- 19 Nisan 2014
- 4.552
- 13.462
- 498
kuran'ı beni gitmediği yalanına ikna etmek için kullanmadı ama bundan sonra gitmeyeceğine inanmam için kullandı Allah ve kuran üzerine yemin etti yani benim kararımdan vazgeçmem için bunu eşim yaptıysa zaten benim ona karşı en ufak şüphem olamaz.affedeceğim varmış tabiki olacak burda 11 yıllık yuvam sözkonusuysa bana kuran gibi bir teminat verdiyse tabiki inanıcam kuran aşkı dediyse tabiki şans vericem de eşim hatasını kabul etti özür diledi yemin etti bende inandım ve kabul ettim sorun zaten bu diil ki anlamamışsın sen sorun şu dost diyorum dost bildiğin kişi seninle alay edercesine bir gerçeği açığa çıkarırsa sen naparsın diyorum anlatabildim inşallah.Kuran'ı yalanlarına alet edip özür dileyenlerin hiç inandırıcılığı kalmaz, bana göre tabi!! Sizin zaten affedeceğiniz de varmış ki dostmu düşmanmı, acı mı tatlı mı diye nitelemenize gerek yok. Kimse kimsenin yuvasının yıkılmasını da istemez, eşinizin suçunu başkasına yüklemeyin.
çok güzel işte tamda ben böyle yapardım ama fişekler gibi değil de sakinleştirerek olurdu böyle olması gerekir yani yanan alevin üzerine benzin dökmek gibi bişey bu yani söyleme tarzında sorun vardı gülerek söylenmesine taktım gayet basit bir konuymuş gibisonucta ayrılmazlar ama bildin vazgecirsin diye düsünmüş olamazlarmı ki öyle olmus vazgecmiş
ozaman haklısınız .sizin üzüleceginiz bir konuda gülmesi olmaxçok güzel işte tamda ben böyle yapardım ama fişekler gibi değil de sakinleştirerek olurdu böyle olması gerekir yani yanan alevin üzerine benzin dökmek gibi bişey bu yani söyleme tarzında sorun vardı gülerek söylenmesine taktım gayet basit bir konuymuş gibi
Bence senin sorunun çok büyük konuşman. 3.ye şans vermem şöyle inadim böyle prensipliyim.esim asla yeminini bozmaz, beni çok iyitanir, gitmem dedi mi gitmez. O da gayet gitmiş 3.ye. Bence ınsanlari bırakın sizler kendinizi, durustlugunuzu, prensiplerinizi ve insanlara dost olamayisinizi sorgulayın. Suçluyu da başka yerde aramayın.eşimi savunmuyorum suçlu tabikide kumar ne demek boşanma sebebi tek celsede biterdi evliliğim arkama bile bakmazdım eşimi o gece affettim yemin etti onun yemini benim için çok değerli 11 yıllık evliliğimizde bu ikinci yemini diğeri başka bir mevzu asla ve asla yemin ettiği konuyu tekrar yaşatmadı bana bu konudada yemin etti bundan sonrada yaşatmıcağından eminim eşimi tanıyorum.oda zaten farkında yaptığı hatanın da kafaya takılan başka birşey bizi tanayan iki yakın arkadaşımız nasıl olurda bizim evliliğimizi bu kadar rahat bitirme noktasına getirebilir ve bunu rahat bir tavırla gülerek yapabilir
birçok yeri atlayarak okumuşsunuz ama maşşallah ne kadarda emin konuşuyorsunuz kusura bakmayında benim dostluğumu yargılama yetkisisini ben vermedim size ben bu arkadaşımın çok çok zor zamanlarında yanında oldum çok büyük sıkıntılar atlattık birlikte eşini uyuşturucu batağından birlikte çıkarttık karnında çocuğuyla intihara bile kalkışırken ona güç veren bendim kimse yoktu yanında ama ben bunları karşısında alay eder gibi gülerek yapmadım fişekliyerek hiç yapmadım ateşe körükle gitmedim elini tuttum atlatıcaz dedim onun sıkıntısını kendi derdim bilip ortak olduysam ondanda biraz daha hassasSiz zaten konuyu anlatırken kendi kendinize cvp veriyorsunuz . Keşke size yalan söyleseymis esiniz gibi kandirsaymis.birde ben şuna takildim sürekli esinizin korumaya çalışıyorsunuz eşimin kötü alışkanlıklar i yok diyorsunuz doğru 3kere gitme dediginiz kumarhaneye gitmiş ki bence boşanmayı göze alarak.sorunuza gelince evet dost acı söyler ama siz anlayamazsiniz çünkü arkadaşınızın dostu falan degilsinix
birçok yeri atlayarak okumuşsunuz ama maşşallah ne kadarda emin konuşuyorsunuz kusura bakmayında benim dostluğumu yargılama yetkisisini ben vermedim size ben bu arkadaşımın çok çok zor zamanlarında yanında oldum çok büyük sıkıntılar atlattık birlikte eşini uyuşturucu batağından birlikte çıkarttık karnında çocuğuyla intihara bile kalkışırken ona güç veren bendim kimse yoktu yanında ama ben bunları karşısında alay eder gibi gülerek yapmadım fişekliyerek hiç yapmadım ateşe körükle gitmedim elini tuttum atlatıcaz dedim onun sıkıntısını kendi derdim bilip ortak olduysam ondanda biraz daha hassasiyet bekledim göremeyince belki yanlış anlamışımdır diye buraya yazdım ama bişeyi unutmuşum asıl körükleyiciler burdaymışSiz zaten konuyu anlatırken kendi kendinize cvp veriyorsunuz . Keşke size yalan söyleseymis esiniz gibi kandirsaymis.birde ben şuna takildim sürekli esinizin korumaya çalışıyorsunuz eşimin kötü alışkanlıklar i yok diyorsunuz doğru 3kere gitme dediginiz kumarhaneye gitmiş ki bence boşanmayı göze alarak.sorunuza gelince evet dost acı söyler ama siz anlayamazsiniz çünkü arkadaşınızın dostu falan degilsinix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?