Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Merhaba kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve düşündüğünüz için .. Saat 21.47 de olğlumla kavuştuk .. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama çok zor bir
Doğum geçirdim anlatması çok güç :( bir sürü dikişim var şimdi hastanelerin
Tekrar hepinize ayrı ayrı teş ederim .

Cok ok şükür canım maşallah poyraz beye Rabbim şifa versin sanada anneciğin Gül gibi bakar şans toplanırsınız bir an önce inş öpüldünüz ana oğul fotolarda cok güzel masallah

maşallah sana yaa hadi ütü neysede ev süpürüyosun demek valla ben şimdiden ev süpüremiyorum o gücümü verip yüklenmek canımı çok acıtıyor bildiğin kramplar giriyo kasıklarıma evi eşim süpürüyor ayda yılda bir allah gücünü artırsın diye dua ediyorum hep yine ediyroum:))) naptı buarada sizin gelin bebeği nasıl düşük tehlikesi geçtimi perşembe eltinleri savuşturdun ama gelininizin bebeğinden kaçamadım kaderin bu senin kuzum:))

hayrünnisa sude bencede çok uzun hayrünnisa zaten iki isim gibi tek başına ama eşim kabul etmiyo bakalım şuanda ilk aklıma gelenler bunlar bide büyüklerin fikrini sorcaz daha kesin kırk kez değişir önerilerinizi bekliyorum

canım iş çok kötü yapmıyor eşimi beklesek ooo heryer tertemiz baş dök yala niye temizlik yapıyoruz diye kavga ediyoruz ugrasamıyorum onunla zaten sinirliyim ona şuan koltukta 3 de uyuya kalmışım 5 de uyandım belim tutulmuş üşümüşüm o da yanımda oyun oynuyor gittim yattım 7 de mi geldi odaya haberim yok acıktım bisküvi yiyorum yemicem onunla

kız eltilerimden ii yine topladı evi gitti oda birşey dağıttığı neyse topladı yani Pazartesi ben doğururken fakan gitcek benim doktora sanırım düşük tehlikesi dewam yani

Gunaydinn kizlarrr..

Dogum sirasi bende ama daha var benimkine. Tesbih sirasini isteyen alabilir....yeliz isterse ebda isterse onn icin baslayabiliriz..

Belginn

poyaraz ne tatli yaaa.. uygun oldugin bi vaki dogm hikayeni yaz mutlakaaa...

Yelizcm ins. Verirler parayi. Bayiden. Esyalari almadigin icin sorun cikacagini zannetmiyorum.

Ozzz

Sen niye kizdin kocayaa ...

Huluu

Kiz sen osi birakmamismiydin.....

Kızlar benim için tespih başlayabilirsiniz, Allah hepinizden razı olsun, gönlüne göre versin. Hepinizin yüreğine sağlık...:16:

Gunaydinn kizlarrr..

Dogum sirasi bende ama daha var benimkine. Tesbih sirasini isteyen alabilir....yeliz isterse ebda isterse onn icin baslayabiliriz..

Belginn

Yelizcm ins. Verirler parayi. Bayiden. Esyalari almadigin icin sorun cikacagini zannetmiyorum.

Ozzz

Huluu

canım sordum koltuğa uzanmadan 15 20 dk ya yatıcam dedi tmm dedim beraber tatalım diye uzandım koltuğa duşda almıştım üşümüşüm belim tutulmuş adam yanımda mac oynuyor 2 saat geçtiği halde tuvalete uyanmasam kimbilit kaça kadar orada uyurdum iyice düşüncesix oldu ya

Cok ok şükür canım maşallah poyraz beye Rabbim şifa versin sanada anneciğin Gül gibi bakar şans toplanırsınız bir an önce inş öpüldünüz ana oğul fotolarda cok güzel masallah

canım iş çok kötü yapmıyor eşimi beklesek ooo heryer tertemiz baş dök yala niye temizlik yapıyoruz diye kavga ediyoruz ugrasamıyorum onunla zaten sinirliyim ona şuan koltukta 3 de uyuya kalmışım 5 de uyandım belim tutulmuş üşümüşüm o da yanımda oyun oynuyor gittim yattım 7 de mi geldi odaya haberim yok acıktım bisküvi yiyorum yemicem onunla

kız eltilerimden ii yine topladı evi gitti oda birşey dağıttığı neyse topladı yani Pazartesi ben doğururken fakan gitcek benim doktora sanırım düşük tehlikesi dewam yani

ayy benim kocam rekor kırdı aman maşallah deyim nazar değmesin dün bişey demediğim halde bulaşık makinesini yerleştirmiş ayy nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam
bari dağıttığını toplamışda gitmiş insafa gelip babyshower öncesi geldiğindeki gibi yapmamış acaba aynısını banada yapar diyemi korktuki:)) allah şifa versin onada bebeğini bağışlasın inş sağlık versin
valla kocanın temizlik yapması konusunda en iyisini yapıosun yao deyipte onun yapmasını bekleyip iyice sinirlenene kadar kendimiz yapsak daha az yoruluruz daha iyi olur

Gunaydinn kizlarrr..

Belginn

Ozzz

Huluu

ben bu işi bırakamıcam canım sanırsam ekim sonuna kadar çalışcam diye konuşmuştum ya işyerimle duruma bakılırsa kasımdada burdayım hatta bu gidişle ben izne kadar çalışırım:)))
Kızlar benim için tespih başlayabilirsiniz, Allah hepinizden razı olsun, gönlüne göre versin. Hepinizin yüreğine sağlık...:16:
tamam canım senin için okuyalım bu sefer

canım sordum koltuğa uzanmadan 15 20 dk ya yatıcam dedi tmm dedim beraber tatalım diye uzandım koltuğa duşda almıştım üşümüşüm belim tutulmuş adam yanımda mac oynuyor 2 saat geçtiği halde tuvalete uyanmasam kimbilit kaça kadar orada uyurdum iyice düşüncesix oldu ya

aman özleri düşncesiz zaten akşam kıvranıyorum midem ağrıyor diye kıvrana kıvrana sızmışım gecenin bi körü beni uyandırıyo ee ben uyuyamıyorum diye yat uyursun dedim bende :)) senle ben özellikle tırnağımız varsa başımızı kaşıcaz yoksa valla kalırız ortada yalınayak:))

BELGİN

Allaaaaaaah ben gelmeyeli bi paşa daha gelmiş sağlıkla annesine hayatımıza maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım allah tüm sıkıntıalrını mis kokulunla unuttursun allahım damatlıklarını göstersin ömrünüzce salıkl ahuzurla yaşayın inşallah,

kıslaaaar canım kıslaaaaaaaaaar
napaysınız

hülyaaaaaa prensesler nasıl canım

özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???

sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???

ayy benim kocam rekor kırdı aman maşallah deyim nazar değmesin dün bişey demediğim halde bulaşık makinesini yerleştirmiş ayy nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam
bari dağıttığını toplamışda gitmiş insafa gelip babyshower öncesi geldiğindeki gibi yapmamış acaba aynısını banada yapar diyemi korktuki:)) allah şifa versin onada bebeğini bağışlasın inş sağlık versin
valla kocanın temizlik yapması konusunda en iyisini yapıosun yao deyipte onun yapmasını bekleyip iyice sinirlenene kadar kendimiz yapsak daha az yoruluruz daha iyi olur

aman özleri düşncesiz zaten akşam kıvranıyorum midem ağrıyor diye kıvrana kıvrana sızmışım gecenin bi körü beni uyandırıyo ee ben uyuyamıyorum diye yat uyursun dedim bende :)) senle ben özellikle tırnağımız varsa başımızı kaşıcaz yoksa valla kalırız ortada yalınayak:))

masallah kocana söylemeden birşey yapmış bravo :)
baby shower dan sonra gelmek isteyince annem için vermedi gidiyosun kızın karnı burnunda sende dagınıksın arkamızı mı toplucak demiş bu kez anlamıştı yani

kızlar tesbihi bu kez yeliz için okuyoruz haberiniz ola yelizin niyetine başlayabilirsiniz

ben bugün yarın okuyabilirsem söylerim kızlar sonrası malum :/
allah kabul etsin inşallah şimdiden

özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???

sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???

ğazartesi inş canım bi yarınımız var işte dualarınızı bekliyorum

Benim psikoloji bitti sanırım :(
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum :(
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum :(

Canimm masallah oglusuna pek guzel :))) simdi o mis kokusuyla butun zor dogumu unutturmustur bile sana eminim ki :)allah saglikli mutlu huzurlu gupguzel bi omur nasil etsin annesi babasiyla minik kuzuya :)) bebisinle hasret gider azcik dogum hikayeni bekliyoruz:))

Benim psikoloji bitti sanırım :(
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum :(
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum :(

Canimm benim kiyamam sanaa :(cok normal ama kuzum gerginsin de o yuzden sikiyosun kendini aklinda binbir soru :(ama az kaldi bak 2 gun sonra pasamiz kollarinda olucak allahin izniyle saglikla :) bak kucuk dogucak diye endiselendik ama o annesinin karnini o kadar sevdiki son gune kadar tadini cikariyo nolur uzulme sikmamaya calis kendini 3 kisi olmadan once son 2 gununuz birbirinizin tadini cikarin sonra az gorusebiliceksiniz bi sure kuzum:))

Ozlemm sen belginide duyunca iyice stress yaptin canm. ama seninkide zorlu geccek diye bisey yok..istersen bi abdest al nmaz kil rahatlarsin. Uzerindeki elektrik gider. Sonrada halin varsa gezinti yapin..

Cok heyecanlisin o yuzden cok dogal...ben simdifen heyecanlaniyorum ikinci oldugu halde...

Canimm benim kiyamam sanaa :(cok normal ama kuzum gerginsin de o yuzden sikiyosun kendini aklinda binbir soru :(ama az kaldi bak 2 gun sonra pasamiz kollarinda olucak allahin izniyle saglikla :) bak kucuk dogucak diye endiselendik ama o annesinin karnini o kadar sevdiki son gune kadar tadini cikariyo nolur uzulme sikmamaya calis kendini 3 kisi olmadan once son 2 gununuz birbirinizin tadini cikarin sonra az gorusebiliceksiniz bi sure kuzum:))

Ozlemm sen belginide duyunca iyice stress yaptin canm. ama seninkide zorlu geccek diye bisey yok..istersen bi abdest al nmaz kil rahatlarsin. Uzerindeki elektrik gider. Sonrada halin varsa gezinti yapin..

Cok heyecanlisin o yuzden cok dogal...ben simdifen heyecanlaniyorum ikinci oldugu halde...

sagolun kızlar yaınsallah atarım cok cok cok agladım ama hala gecmedı sımdı sınemaya gıtmeye karar verdık benım dunyama gıdıcez belkı kafam dagılır :S

sagolun kızlar yaınsallah atarım cok cok cok agladım ama hala gecmedı sımdı sınemaya gıtmeye karar verdık benım dunyama gıdıcez belkı kafam dagılır :S

Ooooo tatlim naptin yaaaa iyice agliycaksin :(( neseli biseylere gitseydiniz :((ben fragmanda bile agladim yanii :)

Ayy ben izlemedim bide gitt tabi diyorum....:))))

Offf sabahtan beri ilk defa oturuyorum....sabah mutfak dolabinin yarisini sildim.annem kapitone diktir,mis onu serdim yerlestirdim. Yazliklari kaldirdim...koli koli okulla ilgili evrak mevsim seridi..vs vardi onlari ayikladim. Kiyafet ayikladim.. birazini attim..daha atacaklarim varda dogumdan so.ra kilo alirim belki diye bazi kiyafetlerimi tutuyorum..zayiflarsam kiyafetlerimin yarisini vercem...

Gecen sene serdar dagiden pija takimi almisti ..gittim degistirmistim ..yine dedim dogumdan sonra ancca olur doye 40 bedenle. Degistiistim...hala. bile bol geliyor... napcam ben :))) artik. Oyle giyecem...

Merhaba kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve düşündüğünüz için .. Saat 21.47 de olğlumla kavuştuk .. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama çok zor bir
Doğum geçirdim anlatması çok güç :( bir sürü dikişim var şimdi hastanelerin
Tekrar hepinize ayrı ayrı teş ederim .
çok şükür canım.
sonunda sağsalim bebişine kavuştun.
belki bikaç saaatiniz oldukça zor geçti ama bundan sonra umarım hep musssmutlu günler sizi bekleyecek.
öp kokla annesi paşayı bizim için...

sevde peygamberimizin 2. eşinin adı zaten ve sude'de onun başka bi söylenişiymiş bende sude ismini çok istediğim için işime geldi:)) hira malesef mimli isim canım içinde "r" var:)))

kabanın fiyatını boşver sen bana adresini gönder yeter bide kaç yaş için alıncak yiğeninemi alcan yoksa arkadaşının çocuğunamı bugün gittiğimde inş gidersem sorayım
sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.
canım kaban için seni arayayım.yarın müsait olur musun?

Back
X