- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Günaydın kızlar .. Bütün güzell Dilek ve dualarınız için teş ederim . Rabbim inşallah doğum yapacak arkadaşlar kolay doğum nasip etsin bebiş isteyenlere de tez zaman da nasip eder inşallah .. Çok zor bi doğum oldu daha sonra Ayrıntılarını yazarım.. Hiç ağtım olmadığı için suni sancı verildi ve inanılmaz bir ağrı .. Ve makatta bile dikiş im var oturup kalmamıyorumama en güzel yanı onu kucağına aldığım zaman çektiğim bütün ağrı acı geçîyor ... Kızlar bir de sütüm halen gelmedi ilk sıvı geliyor Ama olğlumla emme. Sorunu yaşıyoruz bunun için bir fikri olan varmı sütüm nasıl gelir şimdilik mama takviyesi yapıyoruz (
canım hangi sitede indirimdeydi?
görünce lütfen bana da haber verrrr.
hadi geçmiş olsun.
ben hamile pantolunu falan hiç giyemiyorum,midemi ağrıtıyor.
ama senin sorununun da bundan kaynaklı olabileceği aklıma gelmedi.
ben hala düşük bel pantalon ve çamaşır giyiyorum.
diğerlerini giyemiycem galiba.
Allah yardımcın olsun canım.Buralardayım kızlar
sabah eşimle son 2 kişilik kahvaltımızı yaptık :) sonra evi temizledik topladık son kez beşiğin tozunu falan aldım alışverişe çıktık doğumdan eve gelince annem yemek yapabilsin diye kasaba pazara markete gittik ogludumuzun kumbarasını aldık eşim harçlık biriktiriyor ortada duruyordu bozukluklar dedim gelen giden olucak ortada durmasın kumbarası olsun sonra bicim evin orada arkadaşın Baby showeri vardı oraya yarım saat uğradım şimdi eşimle dışarı çıktık Full aktıvıte galindeyim akşamda annem gelicek inş
ay kızlar ben başlamıştım ama rahim filmi çekilince kanamam oldu iki gün o yüzden ara vermiştim bugün devam eder bende yazarımTazebahar 2100
Nurannn10.000
Esra. 5.000
Toplammmmm. 17.100
BELGİN
Allaaaaaaah ben gelmeyeli bi paşa daha gelmiş sağlıkla annesine hayatımıza maşallah
Canım allah tüm sıkıntıalrını mis kokulunla unuttursun allahım damatlıklarını göstersin ömrünüzce salıkl ahuzurla yaşayın inşallah,
kıslaaaar canım kıslaaaaaaaaaar
napaysınız
hülyaaaaaa prensesler nasıl canım
özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???
sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???
Benim psikoloji bitti sanırım
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum
çok şükür canım.
sonunda sağsalim bebişine kavuştun.
belki bikaç saaatiniz oldukça zor geçti ama bundan sonra umarım hep musssmutlu günler sizi bekleyecek.
öp kokla annesi paşayı bizim için...
sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.
canım kaban için seni arayayım.yarın müsait olur musun?
bütün güzel isimlerde r var yaa.ben napiim : hera,hare,hira
neyse r lerin dışında şimdilik şunlar var.
helin,hazan,hazel,hayat...
en güzeli hadise koy
hem h ile başlıyor hem r yok.
senin kızlar bu güzellikle kesin hadise olurlar
kızlarrrr yarın yeni bir doktora 4lü taramaya giricem.
nolur nolur dua edin,her şey ii olsun.
Gunaydiinn.
Hayirlisiyl bugun 4.bebegimiz geliyor topige..
Ebda canim anlattiklarimizi dusun hayatim..lutfen moralini bozma...bugun git bikac gune gizel sonuc alicaksin insallah.
Yelizin tesbihlerini guncelleyelim...
BELGİN
Allaaaaaaah ben gelmeyeli bi paşa daha gelmiş sağlıkla annesine hayatımıza maşallah
Canım allah tüm sıkıntıalrını mis kokulunla unuttursun allahım damatlıklarını göstersin ömrünüzce salıkl ahuzurla yaşayın inşallah,
kıslaaaar canım kıslaaaaaaaaaar
napaysınız
hülyaaaaaa prensesler nasıl canım
özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???
sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???
Benim psikoloji bitti sanırım
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum
canım hafta sonu malum offline oluyorum mesajını sabah gördüm kusura bakma kabana baktım ben seni arayımda bi konuşalım ne zamn müsait olursunçok şükür canım.
sonunda sağsalim bebişine kavuştun.
belki bikaç saaatiniz oldukça zor geçti ama bundan sonra umarım hep musssmutlu günler sizi bekleyecek.
öp kokla annesi paşayı bizim için...
sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.
canım kaban için seni arayayım.yarın müsait olur musun?
valla yaa aklımıza gelen bütün güzel isimlerde r harfi var hadise koyarsam sülalede hadise çıkar tam anlamıyla:))bütün güzel isimlerde r var yaa.ben napiim : hera,hare,hira
neyse r lerin dışında şimdilik şunlar var.
helin,hazan,hazel,hayat...
en güzeli hadise koy
hem h ile başlıyor hem r yok.
senin kızlar bu güzellikle kesin hadise olurlar
canım benim allah yardımcın olsun içini ferah tut inş herşey çok güzel olcak sonuçlar tertemiz çıkıcak inş bizede heemn haber et emikızlarrrr yarın yeni bir doktora 4lü taramaya giricem.
nolur nolur dua edin,her şey ii olsun.
Tazebahar 2100
Nurannn10.000
Esra. 5.000
Toplammmmm. 17.100
hülya
canım haberler güzel bizim herşeyimiz normal eşimin değerleri de normal, dün doktordaydık hatta doğal yolla denemeye devam 3-4 ay sonra olmazsa donduurlmuşları denicez öyle ya da böyle allah izin verirse uygun gördğü zamnda olacak
hiç moalini bozma büyüyolar annesi 2 kişi paylaşmaları lazım orayı kendilerine yer açana kadar biraz hareketlerinin azalması normal değilmi???
bugün özser paşamız geliyo sanırım
Tazebahar 2100
Nurannn10.000
Esra. 5.000
Toplammmmm. 17.100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?