadaşınıza ve arkadaşınızın eşine kizmaniz yersiz ... kizacaktiniz başta bu kadar onları olaylara dahil etmeseydiniz...

Tövbe estağfurullah adamı zorla boşatırsınız siz valla korkulur sizden tamam tamam boşanıyorum hatrınız kalmasın maşallah ne olumlu insanlarla dolmuş burası uzun zamandır girmiyordum ben bıraktığımda böyle değildi burası gün geçtikçe insanlar birbirine düşman gibi davranır olmuş evlilikler pamuk ipliğine bağlı kalmış sırf ağızdan çıktı diye tövbe eden adamı kuran a el basan adamı boşamalıyım yani yeni trend bu tek kalemde sil gitsin anasını satim ama yok ya ben zoru severim adam edicem dedi mi ederim diyosunuzya büyük konuşmuşsun bilmem ne evet ben büyük konuşurum büyük hatalar yapmam ama düşünmeden körü körüne karar vermem evet buraya konu açtım belki yanlış anlamışımdır dedim ama kime anlatıyorsun kimsenin birbirinden farkı kalmamış delinin biri kuyuya bir taş atıyor 40akıllı çıkaramıyor herkes birbirinden etkilenerek cevap vermiş onca açıklama yapıyorum ne gören var ne anlayan hiç sinirimi bozamıycam valla sizin gibi kafayı milletin derdiyle bozmuş angutlar elveda kk görüşmemek üzere

Aynen böyle devam edin başınızi kuma gömün, evet arkadaşınız yuvanizi yıkmak istiyor denilse hoşuna gidip buradakiler akilli olacaktı, kendinize karşı dürüst olun sizde kadının suçlu olmadığını biliyorsunuz ama kabullenemiyorsunuz
.. peki neden sonraki mesajlarda alayci söyledi diye eklediniz oysa ilk mesajda en ince ayrıntısına kadar anlatmıştıniz ( 3. Bir şans veremeyeceğinizi bastıra bastıra yapmıştınız)

Eşimle boşanma aşamasına geleceğimizi biliyorlardı demişsin bunu eşin de biliyordu bence kimseye kızma arkadaşın en iyisini yapmış senin bunu gizlemeyecğini eşine söylediğini de tahmin etmiştir muhtemelen.
Bence eşini affettiysen o kıza teşekkür et.tarzı nasıldı o da önemli tabi kızımn davranışı da önemli etken...

Hala büyük konuşuyorsun,bu kadar kibir bi yerde elinde patlamaz inşallah. Angut falan demişsin. Öpüyorum güzel gözlerinden.

Kabak onlara patlamis.Esin melek onlar kelek mi saniyosun? Kizilacak tek adam esin ama sen ona methiyeler duzmussun

"Kafayı milletin derdiyle bozmuş angutlar" cümlesini kuran insanın 'bir derdim var'a konu açması? Biz angutsak siz....
Neyse sizin yüzünüzden banlanamayacağım.
Hoşçakalın

insan hiç mi demez bu kadar insa aynı şeyi diyorsa yanlış mı düşünüyorum diye.

kimsesize boşanın demedi. arkadaşınızı suçlamanız konusunda haksızsınız dedi.

ama bence siz o kızla konuşmayı bırakın, ilişkinizi kesin. o kurtulsun sizden bari.. ona bir faydanız dokunsun.

ilk uzun mesajda uzun uzun anlattınız. sonra tepkiler üzerine kıvırıp hakaretlere başladınız. eşiniz sizi angut yerine koymuş zaten burdakiler angut olsa ne olmasa ne..

Konuyu döndüm tekrar okudum cidden acaip bir düşünce içindesin..Adam yalan söylemiş kadın da bu yalanı ortaya çıkarmış.Eger çıkarmasaydı sen kandırılmış olacaktın kocan tarafından ve benim kocam çok dürüst,hiç yalan söylemez,bana söZ verdi kumar oynamayacağına gibi düşünceler içinde kendini avutuyor olacaktın, ki hala öylesin pek de bi değişiklik olmamış. Adam oldu ak kaşık, kadın oldu kara kaşık..

Böyle kendi kendini avutan,kocasının aslında dürüstlük abidesi olduğunu savunan ve aslında bu sıfatları taşımayan kocaya sahip olan kadınların kocaları tarafından kandirilmasina hatta asagilanmasina hiç üzülmüyorum aksine oh iyi oldu diyorum. Çünkü kocası adına bu kadar ego yapmanin alemi yok..

Dipnot:Kumar bir hastalıklı bir alışkanlıktır ve kurtuluş çok zordur. Kumar nedeniyle binasını,evini,arabasını ve işini kaybeden çok insan gördüm..

İstediği kadar Kuran-i Kerim'e el bassın,kumar tutkusu ağır basacaktır.Yani kocan yine yalan söylecek sana çünkü senin kocan yalancı ve kumarbaz. Bence bunu kabullen..

Kabak onlara patlamis.Esin melek onlar kelek mi saniyosun? Kizilacak tek adam esin ama sen ona methiyeler duzmussun
Kafa karışık çünkü. Asla affetmem, bosarim, herkes beni bilir, fitil fitil kan alırım falan diyip affetmis. Hoş affetsin bana ne, ama madem öyle bu kadar atıp tutmayacan kocam beni bilir, asla tekrarlayamax benden acaip korkar kafası da ters tepmis. Demekki neymiş, çok havaya girmemek lazımmış.

Puhahaha angut diyene bak hele..
Ne kadar zavallı yaa..Eşinle olan sorununu bu şekilde yadsıyor..Allah kimseyi bu denli zavallı yapmasın..

buraya konu yaziyorsan herseyin yetkisini veriyorsunuz insanlara pohpohlanmak istiyorsun galiba ama yanlış yerdesiniz aç kendin oku önce yazdiklarini

Angutlar mı İyiki okumamışım zaman israfıymışsın

söylemeliydi zaten ama tarzı çok önemli. arkadaşım eşin yine gitmiş ama öfkeyle hareket etme vs tarzında konuşmalıydı. burda dostum dediğiniz kişiyi siz analiz edeceksiniz. neyi nasıl konuşacağını bilen biri mi yoksa öyle dümdüz konuşur mu?

Kusura bakmayın da eşiniz vereceğiniz tepkiyi biliyorken neden kendini defalarca bu duruma düşürdü? Neden dost olduğunuz insanlarla kendini kurtarmak için planlar yaptı? Hem sözünüz dinlenmez,hem arkanızdan iş çevirilir,siz de eş güzellemesi yaparsınız..pes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…