Size acikladim 15 sayfa boyunca da arkadasimla olan durumu detayiyla anlattim. Hala kiskanc diyebiliyorsaniz bu da sizin problemli bi karaktere sahip oldugunuzu goseriyorKıskançlık fikri şuradan çıkarıldı.. Konu sahibi, arkadaşı hakkında dost mu,düşman mı belli değil algısına kapıldığı için bu kanıya varıldı..
Konunun daha iyi anlasilmasi acisindan kendimden bahsetme geregi duydum.Bilinçaltınızı yoklayın biraz..Ne demek istediğimi anlarsınız.
Arkadaşınızla sohbet edemeyip övünmesinden rahatsızsınız anladım onda sıkıntı yok ancak bu rahatsızlığı dile getirirken akademik kariyerinizden bahsetmeniz bilinçaltınızı yoklamanız gerektiğini düşündürdü bana..
Size acikladim 15 sayfa boyunca da arkadasimla olan durumu detayiyla anlattim. Hala kiskanc diyebiliyorsaniz bu da sizin problemli bi karaktere sahip oldugunuzu goseriyor
Boş yere uğraşma ben bunaldım yorumlardan gerçekten.. aynısını çocuğu olmayana da yapan insanlar var. Ay çocuk çok güzel inşallah sizin de olur dendiğinde çocuğu olmayanlar hemen kırılıyor ama?Yazdiklarimi anlamamak icin direniyorsunuz. Ben burda kendimden bahsettim. Ama asla arkadasima överek bahsetmedim kendi hayatimi. Herkesin yasam tarzi da beni ilgilenirmiyor. Dikkat ederseniz elestirmiyorum da. Arkadasimla konusurken artik eskisi gibi olmadigini, bir derdimi paylasmaya calistigimda övunerek kendinden bahsettigini soyledim. Ama siz de belli cumleleri kendinizce kafanizda yorumlayip cevap veriyorsunuz
Ayni seySize kıskanç demiyorum.. Arkadaşınızın sizi kıskandığını düşünüyorsunuz diyorum..
Keskin bir deyim olabilir dogru ama konunun icerinde bu keskinlik yok.Kıskançlık fikri şuradan çıkarıldı.. Konu sahibi, arkadaşı hakkında dost mu,düşman mı belli değil algısına kapıldığı için bu kanıya varıldı..
Kendimden bahsetmemi resmen problem yaptilar yahu. Ne var ki herkes yuksek lisans yapar veya burda cogunun meslegi var ve calisiyor. Ben bununla ovunmedim oyle anlamislar nedense. :)Kız akademik kariyer yaptığı için akademik kariyerini anlatmis kendini anlatmak icin . Ne desin mahmut mi desin
Ne yorumlar yapildi. Alti ustu arkadasimla olan durumumu anlattim. Yok ben kiskaniyormusum. Yok arkadasim beni kiskaniyor dusuncesindeymisim. Yok ben evde kalmisim da kompleks yapiyormusum hayatimda gordugum en seviyesiz yorumlarBoş yere uğraşma ben bunaldım yorumlardan gerçekten.. aynısını çocuğu olmayana da yapan insanlar var. Ay çocuk çok güzel inşallah sizin de olur dendiğinde çocuğu olmayanlar hemen kırılıyor ama?
Bence konunu kapat sen haklısın. Apaçık nispet yapıyor belli.
Bence engellemek iyi vir fikir degil.Parmaklariniza saglik. Gercekten sastim kaldim "kiskandigim" sonucunu cikaranlara. Arkaasimin eskisi gibi olmadigini surekli ovundugunu soyledim. Konu nerelere geldi:) bazilari sirf yorum yapmak icin yorum yapiyor.
Ilk konuyu actigimda yanlis anlasilmalar oldu ve ben sayfalarca acikladim arkadasimin tepkilerini arkadasimla olan iliskimizi. Yanlis anlasilmalar olmasin tekrar diye. Benim arkadasima evliligiyle ilgili soru sormam sacma olmaz mi? Evleneli 4 yil olmus. Zaten ben bisey sormadan evliliginin mukemmel gittigini soyluyor. Benim rahatsizlik duydugum bu degil ben kendi hayatimda yolunda gitmeyen birseyi anlattigimda arkadasimin dinlemesi veya destek olmasi gerekirken övunerek kendinden bahsetmesi..ben yeterince acik oldugumu dusunuyorumKeskin bir deyim olabilir dogru ama konunun icerinde bu keskinlik yok.
Baslikla icerikte biraz fark olusmus.
Ayrica şu durumda zaten dostluk kalmamis aslinda.
Dostlar arasinda açiklik olur bu konuda imalar daha yogun gorunuyor.
Konu sahibi de rahatsizligini dile getirmeliydi.
Ortada kisiyi engelleyecek buyuk bir sorun yok aslinda.
Belki mutsuzdur ama dile getiremiyordur arkadasi ezik hissetmemek icin de boyle konusuyordur.
Gecmis yillarin hatirina ben olsam irdelerdim neden boyle diyorsun vb. sorularla.
Dostluk arkadaslik guzel sey cunku.
Calismak guzel, guzel taraflari cok.calismamanin da guzel taraflari vardir illaki; annenin kendi cocuguyla ilgilenmesi gibi. Umarim bu cumlemden de kiskanclik sonucu cikarilmaz :))Kocam çok zengin de olsa çalışmak isterdim. Üretmek, birşeyler yapıyor olmak çok güzel. Özellikle de kadınlar evliyken veya bekarken, her koşulda çalışmalı.
Ilerde çocuğun annem öğretmen, avukat, mühendis demesi bile çok güzel.
Ben evliyim, yakın arkadaşım bekar. O malesef talihsiz bu ilişki konusunda ve zaman zaman evde mi kaldım diye söylenir. Her defasında da "karşına çıkanı iyi tanı, evlenmek için evlenme; evlilik sevmeden çekilmez" derim. Bahsettiğiniz şey siz bu konuda talihsizlikler yaşarken ondan destek beklemeniz, onun da oturup kendini övmesi.Ilk konuyu actigimda yanlis anlasilmalar oldu ve ben sayfalarca acikladim arkadasimin tepkilerini arkadasimla olan iliskimizi. Yanlis anlasilmalar olmasin tekrar diye. Benim arkadasima evliligiyle ilgili soru sormam sacma olmaz mi? Evleneli 4 yil olmus. Zaten ben bisey sormadan evliliginin mukemmel gittigini soyluyor. Benim rahatsizlik duydugum bu degil ben kendi hayatimda yolunda gitmeyen birseyi anlattigimda arkadasimin dinlemesi veya destek olmasi gerekirken övunerek kendinden bahsetmesi..ben yeterince acik oldugumu dusunuyorum
Allah askina yapmayin siz de. Ben anlatmasin mi diyorum tabiki anlatacak paylasacak. Ama her firsatta övunmesi muhabbetin samimiligini yok ediyor. Benim anlatmak istedigim de bu. Hangi konuda olursa olsun surekli ovunen bi insanla muhabbet etmek ister misiniz?Sizin düşünceleriniz yanlış. Evli olan evlilik hayatını anlatır. Kadın napsın olmayan iş hayatını mı anlatsın yani. Alemsiniz
Cevremde bi cok evli arkadasim var. Onlar da sizin gibi destek olurlar. Ama dostum dedigim kisi ise gorustugum kisilerin paragoz ve cimri oldugunu soyledigimde kocasinin maddi deger tasiyan surprizler yaptigini anlatiyor. Bu destek olmak degildir iste. Veya is hayatinin zorlugundan ve cok yoruldugumdan bahsediyorum. Kendisinin rahatligindan bahsediyor.Ben evliyim, yakın arkadaşım bekar. O malesef talihsiz bu ilişki konusunda ve zaman zaman evde mi kaldım diye söylenir. Her defasında da "karşına çıkanı iyi tanı, evlenmek için evlenme; evlilik sevmeden çekilmez" derim. Bahsettiğiniz şey siz bu konuda talihsizlikler yaşarken ondan destek beklemeniz, onun da oturup kendini övmesi.
Insan bir kocasını, iki evladını övmeyecek.
Calismak guzel, guzel taraflari cok.calismamanin da guzel taraflari vardir illaki; annenin kendi cocuguyla ilgilenmesi gibi. Umarim bu cumlemden de kiskanclik sonucu cikarilmaz :))
Ben gormemisim o mesajinizi kusura bakmayin.Ilk konuyu actigimda yanlis anlasilmalar oldu ve ben sayfalarca acikladim arkadasimin tepkilerini arkadasimla olan iliskimizi. Yanlis anlasilmalar olmasin tekrar diye. Benim arkadasima evliligiyle ilgili soru sormam sacma olmaz mi? Evleneli 4 yil olmus. Zaten ben bisey sormadan evliliginin mukemmel gittigini soyluyor. Benim rahatsizlik duydugum bu degil ben kendi hayatimda yolunda gitmeyen birseyi anlattigimda arkadasimin dinlemesi veya destek olmasi gerekirken övunerek kendinden bahsetmesi..ben yeterince acik oldugumu dusunuyorum
Ooovv pardon kaçırmışım galiba orayı. Hayır tabii ki övünen insanlarla sohbet etmeyi istemem hatta aynı ortamda bile bulunmak istemem.Allah askina yapmayin siz de. Ben anlatmasin mi diyorum tabiki anlatacak paylasacak. Ama her firsatta övunmesi muhabbetin samimiligini yok ediyor. Benim anlatmak istedigim de bu. Hangi konuda olursa olsun surekli ovunen bi insanla muhabbet etmek ister misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?