dost arıyorum

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
yalnız iyi zamanımda değil kötü zamanımdada yanımda olacak bi dost arıyorum ben derdimi dinleyecek birine çok ihtiyacım var çok kötüyüm ama 2 günlük dostluklar değil.

cnm, ben dinlerim... valla iii olur... benim tr´de kuzenlerimden baska arkadasim hic yok... ben seni dinlerim, elimden geldigi kadarda yardimci olurum...

ya ben gerçekten çok kötüyüm intihar etcem nerdeyse dayanamıyorum şuanda çok kötü ağlıyorum

rahatliyamam ben artık 2 senedir biriyle çıkıyodum yüzükfelanda takmıştık sora bitirmrk istedi, bikez daha ayrılmıştı 2 ay sora geri geldi, yine öle bi ayrılıkdır die bekledim ama şimdi öğrendim biriyle çıkıyomuş dayanamıyorum içim yanıyo çok kötüyüm biz evlencektik ya ne hayallerimiz vardı

canım kaç yaşındasın???

20. bide annemle babam ayrılıyo bugün babam okula beni dövmeye geldi of çok kötüyüm ya

yumu sana çok kızıyorum bu kadar güçsüz olduğun için
dünya bi erkeğin etrafında dönmüyo kendine gel
aptal küçük kızlar gibi davranmaktan vazgeç artık
kocaman akıllı ve farkında olmasan da çok güçlü bi kızsın kendine
ne kadar haksızlık yaptığının farkında mısın???

slm ya canım ne intiharı ya hayat bu kadar ucuz olmamalı helede seni hiçe sayıp başkasını tercih eden bir için yazık değilmi sana ya yaşın kaç insanlar eşinden ayrılıyor.sen 2 yıl çıkmışsın vs ama yapma lütfen inan sadece sabretmen gerekiyo geçicek gerçekten ne arkadaşlarım vardı 4yıl 5 yıl çıkıp ayrıldı evet çok zor biliyorum ama değmez ve sen bunun farkına vardığında kendine çok kızacaksın ne yapmışım ağlamışım üzülmüşüm boşuna diceksin aklını başına topla

bu kadar kolay mı herşey ya nasıl yapabilir bunu ya

cnm, suan biz sana ne yazsak, teselli olmazsin sen... aglama.. bi derin nefes al derinden... aglamak ile perisan olmakla hicbisey hallledilmiyor.. aglama,, degmez, gercekten degmez... bak obur yardimci olmak isteyen arkadaslarda mutlaka bunu yazicak.. aglama... bi toparla kafani. bi daha sakin intihar falan soyleme... senin bunu yapmana hakkin yok, sakin bunu unutma,, o cani sana veren , zamaninda almasini da bilir, daha cok gencsin.. boyle karamsar olma..

Bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir laf vardır ki çok inanıyorum. Kimse senden daha değerli değil. Bir ilişki iki kişi tarafından bir defa koptumu düğüm de atsan eskisi gibi olmuyor çirkinleşiyor sende de öle olmuş.. Sana başkasını tercih edebilmiş demek ki seni aklından çıkarmış başka ne amacı olabilir ki .. verdiğin kısa bilgiler doğrultusunda cevapladım arkadaşım ama bir daha sana dönse bile tekrar kalbine alma at çöpe gitsin ve sus .. Tepkini de hiç belli etme ona hiç bi zaman sana haksızlık yaptıysa mutlaka tekrar dönecektir sende onu kabul etmeyerek hem içini soğutur rahatlarsın hemde zarardan dönmüş olursun salla gitsin..

için daralıcak tabiki hayat boş gelcek sana nasıl yaptığını aklın almıcak olucak bunlar.şu an yeni o yüzden ama inan zamana bırak ve kendini kapatma dışarı çık arkadaş ortamlarına katıl kafanı hep meşkul et

yumu baban sana neden bukadar öfkeli.daaha öncede okumuştum sanırım yine okula dövmeye geliyo demiştin. nedeni ne bunun canm

gozden dusen gonuldende duser.. bunu sakin unutma... ve sen daha ne kadar ayrilcaksin daha asik olacaksin,.. offfff canim yasiiin daha cooooooooooooook genc ...... seni suan kiz kardesim olarak goruyorum, o da 18yasinda..
bak o seni unutmus,, bide arkadasi olmus... degmez canim degmez.. aglarsin, sizlarsin, kufuru basarsin... kizarsinda... keskeler keske dersin..ama gecer.... SIK disini, hersey gecer,...

kendime yediremiyorum ben ona kıyamadım geldiğinde dayanamadım ya bi damla gözyaşına affettim sora yine terketti, ben başkasıyla çıkamadım yapamadım ya dayanamıyorum içim acıyo anlatamam

2 ay oldu görmüyodum unuttum diodum ama kendimi kandırıyomuşum bu haberi alınca yıkıldım ya hiç beklemezdim neler derdi bana ya babam ayrı bi mesele bu kadar dert beni aştı ya dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…