Dost mu düşman mi belli değil

Kıskançlık fikri şuradan çıkarıldı.. Konu sahibi, arkadaşı hakkında dost mu,düşman mı belli değil algısına kapıldığı için bu kanıya varıldı..
Size acikladim 15 sayfa boyunca da arkadasimla olan durumu detayiyla anlattim. Hala kiskanc diyebiliyorsaniz bu da sizin problemli bi karaktere sahip oldugunuzu goseriyor

Konunun daha iyi anlasilmasi acisindan kendimden bahsetme geregi duydum.

Size acikladim 15 sayfa boyunca da arkadasimla olan durumu detayiyla anlattim. Hala kiskanc diyebiliyorsaniz bu da sizin problemli bi karaktere sahip oldugunuzu goseriyor

Size kıskanç demiyorum.. Arkadaşınızın sizi kıskandığını düşünüyorsunuz diyorum..

Boş yere uğraşma ben bunaldım yorumlardan gerçekten.. aynısını çocuğu olmayana da yapan insanlar var. Ay çocuk çok güzel inşallah sizin de olur dendiğinde çocuğu olmayanlar hemen kırılıyor ama?
Bence konunu kapat sen haklısın. Apaçık nispet yapıyor belli.

Kıskançlık fikri şuradan çıkarıldı.. Konu sahibi, arkadaşı hakkında dost mu,düşman mı belli değil algısına kapıldığı için bu kanıya varıldı..
Keskin bir deyim olabilir dogru ama konunun icerinde bu keskinlik yok.
Baslikla icerikte biraz fark olusmus.
Ayrica şu durumda zaten dostluk kalmamis aslinda.
Dostlar arasinda açiklik olur bu konuda imalar daha yogun gorunuyor.
Konu sahibi de rahatsizligini dile getirmeliydi.
Ortada kisiyi engelleyecek buyuk bir sorun yok aslinda.
Belki mutsuzdur ama dile getiremiyordur arkadasi ezik hissetmemek icin de boyle konusuyordur.
Gecmis yillarin hatirina ben olsam irdelerdim neden boyle diyorsun vb. sorularla.
Dostluk arkadaslik guzel sey cunku.

Kız akademik kariyer yaptığı için akademik kariyerini anlatmis kendini anlatmak icin . Ne desin mahmut mi desin
Kendimden bahsetmemi resmen problem yaptilar yahu. Ne var ki herkes yuksek lisans yapar veya burda cogunun meslegi var ve calisiyor. Ben bununla ovunmedim oyle anlamislar nedense. :)

Ne yorumlar yapildi. Alti ustu arkadasimla olan durumumu anlattim. Yok ben kiskaniyormusum. Yok arkadasim beni kiskaniyor dusuncesindeymisim. Yok ben evde kalmisim da kompleks yapiyormusum hayatimda gordugum en seviyesiz yorumlar

Parmaklariniza saglik. Gercekten sastim kaldim "kiskandigim" sonucunu cikaranlara. Arkaasimin eskisi gibi olmadigini surekli ovundugunu soyledim. Konu nerelere geldi:) bazilari sirf yorum yapmak icin yorum yapiyor.
Bence engellemek iyi vir fikir degil.
Bunca yilin hatri var.
Zaten bu sosyal medyayla insanlarin tepkileri de farklilasti.
Sanki bir yarış hali. Mutluluk yarişi.
Kim daha mutlu acaba.
Belki o da kendini kaptirmistir.
Sorun sorgulayin eger paylasilacak bisey kalmamissa da gorusmezsiniz.
Malum sevgiler paylastikca cogalir.

Ilk konuyu actigimda yanlis anlasilmalar oldu ve ben sayfalarca acikladim arkadasimin tepkilerini arkadasimla olan iliskimizi. Yanlis anlasilmalar olmasin tekrar diye. Benim arkadasima evliligiyle ilgili soru sormam sacma olmaz mi? Evleneli 4 yil olmus. Zaten ben bisey sormadan evliliginin mukemmel gittigini soyluyor. Benim rahatsizlik duydugum bu degil ben kendi hayatimda yolunda gitmeyen birseyi anlattigimda arkadasimin dinlemesi veya destek olmasi gerekirken övunerek kendinden bahsetmesi..ben yeterince acik oldugumu dusunuyorum

Kocam çok zengin de olsa çalışmak isterdim. Üretmek, birşeyler yapıyor olmak çok güzel. Özellikle de kadınlar evliyken veya bekarken, her koşulda çalışmalı.
Ilerde çocuğun annem öğretmen, avukat, mühendis demesi bile çok güzel.

Sizin düşünceleriniz yanlış. Evli olan evlilik hayatını anlatır. Kadın napsın olmayan iş hayatını mı anlatsın yani. Alemsiniz

Calismak guzel, guzel taraflari cok.calismamanin da guzel taraflari vardir illaki; annenin kendi cocuguyla ilgilenmesi gibi. Umarim bu cumlemden de kiskanclik sonucu cikarilmaz :))

Ben evliyim, yakın arkadaşım bekar. O malesef talihsiz bu ilişki konusunda ve zaman zaman evde mi kaldım diye söylenir. Her defasında da "karşına çıkanı iyi tanı, evlenmek için evlenme; evlilik sevmeden çekilmez" derim. Bahsettiğiniz şey siz bu konuda talihsizlikler yaşarken ondan destek beklemeniz, onun da oturup kendini övmesi.
Insan bir kocasını, iki evladını övmeyecek.

Sizin düşünceleriniz yanlış. Evli olan evlilik hayatını anlatır. Kadın napsın olmayan iş hayatını mı anlatsın yani. Alemsiniz
Allah askina yapmayin siz de. Ben anlatmasin mi diyorum tabiki anlatacak paylasacak. Ama her firsatta övunmesi muhabbetin samimiligini yok ediyor. Benim anlatmak istedigim de bu. Hangi konuda olursa olsun surekli ovunen bi insanla muhabbet etmek ister misiniz?

Cevremde bi cok evli arkadasim var. Onlar da sizin gibi destek olurlar. Ama dostum dedigim kisi ise gorustugum kisilerin paragoz ve cimri oldugunu soyledigimde kocasinin maddi deger tasiyan surprizler yaptigini anlatiyor. Bu destek olmak degildir iste. Veya is hayatinin zorlugundan ve cok yoruldugumdan bahsediyorum. Kendisinin rahatligindan bahsediyor.

Calismak guzel, guzel taraflari cok.calismamanin da guzel taraflari vardir illaki; annenin kendi cocuguyla ilgilenmesi gibi. Umarim bu cumlemden de kiskanclik sonucu cikarilmaz :))

Ikı sene ücretsiz izin alırsın, yine ilgilenirsin çocuğunla. Bir annenin çocuğuna vereceği en güzel şeylerden biri de çalışarak, başarılı bir anne olarak çocuğuna iyi örnek olması.
Evlenmek çok harika bir şey değil. Bu arada atandigim an karşıma çıkan bir polisle çok severek evlendim. Burada kistas çok sevmem. Evlenmek için evlenilmez.

Ben gormemisim o mesajinizi kusura bakmayin.
E madem derdinizi anlatirken bile kendi hayatina övgüler diziyorsa kim size nasil kiskanc diyebilir.
Arkadasiniz sizin derdinize ortak olacagi çözüm önerecegi yerde benim evliligim benim cocugum benim kocam ûzerinden sizi ezerek nispet yapmaya calismis.
Sizin icin kaygilanmak derdinize ortak olmak bir yana bu durumda size ustun gelmeye calismaktan baska bir kaygisi da olmamis arkadasinizin.
Buna da arkadaslik dostluk denemez zaten.

Ooovv pardon kaçırmışım galiba orayı. Hayır tabii ki övünen insanlarla sohbet etmeyi istemem hatta aynı ortamda bile bulunmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…