Dost kazığı mı sizce bu ?

Arkadaşlığını sürdürme kesinlikle. Sen düşün, Zeynep'in yerinde olsaydın sen de Zeynep üzülür diye söylememezlik eder miydin? Yani resmen sana "çıkaracağın tantanayla uğraşamayacağım için söylemedim" demiş. Ay gaza getirmiş gibi olmayayım ama:)

Anlaman acı çekmene neden olmuş ama ileride daha büyük acılar çekmeyeceksin pislik yüzünden

hımmm Osmna şıpsevdi, Zeynep başkalarının hayallerinin yıkılmasından hoşlanan biri. Bu olayda en masum kişi derya sanırım, sizin Osman la yakınlaşmanızı ilişkinizi falan bilmiyorsa tabi.

Yuhh birde kendi mi öpüşmüş. Ozaman kazık yağlı cinsine giriyor. Sen dua et ortaya çıkmış, bu vesileyle o iğrenç ortamdan uzaklaşmış olursun.

Asıl işin tuhaf tarafı ben bunlar o pazar günü o sitedeyken, içime kötü bir his geldi ama nefes alamıyordum resmen. Şeytan bu ya dürttü işte, Osman'ın whatsapp ına baktım. Online. Deryaya baktım o da online. Bunların son görülme saatleri aynı oldu. Ve Zeynep'e baktım onun bunlardan baya önce son görülme saati. Bir de gecenin o saati. Ve yanyanalar. Yanyana ne konuşuyorlar ki ya diye şüphelendim. İçime "bunun üstüne git Sorcha peşini bırakma" diye bir his geldi. Ve ben bunu da Zeynep'e sordum. Bunlar ne konuştu sen de ordaydın, yanyana ne konuştular böyle böyleydi diye, " yok kızzzz biz kıllattık Derya ile whatsappdan" dedi. Ama jeton sonra düştü benim Zeynep'in son görülme saati Derya'dan baya önceydi. Resmen ele de vermemeye çalışmış düşününce.
Ve ben o gece sabah ezanın da bir dua ettim hem de yatağımda ağlayarak secde eder şekilde, "RABBİM benim arkamdan dönen oyunları karşıma çıkar. Ben bunlar ne konuştu neler oluyor tek tek öğrenmek istiyorum" dedim.
Ama Derya ile Osman'ı kastetmişken , Rabbim hiç tahmin bile edemeyeceğim şeyleri tam duamdan 3 gün sonra resmen gözlerimin önüne serdi ....................... Şükürler olsun . Resmen bir mucize idi. Ve ben de Derya ile Osmandan uyuz kaptığım için Derya'ya Osmanla aramızda geçenleri o arkadaşımızda oturduğumuz gece bir bir ilk defa anlattım. Sırf hani beni bilsin de ondan uzak dursun diye. Ve o da döküldü işte böyle ...

Canım benim sağolasın. Evet bunlar resmen genişliğin dibine vurmuşlar. Bütün ilişkilerimi kestim ama sırtımdan hançerlenmek çok zormuş. Nefes alamıyorum inan. Hem yıllarca sevdiğim türlü ödünler verdiğim adam , hem 10 yıllık kardeşim dediğim kız beni sırtımdan vurdu. Ben şimdi kime nasıl güvenicem ? Nasıl yeniden inanıcam ? Kimsem kalmadı sanki. Bir anda boşluğa düştüm ben.

Kaç yaşındasınız davranışlara bakıyorsunuz orta 1 içkiler falan koca insanlar Osman hepinizi parmağında oynatmış en son kim sağ kalırsa onla devam edecek heralde savaşa bak ..

24 Yaşındayım ben. Yaşlara göre koca insanlr diye düşünmemek gerekir. İçki küçük yaş gruplarında yok sadece. Önemli olan ağzınla içmek ve en önemlisi kendini bilmek. Osman da 28. Derya 27. Zeynep de 24.
Hiç bu kadar ahlaksızlık görmemiştim inanın bunun yaşla ilgisi yok. Bunun direk ahlakla ilgisi var.

Oha diyorum ,başka da bişey diyemiyorum.

Aynen canım ...............

Yok gaza getir. Getirin. Nefret edeyim ki sönsün içimdeki bu merhamet. Ben o kadar salağım ki .... Her şeye rağmen onun gözünden bile bakmaya çalıştım da başaramadım kaldırmadı bünyem. Ben söylerdim.

Anlaman acı çekmene neden olmuş ama ileride daha büyük acılar çekmeyeceksin pislik yüzünden

Bence de iyi oldu . Osman bir anda kafamda bitti. Zeynep'e de güvenmemem gerektiğini en azından evlenmeden anladım. Bugün bunu yapan yarın kocam olduğunda napar ...

hımmm Osmna şıpsevdi, Zeynep başkalarının hayallerinin yıkılmasından hoşlanan biri. Bu olayda en masum kişi derya sanırım, sizin Osman la yakınlaşmanızı ilişkinizi falan bilmiyorsa tabi.
Bana da en masumu o geldi. Onu günah keçisi ilan ettiler. Ve bence aralarında anlaştılar. Derya onu diyor, bir gram yalan yok ve dolayısıyla içimde bir gram azap da yok . İçim ikisinden de rahat dedi.
yok beni bilmiyordu. Ben ona anlatmadım.

Ben bu filmi izledim güzelim... Yol ver gitsin.., yol verince suçlu seni ilan edecek güvenemiyorum çelişkili davranıyorsun de polemiğe girme derim

Her sey apacık ortada ve bu konuda hala akıl mı danısıyorsun daha ne yapsaydılar?

Aklın vicdanın varsa bu gereksizlerden ömür boyu uzak dur.

genelde somam ama yaşınızı merak ettim

24 yaşımdayım. Neden ki ?

Ben bu filmi izledim güzelim... Yol ver gitsin.., yol verince suçlu seni ilan edecek güvenemiyorum çelişkili davranıyorsun de polemiğe girme derim

Yol verdim. Bitti gitti. Hepsini sildim. Onun tarafında olup bana tavır alıp, kışkırttığı insanları da sildim. Bu sayede onları da görmüş oldum. Sadece biraz yaptığımın doğruluğundan emin olmak istedim yazarak buraya. Çok teşekkür ederim herkese :)

Evet bu kazık atmak ama o insan bence senin dostun olmamıs zaten hiçbizaman sadece öyleymis gibi davranmıs aslında içten içe seni kıskanmıs böyle içten pazarlıklı insanlara gıcık oluyorum hemen ilişkini kes bence kişiliksiz ya sinir oldum daha seviyeli insanlarla arkadaşlık yap simdi affetsen sonra daha beterini yapar bu sana

ovv aşkı memnu. kaçın uzaklasin yemisim osmanini zeynebini ya bu ne bicim ortam.

Her sey apacık ortada ve bu konuda hala akıl mı danısıyorsun daha ne yapsaydılar?

Aklın vicdanın varsa bu gereksizlerden ömür boyu uzak dur.

Bence de öyle. Ya ama inanır mısın öyle bir tavırlara büründü ki bir gram vicdan yapmadı, nasıl yapmaz? Ben bu kızı bu kadar yıl hiç mi tanımadım? Biz aynı yatak da ağladık. Ben bunların lafı olmaz, iyiliklerden bahsedilmemeli helali hoş olsun ama yani nasıl ya... Hep ilk ben koştum ona. Onla ağladım ben. Nasıl? Bunu bana nasıl yapabilir ? O kadar hiç beklemezdim ki anlayamıyorum. Yediremiyorum. Sanki rüyadayım.

Bir de bana salladı. Benim senle geçen 10 yılıma yazık. Boşa geçmiş demek diye.
Ben affedemem . Bu affedilcek bir şey değil. Ona emin olun. Öyle bir salaklık yapmayacağım ALLAHın izniyle. Yok ben yalnızlığı sevdim. ALLAHa şükür.En azından kafam rahat.

ovv aşkı memnu. kaçın uzaklasin yemisim osmanini zeynebini ya bu ne bicim ortam.

Aşkı memnu'dan çok resmen 18+ film. O derece :S

Bu tur insanların vicdan olaylarını
ben de cozebilmis değilim artik onlardaki surat değil eşek derisi kösele gibi. Bence sukret ki açığa çıkmış gerçek yüzleri ve yine de seni suçlu ilan ederler ama dimi meşhurdur bu yönleri :)
Sen bence rüyada değilsin aksine uyanmissin o ruyadan. Allah insani ne boyle insanlarla karsilastirsin ne de onlara benzetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…