- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Evet ama yalnızlıktan yaptım utangaçlık yüzünden fazla sosyal olamıyorum üniversitede arkadaş edinemem diye korkuyorumSanaldan arkadas ile oturup bi kahve icebilir misiniz? Yok. Oturup telefon veya bilgisayar basinda yazisiyorsunuzdur. E boyle de hayat sıkıcı olmuyor mu? Boyle olacagina sanaldan hic arkadas edinme daha iyi. Hem nasil guveneceksin? Otur ders calis, kitap oku. Kitaplar daha iyi arkadaslik eder sana.
Niye tehdit ediyor oda var durduk yere etmemiştir herhalde aranızda bir tartışma geçmiştir mutlaka.Arkadaş merhaba ben sürekli dost kazığı yiyorum karşıma kötü insanlar çıkıyor son bir yıldır da arkadaş yapmıyorum böyle de hayat çok sıkıcı insan arkadaşı olsun istiyor sanaldan tanıştık biriyle mazallah birsuru tehtid etti adımı kötüye çıkardı travmam ne yapabilirim sizce arkadaş şart mı yalnızlık çok sıkıcı ve sınav senem aslında bunları düşünmekten sınava çalışamıyorum...
Yazmıyorsun her dakka yazicaksin dedi ben de zorunda değilim işlerim var dedim saydırdı sonra bipolarim ondan böyle yapıyorum dedi çok dengesiz birisi sonra da tehtidler savurduNiye tehdit ediyor oda var durduk yere etmemiştir herhalde aranızda bir tartışma geçmiştir mutlaka.
Arkadaslarini fotomu atarmis kotulermis beni numarami yayarmis bilmemneİnsanları sizi tehdit edebilecek kadar icinize sokmamalisiniz. Mesafe iyidir. Üstelik sanaldan biri sizin adinizi cikaracak kadar ne biliyor olabilir. Geri cekin kendinizi.Derslerinze çalisin.
Peki bunu yapmaya sebep ne ? normalde konusurken durduk yeremi böyle yapmıs.Vardır bi planı.Zamanımız çok tehlikeli.Kime neye guvenecegimizi şasirdik.Uzak dur fazla konusma kimseyle cok tanimadan.Bosver bunlari ders calis.Arkadaslarini fotomu atarmis kotulermis beni numarami yayarmis bilmemne
Edinirsin, universitede her cesit insan var, illa ki kendine gore arkadaslar bulursun. Ama gozunu de dort ac, her gel diyene gitme.Evet ama yalnızlıktan yaptım utangaçlık yüzünden fazla sosyal olamıyorum üniversitede arkadaş edinemem diye korkuyorum
Haklısın en iyisi kimseyle muhattap olmadan ders çalışmakPeki bunu yapmaya sebep ne ? normalde konusurken durduk yeremi böyle yapmıs.Vardır bi planı.Zamanımız çok tehlikeli.Kime neye guvenecegimizi şasirdik.Uzak dur fazla konusma kimseyle cok tanimadan.Bosver bunlari ders calis.
sanaldan arkadas edınınce yapsan yapsan dedıkodu yaparsın :) ne verdın kı elıne koz tehdıt edecek.. oyle dusundugum gıbı bısıyse ben ona arkadas demıyorum :)ama bana sorarsan yalnızlık ıyı:) bak bana :) kafam rahatArkadaş merhaba ben sürekli dost kazığı yiyorum karşıma kötü insanlar çıkıyor son bir yıldır da arkadaş yapmıyorum böyle de hayat çok sıkıcı insan arkadaşı olsun istiyor sanaldan tanıştık biriyle mazallah birsuru tehtid etti adımı kötüye çıkardı travmam ne yapabilirim sizce arkadaş şart mı yalnızlık çok sıkıcı ve sınav senem aslında bunları düşünmekten sınava çalışamıyorum...
Ben o konularda çok kötüyüm ama umarımEdinirsin, universitede her cesit insan var, illa ki kendine gore arkadaslar bulursun. Ama gozunu de dort ac, her gel diyene gitme.
Yok öyle bir şey değil normal fotorafim alır shoplarim diyosanaldan arkadas edınınce yapsan yapsan dedıkodu yaparsın :) ne verdın kı elıne koz tehdıt edecek.. oyle dusundugum gıbı bısıyse ben ona arkadas demıyorum :)
Bu arada hiç mi kimsen yok full evde misin arkadaşın fln yok mu ben öyleyim desanaldan arkadas edınınce yapsan yapsan dedıkodu yaparsın :) ne verdın kı elıne koz tehdıt edecek.. oyle dusundugum gıbı bısıyse ben ona arkadas demıyorum :)ama bana sorarsan yalnızlık ıyı:) bak bana :) kafam rahat
vaar ama aman goruseyım yok arayım dert anlatayım demem. kendım kendıme alısverısı sınemayı ya da oylesıne bı yuruyusu severım .. kendı secimim.. bı yere cagırırlarsa gıderım ama aman aman benı de cagırsınlar dıye beklememBu arada hiç mi kimsen yok full evde misin arkadaşın fln yok mu ben öyleyim de
Sen içe dönük sun demek ki ne güzel benim bir dostum bile yok yalnızlık kötü ama insan alışıyorvaar ama aman goruseyım yok arayım dert anlatayım demem. kendım kendıme alısverısı sınemayı ya da oylesıne bı yuruyusu severım .. kendı secimim.. bı yere cagırırlarsa gıderım ama aman aman benı de cagırsınlar dıye beklemem
Haklısınız çok hata ettim guvenmekle takıntılı gibi birseydi bütün gün konuşuyorduk görüntülü iki dk geç yazınca ağzına geleni sayiyorduTehdit mesajlarini saklayın.Mesajların elimde,seni şikayet edeceğim deyin.Hatta gidin şikayet edin.Kimse izinsiz fotoğraflarınızı başkalarına dağıtamaz,numaranızı başkalarına veremez.Sanal dünyada kimseye güvenmeyin.Numara,foto paylaşmayın.
Lütfen yazdıklarımı gözardı etmeyin.Sizi sindirmesine izin vermeyin.Görüntülü de konuşmayın.Biraz sorunlu biri gibi duruyor konuştuğunuz kişi.Dikkat edin kendinize.Haklısınız çok hata ettim guvenmekle takıntılı gibi birseydi bütün gün konuşuyorduk görüntülü iki dk geç yazınca ağzına geleni sayiyordu
Teşekkür ederim bipolar olduğunu soyledi bugün de baya küfür etti yine her yerden engelledim hala da tehtid ediyorLütfen yazdıklarımı gözardı etmeyin.Sizi sindirmesine izin vermeyin.Görüntülü de konuşmayın.Biraz sorunlu biri gibi duruyor konuştuğunuz kişi.Dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?