Değil ve dost kazığı
Aşk konusunda değil ama arkadaşlık konusunda benzer bir kazığı yakın zamanda tattım ve artık dostum dediğim şahıs da ortalığı bulandırdığı arkadaş grubumuzda hayatımda yok!!!
Hiç birinden bi cacık olmaz
bu nasıl bir durum bu ne biçim arkadaş !!acaba zeynep osamana mı aşık da seni sogutup sonra yine seni mi sınıyor...böyle iki yüzlü insanlardan olabildiğince uzak dur
zeyne osmana yanık ama arada sen varsın kardeş gibi olduğunuzdan sizi ekarte etmek istemiş derya bahane olmuş 1 taşla 2 kuş..
Yuhh birde kendi mi öpüşmüş. Ozaman kazık yağlı cinsine giriyor. Sen dua et ortaya çıkmış, bu vesileyle o iğrenç ortamdan uzaklaşmış olursun.Ve eklemek isterim, Derya'nın anlattığına göre Zeynep Osman'ın omzuna yatmış. Karanlıkta resmen öpüşme sesi geliyormuş. Osman tabi karşıya bakıyormuş ama. Yani Zeynep Osman'ın boynunu emiyor mu öpüyor mu neyse ne artık.
Derya ile de daha önce Osman cinsel anlamda yaşamış. Meğerse Derya beni bilmiyor ben Derya'yı bilmezken, o ikimizi de idare etmiş. Derya bu boyun öpme meselesi üstüne ve Zeynep'in Osmana yaptığı bir çok cinsel muhabbetin üstüne doğruluğuna dair ölmüş babasının üstüne yemin etti. Fakat ben bunu da Zeynep'e sorduğumda daha doğrusu delirdim yani inanamadım biraz bağırdım çünkü delirtti beni. Cevap vermedi fakat sonra bana dedi ki "sen kimsin ki? Ben onu senden çok önceden tanıyorum . Ben istersem onu poposundan öperim kimseye hesap vermem. Sen kimsin? " diye üstüne basa basa söyledi. "Bu muhabbetleri ne kabul edicem ne reddedicem . Ben Derya gibi kimseye orda olanları anlatmıycam çünkü o haftasonu herkes burda olan burda kalcak diye yemin etti" dedi.Şok geçirdim. Derya'ya diyorum neden söylemiyor? O da diyor ki "e abisinin kulağına giderse ne olur Sorcha? " dedi bana. Tabi ki söylemicek beni yalancılıkla suçlayacaklar ama anlattıklarımda bir gram yalan yok. Benim içim hepsinden rahat. Onlarda gerçekleri en az benim kadar biliyorlar dedi.
Dost kazığı denemez. Bu olsa olsa tost kazığı olur. Çift kaşarlısından...
bence en büyük kazığı osman denen çocuk yapmış sana ..yani zeynep ten önce en büyük kusur osmanın ...bence 3 ünden uzak dur derim
Böyle takma isimler kondu mu benim kafam karışıyor, niye sadece benim kafam karışıyor ki, herkes anlamış
Deryayla Osmanın öpüştüğünü Zeynep bana söylemiyor,bu kısımdan sonrasını okumadım bile.
Anında hepsiyle ilişkimi keserdim. Zeynep diye arkadaşım da olmaz olsun. Öyle arkadaşlık olmaz. Gelip anlatması gerekirdi ne olursa olsun!
Bu ne böyle be dallas çeviriyorlar mübarek
bu osmanda paylaşılamayan erkek ne özellği varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?