dost arıyorum

acinin tek ilaci : ZAMAN.. zaman herseyi geciriyor.. imkansiz dersin , unutamam dersin, unutursun, zamanla herseyi unutursun...

nolur bana bi akıl verin napıyım ben, uyuyamıyorum bile bu nasıl bi sevgi ya ne çok sevmişim ya en ufak derdimde onun göğsünde ağlardım şimdi ise yalnızım perişan durumdayım keşke bu haberi hiç duymasaydım beni nasıl böyle çabuk silebildi ya az ağlamadı az pesimden koşmadı

Üzme artık kendini...Bütün açtığın konulara baktım we hep bu çocuk war..Baksana başkasıyla çıkıyo şuanda senin yaptığın sadece kendini üzmek ona yada sana faydası varmı..?Senin üzüldüğünden haberi warmı..? hayır yok..! Tamam çok zor bi dönemden geçiosun biliyorum aynılarını yaşamış biri olarak ZAMAN diyorumm..en büyük ilaç.

arkadaşıyla konuştum ciddi bi kız olsaydı bana solerdi dedi senden soğumuş galiba felan dedi yarın arkadaşıyla grşcem, bu laflar işte çok canımı yakıyo hakettiğimi düşünmüyorum off off

moralini bosuna bozuyorsun sabah sabah ..... var ya.. o suan misil misil uyuyor.. offffff,, canim biz ne ayriliklar gorduk... ve ne yollardan donduk.. sen daha baslangictasin.... iyi gecmis olsun, erkek arkadasin galiba senin yaslarindaydi.... bak zamani geldiginde, kendini tebrik edeceksin.... iyi ki bitmis diyeceksin.. tecrube konusuyooo yanneee aglamaya degmez.... enerjini boyle harcama... hayatta daha buyuk acilar var.. bu ne kiii??? alin yazin degilmis,,, bosveeeeeeeerrr, yelken ac yeni asklari derim ben

ya ben gerçekten çok kötüyüm intihar etcem nerdeyse dayanamıyorum şuanda çok kötü ağlıyorum

sevgili yumu

seni, daha o kadar güzel günler bekliyor ki birgün bugünkü acin aklina geldigi zaman güleceksin.
bosver seni gönülden cikarani sende cikar, demekki seni hic haketmemis..
unutma !!! baska annelerin, baska yakisikli evlatlari var.önce kendini sev, sonra hayati sev, sonrada
seni üzecek birini degil.. mutlu edecek birini sev.

bundan sonra sakin o kaka kelimeyi agzina alma, aglama.. akittigin gözyaslarina bile cok yazzik öpüyorum...

böyle konuşmalar beni biraz olsun rahatlatıyo işte, 2 yaş büyük o benden. yaptığım fedakarlıklara yanıyorum, ben hergün başka biriyle çıkan biri değilim ya sevdimmi ölümüne tam seviyorum asla terkedip kaçıp gitmem ama karşı taraf çabalamak yerine kaçmayı seçiyo allah beni kahretsinki hala çok seviyorum çok

ayrıldıktan sonra 6 çıkma teklifi aldım ben yapamadım ya ona ihanet gibi gördüm başkasıyla olmayı, ama cesaretim yok artık biriyle çıkmaya, ilgilenen insanlar var ama çok korkuyorum

birilerinin desteğine çok ihtiyacım var, burdan bi kızla tanışmıştm telefonlaşıyodukda derdini dinledim oda dinledi sora başıma kaktı az öncede çocuk muhabbeti çekeemem güle güle dedi benden msnden sildim, allah kimseyi düşürmesin acın oldumu herkes senden kaçıyo çocuk oluyosun ama buda acı ben yaşadım 2 günlük arkadaşlıkmış işte, ben gerçekten düzdün dostluklar arıyorum

yumu dostunu burda mı arıyosun canım.aynı yaşlardayız seninle.üzgünüm ama cok cocukca davranıyosun.biraz olgunlaş büyü.yaşadıgın bu ayrılıklar üzüntüler sana ders olsun.intihar sebebi degil.anlamıyorum seni silkelen kendine gel.tek erkek o degil.tek mutluluk sebebi de o deil.o coktan almış yolunu neyin acısını cektiginin farkına var...

Herkez birtakim acılardan ,sınavlardan geçiyor, dayanamam dediğmiz herşeye dayanmayı öğreniyoruz ,başkalarının daha büyük acılarını görüp şükretmeyide öğreniyoruz
Hayata daha yeni başlamışsın,güçlü durmayı öğrenmelisin..Evet çok sevmiş olabilirsin ama artık bitmiş zorlamaya ve onu döndürmeye çalışmana gerek yok. 2 kez aynı şey yaşandığına göre şimdi senin zorlamanla dönse bile daha sonra bir yerden yine patlak verecektir. Biraz zamana bırak..Kendine uğraşlar edin ,değişik faaliyetlerde bulun, düşündükçe çıkmazdan kurtulamazsın,
Etrafına başka gözlerle bak, Karşına çıkan erkeklere daha farklı bakmaya çalış,
Derdini anlatacak dost bulamıyorsanda ,hergün yarım saat içinden geçenleri yaz.. içinden geldiğin gibi dök. sonrasında yırt at ..yazmak çok iyi gelecektir. kendine .
Sonrasında yine içinden olumsuz geçen ,hayatında olumsuz olduğun şeyleri yaz ve karşılığında birde hayata iyimser gözle baksam bu olayı nasıl yorumlardım diye düşünerek aynı olayları birde olumlu yönden bakarak yazmayı dene
İntihar bir kaçış gibi görünebilir ama değil işte..Olası gelecekgüzel günlerin hayalini kur.

Zaman herşeyin ilacı..Hakkında hayırlısı ne ise onu iste..Daha öncede bırakmıştı diyorsun şimdide..Tekrar gelir ve yine giderse..Hayatının sonuna kadar seni yanında isteyen kişi ile birlikte ol...Ömürlük sevecek...Yaşın daha genç.Bunlarda geçecek emin ol...Sana senden daha fazla değer veren seni mutlu edendir unutma..İyi düşün...

Son düzenleme:
20 yaşında, ciddi sorunları olan, kendini gereğince yetiştirememiş, buna imkan bulamamış birine "yeni aşklar bulmasının" tavsiye edilmesini onun da bu tavsiyeyi de içeren mesaj için "böyle şeyleri duymak beni rahatlatıyor" deyişini anlayamıyorum...

Çocuk kemikleri yeterince gelişmeden yürümeye kalkarsa ne olur? Düşer... Tekrar tekrar dener... Sonuç? Yine düşer... Ne zaman ki yeterince büyür, kend kendine ayağa kalkabilir:

Zaten ailevi sorunlarınız var... Madem sevme ve sevilme ihtiyacınızın başkaları tarafından sömürüldüğünü gördünüz, bunu tekrar tekrar denemenin manası ne? İlişki yaşamak kolay mı? Bir sürü dinamiği, sıkıntısı, zorluğu var... Yeterince olgunlaşmadan, diğer dertlerin üstüne bir de gönül meseleleriyle uğraşmak sizi ne hale getiriyor görmüyor musunuz?

"20 yaşındayım, her gün biriyle beraber olmam" diyorsunuz... Fakat onu unutamadığınızı ve onun gereksiz varlığını abarttıkça abartıyor, "üstüne 6 çıkma teklifi aldım" diyorsunuz... Yürümeye hazır olmayan çocuk gibisiniz, koşmaya çalışıyorsunuz... Aleve eliniz değmiş, yandığınız yetmiyor üstüne basıp tüm vücudunuzu ateşlere atmaya kalkıyorsunuz... Değer mi?

Bu yaşta, bu psikoloji ve dertlerle erkeklerin sıkıntılarıyla uğraşmaya devam ederseniz ailenizle aranız daha da açılır, hayat daha çekilmez hale gelir... Erkekler bayılır sorunları olan kızlara yanaşmaya... Hele de sizin yaşlarınızdaysa... Savunmasız oluşunuz cezbeder onları, size sahip çıkacak gibi yapıp en yükseğe kaldırır "pat" diye aşağı bırakırlar... Kendi ayaklarınız üstünde duramazken ne bir kadın ne de erkekten size dost olmaz, hayır gelmez... Toparlanın, bu gücü içinizde arayın, bulun... Dua edin, eğitiminize sarılın, sizin durumunuzda aşk çözüm değil, problemdir... Her şey zamanında güzel...

Ağla sızla içini dök ama sonra silkelen ve kendine gel. Meşşguliyet bul kendine ister oku iaster yaz ister eğitim al ister çalış ama boş durma pozitif ol dua et yanında kimse olmadığında bile yanında olanı unutma.

teşekkürler, sadece bi çıkış yolu arıyorum çok dua ediyorum ve hiçbi arkadaşım yanımda değil herkes dertten kaçıyo dün babamı şikayet ettim savcılığa suç duyurusunda bulundum orad adamın biri dünya ne hale gelmiş ya insan babasını bile şikayet etcek duruma gelio dedi, ve babam akşam yine okula geldi hocaya gittim yüzüme bile bakmadı benimle her akşam giden arkadaşlarım artık gitmio herkes kaçıyo aman belaya bulaşmıyım die tek başıma kaldım orda güvenlik arabayla durağa bıraktı, böyle bi durumda küçücük bi mutluluğa bile çok sevinebilirim

çok sağolun birinin destek olması bile yetiyo, inadına arkadaşlarım hep onun konusunu açıyo bu yüzden duymıyım die uzaklaştım onlardan etrafımda şuan hiçbi kız arkadaşım yok sırf erkek, niye bilmiyorum

en çokda canımı yakan bu işte ölünün bile 40 ı beklenir o bu kadar bile bekleyememiş bu kadar değersizmiydim gözünde ya içimdeki belkide hırs bilemiyorum ben bunları hakettiğmi düşünmüorum haddinden fazla değer verdim güvendim sonuç sıfırmış

Ben de dost arıyorum uzun zamandır :) sanırım bulamayacağım uzun bir süre daha

sağolun gerçekten :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…