Bu tur insanların vicdan olaylarını
ben de cozebilmis değilim artik onlardaki surat değil eşek derisi kösele gibi. Bence sukret ki açığa çıkmış gerçek yüzleri ve yine de seni suçlu ilan ederler ama dimi meşhurdur bu yönleri :)
Sen bence rüyada değilsin aksine uyanmissin o ruyadan. Allah insani ne boyle insanlarla karsilastirsin ne de onlara benzetsin.
Allah kurtarmış seni canım bu ne böyle ya, kaç senelik arkadaş bozuntun yılanın tekiymiş, sen yine sabırlıymışsın, bunların üstüne bir de bana "sana hesap mı vericem" diyen insanın saçını başını yolardım. terbiyesiz. bu pisliklerden kurtulduğun yeni yaşamında bol bol mutluluk ve gerçek sevgiler diliyorum
Asıl işin tuhaf tarafı ben bunlar o pazar günü o sitedeyken, içime kötü bir his geldi ama nefes alamıyordum resmen. Şeytan bu ya dürttü işte, Osman'ın whatsapp ına baktım. Online. Deryaya baktım o da online. Bunların son görülme saatleri aynı oldu. Ve Zeynep'e baktım onun bunlardan baya önce son görülme saati. Bir de gecenin o saati. Ve yanyanalar. Yanyana ne konuşuyorlar ki ya diye şüphelendim. İçime "bunun üstüne git Sorcha peşini bırakma" diye bir his geldi. Ve ben bunu da Zeynep'e sordum. Bunlar ne konuştu sen de ordaydın, yanyana ne konuştular böyle böyleydi diye, " yok kızzzz biz kıllattık Derya ile whatsappdan" dedi. Ama jeton sonra düştü benim Zeynep'in son görülme saati Derya'dan baya önceydi. Resmen ele de vermemeye çalışmış düşününce.
Ve ben o gece sabah ezanın da bir dua ettim hem de yatağımda ağlayarak secde eder şekilde, "RABBİM benim arkamdan dönen oyunları karşıma çıkar. Ben bunlar ne konuştu neler oluyor tek tek öğrenmek istiyorum" dedim.
Ama Derya ile Osman'ı kastetmişken , Rabbim hiç tahmin bile edemeyeceğim şeyleri tam duamdan 3 gün sonra resmen gözlerimin önüne serdi ....................... Şükürler olsun . Resmen bir mucize idi. Ve ben de Derya ile Osmandan uyuz kaptığım için Derya'ya Osmanla aramızda geçenleri o arkadaşımızda oturduğumuz gece bir bir ilk defa anlattım. Sırf hani beni bilsin de ondan uzak dursun diye. Ve o da döküldü işte böyle ...
Canım benim sağolasın. Evet bunlar resmen genişliğin dibine vurmuşlar. Bütün ilişkilerimi kestim ama sırtımdan hançerlenmek çok zormuş. Nefes alamıyorum inan. Hem yıllarca sevdiğim türlü ödünler verdiğim adam , hem 10 yıllık kardeşim dediğim kız beni sırtımdan vurdu. Ben şimdi kime nasıl güvenicem ? Nasıl yeniden inanıcam ? Kimsem kalmadı sanki. Bir anda boşluğa düştüm ben.
24 Yaşındayım ben. Yaşlara göre koca insanlr diye düşünmemek gerekir. İçki küçük yaş gruplarında yok sadece. Önemli olan ağzınla içmek ve en önemlisi kendini bilmek. Osman da 28. Derya 27. Zeynep de 24.
Hiç bu kadar ahlaksızlık görmemiştim inanın bunun yaşla ilgisi yok. Bunun direk ahlakla ilgisi var.
Aynen canım ...............
Yok gaza getir. Getirin. Nefret edeyim ki sönsün içimdeki bu merhamet. Ben o kadar salağım ki .... Her şeye rağmen onun gözünden bile bakmaya çalıştım da başaramadım kaldırmadı bünyem. Ben söylerdim.
Bence asil dost kazigini yiyen Zeynep'in abisi.Yazık kankam dedigi herif kizkardesini ayartiyor.ne diger kizlarla da oynuyor.Aslinda Zeyneple Osman iyi cift olmuslar.Ikisi de guzel dost kazigi atiyor
Şu "Sen kimsin? Ben senden önce tanıyordum." lafına sinir oluyorum. Genelde de böyle senin yakınlaştığın sevgili olduğun kişinin de yakın arkadaşı olan kızlardan çıkıyor bu söz sanırım. Ben de duydum bu lafı komik ve saçma.
Kendi yaptıklarını görmüyor bir de üste çıkıyor.. Dost diyorsa hakkını verecek, üzülme diyeymişmiş. O kısmı okuduktan sonra dedim yeter bu kadarı zaten ama bitireyim dedim...
Ben burada dostluk görmedim.. Hepsinden uzaklaşın derim.
Osman karakteri kuşanmayı bırak sözlük anlamını bilseydi, ne zeynep ne derya yanından geçebilirdi..
Kimseye kızma küsme. İki çıplak bi hamama yakışır de çekil aradan..
Bi daha da asla muhattap olma.
Arkadaş onlardan uzak dur da ne yaparsan yap...hic üzülme diyemeyecegim çünkü uzuluceksin kahrolacaksin için kanayacak bir anda hepsinden ihanete uğramak cook kötü. .ama iyi ki de ogrenmissin ne kadar erken o kadar iyi...seninkilerin kimin eli kimin cebinde belli değil. ..Bu sadece ihanet değil dediğim gibi hepsi sapitmis onları hele arkadaşını geçmişin hattına sakin affetmeye çalışma sakin!!!
Ne osmanmis sayın seyirciler
Osmanin faceyini bilseydim ne güzel kafa yapardım onunlaALLAHa havale ... Ona yapılacak tek bir şey yok. Çok yazık onu doğuran anaya...
Osmanin faceyini bilseydim ne güzel kafa yapardım onunla
Ahahaha :) Aman aynı kaldırımda yürümek tehlikeli onunla :)
Eneeem kundaklanmış bebe gibi sıkışmış hissettim kendimi, karakterleri anlattıklarından betimleme yapınca öylece kaldım... Ne insanlar varmış, Rabbim bizim gibi saflardan uzak tutsun öyle karaktersizleri :S
24 yaşımdayım. Neden ki ?
Yol verdim. Bitti gitti. Hepsini sildim. Onun tarafında olup bana tavır alıp, kışkırttığı insanları da sildim. Bu sayede onları da görmüş oldum. Sadece biraz yaptığımın doğruluğundan emin olmak istedim yazarak buraya. Çok teşekkür ederim herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?