Dost kazığı mı sizce bu ?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Uzun zamandır buralarda yokum. 2 ay kadar. İlk öncelikle hepinize tekrardan selamlar kızlar :)

Benim bir derdim var ama bunu anlatmak yerine bunu soru ile şekillendirmek istiyorum.
Farzedin ki, bir adama aşıksınız ama ciddi ciddi. Ve aranızda da ciddi şeyler yaşanmış. Yani sıradan bir hoşlantı ya da platonik bir olay değil.
Ve bu adam sizin en yakın , kardeşim dediğiniz dostunuzun sitesinde oturuyor.
Ve kardeşim dediğiniz şahıs ! Adı Zeynep olsun.
Başka bir arkadaşınız var Derya diye. O kızı da tanıyorsunuz normal bir kız.
Sizin sevdiğiniz adam, Zeynep ve Derya bir haftasonunu birlikte geçiriyorlar. Eğleniyorlar içiyorlar vs.
Sorun yok. Zaten sevdiğiniz adam Zeynep'in abisinin kankası.
Ve Zeynep, Derya ile sevdiğiniz adamı( ismi osman olsun) öpüşürken görüyor. Hem de bir çok kez.
Fakat size söylemiyor. Siz bunu Derya'ya Osman'la aranızdakileri anlattığınızda Derya size anlatıyor.
Bu arada Derya da Osman ile aranızdakileri bilmiyor. Öyle çok yakın değilsiniz çünkü.
Zeynep'e "gördüğün halde neden söylemedin?" diye sorduğunuzda ise, "üzülmeni istemedim" cevabını alıyorsunuz. Fakat şöyle bir de durum var, bu Zeynep o haftasonundan sonraki 2-3 gün sonra Osmanla plan yapıyor ve siz ve Derya'da dahil bu programa tabi.Neyse başka bir arkadaşın evinde oturulmaya gidiliyor.
Zeynep size eğilip tuhaf bir şekilde "Osman da sürekli sana bakıyor haaa gözü senin üstünde" diyor. Ki zaten onların o haftasonundan önce Osman'Dan uzak durmaya karar verdiğinizi bu Zeynep'e söylemiştiniz düşünün.
Ve Derya ile öpüştüklerini gördüğü halde !!!! Size bunu hem söylemiyor , güya "üzülmeyin" diye ve sizi uzaklaştırmaya çalışacağınaaaa bir şekilde, sanki daha da yakınlaştırmak için "Osman'ın size baktığını" söylüyor. Bunda art niyet aramaz mısınız ???? Ve daha sonradan Derya'dan öğreniyorsunuz ki, benim bu arkadaşım Osman'a cinsel muhabbetler yapıp açık seçik konuşmuş. Ben Osman'ı benden uzaklaştırmasının normal olmasına rağmen, beni Osman'a yakınlaştırmaya çalışan o cümleyi kurması ve her şeye rağmen beni Derya ve Osmanla aynı ortama sokup, Osman'ın resmen ikimizi birden idare etmesine bir şekilde ön ayak olmuş olmaz mı ??? Allah aşkına söyleyin bu dost kazığı değil mi ???? O haftasonu bunlar resmen içip içip cıvıtmışlar bazı olaylar olmuş. Normal mi Zeynep'in yaptığı ?

Değil ve dost kazığı
Aşk konusunda değil ama arkadaşlık konusunda benzer bir kazığı yakın zamanda tattım ve artık dostum dediğim şahıs da ortalığı bulandırdığı arkadaş grubumuzda hayatımda yok!!!

Ve eklemek isterim, Derya'nın anlattığına göre Zeynep Osman'ın omzuna yatmış. Karanlıkta resmen öpüşme sesi geliyormuş. Osman tabi karşıya bakıyormuş ama. Yani Zeynep Osman'ın boynunu emiyor mu öpüyor mu neyse ne artık.
Derya ile de daha önce Osman cinsel anlamda yaşamış. Meğerse Derya beni bilmiyor ben Derya'yı bilmezken, o ikimizi de idare etmiş. Derya bu boyun öpme meselesi üstüne ve Zeynep'in Osmana yaptığı bir çok cinsel muhabbetin üstüne doğruluğuna dair ölmüş babasının üstüne yemin etti. Fakat ben bunu da Zeynep'e sorduğumda daha doğrusu delirdim yani inanamadım biraz bağırdım çünkü delirtti beni. Cevap vermedi fakat sonra bana dedi ki "sen kimsin ki? Ben onu senden çok önceden tanıyorum . Ben istersem onu poposundan öperim kimseye hesap vermem. Sen kimsin? " diye üstüne basa basa söyledi. "Bu muhabbetleri ne kabul edicem ne reddedicem . Ben Derya gibi kimseye orda olanları anlatmıycam çünkü o haftasonu herkes burda olan burda kalcak diye yemin etti" dedi.Şok geçirdim. Derya'ya diyorum neden söylemiyor? O da diyor ki "e abisinin kulağına giderse ne olur Sorcha? " dedi bana. Tabi ki söylemicek beni yalancılıkla suçlayacaklar ama anlattıklarımda bir gram yalan yok. Benim içim hepsinden rahat. Onlarda gerçekleri en az benim kadar biliyorlar dedi.

bu nasıl bir durum bu ne biçim arkadaş !!acaba zeynep osamana mı aşık da seni sogutup sonra yine seni mi sınıyor...böyle iki yüzlü insanlardan olabildiğince uzak dur

zeyne osmana yanık ama arada sen varsın kardeş gibi olduğunuzdan sizi ekarte etmek istemiş derya bahane olmuş 1 taşla 2 kuş..

Ya bu Zeynep sonra benle buluşmak istedi olaylı geceden sonra. Karşıma geçip hesap vermem sen kimsin vs yok işte Deryanın anlattıklarını ne doğrularım ne yalanlarım. Bunları anca bir tek benden öğrenebilirsin ama benden de öğrenemiceksin. Benim senle geçen süreme yazık filan tarzı konuştu. Yok ona güvenmiyormuşum vs...
Derya'ya dedim. Hayır haksız olsa neden böyle triplere giriyor , yok süreme yazık yok işte bilmemne bilmemne. İnsan hiç mi vicdan yapmaz kızlar ya ? Eğer bir olay olduysa , yani ne bileyim sonuna kadar inkar et taktiği olabilir mi?
Ya kız öyle şeyler anlattı ki kafadan nasıl yazılabilir ya ? Ve ölmüş babasının üstüne yemin etti. Ki o kız babasından hiç bahsedemeyen bahsedince çok duygulanan bir kız.

Hiç birinden bi cacık olmaz

Bence de olmaz çıkardım ikisini de hayatımdan.

Deryayla Osmanın öpüştüğünü Zeynep bana söylemiyor,bu kısımdan sonrasını okumadım bile.
Anında hepsiyle ilişkimi keserdim. Zeynep diye arkadaşım da olmaz olsun. Öyle arkadaşlık olmaz. Gelip anlatması gerekirdi ne olursa olsun!

bu nasıl bir durum bu ne biçim arkadaş !!acaba zeynep osamana mı aşık da seni sogutup sonra yine seni mi sınıyor...böyle iki yüzlü insanlardan olabildiğince uzak dur

zeyne osmana yanık ama arada sen varsın kardeş gibi olduğunuzdan sizi ekarte etmek istemiş derya bahane olmuş 1 taşla 2 kuş..

Derya'nın da dediği o . Onlar takılmaya devam edicekler dedi. Osman'ı anladım o tamamen anı yaşamanın derdinde . Kızları yatağa atsın geçsin onu çözdüm ztn. Ya çok iğrenç şeyler ya .Kabul edip af dilese Olmaz mıydı Zeynep ?
Haksız olduğu halde haklıyı oynayıp, nasıl herkese "benim ona güvenmeyerek adilik yaptığımı" lanse edip benden uzaklaştırabilir. Herkesi uzaklaştırdı benden resmen şoklardayım ben .

Yuhh birde kendi mi öpüşmüş. Ozaman kazık yağlı cinsine giriyor. Sen dua et ortaya çıkmış, bu vesileyle o iğrenç ortamdan uzaklaşmış olursun.

Ne yalan söyleyeyim benim aklıma gelen bunlar orada değişik fantazi ler mi kurdu acaba? Uzak dur kardeşim sapitmis bunlar! Seni de aralarına mi almak istiyorlar NE!!!!?

Ciddiyim bütün ilişkilerini kes..artik ondan sana arkadaş olmaz olsa olsa önüne çıkan taş olur..uzulmemek elde değil ama verilmiş sadakan varmış da adamdan bir şekil uzaklaşmışsin. ..

Kaç yaşındasınız davranışlara bakıyorsunuz orta 1 içkiler falan koca insanlar Osman hepinizi parmağında oynatmış en son kim sağ kalırsa onla devam edecek heralde savaşa bak ..

sende gir içlerıne hafta sonu beraber için dördünüz

Dost kazığı denemez. Bu olsa olsa tost kazığı olur. Çift kaşarlısından...

Güzel Tabir oldu :) Yaratıcı.

bence en büyük kazığı osman denen çocuk yapmış sana ..yani zeynep ten önce en büyük kusur osmanın ...bence 3 ünden uzak dur derim

İnan bana ben Zeynep'i affedemiyorum. En çok canımı acıtan o oldu. O olaylı gecede ben resmen sinir krizi geçirdim ki az buçuk da içkiliydim. Bazı yerleri hiç hatırlamıyorum. Osman'a iki ayrı zamanda vurduğumu hatırlıyorum. Cam Sehpaya vurmuşum ALLAHtan kesilmedi bazı yerlerim. Resmen hepsini karşıma alıp , herkes bu gece her şeyi anlatacak diye ağladım. Ama Osman Derya'ya yüklendi yüklendi, yalancı dedi bağırdı ettiiii.... Fakat sonra o ortamdan çıkınca Zeynep aramızdan ayrıldığında, Derya'ya bir tek kötü laf söylemedi. Resmen kuzuya döndü. Ona sordum, boynundan öptü mü diye, Derya'da o an, öpme sesi geliyordu şapır şapır dedi. Ve Osman inkar etmedi, üstüne aynen şunu dedi , "nasıl ses ? Cak cuk " filan diye ağzıyla şapırdatma sesi yaptı güldü.

Böyle takma isimler kondu mu benim kafam karışıyor, niye sadece benim kafam karışıyor ki, herkes anlamış

Zeynep kardeşim gibi gördüğüm. Derya normal arkadaşımız. Osman da yıllardır sevdiğim ve aramızda ciddi şeyler olan biri. Osman Zeynep'in abisinin kankası aynı zamanda. Osman ile Deryanın arasında, Zeynep'in yanında yakınlaşma oluyor. Yani öpüşme ve Zeynep bana bunu söylemiyor. O olaydan sonra da beni onlarla aynı ortama bizzat kendi yaptığı planla sokupppp, beni uzaklaştıracağı yerde sanki yakınlaştırmak içinnnnn Osman'ı gözüme sempatik gösterecek cümleler kuruyor . Özeti bu :) Ben normal bulmadım hatta çok kalleşce . Sizce?

Ben de aynısını düşünüyorum. Ve işin tuhaf tarafı. Ne olursa olsun anlatmalıydın dediğimde, Üzülürsün diye söylemedim dedi. Ben üsteleyip onu tam nakavt edecekken sanki hissetti, yaaaa açıkçası kendi huzurumu düşündüm biraz da çünkü ortamı gercektin öğrenince dedi .....

Bu ne böyle be dallas çeviriyorlar mübarek
bu osmanda paylaşılamayan erkek ne özellği varsa

Hiç bir özelliği yok şeref yoksununun . Geç oldu ama anladım. Dili kuvvetli sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…