3 yanlış 1 doğru etmez. Gülüp geçin ve yolunuza bakın.
sende gir içlerıne hafta sonu beraber için dördünüz
Güzel Tabir oldu :) Yaratıcı.
İnan bana ben Zeynep'i affedemiyorum. En çok canımı acıtan o oldu. O olaylı gecede ben resmen sinir krizi geçirdim ki az buçuk da içkiliydim. Bazı yerleri hiç hatırlamıyorum. Osman'a iki ayrı zamanda vurduğumu hatırlıyorum. Cam Sehpaya vurmuşum ALLAHtan kesilmedi bazı yerlerim. Resmen hepsini karşıma alıp , herkes bu gece her şeyi anlatacak diye ağladım. Ama Osman Derya'ya yüklendi yüklendi, yalancı dedi bağırdı ettiiii.... Fakat sonra o ortamdan çıkınca Zeynep aramızdan ayrıldığında, Derya'ya bir tek kötü laf söylemedi. Resmen kuzuya döndü. Ona sordum, boynundan öptü mü diye, Derya'da o an, öpme sesi geliyordu şapır şapır dedi. Ve Osman inkar etmedi, üstüne aynen şunu dedi , "nasıl ses ? Cak cuk " filan diye ağzıyla şapırdatma sesi yaptı güldü.
Zeynep kardeşim gibi gördüğüm. Derya normal arkadaşımız. Osman da yıllardır sevdiğim ve aramızda ciddi şeyler olan biri. Osman Zeynep'in abisinin kankası aynı zamanda. Osman ile Deryanın arasında, Zeynep'in yanında yakınlaşma oluyor. Yani öpüşme ve Zeynep bana bunu söylemiyor. O olaydan sonra da beni onlarla aynı ortama bizzat kendi yaptığı planla sokupppp, beni uzaklaştıracağı yerde sanki yakınlaştırmak içinnnnn Osman'ı gözüme sempatik gösterecek cümleler kuruyor . Özeti bu :) Ben normal bulmadım hatta çok kalleşce . Sizce?
Ben de aynısını düşünüyorum. Ve işin tuhaf tarafı. Ne olursa olsun anlatmalıydın dediğimde, Üzülürsün diye söylemedim dedi. Ben üsteleyip onu tam nakavt edecekken sanki hissetti, yaaaa açıkçası kendi huzurumu düşündüm biraz da çünkü ortamı gercektin öğrenince dedi .....
Hiç bir özelliği yok şeref yoksununun . Geç oldu ama anladım. Dili kuvvetli sadece.
Yuhh birde kendi mi öpüşmüş. Ozaman kazık yağlı cinsine giriyor. Sen dua et ortaya çıkmış, bu vesileyle o iğrenç ortamdan uzaklaşmış olursun.
Ne yalan söyleyeyim benim aklıma gelen bunlar orada değişik fantazi ler mi kurdu acaba? Uzak dur kardeşim sapitmis bunlar! Seni de aralarına mi almak istiyorlar NE!!!!?
Ciddiyim bütün ilişkilerini kes..artik ondan sana arkadaş olmaz olsa olsa önüne çıkan taş olur..uzulmemek elde değil ama verilmiş sadakan varmış da adamdan bir şekil uzaklaşmışsin. ..
Kaç yaşındasınız davranışlara bakıyorsunuz orta 1 içkiler falan koca insanlar Osman hepinizi parmağında oynatmış en son kim sağ kalırsa onla devam edecek heralde savaşa bak ..
Oha diyorum ,başka da bişey diyemiyorum.
Arkadaşlığını sürdürme kesinlikle. Sen düşün, Zeynep'in yerinde olsaydın sen de Zeynep üzülür diye söylememezlik eder miydin? Yani resmen sana "çıkaracağın tantanayla uğraşamayacağım için söylemedim" demiş. Ay gaza getirmiş gibi olmayayım ama:)
Anlaman acı çekmene neden olmuş ama ileride daha büyük acılar çekmeyeceksin pislik yüzünden
Bana da en masumu o geldi. Onu günah keçisi ilan ettiler. Ve bence aralarında anlaştılar. Derya onu diyor, bir gram yalan yok ve dolayısıyla içimde bir gram azap da yok . İçim ikisinden de rahat dedi.hımmm Osmna şıpsevdi, Zeynep başkalarının hayallerinin yıkılmasından hoşlanan biri. Bu olayda en masum kişi derya sanırım, sizin Osman la yakınlaşmanızı ilişkinizi falan bilmiyorsa tabi.
Ya bu Zeynep sonra benle buluşmak istedi olaylı geceden sonra. Karşıma geçip hesap vermem sen kimsin vs yok işte Deryanın anlattıklarını ne doğrularım ne yalanlarım. Bunları anca bir tek benden öğrenebilirsin ama benden de öğrenemiceksin. Benim senle geçen süreme yazık filan tarzı konuştu. Yok ona güvenmiyormuşum vs...
Derya'ya dedim. Hayır haksız olsa neden böyle triplere giriyor , yok süreme yazık yok işte bilmemne bilmemne. İnsan hiç mi vicdan yapmaz kızlar ya ? Eğer bir olay olduysa , yani ne bileyim sonuna kadar inkar et taktiği olabilir mi?
Ya kız öyle şeyler anlattı ki kafadan nasıl yazılabilir ya ? Ve ölmüş babasının üstüne yemin etti. Ki o kız babasından hiç bahsedemeyen bahsedince çok duygulanan bir kız.
Bence de olmaz çıkardım ikisini de hayatımdan.
genelde somam ama yaşınızı merak ettim
Ben bu filmi izledim güzelim... Yol ver gitsin.., yol verince suçlu seni ilan edecek güvenemiyorum çelişkili davranıyorsun de polemiğe girme derim
Her sey apacık ortada ve bu konuda hala akıl mı danısıyorsun daha ne yapsaydılar?
Aklın vicdanın varsa bu gereksizlerden ömür boyu uzak dur.
Evet bu kazık atmak ama o insan bence senin dostun olmamıs zaten hiçbizaman sadece öyleymis gibi davranmıs aslında içten içe seni kıskanmıs böyle içten pazarlıklı insanlara gıcık oluyorum hemen ilişkini kes bence kişiliksiz ya sinir oldum daha seviyeli insanlarla arkadaşlık yap simdi affetsen sonra daha beterini yapar bu sana
ovv aşkı memnu. kaçın uzaklasin yemisim osmanini zeynebini ya bu ne bicim ortam.
bence osman kendını BEHLUL sanmıs:):)
Teşekkür ederim hihiayy cok sekersın cok guldum gece gece yaa:):):)
Bence de öyle. Ya ama inanır mısın öyle bir tavırlara büründü ki bir gram vicdan yapmadı, nasıl yapmaz? Ben bu kızı bu kadar yıl hiç mi tanımadım? Biz aynı yatak da ağladık. Ben bunların lafı olmaz, iyiliklerden bahsedilmemeli helali hoş olsun ama yani nasıl ya... Hep ilk ben koştum ona. Onla ağladım ben. Nasıl? Bunu bana nasıl yapabilir ? O kadar hiç beklemezdim ki anlayamıyorum. Yediremiyorum. Sanki rüyadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?