Dost kazığı mı sizce bu ?

Aminnnnnn RABBİM hiç kimseyi böylesine vicdanından uzaklaştırmasın. Bir ablam var hep der; Sorcha , çok merhametlisin yani bu çok aşırı ve unutma fazla merhametten maraz doğar. Ve belki de Zeynep'in sana öyle konuşması bile senin yıllarca ona gösterdiğin merhametten dedi. Merhamet güzeldir ama seninki çok fazla. Bu senin zayıf tarafın bunu törpüle dedi. Ben aynen resmen bir rüyadan uyandım. Ama kabul etmedi ya ona deliriyorum.

Allah kurtarmış seni canım bu ne böyle ya, kaç senelik arkadaş bozuntun yılanın tekiymiş, sen yine sabırlıymışsın, bunların üstüne bir de bana "sana hesap mı vericem" diyen insanın saçını başını yolardım. terbiyesiz. bu pisliklerden kurtulduğun yeni yaşamında bol bol mutluluk ve gerçek sevgiler diliyorum

AMİN Canım benim inşallah RABBİM sana da bol mutluluk ve gerçek sevgiler versin. Benim hayatım yalanmış resmen :)
Çoğu insan aynısını dedi masayı nasıl kafasına geçirmedin dediler. Gerçekten baya sabırlı olduğumu düşündükçe anladım.

Şu "Sen kimsin? Ben senden önce tanıyordum." lafına sinir oluyorum. Genelde de böyle senin yakınlaştığın sevgili olduğun kişinin de yakın arkadaşı olan kızlardan çıkıyor bu söz sanırım. Ben de duydum bu lafı komik ve saçma.
Kendi yaptıklarını görmüyor bir de üste çıkıyor.. Dost diyorsa hakkını verecek, üzülme diyeymişmiş. O kısmı okuduktan sonra dedim yeter bu kadarı zaten ama bitireyim dedim...
Ben burada dostluk görmedim.. Hepsinden uzaklaşın derim.

Osman karakteri kuşanmayı bırak sözlük anlamını bilseydi, ne zeynep ne derya yanından geçebilirdi..

Kimseye kızma küsme. İki çıplak bi hamama yakışır de çekil aradan..

Bi daha da asla muhattap olma.

Arkadaş onlardan uzak dur da ne yaparsan yap...hic üzülme diyemeyecegim çünkü uzuluceksin kahrolacaksin için kanayacak bir anda hepsinden ihanete uğramak cook kötü. .ama iyi ki de ogrenmissin ne kadar erken o kadar iyi...seninkilerin kimin eli kimin cebinde belli değil. ..Bu sadece ihanet değil dediğim gibi hepsi sapitmis onları hele arkadaşını geçmişin hattına sakin affetmeye çalışma sakin!!!

Bence asil dost kazigini yiyen Zeynep'in abisi.Yazık kankam dedigi herif kizkardesini ayartiyor.ne diger kizlarla da oynuyor.Aslinda Zeyneple Osman iyi cift olmuslar.Ikisi de guzel dost kazigi atiyor

Bu çok doğru bir tespit. Zaten, sırf abisi öğrenmesin diye bana itiraf etmedi bence çünkü benim delirip anlatmamdan korktu. Ama bu saatten sonra öğrenirsem eğer bir şekilde, hiç çekinmeden anlatacağım abisine. Yıllar da geçse anlatacağım.

Uzaklaştım inanın . Tüm her yerden sildim bitti zaten. Geri dönüş yok olamaz :)

Kesinlikle haklısın. Teşekkür ederim yorumun için. Çok doğru bir cümle.

Ben yok affedilcek bir şey değil bu benim için. İhanet gerçekten ağırmış hele böylesi daha ağır. İnsanlar boşuna katil olmuyormuş demek ki.

Eneeem kundaklanmış bebe gibi sıkışmış hissettim kendimi, karakterleri anlattıklarından betimleme yapınca öylece kaldım... Ne insanlar varmış, Rabbim bizim gibi saflardan uzak tutsun öyle karaktersizleri :S

Amin canım amin. Ben de hiç bilmezdim. Öğrendim ...

zeynep ve osman karaktersizlikleri ve arkadan is cevirmeleri ile tencere kapak olmuslar...

osman 3kizi idare etmenin yanisira kankasinin kardesiyle cinsel tatmin arayacak kadar durtulerinin esiri...
zeynep in ise gozu donmus, cocugun cinsel yaklasimlarini umursamadan 2.kadin olmayi kabullenecek ve bu ugurda dostunu gectim kendini harcayacak kadar kör...

Neyse ki osmani platonik seviyor gibi itiraf olmadan uzaktan uzaga iliski kurmus, onlarin sizi de harcamasina izin vermemissiniz...

Bana kızma ama ben sevindim.
Bu osuruktan tayyare osmandan bir gün kurtulacaksın diyordum sana
İyi olmuş böyle pisliğini görüp de kurtulman
İçim rahatladı gece gece güzel haber

Bence de hepsin den uzak durmali sin .... Baya saçmalamişlar...

Dost kazığından çok Brezilya dizisi. Kimin eli kimin cebinde

Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…